Valla sağolsunlar elleti dert görmrsin ama biraz insaf. Benim 2 yılda sıkıntılar, tedaviler, operasyonlar vs binlerce liram gitti. Helali hoş olsun sonuçta bilerek başlıyoruz ama kolay kazanılmıyor bu paralar. Alın terimizle kazanıp bulup buluşturuyoruz ama ben sabah 6da kalkıp yollara düşüyorum, bütün gün nefes almadan çalışıyorum, bazen mesailere kalıp gece 12 de eve gekdiğim oluyor. Adamlar tak diye 15 dk da yüzlerce binlerce lira alıp oturuyorlar. Tamam okul okudunuz tamam işiniz önemli de biz de okuduk, 34 yaşıma geldim hala okuyorum, çalışıyorum çabalıyorum doktorlara para yetiştiremiyorum. Devletin buna bir üst limit koymadı lazım. En muhtaç anımızda iliğimizi kemiğimizi kurutuyorlar. Yazıktır ya..Gerçekten şaka gibi.. Allah bu masrafların altından kalkmayı nasip etsin canım hepimize
Canım çok şükür pozitif oldu, Rabbim herkese nasip etsin inş. Hepimiz kucağımıza alalım.Merhaba sonucun ne oldu canım?
Yanlışın var canım ben 25 gun Felan oldu recep beye gideli 900 lira ödedimRecep Has'a 700 tl verenlet aramızda :)
Bunlar nasıl ücretler ya.. Allah bize yardım, doktorlara insaf versin..
Amiiinn inşş teşekkür ederim. Tedaviye başladığımdan itibaren kendime ve burdaki bütün arkadaslara dua ettim. Rabbim inşş en kisa zamanda isteyen herkese hayırlı evlatlar versinSeni çok iyi hatırlıyorum. Tek yumurta ile genetiğe gidip sağlıklı gelip hamile kalmıştın. Her zaman herkese umut kaynağı olacak bir örnektin. Şimdi bir de ikiz olduğunu ve sağlıcakla dünyaya geldiklerini öğrendik yavrucukların. Maşallah barekallah. İyi ki yazdın. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Allah kolaylıklar versin sana da.
İnşallahhhMâşâAllah canım Rabbim bizlerede nasip etsin inşâAllah
Amiiinn inşş teşekkür ederim. İnşş darısı en kisa zamanda burdaki arkadaslaraMaşallah
Allah yavrularınızla çok güzel sağlıklı mutlu ömürler versin. Buraya yazmanız da çok güzel çok teşekkür ederim ben kendi adıma.
Maşallah
Allah yavrularınızla çok güzel sağlıklı mutlu ömürler versin. Buraya yazmanız da çok güzel çok teşekkür ederim ben kendi adıma.
Maşallah canım. Allah bağışlasın.Canım çok şükür pozitif oldu, Rabbim herkese nasip etsin inş. Hepimiz kucağımıza alalım.
Canım sen ne için gittin detaylı için mi bilmiyorum ama ben şubatta gitmiştim 11. Haftada cvs için. Sadece muayene 700 tl idi, cvs yapıldı ona ayrıca 1200 verdik, bi de tabii cvs genetiğe gidiyor o da 1000 gibiydi. İlacı iğnesi 1 saatte 3500 lirayı bırakıp çıktıkYanlışın var canım ben 25 gun Felan oldu recep beye gideli 900 lira ödedim
Gerçekten asiri pahalı ama o kadar çok ödedik ki artık sona yaklaşmak uzereyken en iyisi olsun dedik ve verdik mecbur
Ama iyikide recep beye gitmişim çok memnun kaldim
Sağol canım merak ettiğin için :) 33 yaşındayım 7 yıllık evliyim ilk defa gebe kalmıştım 4 yumurta takibi 1 aşılama bu 3. Tüp denememizde tuttu ilk defa nasipte yokmuş doğal gebe kalmam imkansız çünkü iki tüpümü de hidrosalpenks nedeniyle kaybettim yani alındı ameliyatla birde ağır miyom ameliyatı geçirdim Rabbim hakkımızdan hayırlısını nasip etsin can sağlığı versin tek duam bu canım bizi bizden başkası anlamıyor her seferinde aynı şeyi söylüyorumStrongmom_ yazdıklarım silinmiş sadece alıntı olmuş. Şunları yazmıştım;
Allah bizim utançlarımızı hatalarımızı bilir, O bizi affeder. Ben de cvs yaptırmaya pgt bile yaptırmaya utanıyorum bazen aslında, kadere razı olmuyor mutuz acaba nasibe diyorum bilemiyorum. Sonra diyorum Kuran'ın ilk sözü Oku! Oku ilim bilim öğren diyor belki de. Öğrenki hayırlı iyi işlerde kullan. Belki böyle düşünüyordur Yaradan bizim için. İnşallah öyledir ya da değilse bixi affeder.
Maddi konuda da kolay değil tabii pgt bi embriyo 1000 lirayı geçiyor, belki yavaş yavaş gönderilir sırayla. gün doğmadan neler doğar, bi kapı elbet açılır üzülme sakın bunun için.
Senin bu ilk tedavi miydi? Bi de doğal gebelik hiç olmuşmuydu? Başka düşük vs? Bunların da hepsi önemli bu noktada senin için? Yaşın kaç bi de canım?
35 lere doğru artık genetik vakaları artabiliyor ya öyle birşey mi denk geldi acaba?
Amma sordum kusura bakma, yanıtlamak zorunda değilsin tabii :)
Amin canım Allah razı olsun inşâAllah Rabbim yardım etsin hepimize tek bi tane devlet hakkım var dondurulmuşum olmasa belki de denerdim devlette ama devlette çok kötü olmuştum tekrardan öyle olmaktan da korktum açıkçasıCanım Allah bir kapı açar mutlaka masraflar için;kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş derler..Allah büyük
Canım okudum ama anca yazıyorum. Allah hakkımızda en iyisini veriyor bize, sağlıklı olsun diye dua ediyoruz ya hep nasip olmama sebebi demek ki daha kötü tecrübeler yaşamamak içinmiş..Sağol canım merak ettiğin için :) 33 yaşındayım 7 yıllık evliyim ilk defa gebe kalmıştım 4 yumurta takibi 1 aşılama bu 3. Tüp denememizde tuttu ilk defa nasipte yokmuş doğal gebe kalmam imkansız çünkü iki tüpümü de hidrosalpenks nedeniyle kaybettim yani alındı ameliyatla birde ağır miyom ameliyatı geçirdim Rabbim hakkımızdan hayırlısını nasip etsin can sağlığı versin tek duam bu canım bizi bizden başkası anlamıyor her seferinde aynı şeyi söylüyorum
Çok sağol canım ya biraz da olsa yazdıklarınız içimi rahatlatıyor Allah razı olsun biz elimizden geleni yapıyoruz inşâAllah aynı sıkıntıları yaşamam yaşamayız... Rabbim hiç bi kadına yaşatmasın gerçekten çok zormuş okuyorduk burdan ama birebir yaşamak bambaşkaymış. İnşâAllah tekrar gebe kalabilirim ve sağlıkla kucağımıza alıp büyütebilmeyi nasip eder Rabbim analı babalı... hepimize inşâAllah aminCanım okudum ama anca yazıyorum. Allah hakkımızda en iyisini veriyor bize, sağlıklı olsun diye dua ediyoruz ya hep nasip olmama sebebi demek ki daha kötü tecrübeler yaşamamak içinmiş..
Kromozom bozukluğu durumlarında tutunma olmuyor, ya da çok erken haftada kalbi duruyor, Ya da daha da erken düşükle sonuçlanıyor.. Senin kanama bile olmamıştı, demek ki sağlıklı bir embriyo ile çok güzel bir hamilelik yaşayabileceksin .. Rahim içinde engel bir şey olmayacak inşallah.. Sadece biraz sabır, inan sonunda her şey çok güzel olacak..
Canım sen de uzun yollardan geçmişin, inşallah güzel günlerinin başlangıcına çok yakınsındır. Ben de 34 yaşındayım, biraz orta yaş bunalımı başlamadı değil bende :) sağlığımız olsun napalımSağol canım merak ettiğin için :) 33 yaşındayım 7 yıllık evliyim ilk defa gebe kalmıştım 4 yumurta takibi 1 aşılama bu 3. Tüp denememizde tuttu ilk defa nasipte yokmuş doğal gebe kalmam imkansız çünkü iki tüpümü de hidrosalpenks nedeniyle kaybettim yani alındı ameliyatla birde ağır miyom ameliyatı geçirdim Rabbim hakkımızdan hayırlısını nasip etsin can sağlığı versin tek duam bu canım bizi bizden başkası anlamıyor her seferinde aynı şeyi söylüyorum
1 yaş varmış aramızda :) yücel beyde dosyamı en son transfer zamanı inceledi ve dedi gerçekten çok yol katettin en zorlarını atlattın dedi çok iyi bir insan ameliyat olacağım zaman ameliyatı yapacak olan takip doktorumla görüşmek istedi yapılması gereken işlemleri anlattı histeroskopi vs. Çok ilgili bi insan Rabbim ondan razı olsun oradaki bütün doktorlar çok iyi hiç birisine kötü diyemem sağolsunlarCanım sen de uzun yollardan geçmişin, inşallah güzel günlerinin başlangıcına çok yakınsındır. Ben de 34 yaşındayım, biraz orta yaş bunalımı başlamadı değil bende :) sağlığımız olsun napalım
Teşekkür ediyorum siz iyi kalpli arkadaslarım Allah hepimizin yüzünü güldürsünÇok alemsin bıcır bıcır maşallah. Allah sana da senin gibi bıcır bıcır kızlar, delikanlılar versin..
duaların için çok teşekkürler.
1 yaş varmış aramızda :) yücel beyde dosyamı en son transfer zamanı inceledi ve dedi gerçekten çok yol katettin en zorlarını atlattın dedi çok iyi bir insan ameliyat olacağım zaman ameliyatı yapacak olan takip doktorumla görüşmek istedi yapılması gereken işlemleri anlattı histeroskopi vs. Çok ilgili bi insan Rabbim ondan razı olsun oradaki bütün doktorlar çok iyi hiç birisine kötü diyemem sağolsunlar
Ben 22. Haftada detaylı ultrason için gittimCanım sen ne için gittin detaylı için mi bilmiyorum ama ben şubatta gitmiştim 11. Haftada cvs için. Sadece muayene 700 tl idi, cvs yapıldı ona ayrıca 1200 verdik, bi de tabii cvs genetiğe gidiyor o da 1000 gibiydi. İlacı iğnesi 1 saatte 3500 lirayı bırakıp çıktık
Evet Recep Has konusunda gerçekten çık başarılı, zaten Çapa'da perinatoloji başkanı. Ama birazcık daha makul olsaydı keşke. Ama hepimiz de gidiyoruz işte bi şekilde.
Allah maddi manevi güç versin hepimize.
Olur öyle şeyler bende takip doktoruma çok kırıldığım anlat oldu bugün sonucum çıkınca beni aradı kendisine direk Mail gitmiş :) halbuki ona sonucu söylemeyecektim bi güzel konuştu halimi hatırımı sordu defalarca bu doktorları anlamak mümkün değil :)Ben de kendisinden çok memnundum ama en son kontrolümden biraz kırgınım ona, tabii bundan haberi yok kendisinin :) haberi olsa da derdi benim ordaki küçük bi kırgınlığım olamaz zaten, neyse.
Canları sağolsun, gerçekten insani yönleri iyi gibi hepsinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?