Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah razı olsun. Aslında eşimin de benim de tüm genetik testlerim kromozomal anlamda temiz cıkmıstı. Ama eşimde sperm dna hasarı var. 9 ay Kaan Aydosta onun tedavisini gördük ve düşürdük hasarı cok sükür. Ama yine de önlem olarak Kaan hoca tavsiye etmişti bize o yüzden yaptırıyoruz. Allah büyük, gerisi onun takdiri kaliteler ne olursa olsun hüküm onun. Biz aciz kullar yalnızca gördüğümüz kadarını bilip seviniyoruz işte :)

Bazen geride olan embriyolar öne geçebiliyor .. benim öyle olmuştu bir tanesi .. inşallah sizide transfere götürecek sağlıkla tutunacak evlat olacak bir embriyo çıkar
İnşallah amin. Hamilelerin duası kabul olurmuş nolursun cok dua et biz bekleyenlere hayırlı evlatlar nasip olsun tez vakitte. Ben de hamile kalırsam hic unutmayacagım bebek hasreti cekenlere duayı

Ben daha önce başka bir merkezde tedavi gördüm orda tüm hastalara coraspin veriliyor.bana pıhtılaşma testi falan da yapılmadı. Neye göre veriliyor ben de anlamadım
Benim de başka merkezde hiç bir test yapmadan coraspin ve clexana verdiler düşün yani. Bi tane bile test yapın dememişlerdi, bu da gerçekten saçma yani. Bunu duyunca semra hoca ve yücel hoca şok oldu. Hiç bir pıhtılaşma testi yapmadan nasıl verirler demişti

Tabii ki araştırmadan körü körüne doktoru dinleyip yanılabiliyoruz da oyüzden bence bu forum inanılmaz faydalı iyi ki var. Haber edicem :)

Canım 28. Hafta örneği isen sen bu durumda bana çok iyi bir örnek oldun, teşekkürler.Allah razı olsun bilgi ve desteğin için. Dediğin gibi bana hiç test yapmadan başka merkezde coraspin ve clexana vermişlerdi. Kafamız karışıyor böyle olunca. Ama diğer genlerde heterozigot çıkan arkadaşlar için de konu net değil. Ben kendiminkileri ve diğerlerini araştırıyorum hala. Bilgi bulursam farklı birşey yazacağım

Çoğu doktor iğneye gerek Yok dedi heterozigot çıktı mthfr ve pai1 kalp krizi riskimiz yüksekmiş bu sonuçlarla bi kaç heterozigot daha var şimdi hatırlayamadım ailesel düşükler ve erken yaşta kalp hastalığı kalp krizi yaşayanlar olduğu için bizim ailede akrabalarda onları hep sordular ve öyle karar verdiler clexane 0.4 kullandım ona rağmen durdu kalbi kromozom bozukluğundan şüphe ettiler genetiğe yolladık pgt yaptıramamıştık maalesef
Bende inşâAllah yine hamile kalırsam takip doktorumu değiştirip ya Cerrahpaşa ya da özelde perinatoloji uzmanına gideceğim
Merhaba ben ptesi gidince haberdar edeceğim. Buarada benim mtfhr 1298 ve mtfhr 677 heterozigot, faktör v heterozigot, pai serpine 4G 4G homozigot. Yani biraz daha ağır o yüzden farklı sonuclar cıkabilir evham yapmayın :)
homozigot tehlikeli demişti kardeşime doktoru pai1 ondada homozigot 3 düşük yaptı ve hiç bi doktor anlamadı bu sonuca normal demişti sonra bi doktor farketti ve hamileliğinde hibor iğne kullandı çok şükür sağlıkla doğurdu mâşâAllah şimdi yine hamile yine hibor kullanıyor bende bu iğneyi neden bize vermiyorlar acaba diye düşünüyorum ikisi aynı clexanla diyorlar ama kardeşimin doktoru aynı değil hibor sana daha uygun demiş

Burada ki genler ve detaylar çok önemli. Herkesin ki farklılık gösteriyor arkadaşlar hep farklı farklı yazıyor mesela biri heterozigot biri hemozigot vs vs . Öncelikle bunların ayrimlarini yapabilmek lazım .

Kafaya göre ilaç kullanımı da bana riskli geliyor . Sonuçta vücudun ihtiyacı olmayan bir maddeyi alıp normal döngü yu kendi elimizle de bozabiliriz kanamalara sebep olabiliriz.

İyice araştırıp guvendigimiz dr larin dediklerini yapmak dışında elimizden birşey gelmiyor . En azından iyice araştırıp acabalarimizi yok etmeliyiz bence de ..

Bakalım özel muayenehanesine gidicem doktorun ama tetkik yaptırıyormus bisürü bunlar icin de cerrahpaşaya yolluyormuş. En son ilac dozu söylüyormus. Gidenler öyle söyledi

Cnm sabah yazacaktım sonra vazgeçtim ama dayanamadım yazayım dedim yinede.bendeki değerler şöyle pai serpine 1 ve mthfr mutasyon analizi(A 1298C) heterozigot. Memorial gerek yok dedi ama takip doktorum cleaxine 0.4 verdi 7 yada 8. Haftadan beri kullanıyorum cnm.Rabbim korusun bebişlerimizi inşallah sağ salim sağlıkla sıhatle hayırla kucaklarımıza aldırsın inşallah cnm. Bu yolda olan Herbirimize kucağımızda seveceğimiz sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar cok canım sıkıldı 7 embriyo gelebilmiş 5.güne ama 4 tanesi hanüz blast olmamış 3 tanesi olabilmiş. O 3ü de genetik tanıya gidicek
Cnm bozma moralini hiç geriden gelen ler geçiyo bazen ilerliyor.Rabbim büyük cnm inşallah hepsi 5. Güne gider ve pgtden sağlam gelir inşallah cnm Allahın izniyle

Amin Cnm inşallah hepimizin yüzü güler kesinlikle Semra hanım mükemmel birisi

Amin Cnm inşallah hepimizin uğraşları hayırlara çıkar inşallah yüzümüz güler

Hem de ne meşakkatli suan tekrar gidiyorum salı günü tekrar gelicem ama yoruldum bir daha yumurta toplamaya kadar kalıcam istanbul da mahvoldum resmen

Bilemiyorum kalan 4 embriyo ile ilgili yarına kadar bekleyecekler olmazsa aramayız zaten dediler. En azından 3ü var diye avunuyorum inşallah pgt sonucu temiz gelir. Sayı 9dan 3e düşünce çok şok oldum
Gönlünü ferah tut Cnm düşün benim 1 tane zor oluyor embriyom hiç üzme kendini

Cnm benim de 4 yumurta gözüküyor inşallah bana da nasip olur senin gibi 5. Tedavim ve 2 kez döllenme olmadı

Bilemiyorum kalan 4 embriyo ile ilgili yarına kadar bekleyecekler olmazsa aramayız zaten dediler. En azından 3ü var diye avunuyorum inşallah pgt sonucu temiz gelir. Sayı 9dan 3e düşünce çok şok oldum
Benim sayı 11 den 3 e düşmüştü 5. Gün bende cok üzülmüştüm ama ertesi gün 2 tane daha gitti senin de öyle olur inşallah yalnız ben hala regl olamadım ya bugün 10. Gün opudan sonra neden olamadım acaba ya ara ara hep olcakmısım gibi ama bi türlü olmadı

Haklısın canım Allah ne derse o

İnşallah ya beni 9.30 da aradılar 3 tane dediler, 10.30da tekrar arayıp 4 oldu dediler :)) bakalım heycanla umutla bekleyecegim :) buarada ben dün akşam regl olmaya başladım. Ptesiydi opu işlemim cuma oldum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…