Evet canım haklısın bu pıhtılaşma testlerini yorumlamak bixim işimiz değil. Hangisi önemli? Heterozigot mu sorun? Homozigot mu? İyi bilen birine yorumlatmal lazımBurada ki genler ve detaylar çok önemli. Herkesin ki farklılık gösteriyor arkadaşlar hep farklı farklı yazıyor mesela biri heterozigot biri hemozigot vs vs . Öncelikle bunların ayrimlarini yapabilmek lazım .
Kafaya göre ilaç kullanımı da bana riskli geliyor . Sonuçta vücudun ihtiyacı olmayan bir maddeyi alıp normal döngü yu kendi elimizle de bozabiliriz kanamalara sebep olabiliriz.
İyice araştırıp guvendigimiz dr larin dediklerini yapmak dışında elimizden birşey gelmiyor . En azından iyice araştırıp acabalarimizi yok etmeliyiz bence de ..
Evet canım haklısın bu pıhtılaşma testlerini yorumlamak bixim işimiz değil. Hangisi önemli? Heterozigot mu sorun? Homozigot mu? İyi bilen birine yorumlatmal lazım
Allah yardımcın olsun neden oluşmuyormuş kiGönlünü ferah tut Cnm düşün benim 1 tane zor oluyor embriyom hiç üzme kendini
Eli kulağındadır canım stres yapma olursun yakında. 15 günü geçerse doktoruna sorarsınBenim sayı 11 den 3 e düşmüştü 5. Gün bende cok üzülmüştüm ama ertesi gün 2 tane daha gitti senin de öyle olur inşallah yalnız ben hala regl olamadım ya bugün 10. Gün opudan sonra neden olamadım acaba ya ara ara hep olcakmısım gibi ama bi türlü olmadı
İnşallah geçmezEli kulağındadır canım stres yapma olursun yakında. 15 günü geçerse doktoruna sorarsın
Canım evet homozigot olunca sıkıntı teşkil edebiliyormuş sanırım.Aynen canım çok haklısın bu konuda uzman dr ne derse onu yapmak zorundayız.
Araştırdıgim kadarıyla hemozigot mutasyonlar sıkıntı çıkarıyor ama her hasta kendi bünyesinde değerlendirilmeli Rabbim yardımcımız olsun inşallah .
Test günün ne zaman senin
Saol canım bakalım günseli hanımla devam ediyoruz bi sorun yok gibi salı yumurta toplama olucak, işallah sen bebişini sağlıkla al kucağına güzelliklerle büyüt, ve bizlerde dua etDoğrudur canım ben hiç istemedim zafen olacaksa Semra ya da x doktor farketmez bence içini ferah tut hakkında hayırlısı olsun .. benim doktorum Gönül hanımdı tavsiye ederim transferimide Gönül hanım yaptı ..
Yumurta rezervim az ve çıkanlar da kalitesiz oluyorAllah yardımcın olsun neden oluşmuyormuş ki
Canım benim de aynı senin gibiydi;9 yumurta toplantı ç;6 sı döllendi ve pgt sonucundan 2 tanesi temiz geldi,içini ferah tut..Allah büyükBilemiyorum kalan 4 embriyo ile ilgili yarına kadar bekleyecekler olmazsa aramayız zaten dediler. En azından 3ü var diye avunuyorum inşallah pgt sonucu temiz gelir. Sayı 9dan 3e düşünce çok şok oldum
Canım çok teşekkür ederim..Hayırlısı inşallah benim bugün biraz kanamam oldu hemen memorial a gittik;kese ve kalp atışı düzenli çok şükür ama kanama alanı tespit ettiler kesenin yanında 2 tane;sürekli yatıp yeni bir iğneye başlayacağım düşük tehdidine karşılık; o yüzden Altay gezer hocaya pıhtılaşma için aldığım randevuyu şimdilik iptal edeceğim mecburen memorial takip edecek..Arkadaşlar lütfen bana da dua edin,çok üzüldük..D Defnekuzuu @CigdemAsyaCankiriklarim @kanaryamm dediğim gibi arkadaşıma sordum. Arkadaşım ve kuzeni 2 şer kalp durması yaşamış ve cerrahpaşa genetikte test yaptırmışlar. Sadece MTHFR A1298C heterozigot çıkmış sonucunda. Bu sonuçla cerrahpaşada acil kadın doğumun başında Ali hoca varmış bi tane. Günde nir 0.4 clexana başlatmış, ikisi de sağlıklı bebek sahibi oldular şimdi.
Cankiriklarim cerrahpaşaya gidecektin, bizi de bilgilendirir misin?
Bu konu ney değil mi? Biz mi evham yapıyoruz? Benim mthfr c677t ve pai serpine heterozigot çıktı sadece, pıhtılaşma yok kullanma dedi takip doktorum. Ama şimdi burda yazışınca tedirgin oldum. Kullananların hangi değerleri heterozigot çıktı? Bu işi çözmemiz lazım hepimiz için.
Ben ayrıca normal kadın doğumcu a da soracağım bakalım bi yorumu var mı?
Merhaba arkadaşlar,
Bu sitede ve bu forumda yeniyim... Düşük yumurta rezervi sebebiyle bir an önce tüp bebek tedavisine başlamam gerekiyormuş. Amh testimin sonuçlarını bekliyorum. Özellikle laboratuvarı kaliteli ve akredite bir kurum olduğu için Memorial'da tedavime başlamak istiyorum. Amh testinin sonuçlarını beklerken diğer testlerimi de yapsam, rahim filmimi de çektirsem kabul ederler mi yoksa illa bu tetkikleri Memorial'da mı yaptırmam gerek. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Canım çok teşekkür ederim..Hayırlısı inşallah benim bugün biraz kanamam oldu hemen memorial a gittik;kese ve kalp atışı düzenli çok şükür ama kanama alanı tespit ettiler kesenin yanında 2 tane;sürekli yatıp yeni bir iğneye başlayacağım düşük tehdidine karşılık; o yüzden Altay gezer hocaya pıhtılaşma için aldığım randevuyu şimdilik iptal edeceğim mecburen memorial takip edecek..Arkadaşlar lütfen bana da dua edin,çok üzüldük..
Çok teşekkür ederim yardımınız için. Randevu için pazartesi günü arayacağım merkezi. Hepimize kolay gelsin...Öncelikle geçmiş olsun . Sorunuza şöyle cevap vereyim elinizde yapılmış testleriniz vs varsa onları da goturebilirsiniz.
Sperm testleri haricinde diğer tahlilleri illa kendi bünyesinde yaptırmak zorunlu değil. Rahim filmi ni zaten kendileri dışarıda bir merkezde (şişli echomar ) cektirmenizi istiyorlar gerekli görüldüğü taktirde . Birde on görüşme için randevu aldığınız da zaten mesajla size yaptırmanız gereken tetkikleri gönderiyorlar .
İlk görüşmede ve tedavi öncesinde elinizde tahlillerinizın olması avantaj oluşturuyor .
Çok teşekkür ederim yardımınız için. Randevu için pazartesi günü arayacağım merkezi. Hepimize kolay gelsin...
Merhaba hayırlı olsun simdiden, benden amh mutlaka memorialde yapılmalı diye istemişlerdi. Kan ve hsg dısarda yaptırdımMerhaba arkadaşlar,
Bu sitede ve bu forumda yeniyim... Düşük yumurta rezervi sebebiyle bir an önce tüp bebek tedavisine başlamam gerekiyormuş. Amh testimin sonuçlarını bekliyorum. Özellikle laboratuvarı kaliteli ve akredite bir kurum olduğu için Memorial'da tedavime başlamak istiyorum. Amh testinin sonuçlarını beklerken diğer testlerimi de yapsam, rahim filmimi de çektirsem kabul ederler mi yoksa illa bu tetkikleri Memorial'da mı yaptırmam gerek. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Aaa neden öyle olmuş ki cok mu yordun kendini lütfen yat dinlenCanım çok teşekkür ederim..Hayırlısı inşallah benim bugün biraz kanamam oldu hemen memorial a gittik;kese ve kalp atışı düzenli çok şükür ama kanama alanı tespit ettiler kesenin yanında 2 tane;sürekli yatıp yeni bir iğneye başlayacağım düşük tehdidine karşılık; o yüzden Altay gezer hocaya pıhtılaşma için aldığım randevuyu şimdilik iptal edeceğim mecburen memorial takip edecek..Arkadaşlar lütfen bana da dua edin,çok üzüldük..
Cnm geçmiş olsun proluton depot yaptırmanı söylemişlerdir büyük ihtimalle.inşallah geçer cnm dinlen uzan bol bol ayaklarının altına minder yastık falan koy cnm.Canım çok teşekkür ederim..Hayırlısı inşallah benim bugün biraz kanamam oldu hemen memorial a gittik;kese ve kalp atışı düzenli çok şükür ama kanama alanı tespit ettiler kesenin yanında 2 tane;sürekli yatıp yeni bir iğneye başlayacağım düşük tehdidine karşılık; o yüzden Altay gezer hocaya pıhtılaşma için aldığım randevuyu şimdilik iptal edeceğim mecburen memorial takip edecek..Arkadaşlar lütfen bana da dua edin,çok üzüldük..
Cnm bazen öle dozu arttırabiliyorlar yumoşların cvp verme oranını arttırmak için sen gönlünü ferah tut cnm.Arkadaşlar salı günü tedaviye başladım 150 gonalf, 150 menogon, dün ama menogon 225 yaptılar bugün de gonalf 225 yükseltiler neden böyle oluyor acaba büyümüyor mu yumurtalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?