Hayırdır inşâAllah neden seninle beraber eşinde gördü derdi sıkıntıyı niye böyle yapıyor üzüyor seni bence sen hiç birşeye kafanı takma erkekler böyle esip gürlüyorlar ama sonra pişman oluyorlar o yüzden umursama kendi haline bırak:) herşey olacağına varır yemek temizlik... benim eşim çok temiz titiz ve düzenli biridir o yüzden duramaz yani herşeyi yapıyordu ramazan ayında iftar saati biraz deliriyordu ama hiç ses etmiyordum iftardan sonra sakinleşiyordu:) sende hiç ses etme konuyu bilmiyorum ama ne olursa olsun he de geçcemile___ Strongmom_ A asifexisted sevgii20 arkadaşlar çokk saolun nasıl moral oldu yazdıklarınız anlatamam; her şeye katlanacağız mecbur,elimizden gelen ne varsa ama bu dönemde maalesef eşimden bu konuda pek destek göremiyorum son birkaç gündür bu yüzden çok stresliydim,onun sonucu böyle oldu sanırım.. inşallah yoluna girer her şey...
Canım 7200₺ diyorlar ama deneme sayınıza göre indirim yapıyorlar hakkınızdan hayırlısı olsun inşâAllahmerhaba herkese memorial da guncel tup bebek fiyatini yazabilir misiniz tsk ederim
Çok şükür kalp atışını duymuşsun kanama alanı kese büyüdükçe gider meraketme benimde oldu 3 hafta kadar sürdü bir iki gün çok yoğun kanama oldu sonra kahverengiye döndü sonunda da bitti eşim en başından sonuna kadar ev işlerini hep o yaptı bu sürede kimseyi eve kabul edemedik ben neredeyse üç ay yattım yemekleri yeri geldi yaptı yeri geldi dılardan söyledik zaten ilk başlarda kokulara hassasiyetim olduğu için evde yemek yapamadık senin burda düşüneceğin tek şey bebeğin ev işi olur amaç karın doyurmaksa peynir ekmekle bile doyar kötü düşünme mümkün olduğunca yat dinlen karnına yük vererek kalkma bak bebeğin tutunmuş ne güzel kalbi de atıyo maşaAllah bugünler geçip gitcek ve onu kucağına aldığında yaşadığın herşey bir anı olarak kalıcak benim bütün hamileler için tavsiye hamileliğin tadını çıkararak yaşayın çünkü bu insanın hayatında belkide bir defa olucak muhteşem bişey kanaması 9 ay boyu süren kişiler var hep yatmak zorunda olanlar var burada eş gerçekten çok önemli inan Allah veriyo kolayını sen sabret bebiğini kucağına alıcağın günü düşüncemile___ Strongmom_ A asifexisted sevgii20 arkadaşlar çokk saolun nasıl moral oldu yazdıklarınız anlatamam; her şeye katlanacağız mecbur,elimizden gelen ne varsa ama bu dönemde maalesef eşimden bu konuda pek destek göremiyorum son birkaç gündür bu yüzden çok stresliydim,onun sonucu böyle oldu sanırım.. inşallah yoluna girer her şey...
Canım erkek milleti deyip geç boşver, kafana takma. O da streslisidir belki stresini yönetememiştir, kötü niyeti yoktur. Kadınlar hem ağrıları sızıları çekeriz hem idare ederiz, sabrederiz. Güçlüyüz biz. Güçlü ol, üzülme, eşine kırıldıysan hafifçe belli et aranızı germeden ama herşeyden önce sen ve şu an pıt oır kalbiyle bebişin önemli. Nolur kendini üzme tamam mı? Allah'a emanet ol, O seninledir, yalnız değilsin bilesin..cemile___ Strongmom_ A asifexisted sevgii20 arkadaşlar çokk saolun nasıl moral oldu yazdıklarınız anlatamam; her şeye katlanacağız mecbur,elimizden gelen ne varsa ama bu dönemde maalesef eşimden bu konuda pek destek göremiyorum son birkaç gündür bu yüzden çok stresliydim,onun sonucu böyle oldu sanırım.. inşallah yoluna girer her şey...
Görmezden geliyorum bazı şeyleri canım ama işte bazen de dolup taşıyor;özellikle tüp bebek yaptıran bayanların eşlerine bence bizim psikolojimizle ilgili minik bir eğitim de vermeliler;pakete dahil olmalı İnan kiD Defnekuzuu canım çok geçmiş olsun sorunsuz atlatırsın inşallah allahin izniyle
Canım benimde 5 buçuk 6. Haftalar arasında kanamam oldu aynı seninki gibi sürekli ağrım vardı bi gece ağrım çok artınca kanamam olmuştu bizde memoriale gittik iğneye başlattılar çok şükür kanama kesildi elhamdülillah rahat ol dua et
Eş konusuna gelince benimkinden beteri varmı bilmiyor ama oda bana hiç destek olmuyor tek başımayım bende tek mücadele verdim
Şu zaman çabukça geçse keşkeCanım erkek milleti deyip geç boşver, kafana takma. O da streslisidir belki stresini yönetememiştir, kötü niyeti yoktur. Kadınlar hem ağrıları sızıları çekeriz hem idare ederiz, sabrederiz. Güçlüyüz biz. Güçlü ol, üzülme, eşine kırıldıysan hafifçe belli et aranızı germeden ama herşeyden önce sen ve şu an pıt oır kalbiyle bebişin önemli. Nolur kendini üzme tamam mı? Allah'a emanet ol, O seninledir, yalnız değilsin bilesin..
Çabukça hayırlısıyla geçsin, geçer inşallah. Allah var gam yok, kendini yalnız sanma. Bebişinle gezip oynarken bugünleri unutursun ileride. Kolay değil bu stresleri yaşamak, üstesinden gelmek ama sen Allah'a dayan gerisi gelecektir inşallah.Şu zaman çabukça geçse keşke
Amin inşallah canım hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim size de nasip etsinSaol canım bakalım günseli hanımla devam ediyoruz bi sorun yok gibi salı yumurta toplama olucak, işallah sen bebişini sağlıkla al kucağına güzelliklerle büyüt, ve bizlerde dua et
Hayırlı olsun canım.inşallah hepsi sağlıklı gelir en az biri sana evlat olur:)Kızlar selam, bugün 2 embriyom daha blastokist olmuş toplam 6 embriyom oldu yani:)) Hepsine de pgt istedim olumsuz birşey yaşamamak icin bakalım tedbir bizden takdir Allahtan :)
Aminn cok tesekkur ederim inşallah:)) bakalım pgt sonucu 20 güne cıkıyormus. Ben de 24günde bir adet oluyorum inşallah yerişirHayırlı olsun canım.inşallah hepsi sağlıklı gelir en az biri sana evlat olur:)
Canım diğer testleri kabul ediyorlar ama rahim filmi onların istediği bir merkez var orda çektiriyorlar, bide sperm testi kendileri bakmak istiyo gerisini devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz onlarda yönlendiriyor, bize öyle yaptılarMerhaba arkadaşlar,
Bu sitede ve bu forumda yeniyim... Düşük yumurta rezervi sebebiyle bir an önce tüp bebek tedavisine başlamam gerekiyormuş. Amh testimin sonuçlarını bekliyorum. Özellikle laboratuvarı kaliteli ve akredite bir kurum olduğu için Memorial'da tedavime başlamak istiyorum. Amh testinin sonuçlarını beklerken diğer testlerimi de yapsam, rahim filmimi de çektirsem kabul ederler mi yoksa illa bu tetkikleri Memorial'da mı yaptırmam gerek. Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Canım 7800 hastane yaklaşık 2500ilaç lar ama indirim yapılabiliyor Bizde önceden kullandığımız ilaç raporu vardı 6200 e indi hastane ücretimerhaba herkese memorial da guncel tup bebek fiyatini yazabilir misiniz tsk ederim
Kalp ve kese kontrolünü geçtim 2.gebelik testinin bile ücretini aldılar benden :) herşey ücretli canım ilk gebelik testi ücretsiz sadece :)Kızlar dondurulmus embriyo ile transfer olanlar icin pozitif sonuç aldıktan sonraki kalp ve kese kontrolü ücretlimi? Geçen menekşe hanim bu durumda ekstra ücret verip baktirabilicegimizi söyledi şaşırdım doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?