Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Altay hoca nın muayenehanesi Nişantaşı’nda,Cerrahpaşa da muayene almıyor,sakin eğlenceli ve pozitif bir doktor;biz çok sevdik eşimle,ben de Cankiriklarim ün tavsiyesi ile gittim:)

benim pozitif aldığım embriyom 4ab kalite,kötü mü diye düşünme,inşallah sağlıkla tutunur sana

Bunu sormuştum ben de 3-4-5-6 falan iyi kötü değil teknik bir tanımlama bizim için demişlerdi ç. Aa ab kalite ile ilgiliymiş daha çok. Ama maşallah seninkiler hep aa ab imiş. Gerçi Allah istedikten sonra aa lar illa tutacak değil, cb lerle yavrusunu kucaklayan var. Senin kaliteler fena değil maşallah. Bana da hrp böyle kalite iyi genelde bazıları orta şeklinde bilgi vermişlerdi

Anladım canım. Ben de pgt li de olda siz cvs amniyosentez yaptırsanız iyi diyorlar ama benimki bana spesifik. Genetik dizilimim nedeni ile. Ama ben de o günlere gelebilirsem düşünmüyorum açıkçası

Altay hoca nın muayenehanesi Nişantaşı’nda,Cerrahpaşa da muayene almıyor,sakin eğlenceli ve pozitif bir doktor;biz çok sevdik eşimle,ben de Cankiriklarim ün tavsiyesi ile gittim:)
Sağol canım, not edeyim köşeye. Perinatolog sıralaması listem var benim de 2 yıldır oraya ekleyeyim:)

ilk tedavimi Süleymaniye de yaptırmıştım oradaki dr bana rakamların günü temsil ettiğini söylemişti mesela 5. Günde 4aa kalite embriyosuna 4. Gün kalitesi demişti rakam 3 ise 3. Gün kalitesi büyüklüğünde demişti

Amin canım inşâAllah hepimize nasip etsin o minik elleri öpüp koklamayı sağlık ve huzurla...
aynen canım Rabbim nasip ettikten sonra her kaliteyle hamile kalan var

Zaten dosyanıza ekleniyor fotoğraflarıyla birlikte bize göstermediler direk ama biz odada doktoru beklerken alıp dosyama bakmıştım içinde tesadüfen gördüm hemen eşimle foto çektik aklımızda kalsın diye :) fotokopi çektirmediler o anda hemşire vermedi yetkim Yok deyip bizde üstelemedik enriyoların resimleri var ve kaliteleri yazıyor tek tek

Anladım canım. Ben de pgt li de olda siz cvs amniyosentez yaptırsanız iyi diyorlar ama benimki bana spesifik. Genetik dizilimim nedeni ile. Ama ben de o günlere gelebilirsem düşünmüyorum açıkçası
Canım bu konuda gerçekten çok çok iyi bir doktor bulup onun izlediği yoldan gitmek önemli,Hayırlısı ile o günleri de görüp hatta o günleri de geçip evladınla güzel Zamanlar geçirmeyi nasip etsin Rabbim

Anladım amin inşallah hepimizin kucagı evladıyla dolsun. Bazen ilk denemede embriyo kalitesi cok iyi değilse cift konabiliyormus. O yüzden sordum böyle bir ihtimal varsa doktoruma israrcı olmak icin :)

Eğer cok kaliteli embriyo yoksa bazen cift de konabiliyormus. O yüzden merak ediyorum belki şansım artar belki ikiz olur... Hayaller :)

Yaa bize versinler resimlerini vallahi öper koklarım onları bile :) hic gebe kalamadım eşim ve benden ortak birşey olacagına inancımı sanırım kaybetmişim şimdi şimdi döllenme bölünme düşündükçe gönlüm ferahlıyor heycandan kabıma sığamıyorum

Transferde bize verdiler fotoğrafini. Hayallerini yıkacağım ama o kalitede ki embriyolari ilk seferde 2 tane koymazlar hem yasin da çok genç daha .

Transferde bize verdiler fotoğrafini. Hayallerini yıkacağım ama o kalitede ki embriyolari ilk seferde 2 tane koymazlar hem yasin da çok genç daha .
Boğa burcuyum sanırım o yüzden her şey en emniyetli yoldan olsun istiyorum ama hayat süprizlerle dolu keşke bunu unutmadan yaşasam :) diyeceğim o ki bir tane olsun sağlıkla gelsin üzülmem, benim bu cift isteği tamamen garanticilikten... sanki yarınımızın garantisi var.. cok kızıyorum bu huyuma:/

350 tl cnm, ben geçen yıl Acıbadem’de İbrahim bildiriciye 450 tl vermiş bir insan olarak:) bu uygun geldi hatta
Evet canım normal bencede ama işte bizim için biraz zorlayıcı ama napalım şifa neredeyse Rabbim orayı nasip etsin şifa Allahtan
Transfer günü çözüldükten sonra ki halinin fotosunu vermişlerdi çok büyük bir mucize gerçekten nasıl donuyor ve çözülüyor sağlıkla Rabbim evlat olarak nasip etsin o kum tanesi yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…