- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Ibrahim bildirici Ye gittim gitmez olaydim ben aynı zamanda memoriale de gidiyorum ordaki doktor geçen hafta normal demişti ibrahim bey elime nifty test kağıtlarını tutusturdu yaptır diye pgtli diyorum belki hatabyapmislardir merkez diyor bu mu yaniP Pamukprensali canım Allah yardımcın olsun öncelikle. Cvs veya amniyosentez önerdiler mi peki? Ya da başka bir kaç perinatoloğa daha mı gitsen? Kime gittin sen?
Ya saçmalamasınlar ya aldırmak ne demek benim doktorum bu ölçümleri yaptırmayı önermemişti ikili testi falan aldırmayı düşünmediğim için kafamız karışmasın diye bir sorun yok diyorsa yücel beyi dinleyin derimPgtli arkadaşlar bugün ense kalinligi 2.7 cıktı doktor aldırmayı teklif etti resmen merkezi aradım yücel bey normal dedi delirmek üzereyim
Sakin ol arkadaşım :) oluruna bırak hayırlısı olsun inşâAllahStres benim göbek adım :)) kurtaramıyorum kendimi cocuklugumdan beri herseyi kafaya takarım. Hergün selamlaştıgım bir gün selam vermesin uyuyamam mesela :))) inşallah sağlıklı gelirler inşallah tutunurlar :) Evet eşimde de bende de genetik temiz cıkmıstı aslında, yasımız da genc her ikimiz 26 yasındayız bakalım ne olcak
Hayırlısı olsun canım ne olur ne biter bilemiyoruz inşâAllah güzel sonuçlar çıkar tekrardan nasip eder Rabbim kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı büyütebileceğimiz uzun ömürlü evlatlar hepimizeCanım senin ve eşinin genetik bi geçiş hastalığı taşıyıcılığı yoksa evet ihtimal daha yüksek. Ama pgt yapılmayan bir embriyoyu da tüm herşeyden bağımsız genetik sıkıntı olan erken hafta düşüğü gibi de düşünebiliriz sanki. Onlar da genetik sıkıntı olunca devam edemeyebiliyorlar. Dediğin gibi sağlıklı gelirse senin neden düşük olduğu ile saha çok ilgilenecekler, ilgilenmeliler.
Çok teşekkür ederim. Benim eşimde ımpryl sperra omega 3 q10 kullanıyor. Devam edelim o zaman :)Neler kullandıgımı söylemeyi unutmusum. Ben sadece balık yagı ve folik asit kullandım. Eşim art med, sperra, omepa q10 kullandı. Bazen de zorla balık yagı icirdim, bazen de larginin hapı icirdim
Peki ikili testler için kan verdin mi.alalım kelimesinden önce yapılması gereken bir sürü test var.Saçmalamış senin doktorun bence.iyi sonuçlar çıkar inşallahÖlçüm yapan doktorum zaten perinatolog 13.haftadayim pgtli embriyo şaka gibi ama alal8m demeye getirdi
Hadi ya o adamı çok övüyorlardı, ona gidecektim ben gebelik oluşursa, şaşırdım şu an.Ibrahim bildirici Ye gittim gitmez olaydim ben aynı zamanda memoriale de gidiyorum ordaki doktor geçen hafta normal demişti ibrahim bey elime nifty test kağıtlarını tutusturdu yaptır diye pgtli diyorum belki hatabyapmislardir merkez diyor bu mu yani
Yuh ya nasıl bi doktor bu kim söyledi sana bunu hangi perinatolog merak ettim cnm ya bizde gidicez perinatolağa ve korku sarıyoo gün yaklaştıkça.Rabbim kötü haberler duyurmasın hiç birimize inşallahBütün diğer testleri yaptıysam ne değişecek ben bebeğe can vermedim ki alayım doktor bana ılaclari keseriz nifty kötü gelirse dogarsa doğar ölürse olur karnında dedi böyle bişey olabilir mi sadece ense biraz kalın diye
Bütün diğer testleri yaptıysam ne değişecek ben bebeğe can vermedim ki alayım doktor bana ılaclari keseriz nifty kötü gelirse dogarsa doğar ölürse olur karnında dedi böyle bişey olabilir mi sadece ense biraz kalın diye
S sinkar arkadaşımızın da ölçümü yüksekti yanlış hatırlamıyorsam ama şu an mâşâAllah bi sıkıntısı yok13 'ün içindeyim pgtli embriyo ama bana diyor ki belki hata yapmışlardır diyor yücel beyi aradım eskiden olsa hata olabilirdi ama şu an ki teknikle hata olması yüzde 1 bile değil dedi ense kalınlığı da normal dedi şu an sudan çıkmış balık gibiyim
Çokmuş ya o ne öyle orda asla yatırmam ben de devlette yaptırırım artık:)Trombofili paneli testleri 1800 liraymış. Bana çok geldi, devlette yaptırdım3-4 haftada çıktı sonuç, ücretsiz olması önemliydi valla.
Bana nifty önerdi biz istemedik hatta dedik semra hoca ile görüşmeden bunun kararını alamam ben semra hocaya güveniyorum dedim ben böyle deyince ilaclae8 keselim dediPeki ikili testler için kan verdin mi.alalım kelimesinden önce yapılması gereken bir sürü test var.Saçmalamış senin doktorun bence.iyi sonuçlar çıkar inşallah
Tatlım kafanı karıştırmak istemem de ben bu konuyu çokkkkk araştırdım pgt de alınan hücre plesantada kalıyor içerde bebekte plesantadan farklı iyileşme ve bozuklar olabiliyorIbrahim bildirici Ye gittim gitmez olaydim ben aynı zamanda memoriale de gidiyorum ordaki doktor geçen hafta normal demişti ibrahim bey elime nifty test kağıtlarını tutusturdu yaptır diye pgtli diyorum belki hatabyapmislardir merkez diyor bu mu yani
Yarın sabah memorialde ahmet göçmene gidecegim biraz önce aradım o da çok şaşırdı geven hafta normal ölçtüm ben dedi..Hadi ya o adamı çok övüyorlardı, ona gidecektim ben gebelik oluşursa, şaşırdım şu an.
Canım sen bir de recep has, ibrahim kalelioğlu vs başka perinatoloğa daha mı gitsen sanki. Bir de bu nasıl söylemek ölürse ölür.. bu kadar kolay mı ya?? Ne kadar vicdansızca söylemek? Yazık. Moralini bozma canım bi dur düşün bir kaç doktora daha git. İstersen cvs veya amniyosentez yaptır. Aslında memorialdeki cihangir yılanlıoğlu mu ne var perinatolog. Benim üniversiteden iki Hocam da bebeklerinin hayatını kurtardığını söylüyor. O da olabilir
Ibrahim bildirici..Yuh ya nasıl bi doktor bu kim söyledi sana bunu hangi perinatolog merak ettim cnm ya bizde gidicez perinatolağa ve korku sarıyoo gün yaklaştıkça.Rabbim kötü haberler duyurmasın hiç birimize inşallah
2lo yaptırma sebebim preeklamsi yüzündendi kalkipta down m8 diye baktırmak değildi...2 liyi niye yaptırdıysan o yüzden yapacaksın senin rahat olman için . Aldirmayacaksan da bunları yaptırıp hamileligini zehretme . Bak yukarda daha yeni başımıza geleni yazdım onların çok da umrundaydi senin ne yaşadığın .
Kendini toparla bir an önce salma . Bu üzüntü sizi daha fazla etkiler bunu zaten biliyorsun bebeğin için toparlan .
Yanlış düşünüyorsun cnm cvs öneriyo doktorlar cvs de plasentadan alınıyor bebekte bi bozukluk varsa plasenta da oluyor..Tatlım kafanı karıştırmak istemem de ben bu konuyu çokkkkk araştırdım pgt de alınan hücre plesantada kalıyor içerde bebekte plesantadan farklı iyileşme ve bozuklar olabiliyor
Pgt de de blastosist ten alınan hücre plesantayı oluşturan hücrelerYanlış düşünüyorsun cnm cvs öneriyo doktorlar cvs de plasentadan alınıyor bebekte bi bozukluk varsa plasenta da oluyor..
Bugün bana yücel hoca eski kullandığımız yöntemde yanılma olurdu hatta biz amniyosentez ve tarama testleri isterdik ama şu an ki sistemde böyle bişey olamaz dedi..Pgt de de blastosist ten alınan hücre plesantayı oluşturan hücreler
O yüzden aminosentez ile desteklenmeli yazar ufacık
Ngs yanı tüm kromozom lar taranıyor cnm öncekinde belirli kromozomlara bakılıyordu Semra hocaya sor cnm en iyi o biliyor onla bir konuşBugün bana yücel hoca eski kullandığımız yöntemde yanılma olurdu hatta biz amniyosentez ve tarama testleri isterdik ama şu an ki sistemde böyle bişey olamaz dedi..
Bugün bana yücel hoca eski kullandığımız yöntemde yanılma olurdu hatta biz amniyosentez ve tarama testleri isterdik ama şu an ki sistemde böyle bişey olamaz dedi..[/QUOTE yani pgtli olduğunda hiçbir tarama testine gerek yokmuymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?