Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah razı olsun senden canım, sen de bekleyen buz bebeklerinle mutluluğu tadasın inşallah.
Ben de kayıp çoook.. 4 defa yaşadım tabii 26 haftalık 2. Kaybım üzerimden tır gibi geçti, ben o eski ben değildim artık. Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler inşallah. Doğmuş meleğini kaybeden bir sürü kardeşimiz de var, Allah onlara daha çok sabır daha çok mutluluk versin inşallah.
İnşallah pazar güzel haberler verebilirim size.. Hakkımızda hayırlısı..

Dilerim yakında en mutlu haberlerine şahit oluruz ve hayırla sağlıkla tamamına erer sevgili arkadaşım. Böyle düşünmenin mükafatını Rabbim verir onun merhameti en yüce olandır

Canım benim yüzün gülsün inşâAllah çok dua ediyorum senin için buradaki bütün arkadaşlar için sağlıkla kucağına alsın diye evet dediğin gibi buz bebişlerim var onlar evlat olarak nasip olsun inşâAllah

Herkese merhaba. Ben Şişli Memorial’da tüp bebek tedavisi görüyorum. Bugün son kez gonal f kullandım. Elimde hiç açılmamış 1 tane 300’lük gonal f var. İlaçları almakta zorlanan, ihtiyaç sahibi birine vermek istiyorum. Soğuk zincirin bozulmadığına emin olabilirsiniz. Zaten ilacı bugün aldım. Yarın tekrar hastaneye gidicem. Üstüne isim yazarak hemşirelere bırakabilirim.

N Nuayyy geçmiş olsun şimdi gördüm gözünüzaydın Sağlıkla büyüsün hayırlı uzun ömrü olsun inşallah .. darısı bize
Ayy aminnn inşallah benim oğluma kordon dolanmıştı 4 haftamız vardı daha acil sezeryana aldılar tüm gün korkudan öldüm gece 2 de sezeryana aldıklarında kahkaha ata ata girmiştim tüm doktorlar ne oluyo die güldüler çıkarkende yüzüm gülüyordu bizimkiler bu normal değil demişler :)))) çok güzel bi duygu sizde inşallah öyle kahkahalarla girersiniz mutlu mutlu çıkarsınız

2270 lira ödedik amerikaya gitti
Hiç üzülme sağlıkla gelecek miniciğin allah bi tek bilir herşeyi bak biz doğduğunda öğrendik kalbinde delik olduğunu çok şükür tedavisi var kucağına almadan hiç bir şeyden emin olamazsın bence bu aylarını mutlu geçir düşün ki her mutlu olduğunda o da mutlu olacak sen üzülünce o da etkilenecek ve doğduğunda ona güzel bi hediye vermen için sütün olması lazım hep mutlu ol ve hiç bir şeyi düşünme allah büyüktür emeklerinin karşılığını alacaksın emin ol bundan ve inan

Dilerim yakında en mutlu haberlerine şahit oluruz ve hayırla sağlıkla tamamına erer sevgili arkadaşım. Böyle düşünmenin mükafatını Rabbim verir onun merhameti en yüce olandır
Ne güzel söylemişsin arkadaşım. Yaradan'ın mükafatına, nimetlerine, rahmetine sual olur mu? Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun hepimizin.

Canım benimde kaldı bi kutu direk kan alma hemşiresine verdim biz ilacı eksilene veriyoruz dedi, sende bırak istersen

Maşşallah cnm Rabbim bebişine sağlık sıhat uzun ömür versin.Allahım bizlerede ewlatlarımızı sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin, hepimiz güle oynaya iyi haberler alarak girelim inşallah bizlerde doğumlara.çıktığımızda da iyi haberler aldırsın inşallah Rabbim cnm.

Aminnn canımmm aminnn benim son denemem di artık başka denemeyecektik allahtan ümit kesilmezmiş bu da olmadı dedik doğdu bile allah hepinize nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh inşallahhhhhhh

Aminnn canımmm aminnn benim son denemem di artık başka denemeyecektik allahtan ümit kesilmezmiş bu da olmadı dedik doğdu bile allah hepinize nasip etsin inşallahhhhhhhhhhh inşallahhhhhhh
Hayırlı uğurlu olsun inşallah..Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin

Kızlar bugün test günümdü sonucum 180 çıktı ama nedense sevinemiyorum iki gün sonra değerim yükselirse içim rahatlayacak sanırım

canım çok sevindim hayırlı olsun. Rabbim kat be kat artırsın. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar bugün test günümdü sonucum 180 çıktı ama nedense sevinemiyorum iki gün sonra değerim yükselirse içim rahatlayacak sanırım
Maşallah canım rabbim devamını getirsin inşallah tebrik ederim. Biraz duygulandım opuya senle gitmiştik bak sen hamile kaldın inşallah bende senin gibi mutlu Sona ulaşırım 5 ay sonra

selamlar forumda yeniyim. Ben de memorialde 2. denemede pgtli 4ab kalitesinde tek embriyo transferiyle ikiz gebe kaldım. hala şoktayım. umudunuzu kaybetmeyin. şu an 9 haftalık hamileyim. inşallah gerisi gelir.
Tebrik ederim gözünüz aydın.allah kucağınıza da almayı nasip etsin.darısı test gününü bekleyen A anka23 ve E Elifellam başına

selamlar forumda yeniyim. Ben de memorialde 2. denemede pgtli 4ab kalitesinde tek embriyo transferiyle ikiz gebe kaldım. hala şoktayım. umudunuzu kaybetmeyin. şu an 9 haftalık hamileyim. inşallah gerisi gelir.
İkinizide canı gönülden tebrik ederşm allah tamamına erdirsin. Kucaklarınızda sevdirsin inşallah. Darısı diğer emek verip bekleyen arkadaşlarımıza olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…