Biz tedavi de 4. Aya girdik ama 2 senedir uğraşıyoruz. Bizde varikosel var sanki doblerde çıktı ama Kaan hoca Yok diyor. Bizde de ne morfoloji de nede hızda değişiklik olmadı. Sayı arttı sadece. DNA hasarı Yok ama ros yüksek çıktı. Kaan hoca isterseniz 3 ay daha devam edelim isterseniz tüp bebeğe geçin dedi. Bende sene sonuna kadar kendimi de hazırlayayım da tüp bebek yaptırayım diyorum.
Takviye neler kullandın bana bahsede bilir misin?
Eşin ve sen neler kullandınız?
Merhaba arkadaşlar, 24'ünde Semra Kahraman ile randevumuz var. Başlıyoruz hayırlısı ile...
Çok teşekkür ediyorum dikkate aldığınız için.Ben de sorunuzu yanıtlamak istedim . Tedaviye başlamadan ekstra takviyeler zararı yok belki fayda görürsünüz siz de.
Yumurta kalitesini arttırmak için bal polen arı sütü karışımı kullandık bunu eşimde kullandı . Arı sütünü saf bulabilirseniz ne ala . Sabahları aç karnına tahta kaşıkla yedik .
Eşim takviye olarak promotil kullandı . Ayrıca omepa q10 ve balık yağı kullandı . Zaten sağlıklı beslenmeye çalışıyorduk . Kuruyemis eksik etmedik fındık ceviz badem ve kuru incir özellikle .
Bende hem bal polen arı sütü karışimi, omepa q 10 kullandım . Prolaktin yüksek değilse kuru incir de yiyebilirsiniz .
Canım ben pozitif aldıktan sonra ilk muayeneme 350 tl verdim memorialda ,kan testi yapılmadı kese için gitmiştim;pozitif alırsan artık gebe muayenesine giriyormuş aldığın randevular;bence de kesinlikle kese ve kalp atışı kontrolü ücretsiz olmalı;sonrası için tamam evet ama bunun ücretini talep etmek memorial a yakışmıyorAa gerçekten mi? Şaşırdım şu an ve kızdım valla. Benim 26 bini buldu artık tedavim kuruş kalmadı cebimizde. Transfer günü zaten embriyoçip mi ne adını tam hatırlamadığım ve ücretini isteyen kıza bu nedir, nerede niçin kullanıldı dediğim ve anlatamadığı sadece orada gördüğü ücreti benden istediği hiö bilmediğim birşeye 250 tl ödedim. Tamam ödendiklerimizin yanında 250 nin lafı olmaz ama hoşuma gitmedi. Neyse dedim canımı sıkmayacağım transfere gelmişim vs..
bence 2. Test, kese ve kalp atışı kontrolleri paketin içinde olmalıydı, hoş değil. Bir kere Pozitif sonuç alıp ubdan sonrasına biz karışmayız demek hoş değil. Koy üstüne toplam ücretin üstüne 300-500 daha ama netleşene kadar beni bırakma yani. Ben böyle beklerdim..
Opuları genelde melih bey yapıyormuş benimkini günseli hanım yaptı zaten sanırım sadece ikisi yapıyor opuyu iyidirler merak etme şimdiden hayırlı olsunArkadaşlar yarın yumurta toplama yapılacak melih bey yapıcak dediler nasıl bir doktor bilen varmı, ve lütfen dua edin biliyorummki duasız hiç bir şey olmaz
Arkadaşlar yarın yumurta toplama yapılacak melih bey yapıcak dediler nasıl bir doktor bilen varmı, ve lütfen dua edin biliyorummki duasız hiç bir şey olmaz
Canım çok soru sordum biliyorum ama odalar tek kişilik mi, yanımda eşim olucak, başka hasta varsa rahatsız olurmu diye başka kimseyi götürmek istemiyorum çünküOpuları genelde melih bey yapıyormuş benimkini günseli hanım yaptı zaten sanırım sadece ikisi yapıyor opuyu iyidirler merak etme şimdiden hayırlı olsun
Merhaba nasılsın canım uzun zamandır yazmıyorsunPgtli arkadaşlar bugün ense kalinligi 2.7 cıktı doktor aldırmayı teklif etti resmen merkezi aradım yücel bey normal dedi delirmek üzereyim
Nasıl yani normal derken ense kalınlığına mı yoksa sorun çıkmasına mı anlamadım benPgtli arkadaşlar bugün ense kalinligi 2.7 cıktı doktor aldırmayı teklif etti resmen merkezi aradım yücel bey normal dedi delirmek üzereyim
Estağfirullah cnm sor tabiki..odalar tek kişilik evet gayet rahatCanım çok soru sordum biliyorum ama odalar tek kişilik mi, yanımda eşim olucak, başka hasta varsa rahatsız olurmu diye başka kimseyi götürmek istemiyorum çünkü
Cnm hayırlı olsun şimdiden opuları genelde Melih bey yapıyor ewet ve çok iidir.odalarda tek kişilik merak etme hiç rahatsız eden olmuyoo,Melih bey opu işleminden sonra sen odaya çıkınca bilgi vermeye odaya da geliyor.Dualarımız karşılıklı cnm Rabbim bu yolda hepimizi selamete çıkarsın inşallah evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize cnm.Arkadaşlar yarın yumurta toplama yapılacak melih bey yapıcak dediler nasıl bir doktor bilen varmı, ve lütfen dua edin biliyorummki duasız hiç bir şey olmaz
Üzülme hiç ölçümler çok hassas olduğu için ehli bir kişinin ölçmesi gerekiyor ölçen kişinin makinasına ve el ayarına göre bile değişiyo hiç merak etme.eğer ölçen kişi normal takip doktorunsa ve içine sinmezse ii bir perinatolağa görün bakalım bide.ayrıca hafta sayısı arttıkça ölçümde değişebiliyo.kaçıncı haftandaydın sen cnm.Ki yücel beyde normal demiş zaten ölçüm için.Rabbim bu yolda hepimize yardım etsin inşallah cnm.Pgtli arkadaşlar bugün ense kalinligi 2.7 cıktı doktor aldırmayı teklif etti resmen merkezi aradım yücel bey normal dedi delirmek üzereyim
Canım ros bizde de yüksek geldi oksidatif stres yüksek geldi sadece hasar düşmüştü ve tedaviyi bitirdi. Sayı biraz oynadı haklısın sayı arttı. Bize aşılama yapıldı bir olumsuz gecen sene . Ama smdi bütün gittiğim doktorlar zaten aşılama icin değerlerin kötü oldugunu tüp denemek gerektiğini söylüyor. Bence zaman kaybetmeBiz tedavi de 4. Aya girdik ama 2 senedir uğraşıyoruz. Bizde varikosel var sanki doblerde çıktı ama Kaan hoca Yok diyor. Bizde de ne morfoloji de nede hızda değişiklik olmadı. Sayı arttı sadece. DNA hasarı Yok ama ros yüksek çıktı. Kaan hoca isterseniz 3 ay daha devam edelim isterseniz tüp bebeğe geçin dedi. Bende sene sonuna kadar kendimi de hazırlayayım da tüp bebek yaptırayım diyorum.
Takviye neler kullandın bana bahsede bilir misin?
Eşin ve sen neler kullandınız?
Hayırlı olsunn, benimkini de melih hoca yaptı eli hafifmiş cok büyük ağrılar vs cekmedim:)Arkadaşlar yarın yumurta toplama yapılacak melih bey yapıcak dediler nasıl bir doktor bilen varmı, ve lütfen dua edin biliyorummki duasız hiç bir şey olmaz
Tek kişilik gayet güzel bir odaydı :)Canım çok soru sordum biliyorum ama odalar tek kişilik mi, yanımda eşim olucak, başka hasta varsa rahatsız olurmu diye başka kimseyi götürmek istemiyorum çünkü
Neler kullandıgımı söylemeyi unutmusum. Ben sadece balık yagı ve folik asit kullandım. Eşim art med, sperra, omepa q10 kullandı. Bazen de zorla balık yagı icirdim, bazen de larginin hapı icirdimCanım ros bizde de yüksek geldi oksidatif stres yüksek geldi sadece hasar düşmüştü ve tedaviyi bitirdi. Sayı biraz oynadı haklısın sayı arttı. Bize aşılama yapıldı bir olumsuz gecen sene . Ama smdi bütün gittiğim doktorlar zaten aşılama icin değerlerin kötü oldugunu tüp denemek gerektiğini söylüyor. Bence zaman kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?