- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Amin inş arkadaşım benim 3.2 çıksa direk kürtaja alirdi herhalde... doktordan yana hiç mi yüzüm gülmez bu hayattaBenim embriyo pgt yapılmamıştı çünkü sadece 1 embiryom vardı
Kendi dr um periontologa gönderdi onun görüşlerini alalım dedi
Periontolog düşük risk sadece yüzde 2 dedi
Eğer sen bu çocuğu aldırmak istemiyorsan diğer testlerini yaptırmana hiç gerek yok dedi
Sen otur 13 sene hamile kalmışsın şükret haline dedi
Bende perintoloğun sözünü dinledim
Hiç bir şeyin garantisi yok
Sağlıklı deyip de bir takım sıkıntı çıkan da oluyor
Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşALLAH
Amin inş arkadaşım benim 3.2 çıksa direk kürtaja alirdi herhalde... doktordan yana hiç mi yüzüm gülmez bu hayatta
Allahım sağ salim versin kucağımizaÇok takılma sende dua et şükret
Bebeğini de üzme
Dr lar sadece tıbbi olarak açıklama yapıyor
pgt li olan embriyona niftty testi yaptırmak biraz gereksiz olmuş cnm Yüzel Beyin de dediği gibi boşu boşuna paran gidecek ... Ense kalınlıgı 2,5-3,5 arası olan çocukların %99 sağlıklı zaten , asıl patalıji 4 ve üzeri durumlarda oluyor ... Artık olan olmuş bundan sonra kendini yıpratma cnm hem bebeğine hem kendine zarar veriyorsunMemoriale gittim kızlar Ahmet göçmene o da 2.6 ölçtü ama ense kalınlığı bisey ifade etmez tek başına dedi 2li test yaptığı için doktoruma kızdı hatta 2.5 ile 3 arası çok az riskli ama 3.5 olup sağlıkla doğuran hastalarım oldi dedi hoca bi sıkıntı olduğunu pek sanmıyorum ama için rahat etsin diyorsan nifty yap rahatla bence bi sıkıntı yok dedi ben sabah kan verdim amerikaya gönderecekler bugün 10 güne çıkarmış yücel beye indim o boş yere paranı niye verdin temiz çıkar görürsün dedi ins temiz çıkar kızlar dün gece gözüme uyku girmedi dün ku doktor beni mahvetti
Dünki doktordan sonra yaptırdım valla yaptırmasam hep acaba der dururdum zaten stres olmamam için memorial önerdi ins temiz çıkar yücel hoca çok rahattı biraz içim rahatladıpgt li olan embriyona niftty testi yaptırmak biraz gereksiz olmuş cnm Yüzel Beyin de dediği gibi boşu boşuna paran gidecek ... Ense kalınlıgı 2,5-3,5 arası olan çocukların %99 sağlıklı zaten , asıl patalıji 4 ve üzeri durumlarda oluyor ... Artık olan olmuş bundan sonra kendini yıpratma cnm hem bebeğine hem kendine zarar veriyorsun
Canım seni çok iyi anlıyorum biz bu bebekleri çok bekledik , yane Rabbim bir şekılde hamile kalmayı nasip etti sağlıklı olmasını çok isteriz ama Allahtan gelene de razı olmalıyız ... Benım embriyom pgt olmadığı için ikili test yaptırdım , pgt li olsaydı ikili test bile yaptırmazdım , ayrıntılıyada girmezdim.. Bu tarama testi insanın kafasını karıştırıyor, pgt li embriyona bile acaba mı diyorsun... Eğer 2. kez hamile kalırsam kesinlikle ikili tarama testi yaptırmayacagımDünki doktordan sonra yaptırdım valla yaptırmasam hep acaba der dururdum zaten stres olmamam için memorial önerdi ins temiz çıkar yücel hoca çok rahattı biraz içim rahatladı
Allah bu doktorları bildiği gibi yapsın o kadar acılar zorluklar çektim tam oh dicektim ama olmuyorCanım seni çok iyi anlıyorum biz bu bebekleri çok bekledik , yane Rabbim bir şekılde hamile kalmayı nasip etti sağlıklı olmasını çok isteriz ama Allahtan gelene de razı olmalıyız ... Benım embriyom pgt olmadığı için ikili test yaptırdım , pgt li olsaydı ikili test bile yaptırmazdım , ayrıntılıyada girmezdim.. Bu tarama testi insanın kafasını karıştırıyor, pgt li embriyona bile acaba mı diyorsun... Eğer 2. kez hamile kalırsam kesinlikle ikili tarama testi yaptırmayacagım
Merhaba canim kusura bakma biraz gec oldu ama bildirimi gormemisim simdide Denizin mesajlarina bakarken senin bana yazdigini tesadufen gördüm. Benim minik mucizem tüp bebekteki son denememiz kimyasal olmustu kimyasalin hemen sonraki ay dogal gebe kaldim cok şükür ❤ yazmıştım buraya belkide sen gozden kacirmissindirMerhaba canım sen kimyasal oldu demişsin ama takvimin var. Durumun nedir merak ettim.
Maalesef doktorlar cok kati ve duygusuz olabiliyor bazen bende dun ikili test icin gittim ense kalınlığını 2 ölçtü diye defalarca olcumu tekrarladi sonra radyolojiye gonderdi falan 2 normal diye biliyorum diyorum yok diyor 2 yazarsak sonuc riskli gelir diyor bir pimpirikli doktorda benimkiAllah bu doktorları bildiği gibi yapsın o kadar acılar zorluklar çektim tam oh dicektim ama olmuyor
Maşallah ne güzel olmuş. Allah istediğine istediği anda hesapsız rızıklar, nimetler verir. Çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlısı ile inşallah canımMerhaba canim kusura bakma biraz gec oldu ama bildirimi gormemisim simdide Denizin mesajlarina bakarken senin bana yazdigini tesadufen gördüm. Benim minik mucizem tüp bebekteki son denememiz kimyasal olmustu kimyasalin hemen sonraki ay dogal gebe kaldim cok şükür ❤ yazmıştım buraya belkide sen gozden kacirmissindir
Çok teşekürler canım iyi dileklerin için doktorumuz da öyle dedi geçme ihtimali çok yüksak die baya rahatladım beyimizle uğraşıyorum die sayfaya eskisi gibi sık giremiyorum lohusa duası kabul olurmuş allah tez zamanda sayfada ki herkesin yüzünü de güldürsün inşallahN Nuayyy Canım geçmiş olsun gözlerin aydın olsun tebrik ederim. Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin. Bebeğin ömürlü olsun. inşallah bebeğin sağlık sorunuda bir an önce duzelir. Korkma. benim kalbim 7 yaşına kadar delikmiş en basit durumlarda morarıp bayılıyormuşum. 7 yaşından sonra geçti. Üfürmede geçer endişe etme şükür aldın kucağına. Darısı bizlere artık sırayla hamile kalıp doğursun herkes.
Aminnnnnn dualarımdasınız allah en kısa zamanda güzel haberlenizi almayı nasip etsin inşallahçok çok geçmiş olsun arkadaşım. çok şükür bebeğine kavuştun sağlıkla. endişelenme öbür durum büyüdükçe geçecek. Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin size. darısı başımıza inşallah.
Bende yaptırmayacaktım doktorum yaptırma demişti kafan rahat olsunCanım seni çok iyi anlıyorum biz bu bebekleri çok bekledik , yane Rabbim bir şekılde hamile kalmayı nasip etti sağlıklı olmasını çok isteriz ama Allahtan gelene de razı olmalıyız ... Benım embriyom pgt olmadığı için ikili test yaptırdım , pgt li olsaydı ikili test bile yaptırmazdım , ayrıntılıyada girmezdim.. Bu tarama testi insanın kafasını karıştırıyor, pgt li embriyona bile acaba mı diyorsun... Eğer 2. kez hamile kalırsam kesinlikle ikili tarama testi yaptırmayacagım
Hoşgeldin canım nerelerdesin ocak topiğinde görüşüyorduk arada buralara gelmez oldun:)Merhaba canim kusura bakma biraz gec oldu ama bildirimi gormemisim simdide Denizin mesajlarina bakarken senin bana yazdigini tesadufen gördüm. Benim minik mucizem tüp bebekteki son denememiz kimyasal olmustu kimyasalin hemen sonraki ay dogal gebe kaldim cok şükür ❤ yazmıştım buraya belkide sen gozden kacirmissindir
2 içinde mi yüksek diyorlar ya Allah korusun ben 11. Haftada kaybettim bebeğimi kaybettiğimi öğrenmeden hemen önce doktorum bana bıraktı yaptırıp yaptırmamayı 2li test için söylüyorum belki bu dediğiniz ölçümleri yapıp test yaptırmazdımMaalesef doktorlar cok kati ve duygusuz olabiliyor bazen bende dun ikili test icin gittim ense kalınlığını 2 ölçtü diye defalarca olcumu tekrarladi sonra radyolojiye gonderdi falan 2 normal diye biliyorum diyorum yok diyor 2 yazarsak sonuc riskli gelir diyor bir pimpirikli doktorda benimki
Canım üzme kendini..ıns birşey yoktur bu şekilde kötü sonuçlar alıp da sağlıklı dogum yapan çok kişi var. Benimde ikili test sonucum orta riskli cikti. Ultrason ölçümleri normaldi ama kan değerleri düşüktü benim. Doktor bize de nifty önerdi ama yaptırmadık. Eşim daha hala yaptıralım diyor. Ama kararsızım. Özel değilse memoriale bu test için ne kadar verdiğinizi öğrenebilir miyim?Memoriale gittim kızlar Ahmet göçmene o da 2.6 ölçtü ama ense kalınlığı bisey ifade etmez tek başına dedi 2li test yaptığı için doktoruma kızdı hatta 2.5 ile 3 arası çok az riskli ama 3.5 olup sağlıkla doğuran hastalarım oldi dedi hoca bi sıkıntı olduğunu pek sanmıyorum ama için rahat etsin diyorsan nifty yap rahatla bence bi sıkıntı yok dedi ben sabah kan verdim amerikaya gönderecekler bugün 10 güne çıkarmış yücel beye indim o boş yere paranı niye verdin temiz çıkar görürsün dedi ins temiz çıkar kızlar dün gece gözüme uyku girmedi dün ku doktor beni mahvetti
2270 lira ödedik amerikaya gittiCanım üzme kendini..ıns birşey yoktur bu şekilde kötü sonuçlar alıp da sağlıklı dogum yapan çok kişi var. Benimde ikili test sonucum orta riskli cikti. Ultrason ölçümleri normaldi ama kan değerleri düşüktü benim. Doktor bize de nifty önerdi ama yaptırmadık. Eşim daha hala yaptıralım diyor. Ama kararsızım. Özel değilse memoriale bu test için ne kadar verdiğinizi öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?