Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

P Pamukprensali canım Allah yardımcın olsun öncelikle. Cvs veya amniyosentez önerdiler mi peki? Ya da başka bir kaç perinatoloğa daha mı gitsen? Kime gittin sen?
Ibrahim bildirici Ye gittim gitmez olaydim ben aynı zamanda memoriale de gidiyorum ordaki doktor geçen hafta normal demişti ibrahim bey elime nifty test kağıtlarını tutusturdu yaptır diye pgtli diyorum belki hatabyapmislardir merkez diyor bu mu yani

Pgtli arkadaşlar bugün ense kalinligi 2.7 cıktı doktor aldırmayı teklif etti resmen merkezi aradım yücel bey normal dedi delirmek üzereyim
Ya saçmalamasınlar ya aldırmak ne demek benim doktorum bu ölçümleri yaptırmayı önermemişti ikili testi falan aldırmayı düşünmediğim için kafamız karışmasın diye bir sorun yok diyorsa yücel beyi dinleyin derim

Sakin ol arkadaşım :) oluruna bırak hayırlısı olsun inşâAllah
Hayırlısı olsun canım ne olur ne biter bilemiyoruz inşâAllah güzel sonuçlar çıkar tekrardan nasip eder Rabbim kucağımıza alacağımız hayırlı sağlıklı büyütebileceğimiz uzun ömürlü evlatlar hepimize

Neler kullandıgımı söylemeyi unutmusum. Ben sadece balık yagı ve folik asit kullandım. Eşim art med, sperra, omepa q10 kullandı. Bazen de zorla balık yagı icirdim, bazen de larginin hapı icirdim
Çok teşekkür ederim. Benim eşimde ımpryl sperra omega 3 q10 kullanıyor. Devam edelim o zaman :)

Hadi ya o adamı çok övüyorlardı, ona gidecektim ben gebelik oluşursa, şaşırdım şu an.
Canım sen bir de recep has, ibrahim kalelioğlu vs başka perinatoloğa daha mı gitsen sanki. Bir de bu nasıl söylemek ölürse ölür.. bu kadar kolay mı ya?? Ne kadar vicdansızca söylemek? Yazık. Moralini bozma canım bi dur düşün bir kaç doktora daha git. İstersen cvs veya amniyosentez yaptır. Aslında memorialdeki cihangir yılanlıoğlu mu ne var perinatolog. Benim üniversiteden iki Hocam da bebeklerinin hayatını kurtardığını söylüyor. O da olabilir

Yuh ya nasıl bi doktor bu kim söyledi sana bunu hangi perinatolog merak ettim cnm ya bizde gidicez perinatolağa ve korku sarıyoo gün yaklaştıkça.Rabbim kötü haberler duyurmasın hiç birimize inşallah

2 liyi niye yaptırdıysan o yüzden yapacaksın senin rahat olman için . Aldirmayacaksan da bunları yaptırıp hamileligini zehretme . Bak yukarda daha yeni başımıza geleni yazdım onların çok da umrundaydi senin ne yaşadığın .

Kendini toparla bir an önce salma . Bu üzüntü sizi daha fazla etkiler bunu zaten biliyorsun bebeğin için toparlan .

S sinkar arkadaşımızın da ölçümü yüksekti yanlış hatırlamıyorsam ama şu an mâşâAllah bi sıkıntısı yok

Peki ikili testler için kan verdin mi.alalım kelimesinden önce yapılması gereken bir sürü test var.Saçmalamış senin doktorun bence.iyi sonuçlar çıkar inşallah
Bana nifty önerdi biz istemedik hatta dedik semra hoca ile görüşmeden bunun kararını alamam ben semra hocaya güveniyorum dedim ben böyle deyince ilaclae8 keselim dedi

Tatlım kafanı karıştırmak istemem de ben bu konuyu çokkkkk araştırdım pgt de alınan hücre plesantada kalıyor içerde bebekte plesantadan farklı iyileşme ve bozuklar olabiliyor

Yarın sabah memorialde ahmet göçmene gidecegim biraz önce aradım o da çok şaşırdı geven hafta normal ölçtüm ben dedi..

2lo yaptırma sebebim preeklamsi yüzündendi kalkipta down m8 diye baktırmak değildi...

Tatlım kafanı karıştırmak istemem de ben bu konuyu çokkkkk araştırdım pgt de alınan hücre plesantada kalıyor içerde bebekte plesantadan farklı iyileşme ve bozuklar olabiliyor
Yanlış düşünüyorsun cnm cvs öneriyo doktorlar cvs de plasentadan alınıyor bebekte bi bozukluk varsa plasenta da oluyor..

Yanlış düşünüyorsun cnm cvs öneriyo doktorlar cvs de plasentadan alınıyor bebekte bi bozukluk varsa plasenta da oluyor..
Pgt de de blastosist ten alınan hücre plesantayı oluşturan hücreler
O yüzden aminosentez ile desteklenmeli yazar ufacık

Pgt de de blastosist ten alınan hücre plesantayı oluşturan hücreler
O yüzden aminosentez ile desteklenmeli yazar ufacık
Bugün bana yücel hoca eski kullandığımız yöntemde yanılma olurdu hatta biz amniyosentez ve tarama testleri isterdik ama şu an ki sistemde böyle bişey olamaz dedi..

Bugün bana yücel hoca eski kullandığımız yöntemde yanılma olurdu hatta biz amniyosentez ve tarama testleri isterdik ama şu an ki sistemde böyle bişey olamaz dedi..
Ngs yanı tüm kromozom lar taranıyor cnm öncekinde belirli kromozomlara bakılıyordu Semra hocaya sor cnm en iyi o biliyor onla bir konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…