Transferim öğlendi canım, sana hastaneden yazıyordum:)ben az su içtiğim için hiç zorlanmadan 1 saat bekleyebildim:) sonra lavaboya yaptım. yani 6,30da transfer işlemi bitmişti . 7,30da hastaneden çıktım otele gittim sonra lavaboya girdim.
transferin akşam değil mi canım?
Canım işte benim aklımda yanıtlayamadığım ve tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istediğim nokta tam da senin söylediğin..şimdiCanım Pıhtılaşma işini çok bilemiyorum ama sanki biraz buna da bütçe ayırıp iyi bir hemotolog ve perinatolojiye gitseniz bi kereliğine de olsa, bilgileri ve tedavi planı hakkında netlik kazanınca da normal bi kadın doğumcuya gitseniz nasıl olur? Benim pıhtılaşma yaşayan bi arkadaşım var, devlette öğretmen. Cerrahpaşaya çok gitmişti. Sizler için sorayım ben bi yazayım size. 2 düşükten sonra 3. Gebelikte her gün clexana kulkanıp sağlıkla bebeğini doğurdu.
Canım ben test günüme kadar çok şiddetli kadık ağrısı çektim bazen tek taraflı bazen çift taraflı.. hiç endişe etme.. çok güzel haberler vermek nasip olsun inşallhÇok geçmiş olsun tekrar . Evet transfer oldum transfer opudan daha kolaymış çok sıkışık olmaya gerek yokmuş 5 dk da bitti her şey inşallah olumlu sonuçlanır yalnız transferden beri kasıklarım ağrıyor crinone jel mi yapıyor transfer olan arkadaşlar sizde de oldu mu kasık ağrısı
Dualarınız için çok teşekkür ederim hepinize inşallah güzel haberler veririm sizeCanım ben test günüme kadar çok şiddetli kadık ağrısı çektim bazen tek taraflı bazen çift taraflı.. hiç endişe etme.. çok güzel haberler vermek nasip olsun inşallh
Ya ben de pzt transferden 4 gün önce crinone jele başladım. Kasıklarımda biraz ağrı vardı bi kaç gündür, jel ile alakası olabilir mi? Kaç günlerdir aşırı mesai ile hareketli çalıştım, buna bağlıyordum. Jelin böyle bir etkisi var mı acaba?Çok geçmiş olsun tekrar . Evet transfer oldum transfer opudan daha kolaymış çok sıkışık olmaya gerek yokmuş 5 dk da bitti her şey inşallah olumlu sonuçlanır yalnız transferden beri kasıklarım ağrıyor crinone jel mi yapıyor transfer olan arkadaşlar sizde de oldu mu kasık ağrısı
Canım senin ne zamandı test günü? Senden güzel haber bekliyoruz inşallah öncelikle.Dualarınız için çok teşekkür ederim hepinize inşallah güzel haberler veririm size
Canım 26. Haftada burada olup blze destek opman ne güzel. Allah razı olsun sendenAmeliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun transfer olanlar hayırlısı olsun inşallah Allah sizede nasip etsin
Anladım canım. Ben bı noktada bilgiye sahip değilim. Ama mutlaka çok tecrübe etmiş birileri yazacaktır burada. Olmazsa da bir perinatolog be hematologa gidip nir yerden başlarfım ben emin değilsem çizeceğim yoldan. Çünkü bazen bu bilgilere ulaşmak için biraz dolanmak gerekiyor maalesef. Ayrıca bir bilgiye ulaşırsam yazacağım sana. Keşke yol gösterebilsem daha çok ama pıhtılaşma konusunu bilemiyorum yaCanım işte benim aklımda yanıtlayamadığım ve tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istediğim nokta tam da senin söylediğin..şimdi
1. Pıhtılaşma ve iğne dozları için iyi bir perinatolog yeterli mi yoksa illa ki hematolojiye gerek var mı
2. Bu konu ile alakalı perinatolog veya hematolojiye sürekli ( her ay) gitmeye gerek var mı;yoksa bir kez gidince daha sonraki iğne dozlarını duruma göre normal kadın doğumcu mu ayarlıyor
3. Pıhtılaşma için iğne dozunu belirleyen anti faktör xa testini normal kadın doğumcumuz yaptırabiliyor ve dozu kendisi belirliyor mu
Sağol canım, İnşallah canım verebilirim. Havaya girmek istemiyorum çok da. Olursa çok güzel olur tabii, olmazsa da Allah'tan.Hayırlı uğurlu olsun canım benim transferinnn;güzel haberler ver bizeee
İnşallah canım.uzun yollardan geçiyorum inşallah sonu seninki gibi güzel olur:)çok geçmiş olsun arkadaşım . atlattın bunuda çok şükür. çok az kaldı bebeğine kavuşmaya Allahın izniyle.
Sağol canım. Hamile arkadaşların çoğu kasık ağrısı çekmiş inşallah seninki de hamilelik belirtisidirÇok geçmiş olsun tekrar . Evet transfer oldum transfer opudan daha kolaymış çok sıkışık olmaya gerek yokmuş 5 dk da bitti her şey inşallah olumlu sonuçlanır yalnız transferden beri kasıklarım ağrıyor crinone jel mi yapıyor transfer olan arkadaşlar sizde de oldu mu kasık ağrısı
Allah razı olsun canım. Bebişlerimiz için her şeye değer :)Maşallah canım zor olan kısmı atlattin sayılır allahin izniyle cok cok geçmiş olsun
Ya ben de pzt transferden 4 gün önce crinone jele başladım. Kasıklarımda biraz ağrı vardı bi kaç gündür, jel ile alakası olabilir mi? Kaç günlerdir aşırı mesai ile hareketli çalıştım, buna bağlıyordum. Jelin böyle bir etkisi var mı acaba?
İnşâAllah sağlıkla gelişir canım Rabbim yardımcın olsun semra hanımla sadece bi kere görüştük ilk görüşmem yücel beyle oldu ikinci görüşme 1 sene sonra semra hanımla görüştük ne dediyse o uygulandı mesela o anki yumurtalara bakılarak 150 doz başlayalım demişti takipte gönül hanım çok moralimi bozmuştu yumurtaların iyi değil nasıl 150 doz yazmış bu dosyaya dedi ki ilk iki tedavimde ohss olmama rağmen burada anlatmak istediğim semra hanım gerçekten çok tecrübeli öngörüsü çok yüksek ve güven veriyor mâşâAllahArkadaşlar pazartesi regli salı günü Antalya’dan ilk uçakla Gidip tedavi başladım 5. Tedavim Memorial Şişli de ise 3. Tedavime başladım. Yücel bey gördü beni ve Semra hanım bir önce ki tedavim döllenme olmadı için iptal edilmişti. Gitmeden önce de bir kaç test yaptırdım e2 - 20 çıktı, fsh 9 küsürlerdeydi yani çok güzel değildi ama sorun etmedi doktorlar başlandı. rezerve azlığı da var 150 gonalf, 150 menegon başladım ve evime döndüm tekrar bu sabah geldim İstanbul’a sadece 4 yumurtam vardı onlar 7 ,8,9 büyüklüğün de 4 tane normal de önce ki tedavilerim de bu günler de hep yumurtam 10 , 11 büyüklüğündeymiş ama bu problem değil dedi İpek hanım ama ovitreal için yarın da görmem gerekli dedi ama iğnelerim ev de bırakmıştım geri dönücem diye Semra hanımı bekledim 1:30 kadar ameliyattan çıkmasını o hep söylenen toplantı var ya ona denk geldim doktorlar, hemşireler vardı dosyalar hepsi bir arada gerçekten ben hep inanıyordum ama inanmayanlar için Semra hanım tek tek bakıyor dosyalara değerlendiriyor ve o sabah ki kalabalıktan eser yok o saate. Gitmemi sınır da bir büyüklük olduğunu yarın değerlendirmesi gerektiğini söyledi hatta hastane de iğne aradılar benim için Zehra hanım çünkü yarın evime dönücem ve iğnem var allah razı olsun hepsinden dünya iyisi ama bulamadık tabi eczaneden almak zorun da kaldım yarın da bakılacak büyüyecek mi diye umarım istenilen ölçüye gelir emeklerimizin karşılığını alırız ama o kadar yoruldum maddi manevi ama o hastaneye giriyorum Semra hanımı görüyorum resmen mutlu oluyorum. Bir tarafım yorgun, bir tarafım umutlu.
DAyan canım, hayırlara çıksın inşallah çabaların. Kolay değil hiç uğraşmaların.Arkadaşlar pazartesi regli salı günü Antalya’dan ilk uçakla Gidip tedavi başladım 5. Tedavim Memorial Şişli de ise 3. Tedavime başladım. Yücel bey gördü beni ve Semra hanım bir önce ki tedavim döllenme olmadı için iptal edilmişti. Gitmeden önce de bir kaç test yaptırdım e2 - 20 çıktı, fsh 9 küsürlerdeydi yani çok güzel değildi ama sorun etmedi doktorlar başlandı. rezerve azlığı da var 150 gonalf, 150 menegon başladım ve evime döndüm tekrar bu sabah geldim İstanbul’a sadece 4 yumurtam vardı onlar 7 ,8,9 büyüklüğün de 4 tane normal de önce ki tedavilerim de bu günler de hep yumurtam 10 , 11 büyüklüğündeymiş ama bu problem değil dedi İpek hanım ama ovitreal için yarın da görmem gerekli dedi ama iğnelerim ev de bırakmıştım geri dönücem diye Semra hanımı bekledim 1:30 kadar ameliyattan çıkmasını o hep söylenen toplantı var ya ona denk geldim doktorlar, hemşireler vardı dosyalar hepsi bir arada gerçekten ben hep inanıyordum ama inanmayanlar için Semra hanım tek tek bakıyor dosyalara değerlendiriyor ve o sabah ki kalabalıktan eser yok o saate. Gitmemi sınır da bir büyüklük olduğunu yarın değerlendirmesi gerektiğini söyledi hatta hastane de iğne aradılar benim için Zehra hanım çünkü yarın evime dönücem ve iğnem var allah razı olsun hepsinden dünya iyisi ama bulamadık tabi eczaneden almak zorun da kaldım yarın da bakılacak büyüyecek mi diye umarım istenilen ölçüye gelir emeklerimizin karşılığını alırız ama o kadar yoruldum maddi manevi ama o hastaneye giriyorum Semra hanımı görüyorum resmen mutlu oluyorum. Bir tarafım yorgun, bir tarafım umutlu.
İnşallah canım hayırlısı neyse hakkımızda o olsun. Evet galiba jelin böyle bir yan etkisi var.Canım öncelikle hayırlı olsun transferin inşallah güzel haberlerinizi alırız hepinizin.
Jelin Böyle bir etkisi var ne kadar kişiden kişiye değişse de ağrı ve hassasiyet oluşturuyor . Goguslerde de hassasiyet oluşturabilir ama inşallah hamilelik belirtilerin olur bunlar .
İnşallah canım hayırlısı neyse hakkımızda o olsun. Evet galiba jelin böyle bir yan etkisi var.
Arkadaşlar pazartesi regli salı günü Antalya’dan ilk uçakla Gidip tedavi başladım 5. Tedavim Memorial Şişli de ise 3. Tedavime başladım. Yücel bey gördü beni ve Semra hanım bir önce ki tedavim döllenme olmadı için iptal edilmişti. Gitmeden önce de bir kaç test yaptırdım e2 - 20 çıktı, fsh 9 küsürlerdeydi yani çok güzel değildi ama sorun etmedi doktorlar başlandı. rezerve azlığı da var 150 gonalf, 150 menegon başladım ve evime döndüm tekrar bu sabah geldim İstanbul’a sadece 4 yumurtam vardı onlar 7 ,8,9 büyüklüğün de 4 tane normal de önce ki tedavilerim de bu günler de hep yumurtam 10 , 11 büyüklüğündeymiş ama bu problem değil dedi İpek hanım ama ovitreal için yarın da görmem gerekli dedi ama iğnelerim ev de bırakmıştım geri dönücem diye Semra hanımı bekledim 1:30 kadar ameliyattan çıkmasını o hep söylenen toplantı var ya ona denk geldim doktorlar, hemşireler vardı dosyalar hepsi bir arada gerçekten ben hep inanıyordum ama inanmayanlar için Semra hanım tek tek bakıyor dosyalara değerlendiriyor ve o sabah ki kalabalıktan eser yok o saate. Gitmemi sınır da bir büyüklük olduğunu yarın değerlendirmesi gerektiğini söyledi hatta hastane de iğne aradılar benim için Zehra hanım çünkü yarın evime dönücem ve iğnem var allah razı olsun hepsinden dünya iyisi ama bulamadık tabi eczaneden almak zorun da kaldım yarın da bakılacak büyüyecek mi diye umarım istenilen ölçüye gelir emeklerimizin karşılığını alırız ama o kadar yoruldum maddi manevi ama o hastaneye giriyorum Semra hanımı görüyorum resmen mutlu oluyorum. Bir tarafım yorgun, bir tarafım umutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?