Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah sabir versin benim de 3 kaybim var doğal gebeliklerdi hepsi cok iyi anliyrm sizi simdi pgt ile ilk tüp denemesi yapiurz insan ayni seyleri yasama korkusu ile
Saol canım Allah razı olsun. çok zor rabbim o günleri bidaha yaşatmasın bizede sizede. İnşaallah tedaviniz güzel sonuçlanır sağlıkla kucağınıza alırsınız dediğin gibi aynı şeyleri yaşama korkusu var Allah bizi hayırlarndan mahrum etmesin. Biraz iyileşince dondurulmuşlarımla devam edicem bende inşaallah.

Rabbim sabır versin inşallah.Rabbim bi daha yaşatmasın. evlat acısıyla hiçbirimizi sınamasın inşallah.Tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize cnm.
Allah razıı olsun. Aminn aminnn hepimiz kucaklarımıza evlatlarımızı alırız inşaallah sağlıkla.

Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun Rabbim bu defaki tedaviyi sana mübarek eylesin çektiklerin son bulsun yavrunu kucağına alırsın inşallah
Sen sabret inşallah allahu teala sabredenlerle beraberdir

Canım peki sende pıhtılaşma var mıydı? Hatırlatamadım. Bu konuda mı eksik olduğunu düşünüyorsun tedavinin? Yorumun nedir? Benim de kadam karıştı.
Mthfr c677t ve pai serpine heterozigot bende. Pıhtılaşma sorunu yok dendi. Clexana veya coraspin vermediler. Dün transfer oldum. Transfer sonrası İlaç olarak sadece crinone günde 1, folidoce ve metformin kullanıyorum ben

D Defnekuzuu @CigdemAsya Cankiriklarim @kanaryamm dediğim gibi arkadaşıma sordum. Arkadaşım ve kuzeni 2 şer kalp durması yaşamış ve cerrahpaşa genetikte test yaptırmışlar. Sadece MTHFR A1298C heterozigot çıkmış sonucunda. Bu sonuçla cerrahpaşada acil kadın doğumun başında Ali hoca varmış bi tane. Günde nir 0.4 clexana başlatmış, ikisi de sağlıklı bebek sahibi oldular şimdi.
Cankiriklarim cerrahpaşaya gidecektin, bizi de bilgilendirir misin?
Bu konu ney değil mi? Biz mi evham yapıyoruz? Benim mthfr c677t ve pai serpine heterozigot çıktı sadece, pıhtılaşma yok kullanma dedi takip doktorum. Ama şimdi burda yazışınca tedirgin oldum. Kullananların hangi değerleri heterozigot çıktı? Bu işi çözmemiz lazım hepimiz için.
Ben ayrıca normal kadın doğumcu a da soracağım bakalım bi yorumu var mı?

Ben daha önce başka bir merkezde tedavi gördüm orda tüm hastalara coraspin veriliyor.bana pıhtılaşma testi falan da yapılmadı. Neye göre veriliyor ben de anlamadım

Kızlar cok canım sıkıldı 7 embriyo gelebilmiş 5.güne ama 4 tanesi hanüz blast olmamış 3 tanesi olabilmiş. O 3ü de genetik tanıya gidicek

Benim de senin testinde sonucum aynı memorial pıhtılaşma yok ılaca da da gerek yok dedi . Kullanmadım da 28 . Haftadayiz . Bende kendi sonucumu araştırdım baya pıhtılaşma sayılmıyor ama bazen test yaptırmadan bile veriliyor insanın kafasının karışması o kadar normal ki . Sorgulamaya başlıyorsun .

Ben ilk randevuda özellikle istiyorum Semra hocayı diye belirttim, ondan belki görebildim
Doğrudur canım ben hiç istemedim zafen olacaksa Semra ya da x doktor farketmez bence içini ferah tut hakkında hayırlısı olsun .. benim doktorum Gönül hanımdı tavsiye ederim transferimide Gönül hanım yaptı ..

Merhaba ben ptesi gidince haberdar edeceğim. Buarada benim mtfhr 1298 ve mtfhr 677 heterozigot, faktör v heterozigot, pai serpine 4G 4G homozigot. Yani biraz daha ağır o yüzden farklı sonuclar cıkabilir evham yapmayın :)

Üzülme inşallah o 3 embriyon da sağlıkla döner pgt den .
Bilemiyorum kalan 4 embriyo ile ilgili yarına kadar bekleyecekler olmazsa aramayız zaten dediler. En azından 3ü var diye avunuyorum inşallah pgt sonucu temiz gelir. Sayı 9dan 3e düşünce çok şok oldum

Bilemiyorum kalan 4 embriyo ile ilgili yarına kadar bekleyecekler olmazsa aramayız zaten dediler. En azından 3ü var diye avunuyorum inşallah pgt sonucu temiz gelir. Sayı 9dan 3e düşünce çok şok oldum
Bazen geride olan embriyolar öne geçebiliyor .. benim öyle olmuştu bir tanesi .. inşallah sizide transfere götürecek sağlıkla tutunacak evlat olacak bir embriyo çıkar

Çok haklısın canım insanın morali bozuluyor. Sen yine de üzme kendini inşallah herşey yolunda gider.

Benim 3 yumurtam oluşmuştu 2 si 5. Gune gelebildi ilk transferde tuttu çok şükür . İlk tedavimde hiç döllenme olmamıştı mesela . O yüzden şu dönemler tedavinin en stresli aşamalarından biriydi benim için anlıyorum seni ama umutsuzluk yok . Rabbim nasip edecekse eğer 1 tane de yeter .

Şimdi aradılar kontrol ederlerken göndermeye bir bakmışlar bitane daha blastosist olmuş :) 4ü de gidiyor genetiğe onayladım. İnşallah herşey iyi olur umut oldun bana Allah razı olsun. Buarada kalitelerini sordum ama net konuşmadı. Size söylemiş miydi? Hepsi 5.güne geldiğine göre hepsi kaliteldir dedi

Canım üzülme benimde 10 tane döllenmişti geriye 5.güne 4 embriyo kaldı. Genelde herkesin aynı oluyor yani hepsi Blast olmuyor maalesef.ama bizim için önemli olan bir tane olsun kaliteli olsun ve bize sağlıklı evlat olsun değil mi.. inşallah tedavin hayırlı ve mutlu bir şekilde sonuçlanacaktır.

Gözün aydın canım inşallah hepsi sağlıkla döner . Kalitelerini tek tek soylememislerdi bana da o zaman . Blastosist olmuslarsa gerçekten kalitelidir takılma oraya .

Haklısın inşallah olur. Dün de annem 9 embriyoyu duyunca ee sen birini doğurdun sonra gittin iki daha doğurdun gerisi nolcak o yavrular cöpe mi atılcak diye üzülüyordu en azından ziyan olmayacak :))

Canım çok sevindim gerçekten maşallah.
İnşallah pgt'den de iyi gelirler. Pgt sizde ne içindi? Bizdeki gibi genetik sorun yoksa, bu aşamaya geldilerse oradan da iti gelirler diye düşünüyorum.
Kaliteleri de önemli ama inan bazen c kalite ile gebelik oluşuyor. Benim hep aa, ab idi olmamıştı. Belli olmuyor yani hayır dileyelim hayrolsun hakkında canım

Merhaba ben ptesi gidince haberdar edeceğim. Buarada benim mtfhr 1298 ve mtfhr 677 heterozigot, faktör v heterozigot, pai serpine 4G 4G homozigot. Yani biraz daha ağır o yüzden farklı sonuclar cıkabilir evham yapmayın :)
Haklısın canım bilinçli olmamız lazım, aklımızdaki soruları silmemiz önemli ama abartmak da iyi değil aslında.
Sen bi görül bakalım, öğrendiklerinle bizi de aydınlat. Bende yokmuş güya pıhtılaşma ama burada çık arkadaşta var, bilgilenmenemiz lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…