- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Yarın bulursam konuşacağımNgs yanı tüm kromozom lar taranıyor cnm öncekinde belirli kromozomlara bakılıyordu Semra hocaya sor cnm en iyi o biliyor onla bir konuş
Canım sıkıntı yapma inş birşey yoktur ben hemşiresini bulmuştumYarın bulursam konuşacağım
Canım Yücel Bey normal dediyse diğerini hiç takma bile Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah memoriale git muayeneni ol tekrar yüzyüze görüş için rahat etsin ..Pgtli arkadaşlar bugün ense kalinligi 2.7 cıktı doktor aldırmayı teklif etti resmen merkezi aradım yücel bey normal dedi delirmek üzereyim
bizim ense kalınlıgı 2,4 çıkmıştı bende endişelendim ama benım embriyom pgt değildi P Pamukprensali sizin embiriyonuz pgt li hiç endişelenme bir sıkıntı olacagını düşünmüyorum
Bu 10 gün boyunca kendini yiyip bitirme bebeğinide üzme güzel düşünelim güzel olsun Allahın izniyle güzel haber alacağız 10 gün sonraMemoriale gittim kızlar Ahmet göçmene o da 2.6 ölçtü ama ense kalınlığı bisey ifade etmez tek başına dedi 2li test yaptığı için doktoruma kızdı hatta 2.5 ile 3 arası çok az riskli ama 3.5 olup sağlıkla doğuran hastalarım oldi dedi hoca bi sıkıntı olduğunu pek sanmıyorum ama için rahat etsin diyorsan nifty yap rahatla bence bi sıkıntı yok dedi ben sabah kan verdim amerikaya gönderecekler bugün 10 güne çıkarmış yücel beye indim o boş yere paranı niye verdin temiz çıkar görürsün dedi ins temiz çıkar kızlar dün gece gözüme uyku girmedi dün ku doktor beni mahvetti
Kızlar günaydın yazıların birçogunu okudum 2li test yptıran arkadaş mutlaka semra hocaya görünmeden karar verme derim. Her doktora ben güvenmiyorum. Bazıları işine geldiği gibi davanıyor. Oncelikle sakin ol bebişide olumsuz etkileme. Hayırlısı ile hiç birşey olmaz allaha sıgın sen. Bir sorum olacak diğer arkadaşlara ben reglinin 2. günü gidicem oda temmuz 24'e denk geliyor. Fakat 30unda bizim bir tatil planımız var. Reglinin 2. günü gittiğimde neler yapılıyor transfer hazırlıgı için sık sık hastaneye gtmem gerekiyor mu? Tatili ertelemek istemiyoruz en azından kafamız dagılır transfere daha pozitif gideriz diye ama sık sık regliden sonra çagırırsa gidemeyebilirim. Bir sonraki aya ertelyebiliryormuyuz birde transferi?
Sıkma canını nolur inşâAllah güzel sonuç alacaksın bol bol dua etMemoriale gittim kızlar Ahmet göçmene o da 2.6 ölçtü ama ense kalınlığı bisey ifade etmez tek başına dedi 2li test yaptığı için doktoruma kızdı hatta 2.5 ile 3 arası çok az riskli ama 3.5 olup sağlıkla doğuran hastalarım oldi dedi hoca bi sıkıntı olduğunu pek sanmıyorum ama için rahat etsin diyorsan nifty yap rahatla bence bi sıkıntı yok dedi ben sabah kan verdim amerikaya gönderecekler bugün 10 güne çıkarmış yücel beye indim o boş yere paranı niye verdin temiz çıkar görürsün dedi ins temiz çıkar kızlar dün gece gözüme uyku girmedi dün ku doktor beni mahvetti
Ay gerçekten mi yani tahminen 1 hafta sonra falan mı transfer oluyor. ne yapsam bilemedim bende yinede 2. günü gideyim digmi ben doktora anlatırım başlayalım derse başlarız diye düşünüyorum.Canım hayırlısı olsun inşallah . Transfer için ilk gittiğinde muayene ve bir kan testi veriyorsun o kadar sonra en az 1 hafta sonra tekrar çağırıyorlar . Başka bir işlem yok .
Ay gerçekten mi yani tahminen 1 hafta sonra falan mı transfer oluyor. ne yapsam bilemedim bende yinede 2. günü gideyim digmi ben doktora anlatırım başlayalım derse başlarız diye düşünüyorum.
Memoriale gittim kızlar Ahmet göçmene o da 2.6 ölçtü ama ense kalınlığı bisey ifade etmez tek başına dedi 2li test yaptığı için doktoruma kızdı hatta 2.5 ile 3 arası çok az riskli ama 3.5 olup sağlıkla doğuran hastalarım oldi dedi hoca bi sıkıntı olduğunu pek sanmıyorum ama için rahat etsin diyorsan nifty yap rahatla bence bi sıkıntı yok dedi ben sabah kan verdim amerikaya gönderecekler bugün 10 güne çıkarmış yücel beye indim o boş yere paranı niye verdin temiz çıkar görürsün dedi ins temiz çıkar kızlar dün gece gözüme uyku girmedi dün ku doktor beni mahvetti
Inş arkadaşım dua edin..Bu 10 gün boyunca kendini yiyip bitirme bebeğinide üzme güzel düşünelim güzel olsun Allahın izniyle güzel haber alacağız 10 gün sonra
Inş bana dua edin..Sıkma canını nolur inşâAllah güzel sonuç alacaksın bol bol dua et
3.2 cıktı doktor bisey demedi mi cnm benim ki almaya kalktı resmen kan sonuclarimda 2 gün sonra cikicakİçinin rahat etmesi yönünden yazıyorum
12. haftada bebeğimin ense kalınlığı 3,3 çıktı
Periontologa gittik o da 3,2 ölçtü
2 li ve 3 lü testler yapıldı hepsi de düşük risk çıktı sıkıntı yoktu
Ayrıntılı ultrasonda sıkıntı çıkmadı çok şükür
Hatta ense normal aralıktaydı
Hiç bir kan testi yaptırmadım
Rabbime güvendim ona emanet ettim
Seninde bir sorun çıkmayacak merak etme
Bazı doktorlar herşeyi abartıyor ya çok relax oluyorlar ya da kıyameti koparıyorlar ortasını bulan doktor çok az benim takip doktorum da çok rahattı mesela Polyana resmen ...3.2 cıktı doktor bisey demedi mi cnm benim ki almaya kalktı resmen kan sonuclarimda 2 gün sonra cikicak
3.2 cıktı doktor bisey demedi mi cnm benim ki almaya kalktı resmen kan sonuclarimda 2 gün sonra cikicak
Canım çok teşekkür ederim. Çok iyi aydınlattın beni evet ben yine gideceğim 2. günü bnmde 28 29 günde bir olur hayırlısı olsun bakalım.Hemen transfer olmuyor canım özellikle de naturel de . 2. Günü kontrole gidiyorsun ya sonra 1 hafta ya çağırıyorlar hiç erken çağırdıklarini duymadım ki zaten yumurtanın gelişmesini bekliyorlar .
Şöyle söyleyeyim regl döngüne göre transfer günü belli oluyor mesela ben 28 29 günde bir regl oluyorum 19.transfer oldum .
Yani döngü önemli reglin 16. Ve 22. Günleri arasında oluyor çoğunlukla . Siz gidin 2. Günü kafanız karışmasın hiç .
İnşallah pozitifi ni görürüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?