Saol canım Allah razı olsun. çok zor rabbim o günleri bidaha yaşatmasın bizede sizede. İnşaallah tedaviniz güzel sonuçlanır sağlıkla kucağınıza alırsınız dediğin gibi aynı şeyleri yaşama korkusu var Allah bizi hayırlarndan mahrum etmesin. Biraz iyileşince dondurulmuşlarımla devam edicem bende inşaallah.Allah sabir versin benim de 3 kaybim var doğal gebeliklerdi hepsi cok iyi anliyrm sizi simdi pgt ile ilk tüp denemesi yapiurz insan ayni seyleri yasama korkusu ile
Allah razıı olsun. Aminn aminnn hepimiz kucaklarımıza evlatlarımızı alırız inşaallah sağlıkla.Rabbim sabır versin inşallah.Rabbim bi daha yaşatmasın. evlat acısıyla hiçbirimizi sınamasın inşallah.Tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize cnm.
Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun Rabbim bu defaki tedaviyi sana mübarek eylesin çektiklerin son bulsun yavrunu kucağına alırsın inşallahArkadaşlar pazartesi regli salı günü Antalya’dan ilk uçakla Gidip tedavi başladım 5. Tedavim Memorial Şişli de ise 3. Tedavime başladım. Yücel bey gördü beni ve Semra hanım bir önce ki tedavim döllenme olmadı için iptal edilmişti. Gitmeden önce de bir kaç test yaptırdım e2 - 20 çıktı, fsh 9 küsürlerdeydi yani çok güzel değildi ama sorun etmedi doktorlar başlandı. rezerve azlığı da var 150 gonalf, 150 menegon başladım ve evime döndüm tekrar bu sabah geldim İstanbul’a sadece 4 yumurtam vardı onlar 7 ,8,9 büyüklüğün de 4 tane normal de önce ki tedavilerim de bu günler de hep yumurtam 10 , 11 büyüklüğündeymiş ama bu problem değil dedi İpek hanım ama ovitreal için yarın da görmem gerekli dedi ama iğnelerim ev de bırakmıştım geri dönücem diye Semra hanımı bekledim 1:30 kadar ameliyattan çıkmasını o hep söylenen toplantı var ya ona denk geldim doktorlar, hemşireler vardı dosyalar hepsi bir arada gerçekten ben hep inanıyordum ama inanmayanlar için Semra hanım tek tek bakıyor dosyalara değerlendiriyor ve o sabah ki kalabalıktan eser yok o saate. Gitmemi sınır da bir büyüklük olduğunu yarın değerlendirmesi gerektiğini söyledi hatta hastane de iğne aradılar benim için Zehra hanım çünkü yarın evime dönücem ve iğnem var allah razı olsun hepsinden dünya iyisi ama bulamadık tabi eczaneden almak zorun da kaldım yarın da bakılacak büyüyecek mi diye umarım istenilen ölçüye gelir emeklerimizin karşılığını alırız ama o kadar yoruldum maddi manevi ama o hastaneye giriyorum Semra hanımı görüyorum resmen mutlu oluyorum. Bir tarafım yorgun, bir tarafım umutlu.
Canım peki sende pıhtılaşma var mıydı? Hatırlatamadım. Bu konuda mı eksik olduğunu düşünüyorsun tedavinin? Yorumun nedir? Benim de kadam karıştı.İnşâAllah sağlıkla gelişir canım Rabbim yardımcın olsun semra hanımla sadece bi kere görüştük ilk görüşmem yücel beyle oldu ikinci görüşme 1 sene sonra semra hanımla görüştük ne dediyse o uygulandı mesela o anki yumurtalara bakılarak 150 doz başlayalım demişti takipte gönül hanım çok moralimi bozmuştu yumurtaların iyi değil nasıl 150 doz yazmış bu dosyaya dedi ki ilk iki tedavimde ohss olmama rağmen burada anlatmak istediğim semra hanım gerçekten çok tecrübeli öngörüsü çok yüksek ve güven veriyor mâşâAllah
Ben daha önce başka bir merkezde tedavi gördüm orda tüm hastalara coraspin veriliyor.bana pıhtılaşma testi falan da yapılmadı. Neye göre veriliyor ben de anlamadımCanım peki sende pıhtılaşma var mıydı? Hatırlatamadım. Bu konuda mı eksik olduğunu düşünüyorsun tedavinin? Yorumun nedir? Benim de kadam karıştı.
Mthfr c677t ve pai serpine heterozigot bende. Pıhtılaşma sorunu yok dendi. Clexana veya coraspin vermediler. Dün transfer oldum. Transfer sonrası İlaç olarak sadece crinone günde 1, folidoce ve metformin kullanıyorum ben
D Defnekuzuu @CigdemAsyaCankiriklarim @kanaryamm dediğim gibi arkadaşıma sordum. Arkadaşım ve kuzeni 2 şer kalp durması yaşamış ve cerrahpaşa genetikte test yaptırmışlar. Sadece MTHFR A1298C heterozigot çıkmış sonucunda. Bu sonuçla cerrahpaşada acil kadın doğumun başında Ali hoca varmış bi tane. Günde nir 0.4 clexana başlatmış, ikisi de sağlıklı bebek sahibi oldular şimdi.
Cankiriklarim cerrahpaşaya gidecektin, bizi de bilgilendirir misin?
Bu konu ney değil mi? Biz mi evham yapıyoruz? Benim mthfr c677t ve pai serpine heterozigot çıktı sadece, pıhtılaşma yok kullanma dedi takip doktorum. Ama şimdi burda yazışınca tedirgin oldum. Kullananların hangi değerleri heterozigot çıktı? Bu işi çözmemiz lazım hepimiz için.
Ben ayrıca normal kadın doğumcu a da soracağım bakalım bi yorumu var mı?
Kızlar cok canım sıkıldı 7 embriyo gelebilmiş 5.güne ama 4 tanesi hanüz blast olmamış 3 tanesi olabilmiş. O 3ü de genetik tanıya gidicek
Doğrudur canım ben hiç istemedim zafen olacaksa Semra ya da x doktor farketmez bence içini ferah tut hakkında hayırlısı olsun .. benim doktorum Gönül hanımdı tavsiye ederim transferimide Gönül hanım yaptı ..Ben ilk randevuda özellikle istiyorum Semra hocayı diye belirttim, ondan belki görebildim
Merhaba ben ptesi gidince haberdar edeceğim. Buarada benim mtfhr 1298 ve mtfhr 677 heterozigot, faktör v heterozigot, pai serpine 4G 4G homozigot. Yani biraz daha ağır o yüzden farklı sonuclar cıkabilir evham yapmayın :)D Defnekuzuu @CigdemAsyaCankiriklarim @kanaryamm dediğim gibi arkadaşıma sordum. Arkadaşım ve kuzeni 2 şer kalp durması yaşamış ve cerrahpaşa genetikte test yaptırmışlar. Sadece MTHFR A1298C heterozigot çıkmış sonucunda. Bu sonuçla cerrahpaşada acil kadın doğumun başında Ali hoca varmış bi tane. Günde nir 0.4 clexana başlatmış, ikisi de sağlıklı bebek sahibi oldular şimdi.
Cankiriklarim cerrahpaşaya gidecektin, bizi de bilgilendirir misin?
Bu konu ney değil mi? Biz mi evham yapıyoruz? Benim mthfr c677t ve pai serpine heterozigot çıktı sadece, pıhtılaşma yok kullanma dedi takip doktorum. Ama şimdi burda yazışınca tedirgin oldum. Kullananların hangi değerleri heterozigot çıktı? Bu işi çözmemiz lazım hepimiz için.
Ben ayrıca normal kadın doğumcu a da soracağım bakalım bi yorumu var mı?
Bilemiyorum kalan 4 embriyo ile ilgili yarına kadar bekleyecekler olmazsa aramayız zaten dediler. En azından 3ü var diye avunuyorum inşallah pgt sonucu temiz gelir. Sayı 9dan 3e düşünce çok şok oldumÜzülme inşallah o 3 embriyon da sağlıkla döner pgt den .
Bazen geride olan embriyolar öne geçebiliyor .. benim öyle olmuştu bir tanesi .. inşallah sizide transfere götürecek sağlıkla tutunacak evlat olacak bir embriyo çıkarBilemiyorum kalan 4 embriyo ile ilgili yarına kadar bekleyecekler olmazsa aramayız zaten dediler. En azından 3ü var diye avunuyorum inşallah pgt sonucu temiz gelir. Sayı 9dan 3e düşünce çok şok oldum
Bilemiyorum kalan 4 embriyo ile ilgili yarına kadar bekleyecekler olmazsa aramayız zaten dediler. En azından 3ü var diye avunuyorum inşallah pgt sonucu temiz gelir. Sayı 9dan 3e düşünce çok şok oldum
Şimdi aradılar kontrol ederlerken göndermeye bir bakmışlar bitane daha blastosist olmuş :) 4ü de gidiyor genetiğe onayladım. İnşallah herşey iyi olur umut oldun bana Allah razı olsun. Buarada kalitelerini sordum ama net konuşmadı. Size söylemiş miydi? Hepsi 5.güne geldiğine göre hepsi kaliteldir dediÇok haklısın canım insanın morali bozuluyor. Sen yine de üzme kendini inşallah herşey yolunda gider.
Benim 3 yumurtam oluşmuştu 2 si 5. Gune gelebildi ilk transferde tuttu çok şükür . İlk tedavimde hiç döllenme olmamıştı mesela . O yüzden şu dönemler tedavinin en stresli aşamalarından biriydi benim için anlıyorum seni ama umutsuzluk yok . Rabbim nasip edecekse eğer 1 tane de yeter .
Canım üzülme benimde 10 tane döllenmişti geriye 5.güne 4 embriyo kaldı. Genelde herkesin aynı oluyor yani hepsi Blast olmuyor maalesef.ama bizim için önemli olan bir tane olsun kaliteli olsun ve bize sağlıklı evlat olsun değil mi.. inşallah tedavin hayırlı ve mutlu bir şekilde sonuçlanacaktır.Bilemiyorum kalan 4 embriyo ile ilgili yarına kadar bekleyecekler olmazsa aramayız zaten dediler. En azından 3ü var diye avunuyorum inşallah pgt sonucu temiz gelir. Sayı 9dan 3e düşünce çok şok oldum
Şimdi aradılar kontrol ederlerken göndermeye bir bakmışlar bitane daha blastosist olmuş :) 4ü de gidiyor genetiğe onayladım. İnşallah herşey iyi olur umut oldun bana Allah razı olsun. Buarada kalitelerini sordum ama net konuşmadı. Size söylemiş miydi? Hepsi 5.güne geldiğine göre hepsi kaliteldir dedi
Haklısın inşallah olur. Dün de annem 9 embriyoyu duyunca ee sen birini doğurdun sonra gittin iki daha doğurdun gerisi nolcak o yavrular cöpe mi atılcak diye üzülüyorduCanım üzülme benimde 10 tane döllenmişti geriye 5.güne 4 embriyo kaldı. Genelde herkesin aynı oluyor yani hepsi Blast olmuyor maalesef.ama bizim için önemli olan bir tane olsun kaliteli olsun ve bize sağlıklı evlat olsun değil mi.. inşallah tedavin hayırlı ve mutlu bir şekilde sonuçlanacaktır.
Canım çok sevindim gerçekten maşallah.Şimdi aradılar kontrol ederlerken göndermeye bir bakmışlar bitane daha blastosist olmuş :) 4ü de gidiyor genetiğe onayladım. İnşallah herşey iyi olur umut oldun bana Allah razı olsun. Buarada kalitelerini sordum ama net konuşmadı. Size söylemiş miydi? Hepsi 5.güne geldiğine göre hepsi kaliteldir dedi
Haklısın canım bilinçli olmamız lazım, aklımızdaki soruları silmemiz önemli ama abartmak da iyi değil aslında.Merhaba ben ptesi gidince haberdar edeceğim. Buarada benim mtfhr 1298 ve mtfhr 677 heterozigot, faktör v heterozigot, pai serpine 4G 4G homozigot. Yani biraz daha ağır o yüzden farklı sonuclar cıkabilir evham yapmayın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?