Ben arada bakıyorum buraya ama prk yazamiyorun diger tarafada bakinca tam takip edemiyorum cok fazla mesaj oluyorBende yaptırmayacaktım doktorum yaptırma demişti kafan rahat olsun
Hoşgeldin canım nerelerdesin ocak topiğinde görüşüyorduk arada buralara gelmez oldun:)
Benim doktorum en kötüsünü düşünür herseyin Allah tan ben artik onu tanıyorum 6 yıldır sürekli gittigim doktor aslimda 2 normal hir deger2 içinde mi yüksek diyorlar ya Allah korusun ben 11. Haftada kaybettim bebeğimi kaybettiğimi öğrenmeden hemen önce doktorum bana bıraktı yaptırıp yaptırmamayı 2li test için söylüyorum belki bu dediğiniz ölçümleri yapıp test yaptırmazdım
Arkadaşlarım cuma günü transfe olmuştum, bugün 4. Gün bitti kaldı 5. Evdeyim rapor aldım 2-3 gün, 2 gün çalışıp test günümle yıllık iznim başlıyor. İnşallah tatilime olumlu sonuçlar ile girerim. 2 sene önce bu zamanlarda tatile çıktığım gün 20 haftalık hamileydim, kızımla çok mutluyduk adını belirlemiştik artık. Detaylı ultrasona girip oradan tatile bağlayacaktık. Ama öyle olmadı, bir bebek sahibi olamadığım bir sürü üzücü olayların en vurucu hali ile o gün başladığı gün oldu.
Detaylıda sıkıntı tespit edildi sonra testler ve bebeğimi kaybediş ve üzerine defalarca kayıplar, negatifler.. çok yoruldum ama isyan etmiyorum. Sadece merak ediyorum acaba olumlu sonuçlar yaşayacağım günler geldi mi? Yoksa test günümle sınavım artarak gidecek mi? Hepsine razıyım, sadece Allahımdan sabrını, olgunluğunu istiyorum. SiZlerden de bana ve hepimize içten duanızı istiyorum.
Allah hepimizden razı olsun, aman isyana yanlışa düşürmesin inşallah. E tabii aciz kullarız sonra da arzumuz, duamız bir tanecik olsun, hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun, kardeşlerimizin bile çocuklarına boynu bükük gıpta ile baktırmasın..
Rabbim bu yolda hepimize kucaklarımızda seveceğimiz sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.müjdeli haberler artsın hepArkadaşlarım cuma günü transfe olmuştum, bugün 4. Gün bitti kaldı 5. Evdeyim rapor aldım 2-3 gün, 2 gün çalışıp test günümle yıllık iznim başlıyor. İnşallah tatilime olumlu sonuçlar ile girerim. 2 sene önce bu zamanlarda tatile çıktığım gün 20 haftalık hamileydim, kızımla çok mutluyduk adını belirlemiştik artık. Detaylı ultrasona girip oradan tatile bağlayacaktık. Ama öyle olmadı, bir bebek sahibi olamadığım bir sürü üzücü olayların en vurucu hali ile o gün başladığı gün oldu.
Detaylıda sıkıntı tespit edildi sonra testler ve bebeğimi kaybediş ve üzerine defalarca kayıplar, negatifler.. çok yoruldum ama isyan etmiyorum. Sadece merak ediyorum acaba olumlu sonuçlar yaşayacağım günler geldi mi? Yoksa test günümle sınavım artarak gidecek mi? Hepsine razıyım, sadece Allahımdan sabrını, olgunluğunu istiyorum. SiZlerden de bana ve hepimize içten duanızı istiyorum.
Allah hepimizden razı olsun, aman isyana yanlışa düşürmesin inşallah. E tabii aciz kullarız sonra da arzumuz, duamız bir tanecik olsun, hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun, kardeşlerimizin bile çocuklarına boynu bükük gıpta ile baktırmasın..
Allah razı olsun arkadaşım hepinizden. Desteğiniz için teşekkürler. Arada bir dökülesi geliyor galiba insanın.. dualarımız hayırla kabul saatindedir inşallahGönülden defalarca amin diyorum sana ve bu yolda çabalayan tüm arkadaşlarıma. Geleceğin annelerine. Allah’ın izniyle inşallah...
Boynu büküklüğün ne demek olduğunu o burukluğu yaşamayan kimse bilemez
5 gün sonra güzel haberlerini alır da bayram yerine çeviririz inşallah buraları
Amin amin amin, dualarımız hayırlısıyla kabul görür hepimizin inşallahRabbim bu yolda hepimize kucaklarımızda seveceğimiz sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.müjdeli haberler artsın hep
Kaçıncı denemenizdi? Pgt neden yapıldı size?Arkadaslar era testi yaptıran var mı şişlide??
6aa pgd den geçmiş embriyo kondu ama tutunmadı maalesef://
Canım az kalmış 4 günün var hadi inşâAllah güzel haberlerle şenlerdir grubumuzu öyle zor şeyler yaşamışsın ki yaşıyoruz da hepimiz çok iyi anlıyoruz birbirimizi 20. Hafta kaybı Rabbim sabırlar versin ben 11. Haftamda kaybettim mahvoldum hala nasıl toparlancam bilmiyorum Rabbim yardımcımız olsun imtihan dünyası işte inşâAllah bu meleğini sağlıkla kucağına alırsın da unutursun acın hafifler biraz da olsa inşâAllah çok güzel bir tatil olur senin için herşey güzel olacak pozitif düşünelimArkadaşlarım cuma günü transfe olmuştum, bugün 4. Gün bitti kaldı 5. Evdeyim rapor aldım 2-3 gün, 2 gün çalışıp test günümle yıllık iznim başlıyor. İnşallah tatilime olumlu sonuçlar ile girerim. 2 sene önce bu zamanlarda tatile çıktığım gün 20 haftalık hamileydim, kızımla çok mutluyduk adını belirlemiştik artık. Detaylı ultrasona girip oradan tatile bağlayacaktık. Ama öyle olmadı, bir bebek sahibi olamadığım bir sürü üzücü olayların en vurucu hali ile o gün başladığı gün oldu.
Bende merak ettim ama çalışıyor ya internete fazla giremiyorum demişti en sonMutlu1anne canım nerelerdesin? Merak ettim seni. Herşey yolundadır inşallah
Rabbim kolaylıklar versin canım Pazartesi mi 6+5 oluyor duyulur o zaman inşâAllahmerhaba arkadaşlar. bu aralar giremedim. biraz işyerim yoğun birde afedersiniz ishal problemi yaşadım bir kaç gün çok halsizleştirdi beni birde çok uyku problemi yaşıyorum. eve gidip direk uykuya geçiyorum normal hayattan elimi eteğimi çekmiş gibiyim. iş ve uyku arasındayım. giremedim bir süredir. inşallah kendimi toparlayıp giricem kısa zamanda. bir sıkıntım yok şimdilik hamdolsun şükürler olsun. pazartesi doktor randevum var. sat'a göre 6+5 olacak nasipse bakalım kalp atışı görülecek mi duyulacak mı? heyecanla bekliyorum. tabiki streste var. ama hepiniz tek tek isim isim dualarımdasınız her an. gönlüm burada kendimi toparlayıp girmeyi bekliyordum bugün bir bakayım dedim. çok teşekkür ederim unutmayıp sormuşsunuz beni:) E Elifellam canım benim seninde pazar günü güzel haberlerini alacağız inşallah. hep kalbimde zihnimdesin .
Rabbim kolaylıklar versin canım Pazartesi mi 6+5 oluyor duyulur o zaman inşâAllah
Benim 21 günde çıktı değişiyor erkende çıkabilirKızlar memorialde pgt yaptıranlar kac günde cıktı sonuc 20 mi? Bir yerde 2 hafta diye okudum
Canım benim kaç gündür aklımdasın, etiketleyip zorla buraya da sokmak istemedim ama merak da ettim. Sen iyi ol bebişinle de arada bi cee yap yeter, iyi olduğunu bilelim.merhaba arkadaşlar. bu aralar giremedim. biraz işyerim yoğun birde afedersiniz ishal problemi yaşadım bir kaç gün çok halsizleştirdi beni birde çok uyku problemi yaşıyorum. eve gidip direk uykuya geçiyorum normal hayattan elimi eteğimi çekmiş gibiyim. iş ve uyku arasındayım. giremedim bir süredir. inşallah kendimi toparlayıp giricem kısa zamanda. bir sıkıntım yok şimdilik hamdolsun şükürler olsun. pazartesi doktor randevum var. sat'a göre 6+5 olacak nasipse bakalım kalp atışı görülecek mi duyulacak mı? heyecanla bekliyorum. tabiki streste var. ama hepiniz tek tek isim isim dualarımdasınız her an. gönlüm burada kendimi toparlayıp girmeyi bekliyordum bugün bir bakayım dedim. çok teşekkür ederim unutmayıp sormuşsunuz beni:) E Elifellam canım benim seninde pazar günü güzel haberlerini alacağız inşallah. hep kalbimde zihnimdesin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?