Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de sorunuzu yanıtlamak istedim . Tedaviye başlamadan ekstra takviyeler zararı yok belki fayda görürsünüz siz de.
Yumurta kalitesini arttırmak için bal polen arı sütü karışımı kullandık bunu eşimde kullandı . Arı sütünü saf bulabilirseniz ne ala . Sabahları aç karnına tahta kaşıkla yedik .

Eşim takviye olarak promotil kullandı . Ayrıca omepa q10 ve balık yağı kullandı . Zaten sağlıklı beslenmeye çalışıyorduk . Kuruyemis eksik etmedik fındık ceviz badem ve kuru incir özellikle .

Bende hem bal polen arı sütü karışimi, omepa q 10 kullandım . Prolaktin yüksek değilse kuru incir de yiyebilirsiniz .

Merhaba arkadaşlar, 24'ünde Semra Kahraman ile randevumuz var. Başlıyoruz hayırlısı ile...

Hayırlısı olsun hakkınız da inşallah güzel sonuclar alırsınız.

Yukarıda ekstra takviyeler yazdım eğer siz de sıcak bakıyorsaniz takviye olayına tedaviye başlayana kadar kullanabilirsiniz.

Çok teşekkür ediyorum dikkate aldığınız için.
Bu ay bitkisel karışımlara başlayacağız.
Bende o zaman bildiklerimi paylaşayım belki diğer arkadaşlara faydası olur. Yumurta kalitesi için özellikle q10 omega. Teatrio diye bir kapsül var içindeki bileşenler yumurta kalitesi için birebir. Antioksidan açısından zengin 3 ay kullanımı yumurta ve sperm gelişimini arttırarak olumsuzlukları azaltacaktır.
Eşinin sperm sayısı az olan arkadaşlar varsa sperra öneririm bizim sayımız 40 milyondan 130 milyona yükseldi.

Canım ben pozitif aldıktan sonra ilk muayeneme 350 tl verdim memorialda ,kan testi yapılmadı kese için gitmiştim;pozitif alırsan artık gebe muayenesine giriyormuş aldığın randevular;bence de kesinlikle kese ve kalp atışı kontrolü ücretsiz olmalı;sonrası için tamam evet ama bunun ücretini talep etmek memorial a yakışmıyor

Arkadaşlar yarın yumurta toplama yapılacak melih bey yapıcak dediler nasıl bir doktor bilen varmı, ve lütfen dua edin biliyorummki duasız hiç bir şey olmaz
Opuları genelde melih bey yapıyormuş benimkini günseli hanım yaptı zaten sanırım sadece ikisi yapıyor opuyu iyidirler merak etme şimdiden hayırlı olsun

Arkadaşlar yarın yumurta toplama yapılacak melih bey yapıcak dediler nasıl bir doktor bilen varmı, ve lütfen dua edin biliyorummki duasız hiç bir şey olmaz

Melih bey sadece opu lara giriyor . Bir çoğumuzun opu şunu o yapmıştır . İşinin ehli bir dr telaslanmayin. İnşallah bol kaliteli yumurtalariniz olur .

Opuları genelde melih bey yapıyormuş benimkini günseli hanım yaptı zaten sanırım sadece ikisi yapıyor opuyu iyidirler merak etme şimdiden hayırlı olsun
Canım çok soru sordum biliyorum ama odalar tek kişilik mi, yanımda eşim olucak, başka hasta varsa rahatsız olurmu diye başka kimseyi götürmek istemiyorum çünkü

Pgtli arkadaşlar bugün ense kalinligi 2.7 cıktı doktor aldırmayı teklif etti resmen merkezi aradım yücel bey normal dedi delirmek üzereyim

Cnm hayırlı olsun şimdiden opuları genelde Melih bey yapıyor ewet ve çok iidir.odalarda tek kişilik merak etme hiç rahatsız eden olmuyoo,Melih bey opu işleminden sonra sen odaya çıkınca bilgi vermeye odaya da geliyor.Dualarımız karşılıklı cnm Rabbim bu yolda hepimizi selamete çıkarsın inşallah evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize cnm.

Pgtli arkadaşlar bugün ense kalinligi 2.7 cıktı doktor aldırmayı teklif etti resmen merkezi aradım yücel bey normal dedi delirmek üzereyim
Üzülme hiç ölçümler çok hassas olduğu için ehli bir kişinin ölçmesi gerekiyor ölçen kişinin makinasına ve el ayarına göre bile değişiyo hiç merak etme.eğer ölçen kişi normal takip doktorunsa ve içine sinmezse ii bir perinatolağa görün bakalım bide.ayrıca hafta sayısı arttıkça ölçümde değişebiliyo.kaçıncı haftandaydın sen cnm.Ki yücel beyde normal demiş zaten ölçüm için.Rabbim bu yolda hepimize yardım etsin inşallah cnm.

Kızlar selam, 18.30da randevum vardı 19.00 gibi bitti bisiler yedim ve hemen yazıyorum :)) simdiii dedi ki benim pai genim homozigot, mtfhr de ise iki genim birden heterozigot bir de faktör v heterozigot. Mtfhr iki gen birden heterozigot oldugundan bir risk, üstüne bir de homozigot gen oldugundan extra risk varmıs. Bu sebeple iğne yetmez coraspin kullanmam şartmış. İğneyi merkezin verdiği doz kullancam ama extra coraspin kullancam. Coraspine önümüzdeki reglin 3. Günü başlayacagım iğneye transferden sonra. Bir de muayene etti icimde kist vs oluşmamış. Hastanenin iyi iş cıkardıgını söyledi. Erkek kısırlıgında ihtimalin düsük oldugunu ama buna ragmen embriyo sayısnın iyi oldugunu söyledi. Buarada eşim de pgt ödemeleri icin hastaneye ugradı. Yücel hocaya nezaman gelcek suan adetinin 4. Günü demiş, o da temmuz adetinde gelsin demis yani 2. Adet ile tedavi baslıcak 3. Değil. Bir de denize girebilir miyim diye sormus gidebilirsiniz demis:)) durumlar böyle. Kosacası pıhtılaşmada hangi genlerde oldugu ne oldugu kişiye özel oldugundan kişiye özel tedavi planı ciziliyormus.

Canım ros bizde de yüksek geldi oksidatif stres yüksek geldi sadece hasar düşmüştü ve tedaviyi bitirdi. Sayı biraz oynadı haklısın sayı arttı. Bize aşılama yapıldı bir olumsuz gecen sene . Ama smdi bütün gittiğim doktorlar zaten aşılama icin değerlerin kötü oldugunu tüp denemek gerektiğini söylüyor. Bence zaman kaybetme

Neler kullandıgımı söylemeyi unutmusum. Ben sadece balık yagı ve folik asit kullandım. Eşim art med, sperra, omepa q10 kullandı. Bazen de zorla balık yagı icirdim, bazen de larginin hapı icirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…