Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

cemile___ Strongmom_ A asifexisted sevgii20 arkadaşlar çokk saolun nasıl moral oldu yazdıklarınız anlatamam; her şeye katlanacağız mecbur,elimizden gelen ne varsa ama bu dönemde maalesef eşimden bu konuda pek destek göremiyorum son birkaç gündür bu yüzden çok stresliydim,onun sonucu böyle oldu sanırım.. inşallah yoluna girer her şey...

Hayırdır inşâAllah neden seninle beraber eşinde gördü derdi sıkıntıyı niye böyle yapıyor üzüyor seni bence sen hiç birşeye kafanı takma erkekler böyle esip gürlüyorlar ama sonra pişman oluyorlar o yüzden umursama kendi haline bırak:) herşey olacağına varır yemek temizlik... benim eşim çok temiz titiz ve düzenli biridir o yüzden duramaz yani herşeyi yapıyordu ramazan ayında iftar saati biraz deliriyordu ama hiç ses etmiyordum iftardan sonra sakinleşiyordu:) sende hiç ses etme konuyu bilmiyorum ama ne olursa olsun he de geç birazda deli olmak lazım

Çok şükür kalp atışını duymuşsun kanama alanı kese büyüdükçe gider meraketme benimde oldu 3 hafta kadar sürdü bir iki gün çok yoğun kanama oldu sonra kahverengiye döndü sonunda da bitti eşim en başından sonuna kadar ev işlerini hep o yaptı bu sürede kimseyi eve kabul edemedik ben neredeyse üç ay yattım yemekleri yeri geldi yaptı yeri geldi dılardan söyledik zaten ilk başlarda kokulara hassasiyetim olduğu için evde yemek yapamadık senin burda düşüneceğin tek şey bebeğin ev işi olur amaç karın doyurmaksa peynir ekmekle bile doyar kötü düşünme mümkün olduğunca yat dinlen karnına yük vererek kalkma bak bebeğin tutunmuş ne güzel kalbi de atıyo maşaAllah bugünler geçip gitcek ve onu kucağına aldığında yaşadığın herşey bir anı olarak kalıcak benim bütün hamileler için tavsiye hamileliğin tadını çıkararak yaşayın çünkü bu insanın hayatında belkide bir defa olucak muhteşem bişey kanaması 9 ay boyu süren kişiler var hep yatmak zorunda olanlar var burada eş gerçekten çok önemli inan Allah veriyo kolayını sen sabret bebiğini kucağına alıcağın günü düşün

Canım erkek milleti deyip geç boşver, kafana takma. O da streslisidir belki stresini yönetememiştir, kötü niyeti yoktur. Kadınlar hem ağrıları sızıları çekeriz hem idare ederiz, sabrederiz. Güçlüyüz biz. Güçlü ol, üzülme, eşine kırıldıysan hafifçe belli et aranızı germeden ama herşeyden önce sen ve şu an pıt oır kalbiyle bebişin önemli. Nolur kendini üzme tamam mı? Allah'a emanet ol, O seninledir, yalnız değilsin bilesin..

D Defnekuzuu canım çok geçmiş olsun sorunsuz atlatırsın inşallah allahin izniyle
Canım benimde 5 buçuk 6. Haftalar arasında kanamam oldu aynı seninki gibi sürekli ağrım vardı bi gece ağrım çok artınca kanamam olmuştu bizde memoriale gittik iğneye başlattılar çok şükür kanama kesildi elhamdülillah rahat ol dua et
Eş konusuna gelince benimkinden beteri varmı bilmiyor ama oda bana hiç destek olmuyor tek başımayım bende tek mücadele verdim

Görmezden geliyorum bazı şeyleri canım ama işte bazen de dolup taşıyor;özellikle tüp bebek yaptıran bayanların eşlerine bence bizim psikolojimizle ilgili minik bir eğitim de vermeliler;pakete dahil olmalı İnan ki

Şu zaman çabukça geçse keşke

Arkadaşlarım merhaba.
Bu pıhtılaşma konusunda iki normal kadın doğumcuya danıştım. Özellikle yakından tanıdığım ve güvendiğim kendi kadın doğumcum dedi ki senin için gerçekten gerek yok, gerekli gereksiz kan sulandırıcı başlatılmasına karşıyız dedi. Ben test sonuçlarımı gönderdim kendisine, ben de mthfr c677t ve pai serpine 1 heterozigot çıktı. Diğerleri normal yazıyor. Bir de bu ilaçlar basit şeyler değil, Memorial vermediyse boşuna değil dedi. Verdiklerine de gereklidir, diğer tüp bebek merkezleri sorsgusuz sualsiz clexana başlatıyor, bazen de aksine kanama riski yaratıyor, bu da iyi birşey değil dedi.
Diğer kadın doğumcu da ablamın arkadaşı. Çok bilgisi yok galiba ama homozigot larda veriliyormuş galiba.
Bilgilerinize arkadaşlar.

Kızlar selam, bugün 2 embriyom daha blastokist olmuş toplam 6 embriyom oldu yani:)) Hepsine de pgt istedim olumsuz birşey yaşamamak icin bakalım tedbir bizden takdir Allahtan :)
Hayırlı olsun canım.inşallah hepsi sağlıklı gelir en az biri sana evlat olur:)

Kızlar dondurulmus embriyo ile transfer olanlar icin pozitif sonuç aldıktan sonraki kalp ve kese kontrolü ücretlimi? Geçen menekşe hanim bu durumda ekstra ücret verip baktirabilicegimizi söyledi şaşırdım doğrusu.

Canım diğer testleri kabul ediyorlar ama rahim filmi onların istediği bir merkez var orda çektiriyorlar, bide sperm testi kendileri bakmak istiyo gerisini devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz onlarda yönlendiriyor, bize öyle yaptılar

Kalp ve kese kontrolünü geçtim 2.gebelik testinin bile ücretini aldılar benden :) herşey ücretli canım ilk gebelik testi ücretsiz sadece :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…