Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Maşallah canım rabbim devamını getirsin inşallah tebrik ederim. Biraz duygulandım opuya senle gitmiştik bak sen hamile kaldın inşallah bende senin gibi mutlu Sona ulaşırım 5 ay sonra
İnşallah canım inanıyorum senin de güzel haberlerini alacağız dualarımdasın

Kızlar bugün test günümdü sonucum 180 çıktı ama nedense sevinemiyorum iki gün sonra değerim yükselirse içim rahatlayacak sanırım
Canım çok sevindim çok güzel bi değer benim 9. Gün 188 çıkmıştı 11. Gün 674 13. Gün 2020 çıktı sağlıkla artması önemli inşâAllah Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşâAllah Rabbim tekrardan bizede nasip etsin

selamlar forumda yeniyim. Ben de memorialde 2. denemede pgtli 4ab kalitesinde tek embriyo transferiyle ikiz gebe kaldım. hala şoktayım. umudunuzu kaybetmeyin. şu an 9 haftalık hamileyim. inşallah gerisi gelir.
Tebrikler cnm hayırlı olsun inşallah tek yumurta ikizi galiba maşşallah.Rabbim bebişlerimizi kucağımıza sağ salim hayırla sağlıkla uzun ömürle almayı nasip etsin hepimize inşallah

İki kat artması gerekiyor diye bir şey yok mu yani? Amin canım inşallah sen de yeniden yaşarsın bu duyguları

Tebrikler cnm hayırlı olsun inşallah tek yumurta ikizi galiba maşşallah.Rabbim bebişlerimizi kucağımıza sağ salim hayırla sağlıkla uzun ömürle almayı nasip etsin hepimize inşallah
Canım seninde mi ikiz bebişlerin bende bu sefer iki transfer etmelerini isticem 4. Denemem inşâAllah bu sefer sağlıkla nasip eder Rabbim

A asifexisted yok iki ayrı kese vardı, tek yumurta ikizi değil. Gittiğim doktor inanamadı zaten. Size tek embriyo transfer edildiğine emin misiniz dedi. Memorialı aradım Hemşireye sordum olabilir dedi. Embriyo bölünebiliyormuş illa tek yumurta olacak diye birşey yokmuş. Ben de içerde bölünürse tek yumurta ikizi olur diye biliyordum. Ama transfer olurken takip yapılırken iki yumurtam vardı. Bu ay herşey anormaldi. Çünkü zaten tüp bebek tedavisinde o kadar ilaçla sadece dört yumurtam gelişmişti. Transfer olacağım ay kendiliğinden gelişen iki yumurta bana da tuhaf geldi. Onları çatlattıktan sonra transfer oldum, biz değerlendirdik o arayı, belki de onlardan biri tuttu. Bilemedik yani. tabi bu çok düşük bir ihtimal. bunca zaman olamış bu zamana mı denk geldi diyor insan? herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.

Maşşallah cnm Allah büyük ne olmazları olduran O.perinatolog muayenesinde belli olur cnm 11-12. haftanda.Sağlıkla uzun ömürle alalım da kucaklarımıza gerisi mühim diil.Rabbim nasip etsin hepimize inşallah

Harikasın canım :) mâşâAllah demek ki denk gelmiş Rabbim ol deyince oluyor

Kızlar bugün test günümdü sonucum 180 çıktı ama nedense sevinemiyorum iki gün sonra değerim yükselirse içim rahatlayacak sanırım

Hayırlı olsun çok sevindim. Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Rabbim inşallah. Gönlünü ferah tut.
Herkese nasip olsun böyle güzel haberler. Pozitif sonuçla dolsun buralar inşallah

Belki de o ikisi tuttu :)

Canım gözün aydın allah kucağınada almayı nasip etsin
Merak etme o endişe zor bulan bizlerde hep oluyor iki gün sonra artınca değerin bu defada kalp atışı için endişe edeceksin sonra ikili test sonra ayrıntılı ultrason
Doğurana kadar böyle devam edicek allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…