Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Maşallah Allah tamamını erdirsin inşallah canım. Yarn transferim var, mıral sevinç oldu haberin.

Canım benim kürtajın birinde çok az krengi lekeler olmuştu ama hiç sancı sızı olmadı, biri tamamen sessiz sedasızdı.

Benim bi arkadaşım da pıhtılaşma işinden haberi yokmul, 2 düşüğü olmuştu. Sonra pıhtılaşma sorunu olduğunu öğrendi ve günde 2 sanıyorum iğne ile tüm hamileliği geçirdi. Sağlıkla doğdu bebeği doğal gebelik ile

hayırlısıyla güzel haberler alırsın işallah canım, benim doktorum günseli Hanım, yarın ararlar seni döllenme ile ilgili bilgi için, darısı bana işallah, kaç yumurta toplandı bu arada

Canın Semra Hoca transferlere falan giriyormuş, histeroskopi yapıyor ama opu yapmıyormuş evet. Melih Bey veya Günseli Hanım yapıyormuş. Benimkini Melih bey yapmıştı, sıkıntısız memnun kaldım. Bu merkezde ben de başta direndim doktor değişikliğine ama gerçekten sorun değilmiş. Bunları takmamaya çalış. Yine de hoca ile görüşmek istersen, bi işlemde istersen talep et en azından kafan rahat etsin

çok saol canım sizler sayesinde biraz rahatlıyo kafam Allâh razı olsun hepinizden

Kızlar bugun bebeğimi kaybettim rabbim hepinizin kucağını doldursun. Kader kısmet yaşayacağımız varsa yaşarız rabbim ol derse olur. Umudumuz hiç bitmesin inşaallah.
Canım Allah sabır versin öncelikle. Durumunu tam bilmiyorum ama Allah'a dayan canım, sabret nolur.
Ne kadarlıktı? Rahatlatacaksan yaz biraz, dinleriz

D Defnekuzuu canım kardeşimde de pıhtılaşma sorunu çıktı 3 düşükten sonra anlaşıldı hibor iğne kullandı üni hadtanesine gidiyordu hep. normal gebe kalmıştı düşüklerinde ama hemen gebe kalamıyordu o yüzden ilk gebeliğini tüp bebekle elde etti dondurulmuş transferle ve ünide hibor başlattı transferden 1-2 ay önce başladı ayrıca aynı tarihlerde prednol kullandı taki 10. Haftasına kadar hiboru bitmişti bi kere clexane olur mu diye sordu doktoru kesinlikle olmaz demiş çünkü hibor 24 saat etki ediyormuş clexane 12 saat belki sana da o yüzden günde 2 kere vermiştir doktorun şimdi mâşâAllah yine hamile özel hastaneye gidiyor Doğum yaptığı doktoruna oda yine hibor başlatmış bu arada pai1 homozigot çıkmıştı onda bende pai1 hetorozigot çıktı semra hanıma sorduğumda pai1 çok önemsemiyoruz biz dedi ama kardeşimdeki sıkıntıyı da pai1 deki mutasyona bağladılar doktorlar arasındaki bu çelişkiyi aklım almıyor

Canım Allah sabır versin öncelikle. Durumunu tam bilmiyorum ama Allah'a dayan canım, sabret nolur.
Ne kadarlıktı? Rahatlatacaksan yaz biraz, dinleriz
Ben yazayım canım belki giremez şimdi nete yanlış hatırlamıyorsam erken Doğumla kaybetti maalesef ve bi hastalığı vardı yurt dışından ilaç bekliyordu yoğun bakımdaydı şimdi annesinin cennet bekçisi oldu Rabbim sabırlar versin inşâAllah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Yaa banada hiç denmedi pgt gönderelim diye korktum suan zaten hep kafamı kurcalıyor yaptırsamıydım diyee. Ama bnm düşüklerim falan yok hiç ailede de sorun yok ondan mı söylemediler ki

İnşallah bu süreci kolay ve sağlıkla geçirirsin canım... Mutlu haberlerini de vermek nasip olsun. Ben yeniyim aranızda; eski mesajlarını bilmiyorum hangi hastanede başladın tedavine?

İnşallah bu süreci kolay ve sağlıkla geçirirsin canım... Mutlu haberlerini de vermek nasip olsun. Ben yeniyim aranızda; eski mesajlarını bilmiyorum hangi hastanede başladın tedavine?
Inşallah canım cümlemiz hayırlı güzel haberler verelim birbirimize.benim ilk tüp bebek denemem daha önce diyarbakır mamorialda bir aşılama yaptırdım canım

Canım Pıhtılaşma işini çok bilemiyorum ama sanki biraz buna da bütçe ayırıp iyi bir hemotolog ve perinatolojiye gitseniz bi kereliğine de olsa, bilgileri ve tedavi planı hakkında netlik kazanınca da normal bi kadın doğumcuya gitseniz nasıl olur? Benim pıhtılaşma yaşayan bi arkadaşım var, devlette öğretmen. Cerrahpaşaya çok gitmişti. Sizler için sorayım ben bi yazayım size. 2 düşükten sonra 3. Gebelikte her gün clexana kulkanıp sağlıkla bebeğini doğurdu.

Perinotolog recep has a gittim, iletişimi çok düşük ama yine de onu tercih ettim, çok tecrübeli gerçekten. Acıbadem maslak İbrahim bildiriciye mail ile soru sordum, gebelik olursa ona gideceğim. Çok insani be başarılıymış. Acıbadem yeşilköyde soyadını unuttum ama dr. Murat iyiymiş, telefonda konuştum, fena değil gibi.
Recep has gibi çapa perinatoloji bölümünde olan ibrahim kalelioğlu da fena değil. İkisinin de şişli de özel muayeneleri var.

D Defnekuzuu normal insan gibi kadın doğumcu arıyorsan yıldız hanım benim can doktorumdur. Bizim ilişkimiz onunla çok öteye geçti. Çok iyi bir insandır, tavsiye ederim. 2 kez kürtaj oldum ben kendisine rahimde sıkıntı yaşamadım.
Başka tavsiye aklıma gelirse yazarım canım, kendini kasma, stres yapma. Kalp atışı duymuşmuydun ne durumdasın? 7. Hafta sanki demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…