- 15 Ekim 2017
- 706
- 983
- 23
- 40
Altay hoca nın muayenehanesi Nişantaşı’nda,Cerrahpaşa da muayene almıyor,sakin eğlenceli ve pozitif bir doktor;biz çok sevdik eşimle,ben deCanım hem pıhtılaşma için hem de genel bir kontrol için gittim; cvs ve amniyosentez şüpheli bir durum olmadıkça istenmiyor diye biliyorum;benden istemedi yalnızca 2’li testte bir değer varmış,bebeğin rahim içi gelişimiyle alakalı bir bilgi verirmiş o nedenle yapalım dedi,kromozomal olarak kontrol edilmesi amacıyla değil..
benim pozitif aldığım embriyom 4ab kalite,kötü mü diye düşünme,inşallah sağlıkla tutunur sanaTesekkur ediyoruum:) bir de şey diyeceğim embriyolog bana 5.gün oldugunu ve kalitelerinin iyi oldugunu yani 1.kalite oldugunu söyledi ama tek tek bilgi vermedi bi ara zorlayınca 4aa 4ab 3ab 6aa dedi... ertesi gün de biri iyi biri orta iki daha var dedi.. smdi sizce 5aa filan olmayıp 4lerde olması cok mu kötü?
Bunu sormuştum ben de 3-4-5-6 falan iyi kötü değil teknik bir tanımlama bizim için demişlerdi ç. Aa ab kalite ile ilgiliymiş daha çok. Ama maşallah seninkiler hep aa ab imiş. Gerçi Allah istedikten sonra aa lar illa tutacak değil, cb lerle yavrusunu kucaklayan var. Senin kaliteler fena değil maşallah. Bana da hrp böyle kalite iyi genelde bazıları orta şeklinde bilgi vermişlerdiTesekkur ediyoruum:) bir de şey diyeceğim embriyolog bana 5.gün oldugunu ve kalitelerinin iyi oldugunu yani 1.kalite oldugunu söyledi ama tek tek bilgi vermedi bi ara zorlayınca 4aa 4ab 3ab 6aa dedi... ertesi gün de biri iyi biri orta iki daha var dedi.. smdi sizce 5aa filan olmayıp 4lerde olması cok mu kötü?
Anladım canım. Ben de pgt li de olda siz cvs amniyosentez yaptırsanız iyi diyorlar ama benimki bana spesifik. Genetik dizilimim nedeni ile. Ama ben de o günlere gelebilirsem düşünmüyorum açıkçasıCanım hem pıhtılaşma için hem de genel bir kontrol için gittim; cvs ve amniyosentez şüpheli bir durum olmadıkça istenmiyor diye biliyorum;benden istemedi yalnızca 2’li testte bir değer varmış,bebeğin rahim içi gelişimiyle alakalı bir bilgi verirmiş o nedenle yapalım dedi,kromozomal olarak kontrol edilmesi amacıyla değil..
Sağol canım, not edeyim köşeye. Perinatolog sıralaması listem var benim de 2 yıldır oraya ekleyeyim:)Altay hoca nın muayenehanesi Nişantaşı’nda,Cerrahpaşa da muayene almıyor,sakin eğlenceli ve pozitif bir doktor;biz çok sevdik eşimle,ben deCankiriklarim ün tavsiyesi ile gittim:)
ilk tedavimi Süleymaniye de yaptırmıştım oradaki dr bana rakamların günü temsil ettiğini söylemişti mesela 5. Günde 4aa kalite embriyosuna 4. Gün kalitesi demişti rakam 3 ise 3. Gün kalitesi büyüklüğünde demiştiBunu da ben cevaplayayim görmüşken:)
4 ler kötü değil öncelikle onu söyleyeyim .
Baştaki sayı yani 3 4 5 6 bunlar embriyonun çap olarak büyüklüğünü gösteriyor ki kalite olarak dr lar için çok önem arzetmiyor kaç olduğu.
Yanında ki harfler ise embriyoların görüntü olarak (hücre sayısı bölünme ) derecelendirilmesi anlamında . Aa ve ab ler 1. Kalite embriyo sayılıyor .
Ama şunu da soyleyeyim bu iş nasip işi . Forumda kaç tane orta kalite embriyonun tutunduğunu gördük . O yüzden çok takılma gayet güzel embriyoların inşallah sana evlat olurlar .
Amin canım inşâAllah hepimize nasip etsin o minik elleri öpüp koklamayı sağlık ve huzurla...Canım pgt li embriyolara 2’li 3’lü tarama konusunda her doktorun yaklaşımı farklı sanırım; doktor ne derse yapacağız artık ama şöyle doktorum yapmayalım gerek yok dese sanırım ben de yaptırmaZdım; şimdilik perinatoloğa gideceğim ben de..İnşallah hepimiz için en güzeli olur,sana da çok dua ediyorum canım benim.. bir sonraki transferinde yüzün gülecek Allah’ın izniyle
aynen canım Rabbim nasip ettikten sonra her kaliteyle hamile kalan varBunu sormuştum ben de 3-4-5-6 falan iyi kötü değil teknik bir tanımlama bizim için demişlerdi ç. Aa ab kalite ile ilgiliymiş daha çok. Ama maşallah seninkiler hep aa ab imiş. Gerçi Allah istedikten sonra aa lar illa tutacak değil, cb lerle yavrusunu kucaklayan var. Senin kaliteler fena değil maşallah. Bana da hrp böyle kalite iyi genelde bazıları orta şeklinde bilgi vermişlerdi
Zaten dosyanıza ekleniyor fotoğraflarıyla birlikte bize göstermediler direk ama biz odada doktoru beklerken alıp dosyama bakmıştım içinde tesadüfen gördüm hemen eşimle foto çektik aklımızda kalsın diye :) fotokopi çektirmediler o anda hemşire vermedi yetkim Yok deyip bizde üstelemedik enriyoların resimleri var ve kaliteleri yazıyor tek tekTesekkur ediyoruum:) bir de şey diyeceğim embriyolog bana 5.gün oldugunu ve kalitelerinin iyi oldugunu yani 1.kalite oldugunu söyledi ama tek tek bilgi vermedi bi ara zorlayınca 4aa 4ab 3ab 6aa dedi... ertesi gün de biri iyi biri orta iki daha var dedi.. smdi sizce 5aa filan olmayıp 4lerde olması cok mu kötü?
Muayene ücreti ne kadar canımAltay hoca nın muayenehanesi Nişantaşı’nda,Cerrahpaşa da muayene almıyor,sakin eğlenceli ve pozitif bir doktor;biz çok sevdik eşimle,ben deCankiriklarim ün tavsiyesi ile gittim:)
Canım bu konuda gerçekten çok çok iyi bir doktor bulup onun izlediği yoldan gitmek önemli,Hayırlısı ile o günleri de görüp hatta o günleri de geçip evladınla güzel Zamanlar geçirmeyi nasip etsin RabbimAnladım canım. Ben de pgt li de olda siz cvs amniyosentez yaptırsanız iyi diyorlar ama benimki bana spesifik. Genetik dizilimim nedeni ile. Ama ben de o günlere gelebilirsem düşünmüyorum açıkçası
350 tl cnm, ben geçen yıl Acıbadem’de İbrahim bildiriciye 450 tl vermiş bir insan olarak:) bu uygun geldi hattaMuayene ücreti ne kadar canım
350 tl cnm, ben geçen yıl Acıbadem’de İbrahim bildiriciye 450 tl vermiş bir insan olarak:) bu uygun geldi hatta
Anladım amin inşallah hepimizin kucagı evladıyla dolsun. Bazen ilk denemede embriyo kalitesi cok iyi değilse cift konabiliyormus. O yüzden sordum böyle bir ihtimal varsa doktoruma israrcı olmak icin :)Bunu da ben cevaplayayim görmüşken:)
4 ler kötü değil öncelikle onu söyleyeyim .
Baştaki sayı yani 3 4 5 6 bunlar embriyonun çap olarak büyüklüğünü gösteriyor ki kalite olarak dr lar için çok önem arzetmiyor kaç olduğu.
Yanında ki harfler ise embriyoların görüntü olarak (hücre sayısı bölünme ) derecelendirilmesi anlamında . Aa ve ab ler 1. Kalite embriyo sayılıyor .
Ama şunu da soyleyeyim bu iş nasip işi . Forumda kaç tane orta kalite embriyonun tutunduğunu gördük . O yüzden çok takılma gayet güzel embriyoların inşallah sana evlat olurlar .
İnşallahbenim pozitif aldığım embriyom 4ab kalite,kötü mü diye düşünme,inşallah sağlıkla tutunur sana
Eğer cok kaliteli embriyo yoksa bazen cift de konabiliyormus. O yüzden merak ediyorum belki şansım artar belki ikiz olur... Hayaller :)Bunu sormuştum ben de 3-4-5-6 falan iyi kötü değil teknik bir tanımlama bizim için demişlerdi ç. Aa ab kalite ile ilgiliymiş daha çok. Ama maşallah seninkiler hep aa ab imiş. Gerçi Allah istedikten sonra aa lar illa tutacak değil, cb lerle yavrusunu kucaklayan var. Senin kaliteler fena değil maşallah. Bana da hrp böyle kalite iyi genelde bazıları orta şeklinde bilgi vermişlerdi
Yaa bize versinler resimlerini vallahi öper koklarım onları bile :) hic gebe kalamadım eşim ve benden ortak birşey olacagına inancımı sanırım kaybetmişim şimdi şimdi döllenme bölünme düşündükçe gönlüm ferahlıyor heycandan kabıma sığamıyorumZaten dosyanıza ekleniyor fotoğraflarıyla birlikte bize göstermediler direk ama biz odada doktoru beklerken alıp dosyama bakmıştım içinde tesadüfen gördüm hemen eşimle foto çektik aklımızda kalsın diye :) fotokopi çektirmediler o anda hemşire vermedi yetkim Yok deyip bizde üstelemedik enriyoların resimleri var ve kaliteleri yazıyor tek tek
Yaa bize versinler resimlerini vallahi öper koklarım onları bile :) hic gebe kalamadım eşim ve benden ortak birşey olacagına inancımı sanırım kaybetmişim şimdi şimdi döllenme bölünme düşündükçe gönlüm ferahlıyor heycandan kabıma sığamıyorum
Boğa burcuyum sanırım o yüzden her şey en emniyetli yoldan olsun istiyorum ama hayat süprizlerle dolu keşke bunu unutmadan yaşasam :) diyeceğim o ki bir tane olsun sağlıkla gelsin üzülmem, benim bu cift isteği tamamen garanticilikten... sanki yarınımızın garantisi var.. cok kızıyorum bu huyuma:/Transferde bize verdiler fotoğrafini. Hayallerini yıkacağım ama o kalitede ki embriyolari ilk seferde 2 tane koymazlar hem yasin da çok genç daha .
Hem sen şimdi kaliteli embriyolar dedin ya bu da ayrı mutluluk sebebi bugün bana :)Transferde bize verdiler fotoğrafini. Hayallerini yıkacağım ama o kalitede ki embriyolari ilk seferde 2 tane koymazlar hem yasin da çok genç daha .
Hem sen şimdi kaliteli embriyolar dedin ya bu da ayrı mutluluk sebebi bugün bana :)
Evet canım normal bencede ama işte bizim için biraz zorlayıcı ama napalım şifa neredeyse Rabbim orayı nasip etsin şifa Allahtan350 tl cnm, ben geçen yıl Acıbadem’de İbrahim bildiriciye 450 tl vermiş bir insan olarak:) bu uygun geldi hatta
Transfer günü çözüldükten sonra ki halinin fotosunu vermişlerdi çok büyük bir mucize gerçekten nasıl donuyor ve çözülüyor sağlıkla Rabbim evlat olarak nasip etsin o kum tanesi yavrularımızıYaa bize versinler resimlerini vallahi öper koklarım onları bile :) hic gebe kalamadım eşim ve benden ortak birşey olacagına inancımı sanırım kaybetmişim şimdi şimdi döllenme bölünme düşündükçe gönlüm ferahlıyor heycandan kabıma sığamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?