Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar salı günü tedaviye başladım 150 gonalf, 150 menogon, dün ama menogon 225 yaptılar bugün de gonalf 225 yükseltiler neden böyle oluyor acaba büyümüyor mu yumurtalar
Tedirgin olacak bir şey yok inşallah. Benimde ilk 225 di sonra 300 oldu bende yumurtalar büyümüyor diye çok üzülmüştüm ama yine de söyledikleri kadar yumurta oluştu çanınızı sıkmayın onlar herşeyi sizin durumunuza göre ayarlıyor

Geçmiş olsun canım doktorun dediği gibi bol bol dinlen. Kanama alanı yok olur zamanla

Bakalım özel muayenehanesine gidicem doktorun ama tetkik yaptırıyormus bisürü bunlar icin de cerrahpaşaya yolluyormuş. En son ilac dozu söylüyormus. Gidenler öyle söyledi
Tamam canım hayırlısı olsun sen git bakalım ne diyecek sana yazarsın burdan benimde bebişin genetiği çıksın öyle giderim 11 gün oldu 15-20 gün sürer dediler inşâAllah hayırlı sonuçlar çıkar

Canım Allah hayırlısı ile yavrunu bedeninde tutsun kucağına almayı nasip etsin inşallah. Moralini yüksek tut, hastanemize güveniyorum ben bu konularda da. En iyisini yapacaklardır inşallah. Dualarım seninle canım benim

Arkadaşlar salı günü tedaviye başladım 150 gonalf, 150 menogon, dün ama menogon 225 yaptılar bugün de gonalf 225 yükseltiler neden böyle oluyor acaba büyümüyor mu yumurtalar
Canım bunları düşünme sen. Bende de sonradan arttıtdılar. Çok hassas hesaplarla dozları belirliyorlar, için rahat olsun, strrs yapma. Emin ellerdeyiz Allah'ın izniyle.

Geçmiş olsun bolbol dinlen iyi olur inşallah

Senin genetiği merak ediyorum çok canım. Sana faydalı hayırlı bir sonuç çıkar inşallah

Aaa neden öyle olmuş ki cok mu yordun kendini lütfen yat dinlen dualarım seninle. Ben ptesi gidince inşallah öğrendiklerimi sizinle paylaşacagım Altay hocadan
Cnm çok teşekkür ederim,yormadım da kendimi ama hep sancım vardı,bu sabahtan itibaren çok değişik ve fazla sancım olmuştu sonrasında da biraz kanama oldu işte

Cnm geçmiş olsun proluton depot yaptırmanı söylemişlerdir büyük ihtimalle.inşallah geçer cnm dinlen uzan bol bol ayaklarının altına minder yastık falan koy cnm.
Canım çok saol yatıyorum şimdilik ama evde bakanım yok eşimin de elinden pek bi iş gelmez..ne kadar yatabilirim bilmiyorum

Olur değil mi haftaya cumartesi kontrol verdiler o kanama alanlarına bakacaklar durum nedir diye
Endişelenme canım o kadar çok duydum ki bu olayı şimdiye kadar,kanama alanı zamanla Yok oluyor ama dikkat etmen lazım yat dinlen kendini fazla yorma canım

Cnm çok teşekkür ederim,yormadım da kendimi ama hep sancım vardı,bu sabahtan itibaren çok değişik ve fazla sancım olmuştu sonrasında da biraz kanama oldu işte
Cnm benim kanama alanı oluyoo malesef ama progestan fitille , jelle( ben hiç sewmesemde onu),progestan iğneyle yada proluton iğneyle geçiyoo Allahın izniyle.ama üzülme dinlen kötüyü çağırma ii düşün ii olsun.bakanın yoksa da sorun diil bırak ewi pislik götürsün.sen peynir ekmekle meyveyle karnını tok tut yeter eşin zaten bişe demez sanırım bi hafta on gün makarna yumurtada yapıp yese.inan ii bi moralle ilaçlarla ve bi hafta on gün dinlenmeyle geçecektir inşallah cnm.Rabbim büyük hepimize hayırlı sağlıklı sıhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah cnm.

Canım benim çok geçmiş olsun bebiş iyi olsun da herşeye katlanıyor insan inşâAllah çabucak geçer kanaman sağlıklı bi şekilde çok dikkat et kendine

Canım çok saol yatıyorum şimdilik ama evde bakanım yok eşimin de elinden pek bi iş gelmez..ne kadar yatabilirim bilmiyorum
Yat tatlım yat hiç önemli değil dışardan yemek söyleyin gelip geçici durumlar ama insan mahvoluyor yalnız olunca benim bulantı yüzünden yattım hep yapa yalnız gerçekten çok zor Rabbim yardımcın olsun

Olur değil mi haftaya cumartesi kontrol verdiler o kanama alanlarına bakacaklar durum nedir diye
Çok geçmiş olsun
Benim de 6. Haftada ve 16. Haftada kanamam oldu ama çok şükür atlattik

Bu dönemde bol su icmeni öneririm
Zamanla rahim kanı emerek kanama alanı kaybolacaktir merak etme

Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah
Sen yat devamli bir bakan bulunur elbet
Sıkma canını

Çok teşekkür ederim canım. İyi ki varsınız, kafam daha netleşiyor sizlerden bir şeyler öğrendikçe
Canım hayırlı olsun tedavin benim amh testi vardı ama ben senelerdir uğraştığım için dosya dosya her hastaneden vardı o yüzden benden tekrardan istemediler yakın tarih olduğu için spermogram olarak msome istedi yücel bey onu yaptırmıştık sadece orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…