- 15 Eylül 2012
- 8.436
- 6.897
- 398
Canım senin ne zamandı transferinHem sen şimdi kaliteli embriyolar dedin ya bu da ayrı mutluluk sebebi bugün bana :)
Merhaba arkadaşlar, burada gebelik haberlerini okumak umut oluyor bana da. İnşallah hamile olan arkadaşlarıma sağlıkla bebeklerini kucaklarına almak nasip olur.
Sizlere bir şey sormak istiyorum. Henüz görüşmeye gitmedim; belki orada bu sorularıma cevap bulacağım ama işte durup düşündükçe yeni sorular geliyor aklıma. Ben yumurta rezervi azlığı sebebiyle tedaviye başlayacağım. Diyelim ki tedavi sonucunda az sayıda yumurta elde edildi. Elde edilen bu yumurtalar sayı az olsa da transfer edilir mi yoksa iğne tedavisi tekrarlanıp bir yumurta havuzu oluşturulduktan sonra mı transfer olur? Sayı ile ilgili bir kriter var mı yoksa bir tane bile kaliteli yumurta toplansa transfer edilir mi? Bu konuda tecrübesi olan var mı aramızda? Burada görüştüğüm doktor yumurta havuzu oluşturulması ile ilgili bir şeyler söyledi; aklım karıştı.
Daha var bayaa 23 Temmuz adetimle transfer süreci başlayacak. Bir de seninle aynı sürede döngümüz vardı dmi 24 gün. Acaba kacıncı günü gibi olur transfer?Canım senin ne zamandı transferin
Canım ben senin bu transferinin güzel sonuçlanacağını düşünüyorum inşallah..içime doğdu herhalde.. transfer öncesi imkanın varsa Mehmet Emin Tokadi Hazretlerini ziyaret edip Allah a orada çokça dua et,Ben transfer sonrası öyle yapmıştım,manevi olarak inanılmaz huzur veriyor insana böyle şeyler..tavsiye ederimYaa bize versinler resimlerini vallahi öper koklarım onları bile :) hic gebe kalamadım eşim ve benden ortak birşey olacagına inancımı sanırım kaybetmişim şimdi şimdi döllenme bölünme düşündükçe gönlüm ferahlıyor heycandan kabıma sığamıyorum
Canım Gönül hanım bana açıklamıştı bunu;kalitesi aynı olan 3aa veya 3ab gibi embriyoları aynı tüpte donduruyorlarmış,kalitesini yüksek buldukları 4lü ve 5li embriyoları tek tek ayrı tüpte donduruyorlarmış;aynı tüpte 2 embriyo varsa doğal olarak 2 tane çözüleceği için bu embriyolar çift transfer edilirmiş ama bu kalitesi düşük embriyolar için geçerli demişti.Eğer cok kaliteli embriyo yoksa bazen cift de konabiliyormus. O yüzden merak ediyorum belki şansım artar belki ikiz olur... Hayaller :)
35 üstü yaşta veya Arka arkaya 3 başarısız denemede veyaCanım Gönül hanım bana açıklamıştı bunu;kalitesi aynı olan 3aa veya 3ab gibi embriyoları aynı tüpte donduruyorlarmış,kalitesini yüksek buldukları 4lü ve 5li embriyoları tek tek ayrı tüpte donduruyorlarmış;aynı tüpte 2 embriyo varsa doğal olarak 2 tane çözüleceği için bu embriyolar çift transfer edilirmiş ama bu kalitesi düşük embriyolar için geçerli demişti.
Teşekkür ederim. Rabbim en kisa zamanda isteyen herkese versinMrvnur çok sevindim sizin adınıza. Yavrularınızın yaşı uzun olsun...
az kalmış canım zaman çabuk geçiyor evet benim de döngüm kısa 24-25 gün 5 Nisa'nda adet olmuştum 20 Nisa'nda transferim olmuştu yani senindeDaha var bayaa 23 Temmuz adetimle transfer süreci başlayacak. Bir de seninle aynı sürede döngümüz vardı dmi 24 gün. Acaba kacıncı günü gibi olur transfer?
Canım sorunun ne olduğu tespit edilmiş; hamdolsun;bundan sonra ona göre bir çözüm yolu bulur Semra hanımlar sen hiç sıkma canını;bak ben kızım hastayken 11 ay teşhis konulamadı;dediler ki sorunun ne olduğunu bulamazsak bundan sonraki tüm gebeliklerinizin yine böyle hasta çocukla sonuçlanma ihtimali var; o yüzden bunun tespit edilebilmesi İnan çok çok çok önemli.. Rabbim yüzünü güldürsün;bir de nacizane fikrim şuan için o yavrundaki genetik hastalığın adı ve hastalık taşıyan DNA noktası tespit edildiyse, dondurulmuş embriyolarının çözülüp pgt için biyopsi alınır ve embriyolarda bu hastalık bakılır;sürecin bizimkine benziyor ufak farklılıklarla.. tekrar diyorum tespit edilebilen bir durum olmuş ne güzel..Kızlar genetik sonucumuz çıkmış eşim görüşmüş henüz raporlama olmadığı için sadece bilgi almış ve genetik problemi varmış tam olarak ne olduğunu anlamadım galiba turner sendromuymuşbundan sonra nasıl bir yol çizilecek hiç bilmiyorum bizim genetik sonuçlarımız normaldi çok şükür bakalım doktorlar ne diyecek hakkımızdan hayırlısı şer gibi görünen herşeyde vardır bi hayır ama anlayamıyoruz biz aciz kullar
Canım sorunun ne olduğu tespit edilmiş; hamdolsun;bundan sonra ona göre bir çözüm yolu bulur Semra hanımlar sen hiç sıkma canını;bak ben kızım hastayken 11 ay teşhis konulamadı;dediler ki sorunun ne olduğunu bulamazsak bundan sonraki tüm gebeliklerinizin yine böyle hasta çocukla sonuçlanma ihtimali var; o yüzden bunun tespit edilebilmesi İnan çok çok çok önemli.. Rabbim yüzünü güldürsün;bir de nacizane fikrim şuan için o yavrundaki genetik hastalığın adı ve hastalık taşıyan DNA noktası tespit edildiyse, dondurulmuş embriyolarının çözülüp pgt için biyopsi alınır ve embriyolarda bu hastalık bakılır;sürecin bizimkine benziyor ufak farklılıklarla.. tekrar diyorum tespit edilebilen bir durum olmuş ne güzel..
Belki de Rabbim seni evladının uzun bir hastalık sürecinden ve belki de bizim gibi doyamadan toprağa ellerinle bırakmaktan sakındı...Elbette büyük hayır vardır her şerrin altında..Kızlar genetik sonucumuz çıkmış eşim görüşmüş henüz raporlama olmadığı için sadece bilgi almış ve genetik problemi varmış tam olarak ne olduğunu anlamadım galiba turner sendromuymuşbundan sonra nasıl bir yol çizilecek hiç bilmiyorum bizim genetik sonuçlarımız normaldi çok şükür bakalım doktorlar ne diyecek hakkımızdan hayırlısı şer gibi görünen herşeyde vardır bi hayır ama anlayamıyoruz biz aciz kullar
Sağol canım inşâAllah içim buruk ama artık bi biraz rahatladım çünkü hasta bi evladın acı çekerek büyümesi daha zor bu günlerden Emin'im sen de daha iyi biliyorsun acı bir tecrübeyleCanım sorunun ne olduğu tespit edilmiş; hamdolsun;bundan sonra ona göre bir çözüm yolu bulur Semra hanımlar sen hiç sıkma canını;bak ben kızım hastayken 11 ay teşhis konulamadı;dediler ki sorunun ne olduğunu bulamazsak bundan sonraki tüm gebeliklerinizin yine böyle hasta çocukla sonuçlanma ihtimali var; o yüzden bunun tespit edilebilmesi İnan çok çok çok önemli.. Rabbim yüzünü güldürsün;bir de nacizane fikrim şuan için o yavrundaki genetik hastalığın adı ve hastalık taşıyan DNA noktası tespit edildiyse, dondurulmuş embriyolarının çözülüp pgt için biyopsi alınır ve embriyolarda bu hastalık bakılır;sürecin bizimkine benziyor ufak farklılıklarla.. tekrar diyorum tespit edilebilen bir durum olmuş ne güzel..
Bize fotosunu bilgi kağıdına zımbalı şekilde Hakan Bey bilgilendirme yaparken verdi.Zaten dosyanıza ekleniyor fotoğraflarıyla birlikte bize göstermediler direk ama biz odada doktoru beklerken alıp dosyama bakmıştım içinde tesadüfen gördüm hemen eşimle foto çektik aklımızda kalsın diye :) fotokopi çektirmediler o anda hemşire vermedi yetkim Yok deyip bizde üstelemedik enriyoların resimleri var ve kaliteleri yazıyor tek tek
Amiiin canım. Çok sağol dus için. 2 gün kaldı artık heyecanlanmaya başladım. Umutlanmaya korkuyorum. Negatif gelirse çok üzülmem inşallahCanım bu konuda gerçekten çok çok iyi bir doktor bulup onun izlediği yoldan gitmek önemli,Hayırlısı ile o günleri de görüp hatta o günleri de geçip evladınla güzel Zamanlar geçirmeyi nasip etsin Rabbim
Recep Has'a 700 tl verenlet aramızda :)350 tl cnm, ben geçen yıl Acıbadem’de İbrahim bildiriciye 450 tl vermiş bir insan olarak:) bu uygun geldi hatta
Aynen canım şu an bende aynı şeyleri düşünüyorum ve aklıma direk sen geldin çok dua ediyoruz Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et diye demek ki dualarımız kabul olmuş inşâAllah bi dahakine sağlıklı bir evladımız olur hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaBelki de Rabbim seni evladının uzun bir hastalık sürecinden ve belki de bizim gibi doyamadan toprağa ellerinle bırakmaktan sakındı...Elbette büyük hayır vardır her şerrin altında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?