D Defnekuzuu sana yazmıştım bunları, seni etiketlememişim canım.Perinotolog recep has a gittim, iletişimi çok düşük ama yine de onu tercih ettim, çok tecrübeli gerçekten. Acıbadem maslak İbrahim bildiriciye mail ile soru sordum, gebelik olursa ona gideceğim. Çok insani be başarılıymış. Acıbadem yeşilköyde soyadını unuttum ama dr. Murat iyiymiş, telefonda konuştum, fena değil gibi.
Recep has gibi çapa perinatoloji bölümünde olan ibrahim kalelioğlu da fena değil. İkisinin de şişli de özel muayeneleri var.
Perinotolog recep has a gittim, iletişimi çok düşük ama yine de onu tercih ettim, çok tecrübeli gerçekten. Acıbadem maslak İbrahim bildiriciye mail ile soru sordum, gebelik olursa ona gideceğim. Çok insani be başarılıymış. Acıbadem yeşilköyde soyadını unuttum ama dr. Murat iyiymiş, telefonda konuştum, fena değil gibi.
Recep has gibi çapa perinatoloji bölümünde olan ibrahim kalelioğlu da fena değil. İkisinin de şişli de özel muayeneleri var.
Kızlar bugün ilk randevumu alarak araniza katılmış oldum umarım hastane ve doktor acısından güzel ve hayırlı bir karardır benim için:) yücel bey ı seçtim var mı aranızda yücel beyin hastası olan
Allah yar ve yardımcısı olsun. Çok zor şeyler. Allah yüzünü güldürsün arkadaşımızın inşallah. Sabrını, hayrını, olgunluğunu bersin inşallahBen yazayım canım belki giremez şimdi nete yanlış hatırlamıyorsam erken Doğumla kaybetti maalesef ve bi hastalığı vardı yurt dışından ilaç bekliyordu yoğun bakımdaydı şimdi annesinin cennet bekçisi olduRabbim sabırlar versin inşâAllah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım benim 2 kürtajım var 7-8 haftalık, 1. Yi araştırmadık ilk gebelikti. 2.genetiğe gitti 16. Kromozom trizomi.Kaç haftalıkken öğrendin canım bir de sebebini öğrenebildiniz mi?
Süper içimi rahatlattin canım:) senin tedavi sebebin nedir bir de şu an hangi aşamadasınben kendisinin hastasıydım. Çok memnundum. pozitif, iletişimi yüksek ve işinde oldukça başarılı.
Olsun canım Trabzon'da da vardır, bulursun. Kafama takılırsa atlar gelirsin bir kaç kontrole. Zaten perinatoloğa toplamda 1-2 belki 3 gelsen yeter. Senin için sorun olmaz, tedavide aşındırdın havayollarını :)keşke istanbul'da olsaydım bende. mutlaka bu doktorlara giderdim. gerçi doktorumla görüşüp bir süre sonra uçak yolculuğunda sıkıntı yoksa gelip görüşmek istiyorum recep bey ile.
Kızlar bugün ilk randevumu alarak araniza katılmış oldum umarım hastane ve doktor acısından güzel ve hayırlı bir karardır benim için:) yücel bey ı seçtim var mı aranızda yücel beyin hastası olan
Bennn de varım canım öncelikle hayırlı olsun sende benim gibi yenisin biz 2 görüşmemizi yapıcaz kan sonuçlarını bekliyoruz ama ilk görüşme olumlu güzel geçmişti ... hakkında hayırlısı olsun .[/QUOTE
Teşekkürler canım senin de tedavin hayırlı olsun tüp bebek sebebiniz nedir bir de ben şehir dışından gelicem de sen 2. Görüşme yapicam diyorsun neden ilk görüşmeden sonra hemen başlamadın tahlillerinin hepsini mamorial da mı yatırıyorsun ? Bu arada bende pkos eşim de morfoloji bozukluğu var
Süper içimi rahatlattin canım:) senin tedavi sebebin nedir bir de şu an hangi aşamadasın
Transferden sonra kalkıp mı tuvaletinizi yaptınız? Ördek veya sürgü ile mi? :)
Olsun canım Trabzon'da da vardır, bulursun. Kafama takılırsa atlar gelirsin bir kaç kontrole. Zaten perinatoloğa toplamda 1-2 belki 3 gelsen yeter. Senin için sorun olmaz, tedavide aşındırdın havayollarını :)
Kafana takma böyle şeyleri.
Ben bugün bayağı bir pozitifim :)
Ay çok güzel maşallah sübhanallah rabbim kucağına almayı nasip etsin gerçekten çok sevindim :) benim eşimin morfoloji 1 bende de pkos var benim de yüzüm güler mi dersin :)benim tüplerimde sıvı vardı ameliyat oldum. aynı zamanda çikolata kisti hastasıyım. birde eşimde morfoloji yüzde 0 idi. transfer oldum pozitif sonuç aldım kalp atışı için bekliyorum canım. henüz çok yeni.
Anladım canım inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkartmayacak:) ben atın 23 üne randevu aldım gerekli testleri yaptırıp gidicez sence dönüş biletini kaç gün so raya almalıyım sizin ilk görüşmede işiniz kaç gün de bittiBende bursadan geldim benimde eşimden kaynaklı sorunumuz var hareketliğindeen dolayı olmadı . hocada bu oranla aşılamada zaman kaybı olur dedi o yüzden tüp bebek içinde kromozon analizi için kan verdik . burasaya döndük eşim çalışıyor benim sınav var diye haftaya belli olucak inşallah bende çok heycanlıyım sonra eşim memorial da spermiogram testi yapıldıktan sonra sanırım ilaçlar falan verilecek o yüzden kan sonucunu bekliyoruz ama zaman geçmiyor sanki ..Mojo44
Ay çok güzel maşallah sübhanallah rabbim kucağına almayı nasip etsin gerçekten çok sevindim :) benim eşimin morfoloji 1 bende de pkos var benim de yüzüm güler mi dersin :)
Anladım canım inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkartmayacak:) ben atın 23 üne randevu aldım gerekli testleri yaptırıp gidicez sence dönüş biletini kaç gün so raya almalıyım sizin ilk görüşmede işiniz kaç gün de bitti
Canım Allah senden razı olsun gerecekten içimde çiçekler açtı sanki söylediğin şeylerle bu o kadar önemli kiçok teşekkür ederim arkadaşım. aminn inşallah hepimizin kucağına almayı nasip etsin Allahım. pkos gördüğüm kadarıyla en kolay hasta grubu. grubumuzda da çok var bu şekilde gebe kalan. iyi bir merkerzdesin, kolay hasta grubundasın. için rahat olsun. yeter ki Rabbim nasip etsin olmayacak hiçbir şey yok. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?