Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Anladım canım çok teşekkür ederim yazdıkların için inşallah önce sen sonra ben ve burda emek veren diğer arkadaşlarım hayırlı haberler vericez birbirimize dualarimdasiniz

Anladım canım çok teşekkür ederim yazdıkların için inşallah önce sen sonra ben ve burda emek veren diğer arkadaşlarım hayırlı haberler vericez birbirimize dualarimdasiniz

Aminnn arkadaşım aminn inşallah o günler yakın yeterki dua edelim bekleyelim .

Canım Allah senden razı olsun gerecekten içimde çiçekler açtı sanki söylediğin şeylerle bu o kadar önemli ki

cümlemizden razı olsun arkadaşım. uzun bir süreç var önümüzde bebeklerimiz kucağımıza gelene kadar bu süreç canla başla devam edecek. Rabbim kimseye fazla aratmadan nasip etsin inşallahh

Canım benim 2 kürtajım var 7-8 haftalık, 1. Yi araştırmadık ilk gebelikti. 2.genetiğe gitti 16. Kromozom trizomi.
Normalde bende translokasyon var ama 16. Kromozom bundan bağımsız bir durum.
Translokasyon ne oluyor tam onu bilmiyorum senin genetik testinde mi çıktı?
Transferden sonra kalkıp mı tuvaletinizi yaptınız? Ördek veya sürgü ile mi? :)
Ben saat 18:00 civarında transfer oldum odama geldim 18:20 gibi WC'ye yapmıştım aslında aşırı sıkışmaya gerek yok bana transfer anında dediler ki hemen yukarı odana çıkınca ördek iste yap ama yukarıdaki hemşire dayanabildiğin kadar dayan dedi vermedi ördek ben çok sıkışık hissetmemiştim ultrasondan bakınca transfer anında çok sıkışıksın dediler ama değildim
Senin oldu mu transferin hayırlısıyla al gel yavrunu inşâAllah canım

sevgii20 canım nasıl geçti ameliyatın allah acil şifa versin inşallah
Çokmuş şükür iyi geçti canım eve geldim bugün. Biraz ağrılarım var ama zamanla geçer inşallah.sayfayı henüz okuyamadım transfer oldun değil mi nasıl geçti?

Ben hiç görmedim Semra Hanımı kendisini hiç tanıyamadım :))

Çokmuş şükür iyi geçti canım eve geldim bugün. Biraz ağrılarım var ama zamanla geçer inşallah.sayfayı henüz okuyamadım transfer oldun değil mi nasıl geçti?

çok geçmiş olsun arkadaşım . atlattın bunuda çok şükür. çok az kaldı bebeğine kavuşmaya Allahın izniyle.

Çok geçmiş olsun tekrar . Evet transfer oldum transfer opudan daha kolaymış çok sıkışık olmaya gerek yokmuş 5 dk da bitti her şey inşallah olumlu sonuçlanır yalnız transferden beri kasıklarım ağrıyor crinone jel mi yapıyor transfer olan arkadaşlar sizde de oldu mu kasık ağrısı

çok çok normal canım. jelde yapıyor . Belkide bebiş tutunuyor:) İlerleyen günlerde regli belirtilerini daha aktif hissedeceksin sakın telaş yapma hepsi çok normal.

Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun

D Defnekuzuu sana yazmıştım bunları, seni etiketlememişim canım.
Canımm çook teşekkür ederim;mesajının ekran görüntüsünü aldım;ibrahim bildiriciye bir önceki gebeliğimde gitmiştim;süper bir insan ama muayeneleri hem pahalı doğal olarak acıbademde:) hem de kolay kolay randevu bulunamıyor biraz beklemek gerekebiliyor;

Canım şimdi biZdeki şu pıhtılaşma olayı ve ipne dozları için
canım lütfen lütfen sor arkadaşına da özellikle bana yaz; cerrahpaşada hangi doktora gitmiş memnun kalmış mı bir de cerrahpaşada hematolojiye mi perinatolojiyemi gitmiş

Yaa banada hiç denmedi pgt gönderelim diye korktum suan zaten hep kafamı kurcalıyor yaptırsamıydım diyee. Ama bnm düşüklerim falan yok hiç ailede de sorun yok ondan mı söylemediler ki
aynen canım ondan söylememiş gerek görmemişlerdir memorialda bu tür şeyleri kolay atlamazlar bence için rahat olsun

Hayırlı olsun canım 3-4 gün kasık ağrısı oluyor Benim belim ağrımıştı 5. Günden sonra sonuç pozitifti inşâAllah sağlıkla kucağına alabileceğin evlatlar nasip etsin Rabbim

aynen canım ondan söylememiş gerek görmemişlerdir memorialda bu tür şeyleri kolay atlamazlar bence için rahat olsun
Canım allah razı olsun cvbın için içimi kurcalıyor hep sizde burda konusuyorsunuz acaba atlandı mı dedim. Yarın bir arayıp bu konuda bilgi isteyeceğim doktordan içim daha rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…