- 14 Kasım 2017
- 301
- 521
- 33
- 36
Maşallah Allah tamamını erdirsin inşallah canım. Yarn transferim var, mıral sevinç oldu haberin.Kızlar günaydın, bugün test günümdü. Erkenden koşarak kan verdim işe başlamadan sonucu öğrenmek için. Sizinle de paylaşayım.. Çok şükür Rabbim hiçbir test günü boynumuzu bükmemişti, bugün de bükmedi.. Çok şükür.. İnşallah bundan sonrası da bu kez güzel ilerler.. Önce değerin katlanması sonra da kese kalp atışı için gün sayacağız, inşallah Allah hep güzelini yaşatır dualarım bu yönde..
Dua eden herkesten Allah razı olsun, dualarınızı eksik etmeyin yine, çok güçlüler ...
Allah hepimize hayırlısını versin..
Hepünize çok geçmiş olsun arkadaşlar çok zormuş minicik fasülye kadarlar ama acıları çok büyükmüş Rabbim hiç birimize yaşatmasın bi daha
Benim doktorum senelerdir gidiyorum doğru düzgün bir açıklama bile yapmadı üstelik artık bana gelme sana uğurlu gelmedim dedi. Çok sağol canım
Bende öyle düşünmüştüm ama emin olamadım
Kaçıncı haftalarda kürtaj oldunuz kanama mı başlamıştı yoksa benim ki gibi sessiz miydi
Menagon yakıyor canım biraz daha sabır Rabbim kolaylık versin ben ampülü kırıp küçük uçlu enjektöre çekiyordum hala öyle mi yoksa gonal f gibi pratik mi normalde kalçadan yapılıyormuş bizim tedavilerde göbekten yapılıyor ve subkutan iğne ile çok aramıştım o iğneleri eczanelerde yasakmış hastanenin acilinden almıştım
Benim bi arkadaşım da pıhtılaşma işinden haberi yokmul, 2 düşüğü olmuştu. Sonra pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendi ve günde 2 sanıyorum iğne ile tüm hamileliği geçirdi. Sağlıkla doğdu bebeği doğal gebelik ileSen pıhtılaşmadan neden bu kadar korkuyorsun canım; daha önce yazdıysan da kaçırmışımdır kusura bakma; bende de çıktı ben sabah akşam 0.4 lük iğne vuruyorum bikaç gündür ama iğnelerimi düzenli vurursam ve dikkat edersem sağlıkla ilerler hamileliğim diye kendimi teselli ediyorum ve binlerce örnek var iğne desteği ile bebeklerini kucaklarına alanların.. Ben mi fazla rahatım ya şimdi benim de canım çok sıkıldı
Cnm seninde transferin hayırlı olsun şimdiden inşallah hayırlısıyla bebişini alır gelirsinMaşallah Allah tamamını erdirsin inşallah canım. Yarn transferim var, mıral sevinç oldu haberin.
hayırlısıyla güzel haberler alırsın işallah canım, benim doktorum günseli Hanım, yarın ararlar seni döllenme ile ilgili bilgi için, darısı bana işallah, kaç yumurta toplandı bu aradaDoktorunuz kim benim de bugun toplandi yumurtalarim günseli hanım topladi dr.umz gönül hnm ikisi de cok iyi yalniz bana ikinci adetide geleceksin dediler pgt yapilcak bize ama ben bi adet gecince transfbekliyrdum. Buarada bi de tecrubeliker sabah toplanan yumurtalar icin döllenme haberi ne zaman gelir
Canın Semra Hoca transferlere falan giriyormuş, histeroskopi yapıyor ama opu yapmıyormuş evet. Melih Bey veya Günseli Hanım yapıyormuş. Benimkini Melih bey yapmıştı, sıkıntısız memnun kaldım. Bu merkezde ben de başta direndim doktor değişikliğine ama gerçekten sorun değilmiş. Bunları takmamaya çalış. Yine de hoca ile görüşmek istersen, bi işlemde istersen talep et en azından kafan rahat etsinVee ben kontrolüm vardı gittim çok şükür bi sorun yok devam ediyorum iğnelere, ama ben yumurta toplama işleminde Semra hocayı istedim haftaya olucak muhtemelen ve Semra hoca yumurta toplama işlemine yıllardır girmiyor dediler arkadaşlar, inanamıyorum ben bu merkeze onun için gittim ama yüzünü ilk randevu dışında görmedim canım sıkıldı şimdi, sizlerde de böylemi durum bendemi gariplik var
Amin hakkımızda en hayırlı neyse o olsun inşallah. Hepimiz için.Cnm seninde transferin hayırlı olsun şimdiden inşallah hayırlısıyla bebişini alır gelirsin
çok saol canım sizler sayesinde biraz rahatlıyo kafam Allâh razı olsun hepinizdenCanın Semra Hoca transferlere falan giriyormuş, histeroskopi yapıyor ama opu yapmıyormuş evet. Melih Bey veya Günseli Hanım yapıyormuş. Benimkini Melih bey yapmıştı, sıkıntısız memnun kaldım. Bu merkezde ben de başta direndim doktor değişikliğine ama gerçekten sorun değilmiş. Bunları takmamaya çalış. Yine de hoca ile görüşmek istersen, bi işlemde istersen talep et en azından kafan rahat etsin
Canım Allah sabır versin öncelikle. Durumunu tam bilmiyorum ama Allah'a dayan canım, sabret nolur.Kızlar bugun bebeğimi kaybettim rabbim hepinizin kucağını doldursun. Kader kısmet yaşayacağımız varsa yaşarız rabbim ol derse olur. Umudumuz hiç bitmesin inşaallah.
Ben yazayım canım belki giremez şimdi nete yanlış hatırlamıyorsam erken Doğumla kaybetti maalesef ve bi hastalığı vardı yurt dışından ilaç bekliyordu yoğun bakımdaydı şimdi annesinin cennet bekçisi olduCanım Allah sabır versin öncelikle. Durumunu tam bilmiyorum ama Allah'a dayan canım, sabret nolur.
Ne kadarlıktı? Rahatlatacaksan yaz biraz, dinleriz
Kaç haftalıkken öğrendin canım bir de sebebini öğrenebildiniz mi?Canım benim kürtajın birinde çok az krengi lekeler olmuştu ama hiç sancı sızı olmadı, biri tamamen sessiz sedasızdı.
Yaa banada hiç denmedi pgt gönderelim diye korktum suan zaten hep kafamı kurcalıyor yaptırsamıydım diyee. Ama bnm düşüklerim falan yok hiç ailede de sorun yok ondan mı söylemediler kiCanım sen iğneyi kaçlık kullanıyordun merak ettim de; bir de kafanı karıştırmak istemem ama bir arkadaşım da embriyolarına pgt yaptırmadı;doktoru tercih etmemiş;bahçecide yaptırdı o; ilk transferinde pozitif aldı ama 8/9 haftalıkkrn düşük yaptı ve bahçecideki doktoru demekki kromozomal nir sıkıntısı varmış embriyonun demiş;yani belki pıhtılaşma ile ilgili değil de böyle bir durum da olabilir mi acaba sendeki? Hemen 2 ay sonra dondurulmuş emrbiyolarından biriyle yine hamile kaldı ve şuan 5-6 aylık oğlu var..darısı hepimize inşallah
İnşallah bu süreci kolay ve sağlıkla geçirirsin canım... Mutlu haberlerini de vermek nasip olsun. Ben yeniyim aranızda; eski mesajlarını bilmiyorum hangi hastanede başladın tedavine?Kızlar bugün ilk randevumu alarak araniza katılmış oldum umarım hastane ve doktor acısından güzel ve hayırlı bir karardır benim için:) yücel bey ı seçtim var mı aranızda yücel beyin hastası olan
Inşallah canım cümlemiz hayırlı güzel haberler verelim birbirimize.benim ilk tüp bebek denemem daha önce diyarbakır mamorialda bir aşılama yaptırdım canımİnşallah bu süreci kolay ve sağlıkla geçirirsin canım... Mutlu haberlerini de vermek nasip olsun. Ben yeniyim aranızda; eski mesajlarını bilmiyorum hangi hastanede başladın tedavine?
Canım Pıhtılaşma işini çok bilemiyorum ama sanki biraz buna da bütçe ayırıp iyi bir hemotolog ve perinatolojiye gitseniz bi kereliğine de olsa, bilgileri ve tedavi planı hakkında netlik kazanınca da normal bi kadın doğumcuya gitseniz nasıl olur? Benim pıhtılaşma yaşayan bi arkadaşım var, devlette öğretmen. Cerrahpaşaya çok gitmişti. Sizler için sorayım ben bi yazayım size. 2 düşükten sonra 3. Gebelikte her gün clexana kulkanıp sağlıkla bebeğini doğurdu.İnşallah çıkmaz canım,aynı olacak diye bir şey yok ki;sen gönlünü ferah tut inşallah; iyi bir hematoloji doktoru bilen varsa İstanbulda; yazın arkadaşlar;ben şu an şaşırıp kalmış bir durumdayım; kan pıhtılaşması için gönül hoca günde iki kez iğne ve aspirin verdi;ama ben memoriala devam edemeyeceğim;muayene ve testleri çok pahalı, benim hem iyi bir hematolog hem de iyi bir kadın doğumcu veya perinatolog bulmam gerekiyor; her yerde hematoloji yok olanlar pahalı; üni hastanesi cerrahpaşa örneğin çok sıra bekleyip tüm gün oradan oraya koşturma demek, 7. Haftada olduğum için halsizlik ve uyku hali had safada..ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar.. bir tavsiyesi olan varm mı.. bir de günde iki kez iğne vuruyorsam benim durumum daha da ciddi sanırım
Perinotolog recep has a gittim, iletişimi çok düşük ama yine de onu tercih ettim, çok tecrübeli gerçekten. Acıbadem maslak İbrahim bildiriciye mail ile soru sordum, gebelik olursa ona gideceğim. Çok insani be başarılıymış. Acıbadem yeşilköyde soyadını unuttum ama dr. Murat iyiymiş, telefonda konuştum, fena değil gibi.Canım memorialde ki hematologlar iyi diye duydum. Perinatolog olarak ; ibrahim bildirici ve recep has çok iyiymiş. Hastanelerini bilmiyorum ama onlara giden arkadaşlarımdan duydum bu isimleri. Yine memorialde ki ahmet göçmen çok iyi bir perinatologmuş. Ama hematoloji dediğin gibi her yerde yok devlette onlara ulaşmak için çok çaba sarfetmek gerekiyor özellerde eğer ssk anlaşması yoksa baya pahalıdır . İnşallah gönlüne göre anlaşabileceğin bir doktor bulursun.
D Defnekuzuu normal insan gibi kadın doğumcu arıyorsan yıldız hanım benim can doktorumdur. Bizim ilişkimiz onunla çok öteye geçti. Çok iyi bir insandır, tavsiye ederim. 2 kez kürtaj oldum ben kendisine rahimde sıkıntı yaşamadım.Ne tarafta oturuyrsnz bilmiyrm.ama Beylikdüzü medicana da yıldız hnm cok iyi bi kadin dogumcu kürtaja gerek kalmadan düştüğümü tertemiz yapmıştım sonuncuyu bi de nisantasinda oerinatolog murat bey var ama onun da muayenesi pahali gekdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?