- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Darısı sana ve isteyen herkese olsun canımMaşallah canım rabbim devamını getirsin inşallah tebrik ederim. Biraz duygulandım opuya senle gitmiştik bak sen hamile kaldın inşallah bende senin gibi mutlu Sona ulaşırım 5 ay sonra
Maşallah maşallah tebrik ederim hayırlı olsunselamlar forumda yeniyim. Ben de memorialde 2. denemede pgtli 4ab kalitesinde tek embriyo transferiyle ikiz gebe kaldım. hala şoktayım. umudunuzu kaybetmeyin. şu an 9 haftalık hamileyim. inşallah gerisi gelir.
Canım benim 9. Değerim 299İki kat artması gerekiyor diye bir şey yok mu yani? Amin canım inşallah sen de yeniden yaşarsın bu duyguları
Harika maşallah!Kızlar bugün test günümdü sonucum 180 çıktı ama nedense sevinemiyorum iki gün sonra değerim yükselirse içim rahatlayacak sanırım
Maşallah ne güzel haberler ya akşam akşam. Allah tamamına erdirsin inşallahselamlar forumda yeniyim. Ben de memorialde 2. denemede pgtli 4ab kalitesinde tek embriyo transferiyle ikiz gebe kaldım. hala şoktayım. umudunuzu kaybetmeyin. şu an 9 haftalık hamileyim. inşallah gerisi gelir.
Ben de en az iki kat artması laxım gün aşırı diye biliyorum.İki kat artması gerekiyor diye bir şey yok mu yani? Amin canım inşallah sen de yeniden yaşarsın bu duyguları
Canımm tebrik ederim:))) neden sevinemedin;değerin gayet güzel:)))Kızlar bugün test günümdü sonucum 180 çıktı ama nedense sevinemiyorum iki gün sonra değerim yükselirse içim rahatlayacak sanırım
Canım 2 güne bir en az yüzde 60 artması bizim için yeterli demişti Gönül hanım,içini ferah tut,illa ki tam 2 katı kadar artmasa da belli bir oranda artması yeterli..Sağlıkla kucağına almanı dilerim:)))İki kat artması gerekiyor diye bir şey yok mu yani? Amin canım inşallah sen de yeniden yaşarsın bu duyguları
Canım ben dün perinatolog Altay Gezer e gittim;12. Haftada 2 li testi yapmayı önerdi; bizimki de pgt li embriyo söylemiştik ama 2li test içinde başka önemli bilgileri de barındırıyor o yÜzden yapalım dedi,bilemiyorumBende yaptırmayacaktım doktorum yaptırma demişti kafan rahat olsun
Hoşgeldin canım nerelerdesin ocak topiğinde görüşüyorduk arada buralara gelmez oldun:)
Tebrik ederim canım rabbim tamamını erdirsin:)Kızlar bugün test günümdü sonucum 180 çıktı ama nedense sevinemiyorum iki gün sonra değerim yükselirse içim rahatlayacak sanırım
Yok canım hemşireye söyle dosyana semra hocayı istiyor transfer için diye, ya da yücel bey de olur yazdırabilirsin istersen. Semra hoca transfer gününde hastanedeyse ve program uyuyorsa yapabilir.Kızlar selam, transfer günü semra hocayı istediğimizi yücel beye mi söylemeliyim?
Altay gezer neredeydi canım? İyi bir perinatolog mu? Sen pıhtılaşma için falan gidecektin onun için mi gittiğin doktordu? Yoksa genel mi gittin?Canım ben dün perinatolog Altay Gezer e gittim;12. Haftada 2 li testi yapmayı önerdi; bizimki de pgt li embriyo söylemiştik ama 2li test içinde başka önemli bilgileri de barındırıyor o yÜzden yapalım dedi,bilemiyorum
Doğrudur canım doktoruna güven bana yaptırma diyen doktoruma güvenim git gide azalıyor sen yaptır her şerde bi hayır vardır belki de takip doktorumdan bi türlü vazgeçemiyordum ya artık vazgeçme sebeplerim çoğalıyor dr pimpirik olacak çok relax dr iyi değil belki hatırlıyorsundur mide bulantılarımın şiddetini bu doktor bişey olmaz diyordu çünkü benim normal değildi herkes abarttığımı düşündü kendimi salmışım vs.. ama öyle değilmiş işte aşırı bulantıda bebeğe zarar veriyormuş bu dr bana bulantı iyi bişey erken Doğum ve düşük tehliken olmaz demişti ve bende ona güvendim ve bulantılarımı önemseyip hastanede yatmam gerekirken yatmadım iyi yapmışsın perinatoloji uzmanına gitmekle Rabbim tekrardan nasip etsin bana da inşâAllah daha hassas davranacağımCanım ben dün perinatolog Altay Gezer e gittim;12. Haftada 2 li testi yapmayı önerdi; bizimki de pgt li embriyo söylemiştik ama 2li test içinde başka önemli bilgileri de barındırıyor o yÜzden yapalım dedi,bilemiyorum
Tesekkur ediyoruum:) bir de şey diyeceğim embriyolog bana 5.gün oldugunu ve kalitelerinin iyi oldugunu yani 1.kalite oldugunu söyledi ama tek tek bilgi vermedi bi ara zorlayınca 4aa 4ab 3ab 6aa dedi... ertesi gün de biri iyi biri orta iki daha var dedi.. smdi sizce 5aa filan olmayıp 4lerde olması cok mu kötü?Yok canım hemşireye söyle dosyana semra hocayı istiyor transfer için diye, ya da yücel bey de olur yazdırabilirsin istersen. Semra hoca transfer gününde hastanedeyse ve program uyuyorsa yapabilir.
Canım hem pıhtılaşma için hem de genel bir kontrol için gittim; cvs ve amniyosentez şüpheli bir durum olmadıkça istenmiyor diye biliyorum;benden istemedi yalnızca 2’li testte bir değer varmış,bebeğin rahim içi gelişimiyle alakalı bir bilgi verirmiş o nedenle yapalım dedi,kromozomal olarak kontrol edilmesi amacıyla değil..Altay gezer neredeydi canım? İyi bir perinatolog mu? Sen pıhtılaşma için falan gidecektin onun için mi gittiğin doktordu? Yoksa genel mi gittin?
Bir de hiç sana pgt li de olsa cvs veya amniyosentez önerdiler mi canım?
Tesekkur ediyoruum:) bir de şey diyeceğim embriyolog bana 5.gün oldugunu ve kalitelerinin iyi oldugunu yani 1.kalite oldugunu söyledi ama tek tek bilgi vermedi bi ara zorlayınca 4aa 4ab 3ab 6aa dedi... ertesi gün de biri iyi biri orta iki daha var dedi.. smdi sizce 5aa filan olmayıp 4lerde olması cok mu kötü?
Canım pgt li embriyolara 2’li 3’lü tarama konusunda her doktorun yaklaşımı farklı sanırım; doktor ne derse yapacağız artık ama şöyle doktorum yapmayalım gerek yok dese sanırım ben de yaptırmaZdım; şimdilik perinatoloğa gideceğim ben de..İnşallah hepimiz için en güzeli olur,sana da çok dua ediyorum canım benim.. bir sonraki transferinde yüzün gülecek Allah’ın izniyleDoğrudur canım doktoruna güven bana yaptırma diyen doktoruma güvenim git gide azalıyor sen yaptır her şerde bi hayır vardır belki de takip doktorumdan bi türlü vazgeçemiyordum ya artık vazgeçme sebeplerim çoğalıyor dr pimpirik olacak çok relax dr iyi değil belki hatırlıyorsundur mide bulantılarımın şiddetini bu doktor bişey olmaz diyordu çünkü benim normal değildi herkes abarttığımı düşündü kendimi salmışım vs.. ama öyle değilmiş işte aşırı bulantıda bebeğe zarar veriyormuş bu dr bana bulantı iyi bişey erken Doğum ve düşük tehliken olmaz demişti ve bende ona güvendim ve bulantılarımı önemseyip hastanede yatmam gerekirken yatmadım iyi yapmışsın perinatoloji uzmanına gitmekle Rabbim tekrardan nasip etsin bana da inşâAllah daha hassas davranacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?