Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım senin dondurulmuşlara genetik birşey yapılma şansı varmıymış acaba ya?
Siz de genetik tarama eşinde de sende de tamam mıydı? Ne önerdi takip doktoru bundan sonrası için?
Hakkında hayırlısı olsun canım

Bize fotosunu bilgi kağıdına zımbalı şekilde Hakan Bey bilgilendirme yaparken verdi.
İsteyin embriyolojiden verirler. Yumoşkarımızun ilk fotosu belki de ileride birlikte bakmak nasip olur birlikte :)
Rabbim inşâAllah bi evlat nasip ederse tüp bebek olduğunu bilsin istemiyorum ama zaman ne gösterir bilmiyorum

Eğer cok kaliteli embriyo yoksa bazen cift de konabiliyormus. O yüzden merak ediyorum belki şansım artar belki ikiz olur... Hayaller :)
Hayırlısı canım haklısın. Kaçıncı deneme ve yaş kaçtı sende? 26 mıydı ? Bu durumda koymak istemeyebilirler ama ısrarcı olursan belki de konulur. Şahsen bende genetik sıkıntı olmasaydı çok embriyom çıksaydı 3er 3er isterdim transferde :)
Ama benimkiler çift genetik taramadan rlene elene 2 tanecik aşırı değerli embriyo olabildikleti için transfer etmeye kıyamıyoruz :)
Biri içerde napıyor göreceğiz 2 gün sonra..

Genetik bizim normal çıkmıştı ama bilmiyorum yapılması gereken başka testler var mıydı periferik kanda kromozom analizi normaldi mesela dr pgt önerdi henüz memorialle görüşemedim

Bize fotosunu bilgi kağıdına zımbalı şekilde Hakan Bey bilgilendirme yaparken verdi.
İsteyin embriyolojiden verirler. Yumoşkarımızun ilk fotosu belki de ileride birlikte bakmak nasip olur birlikte :)
Transfer günü vermişlerdi canım saklıyorum yine de

Bize transfer günü Hakan Bey birşeyler anlatırken birden ekranda hızlandırılmış video açtı. Pıt pıt bölünüp çoğalıyorlar. Eşimle donduk kaldık, gözlerimiz doldu. Dünya evren durdu bi an.Yaratılmanın videosunu izledik. Tekrar Yaradan'a bir kez bin kez daha iman ettim. Çünkü bu yoktan var oluş inanılmaz ve ancak bir yaratıcının yaratmasıdır. Allah'ım o mini mini mikron boyutlu şeyleri bizim kucağımza sağlıkla verecek mi acaba?

Gerçekten mucize inanılmaz birşey Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde evlat olarak nasip etsin inşâAllah Bizde Hakan beyi istedik ısrarla ama o anda müsait olmadığı için bi bayan vardı o ilgilendi. Senden güzel haberler bekliyorum canım inşâAllah olacak bu sefer

Maşallah
Allah yavrularınızla çok güzel sağlıklı mutlu ömürler versin. Buraya yazmanız da çok güzel çok teşekkür ederim ben kendi adıma.

İnşallah bakalım hayırlısı neyse o olsun. Duada ısrarcıyım ama herşeyi Allah bilir, her verdiğinde bir iyilik bir hikmet vardır. Sonuç ne olursa olsun Allah beni bırakmasın yeter..

MâşâAllah canım Rabbim bizlerede nasip etsin inşâAllah

İnşallah bakalım hayırlısı neyse o olsun. Duada ısrarcıyım ama herşeyi Allah bilir, her verdiğinde bir iyilik bir hikmet vardır. Sonuç ne olursa olsun Allah beni bırakmasın yeter..
Evet canım bol dua edelim elimizden başka birşey gelmiyor maalesef hakkımızdan hayırlısı biz bilemiyoruz

Genetik bizim normal çıkmıştı ama bilmiyorum yapılması gereken başka testler var mıydı periferik kanda kromozom analizi normaldi mesela dr pgt önerdi henüz memorialle görüşemedim
Semra Hoca ile de görüş mutlaka canım bence. Tak tak çizer plan programı inşallah. Donmuşlara pgt yapılıyprsa öok güzel olur. Herhalde çözdürüp parça alıp tekrar donduruyorlardır diye hayal ediyorum. En fazla embriyo biraz hasar görebilir derler ama şu noktadan sonra hiç bilemeyeceğin bir embriyo yerine eldeki tüm embriyoları pgt ye gönderip sağlam çıkanları transfer günü tekrar çözüp hala transfer edilebilir durumda ise transfer ettirmek mantıklı olabilir sanki.
İnşallah pgt yapılabiliniyordur. Hadi hayırlısı hakkınızda canım. Duamız seninle

Seni çok iyi hatırlıyorum. Tek yumurta ile genetiğe gidip sağlıklı gelip hamile kalmıştın. Her zaman herkese umut kaynağı olacak bir örnektin. Şimdi bir de ikiz olduğunu ve sağlıcakla dünyaya geldiklerini öğrendik yavrucukların. Maşallah barekallah. İyi ki yazdın. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Allah kolaylıklar versin sana da.

evet canım onunla da mutlaka görüşmemiz lazım yücel beye durumu bildirdim ama detayları gidince görüşeceğiz. Biz zor bela tedavi masraflarını denkleştirmiştik hep diyordum ki bişey olmaz hasta da olsa kabulüm ama şu an bunları yaşarken aynı şeyi söyleyemiyorum Rabbim çok büyük taşıyamayacağımız yükler vermesin hiç birimize Rabbim kimseyi evladıyla ve evlatsızlıkla ve sevdikleriyle sınamasın turner sendromu çok zor bişeymiş Rabbim hiç kimseye yaşatmasın çoğu zaten ya düşük ya da erken Doğumla hayatını kaybediyormuş yaşayanlarda olabiliyormuş ama doğurganlığı olmuyormuş Rabbim korusun çok utanıyorum Rabbimden ,çok ağladım çok üzüldüm çünkü isyan etmemeye çalıştım ama Rabbim yine de affetsin inşâAllah.

Şu an maddi olarak sıfırdayız kredi borcumuz var ayrıyeten tedavi için kredi çekmiştik az miktarda Rabbim maddi manevi güç versin hepimize

Yeni yeni araba sürmeyi öğreniyorum Yuşa Hazretlerine gitmek vardı listemde, inşallah oraya da giderim. Ben her zorlu sınavım öncesi böyle yerlere dua edip gitmeyi seviyorum cok iyi cok guclu oluyorum tesekkur ederim. İnşallah güzel sonuclanır inşallah sağlıkla devam eder sağlıkla kucagıma alırım. Allah isteyen herkese versin. Düşmanıma bile istemem böyle yüreği buruk yaşamasın.

İlk deneme ve 26 yaş evet:) ay cok heycanlı cok az kalmış inşallah sağlıkla pozitifi görürsün sağlıkla devam eder kucagına alırsın:)) he bir de az olsun temiz olsun embriyolar:))

Canım Allah bir kapı açar mutlaka masraflar için;kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş derler..Allah büyük

İlk deneme ve 26 yaş evet:) ay cok heycanlı cok az kalmış inşallah sağlıkla pozitifi görürsün sağlıkla devam eder kucagına alırsın:)) he bir de az olsun temiz olsun embriyolar:))
Çok alemsin bıcır bıcır maşallah. Allah sana da senin gibi bıcır bıcır kızlar, delikanlılar versin..
duaların için çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…