Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

D Defnekuzuu sana yazmıştım bunları, seni etiketlememişim canım.

keşke istanbul'da olsaydım bende. mutlaka bu doktorlara giderdim. gerçi doktorumla görüşüp bir süre sonra uçak yolculuğunda sıkıntı yoksa gelip görüşmek istiyorum recep bey ile.

ben kendisinin hastasıydım. Çok memnundum. pozitif, iletişimi yüksek ve işinde oldukça başarılı.

Allah yar ve yardımcısı olsun. Çok zor şeyler. Allah yüzünü güldürsün arkadaşımızın inşallah. Sabrını, hayrını, olgunluğunu bersin inşallah

keşke istanbul'da olsaydım bende. mutlaka bu doktorlara giderdim. gerçi doktorumla görüşüp bir süre sonra uçak yolculuğunda sıkıntı yoksa gelip görüşmek istiyorum recep bey ile.
Olsun canım Trabzon'da da vardır, bulursun. Kafama takılırsa atlar gelirsin bir kaç kontrole. Zaten perinatoloğa toplamda 1-2 belki 3 gelsen yeter. Senin için sorun olmaz, tedavide aşındırdın havayollarını :)
Kafana takma böyle şeyleri.
Ben bugün bayağı bir pozitifim :)

Bennn de varım canım öncelikle hayırlı olsun sende benim gibi yenisin biz 2 görüşmemizi yapıcaz kan sonuçlarını bekliyoruz ama ilk görüşme olumlu güzel geçmişti ... hakkında hayırlısı olsun .

Süper içimi rahatlattin canım:) senin tedavi sebebin nedir bir de şu an hangi aşamadasın

benim tüplerimde sıvı vardı ameliyat oldum. aynı zamanda çikolata kisti hastasıyım. birde eşimde morfoloji yüzde 0 idi. transfer oldum pozitif sonuç aldım kalp atışı için bekliyorum canım. henüz çok yeni.

Bende bursadan geldim benimde eşimden kaynaklı sorunumuz var hareketliğindeen dolayı olmadı . hocada bu oranla aşılamada zaman kaybı olur dedi o yüzden tüp bebek içinde kromozon analizi için kan verdik . burasaya döndük eşim çalışıyor benim sınav var diye haftaya belli olucak inşallah bende çok heycanlıyım sonra eşim memorial da spermiogram testi yapıldıktan sonra sanırım ilaçlar falan verilecek o yüzden kan sonucunu bekliyoruz ama zaman geçmiyor sanki .. Mojo44

Transferden sonra kalkıp mı tuvaletinizi yaptınız? Ördek veya sürgü ile mi? :)

ben az su içtiğim için hiç zorlanmadan 1 saat bekleyebildim:) sonra lavaboya yaptım. yani 6,30da transfer işlemi bitmişti . 7,30da hastaneden çıktım otele gittim sonra lavaboya girdim.
transferin akşam değil mi canım?

hep böyle ol zaten çünkü miniğini almaya gidiyorsun. annesinin pozitifliğine ve kahkahalarına ihtiyacı var:)
evet fakulte hastanesinde bir perinatolog buldum. hatta eşide aynı yerde tüp bebek doktoru. ondan randevu alıp gideceğim nasip olursa en kısa zamanda.

Ay çok güzel maşallah sübhanallah rabbim kucağına almayı nasip etsin gerçekten çok sevindim :) benim eşimin morfoloji 1 bende de pkos var benim de yüzüm güler mi dersin :)

Anladım canım inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkartmayacak:) ben atın 23 üne randevu aldım gerekli testleri yaptırıp gidicez sence dönüş biletini kaç gün so raya almalıyım sizin ilk görüşmede işiniz kaç gün de bitti

Ay çok güzel maşallah sübhanallah rabbim kucağına almayı nasip etsin gerçekten çok sevindim :) benim eşimin morfoloji 1 bende de pkos var benim de yüzüm güler mi dersin :)

çok teşekkür ederim arkadaşım. aminn inşallah hepimizin kucağına almayı nasip etsin Allahım. pkos gördüğüm kadarıyla en kolay hasta grubu. grubumuzda da çok var bu şekilde gebe kalan. iyi bir merkerzdesin, kolay hasta grubundasın. için rahat olsun. yeter ki Rabbim nasip etsin olmayacak hiçbir şey yok. :)

Benim ailem oarada olduğu için biz bayramla birleştirdik yani bayramdan önce gitmiştik hem gezdik hem ziyaret öle sadce hastane için gitmedik . gidince gene öle olucak canım işte hocaya bağlı değerlendirmeye bağlı herkesin tedavisi sanırım bir değil arkadaşlar daha iyi bilir bende henüz çok yolun başındayım ama ilk görüşme önemli tabii onlar orada yönlendiriyor zaten inşallah çok güzel geçer ben çok gergindim heycanlıydım o yüzden sakin ol çok güzel bir yer emin olabilirsin buna canım ..

Canım Allah senden razı olsun gerecekten içimde çiçekler açtı sanki söylediğin şeylerle bu o kadar önemli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…