İnşallah canım inanıyorum senin de güzel haberlerini alacağız dualarımdasınMaşallah canım rabbim devamını getirsin inşallah tebrik ederim. Biraz duygulandım opuya senle gitmiştik bak sen hamile kaldın inşallah bende senin gibi mutlu Sona ulaşırım 5 ay sonra
Canım çok sevindim çok güzel bi değer benim 9. Gün 188 çıkmıştı 11. Gün 674 13. Gün 2020 çıktı sağlıkla artması önemli inşâAllah Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşâAllah Rabbim tekrardan bizede nasip etsinKızlar bugün test günümdü sonucum 180 çıktı ama nedense sevinemiyorum iki gün sonra değerim yükselirse içim rahatlayacak sanırım
Gelir canım gelir Allah'ın izniyle içini ferah tut en güzel en heyecanlı günler onlarHepinize çok teşekkür ederim kızlar inşallah devamı gelir allah emek veren ve isteyen herkese nasip eder inşallah
Tebrikler cnm inşallah katlanarak dewam eder Allahın izniyleKızlar bugün test günümdü sonucum 180 çıktı ama nedense sevinemiyorum iki gün sonra değerim yükselirse içim rahatlayacak sanırım
Tebrikler cnm hayırlı olsun inşallah tek yumurta ikizi galiba maşşallah.Rabbim bebişlerimizi kucağımıza sağ salim hayırla sağlıkla uzun ömürle almayı nasip etsin hepimize inşallahselamlar forumda yeniyim. Ben de memorialde 2. denemede pgtli 4ab kalitesinde tek embriyo transferiyle ikiz gebe kaldım. hala şoktayım. umudunuzu kaybetmeyin. şu an 9 haftalık hamileyim. inşallah gerisi gelir.
İki kat artması gerekiyor diye bir şey yok mu yani? Amin canım inşallah sen de yeniden yaşarsın bu duygularıCanım çok sevindim çok güzel bi değer benim 9. Gün 188 çıkmıştı 11. Gün 674 13. Gün 2020 çıktı sağlıkla artması önemli inşâAllah Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşâAllah Rabbim tekrardan bizede nasip etsin
İnşâAllah canım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesinİki kat artması gerekiyor diye bir şey yok mu yani? Amin canım inşallah sen de yeniden yaşarsın bu duyguları
Canım seninde mi ikiz bebişlerin bende bu sefer iki transfer etmelerini isticem 4. Denemem inşâAllah bu sefer sağlıkla nasip eder RabbimTebrikler cnm hayırlı olsun inşallah tek yumurta ikizi galiba maşşallah.Rabbim bebişlerimizi kucağımıza sağ salim hayırla sağlıkla uzun ömürle almayı nasip etsin hepimize inşallah
Rabbim herbirimizin dualarını kabul edilenlerden eylesin inşallah cnmCanım seninde mi ikiz bebişlerin bende bu sefer iki transfer etmelerini isticem 4. Denemem inşâAllah bu sefer sağlıkla nasip eder Rabbim
Maşşallah cnm Allah büyük ne olmazları olduran O.perinatolog muayenesinde belli olur cnm 11-12. haftanda.Sağlıkla uzun ömürle alalım da kucaklarımıza gerisi mühim diil.Rabbim nasip etsin hepimize inşallahA asifexisted yok iki ayrı kese vardı, tek yumurta ikizi değil. Gittiğim doktor inanamadı zaten. Size tek embriyo transfer edildiğine emin misiniz dedi. Memorialı aradım Hemşireye sordum olabilir dedi. Embriyo bölünebiliyormuş illa tek yumurta olacak diye birşey yokmuş. Ben de içerde bölünürse tek yumurta ikizi olur diye biliyordum. Ama transfer olurken takip yapılırken iki yumurtam vardı. Bu ay herşey anormaldi. Çünkü zaten tüp bebek tedavisinde o kadar ilaçla sadece dört yumurtam gelişmişti. Transfer olacağım ay kendiliğinden gelişen iki yumurta bana da tuhaf geldi. Onları çatlattıktan sonra transfer oldum, biz değerlendirdik o arayı, belki de onlardan biri tuttu. Bilemedik yani. tabi bu çok düşük bir ihtimal. bunca zaman olamış bu zamana mı denk geldi diyor insan? herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
Harikasın canım :) mâşâAllah demek ki denk gelmiş Rabbim ol deyince oluyorA asifexisted yok iki ayrı kese vardı, tek yumurta ikizi değil. Gittiğim doktor inanamadı zaten. Size tek embriyo transfer edildiğine emin misiniz dedi. Memorialı aradım Hemşireye sordum olabilir dedi. Embriyo bölünebiliyormuş illa tek yumurta olacak diye birşey yokmuş. Ben de içerde bölünürse tek yumurta ikizi olur diye biliyordum. Ama transfer olurken takip yapılırken iki yumurtam vardı. Bu ay herşey anormaldi. Çünkü zaten tüp bebek tedavisinde o kadar ilaçla sadece dört yumurtam gelişmişti. Transfer olacağım ay kendiliğinden gelişen iki yumurta bana da tuhaf geldi. Onları çatlattıktan sonra transfer oldum, biz değerlendirdik o arayı, belki de onlardan biri tuttu. Bilemedik yani. tabi bu çok düşük bir ihtimal. bunca zaman olamış bu zamana mı denk geldi diyor insan? herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
Kızlar bugün test günümdü sonucum 180 çıktı ama nedense sevinemiyorum iki gün sonra değerim yükselirse içim rahatlayacak sanırım[ hayırlı olsun tanışmasakta çok sevindim işallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun :))
[/QUOT. Benim tlf donuyor arada saçma sapan şeyler oluyo mesajlar birbirine karıştı sanırım tekrar tebrik ederim işallah sorunsuz sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım
Kızlar bugün test günümdü sonucum 180 çıktı ama nedense sevinemiyorum iki gün sonra değerim yükselirse içim rahatlayacak sanırım
Hayırlı olsun canım Rabbim kolaylık versinCumartesi sabah op işlemi yapılacak olan var mı aranız da arkadaşlar baya kalabalık olacakmış 14 kişinin yumurta toplama işlemi varmış
Belki de o ikisi tuttu :)A asifexisted yok iki ayrı kese vardı, tek yumurta ikizi değil. Gittiğim doktor inanamadı zaten. Size tek embriyo transfer edildiğine emin misiniz dedi. Memorialı aradım Hemşireye sordum olabilir dedi. Embriyo bölünebiliyormuş illa tek yumurta olacak diye birşey yokmuş. Ben de içerde bölünürse tek yumurta ikizi olur diye biliyordum. Ama transfer olurken takip yapılırken iki yumurtam vardı. Bu ay herşey anormaldi. Çünkü zaten tüp bebek tedavisinde o kadar ilaçla sadece dört yumurtam gelişmişti. Transfer olacağım ay kendiliğinden gelişen iki yumurta bana da tuhaf geldi. Onları çatlattıktan sonra transfer oldum, biz değerlendirdik o arayı, belki de onlardan biri tuttu. Bilemedik yani. tabi bu çok düşük bir ihtimal. bunca zaman olamış bu zamana mı denk geldi diyor insan? herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.
Canım gözün aydın allah kucağınada almayı nasip etsinKızlar bugün test günümdü sonucum 180 çıktı ama nedense sevinemiyorum iki gün sonra değerim yükselirse içim rahatlayacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?