Anladım canım çok teşekkür ederim yazdıkların için inşallah önce sen sonra ben ve burda emek veren diğer arkadaşlarım hayırlı haberler vericez birbirimize dualarimdasinizBenim ailem oarada olduğu için biz bayramla birleştirdik yani bayramdan önce gitmiştik hem gezdik hem ziyaret öle sadce hastane için gitmedik . gidince gene öle olucak canım işte hocaya bağlı değerlendirmeye bağlı herkesin tedavisi sanırım bir değil arkadaşlar daha iyi bilir bende henüz çok yolun başındayım ama ilk görüşme önemli tabii onlar orada yönlendiriyor zaten inşallah çok güzel geçer ben çok gergindim heycanlıydım o yüzden sakin ol çok güzel bir yer emin olabilirsin buna canım ..
Anladım canım çok teşekkür ederim yazdıkların için inşallah önce sen sonra ben ve burda emek veren diğer arkadaşlarım hayırlı haberler vericez birbirimize dualarimdasiniz
Canım Allah senden razı olsun gerecekten içimde çiçekler açtı sanki söylediğin şeylerle bu o kadar önemli ki
Translokasyon ne oluyor tam onu bilmiyorum senin genetik testinde mi çıktı?Canım benim 2 kürtajım var 7-8 haftalık, 1. Yi araştırmadık ilk gebelikti. 2.genetiğe gitti 16. Kromozom trizomi.
Normalde bende translokasyon var ama 16. Kromozom bundan bağımsız bir durum.
Ben saat 18:00 civarında transfer oldum odama geldim 18:20 gibi WC'ye yapmıştım aslında aşırı sıkışmaya gerek yok bana transfer anında dediler ki hemen yukarı odana çıkınca ördek iste yap ama yukarıdaki hemşire dayanabildiğin kadar dayan dedi vermedi ördek ben çok sıkışık hissetmemiştim ultrasondan bakınca transfer anında çok sıkışıksın dediler ama değildimTransferden sonra kalkıp mı tuvaletinizi yaptınız? Ördek veya sürgü ile mi? :)
Çokmuş şükür iyi geçti canım eve geldim bugün. Biraz ağrılarım var ama zamanla geçer inşallah.sayfayı henüz okuyamadım transfer oldun değil mi nasıl geçti?sevgii20 canım nasıl geçti ameliyatın allah acil şifa versin inşallah
Ben hiç görmedim Semra Hanımı kendisini hiç tanıyamadım :))Vee ben kontrolüm vardı gittim çok şükür bi sorun yok devam ediyorum iğnelere, ama ben yumurta toplama işleminde Semra hocayı istedim haftaya olucak muhtemelen ve Semra hoca yumurta toplama işlemine yıllardır girmiyor dediler arkadaşlar, inanamıyorum ben bu merkeze onun için gittim ama yüzünü ilk randevu dışında görmedim canım sıkıldı şimdi, sizlerde de böylemi durum bendemi gariplik var
Çokmuş şükür iyi geçti canım eve geldim bugün. Biraz ağrılarım var ama zamanla geçer inşallah.sayfayı henüz okuyamadım transfer oldun değil mi nasıl geçti?
Çok geçmiş olsun tekrar . Evet transfer oldum transfer opudan daha kolaymış çok sıkışık olmaya gerek yokmuş 5 dk da bitti her şey inşallah olumlu sonuçlanır yalnız transferden beri kasıklarım ağrıyor crinone jel mi yapıyor transfer olan arkadaşlar sizde de oldu mu kasık ağrısıÇokmuş şükür iyi geçti canım eve geldim bugün. Biraz ağrılarım var ama zamanla geçer inşallah.sayfayı henüz okuyamadım transfer oldun değil mi nasıl geçti?
Çok geçmiş olsun tekrar . Evet transfer oldum transfer opudan daha kolaymış çok sıkışık olmaya gerek yokmuş 5 dk da bitti her şey inşallah olumlu sonuçlanır yalnız transferden beri kasıklarım ağrıyor crinone jel mi yapıyor transfer olan arkadaşlar sizde de oldu mu kasık ağrısı
Çokmuş şükür iyi geçti canım eve geldim bugün. Biraz ağrılarım var ama zamanla geçer inşallah.sayfayı henüz okuyamadım transfer oldun değil mi nasıl geçti?
Hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsunÇok geçmiş olsun tekrar . Evet transfer oldum transfer opudan daha kolaymış çok sıkışık olmaya gerek yokmuş 5 dk da bitti her şey inşallah olumlu sonuçlanır yalnız transferden beri kasıklarım ağrıyor crinone jel mi yapıyor transfer olan arkadaşlar sizde de oldu mu kasık ağrısı
Canımm çook teşekkür ederim;mesajının ekran görüntüsünü aldım;ibrahim bildiriciye bir önceki gebeliğimde gitmiştim;süper bir insan ama muayeneleri hem pahalı doğal olarak acıbademde:) hem de kolay kolay randevu bulunamıyor biraz beklemek gerekebiliyor;D Defnekuzuu sana yazmıştım bunları, seni etiketlememişim canım.
Ben ilk randevuda özellikle istiyorum Semra hocayı diye belirttim, ondan belki görebildimBen hiç görmedim Semra Hanımı kendisini hiç tanıyamadım :))
Canım şimdi biZdeki şu pıhtılaşma olayı ve ipne dozları içinOlsun canım Trabzon'da da vardır, bulursun. Kafama takılırsa atlar gelirsin bir kaç kontrole. Zaten perinatoloğa toplamda 1-2 belki 3 gelsen yeter. Senin için sorun olmaz, tedavide aşındırdın havayollarını :)
Kafana takma böyle şeyleri.
Ben bugün bayağı bir pozitifim :)
canım lütfen lütfen sor arkadaşına da özellikle bana yaz; cerrahpaşada hangi doktora gitmiş memnun kalmış mı bir de cerrahpaşada hematolojiye mi perinatolojiyemi gitmişCanım Pıhtılaşma işini çok bilemiyorum ama sanki biraz buna da bütçe ayırıp iyi bir hemotolog ve perinatolojiye gitseniz bi kereliğine de olsa, bilgileri ve tedavi planı hakkında netlik kazanınca da normal bi kadın doğumcuya gitseniz nasıl olur? Benim pıhtılaşma yaşayan bi arkadaşım var, devlette öğretmen. Cerrahpaşaya çok gitmişti. Sizler için sorayım ben bi yazayım size. 2 düşükten sonra 3. Gebelikte her gün clexana kulkanıp sağlıkla bebeğini doğurdu.
aynen canım ondan söylememiş gerek görmemişlerdir memorialda bu tür şeyleri kolay atlamazlar bence için rahat olsunYaa banada hiç denmedi pgt gönderelim diye korktum suan zaten hep kafamı kurcalıyor yaptırsamıydım diyee. Ama bnm düşüklerim falan yok hiç ailede de sorun yok ondan mı söylemediler ki
Hayırlı uğurlu olsun canım benim transferinnn;güzel haberler ver bizeeeAmin hakkımızda en hayırlı neyse o olsun inşallah. Hepimiz için.
Hayırlı olsun canım 3-4 gün kasık ağrısı oluyor Benim belim ağrımıştı 5. Günden sonra sonuç pozitifti inşâAllah sağlıkla kucağına alabileceğin evlatlar nasip etsin RabbimÇok geçmiş olsun tekrar . Evet transfer oldum transfer opudan daha kolaymış çok sıkışık olmaya gerek yokmuş 5 dk da bitti her şey inşallah olumlu sonuçlanır yalnız transferden beri kasıklarım ağrıyor crinone jel mi yapıyor transfer olan arkadaşlar sizde de oldu mu kasık ağrısı
Canım allah razı olsun cvbın için içimi kurcalıyor hep sizde burda konusuyorsunuz acaba atlandı mı dedim. Yarın bir arayıp bu konuda bilgi isteyeceğim doktordan içim daha rahat olsunaynen canım ondan söylememiş gerek görmemişlerdir memorialda bu tür şeyleri kolay atlamazlar bence için rahat olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?