Kizlar merhaba. Hamile kalan arkadaşlar adiniza çok sevindim. Allah ben ve isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür sonunda transferim oldu. Bugun 4.gun ve hiç belirtim yok. Bundan öncekilerde hep bir bel agrisi yasardim ve evet bebegim orda derdim şimdi belirti olmayinca beni cok korkutuyor. pozitif alan arkadaslar Belirtiler ne zaman basladi sizde cevaplarmisiniz
Kizlar merhaba. Hamile kalan arkadaşlar adiniza çok sevindim. Allah ben ve isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür sonunda transferim oldu. Bugun 4.gun ve hiç belirtim yok. Bundan öncekilerde hep bir bel agrisi yasardim ve evet bebegim orda derdim şimdi belirti olmayinca beni cok korkutuyor. pozitif alan arkadaslar Belirtiler ne zaman basladi sizde cevaplarmisiniz
Cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah.merak etme sen belirtilere takılma bebişin seninle zaten Allah izin verirse.Hep ii düşün cnm pozitif ol.Rabbim hepimize kucaklarımızda seveceğimiz sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.Kizlar merhaba. Hamile kalan arkadaşlar adiniza çok sevindim. Allah ben ve isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür sonunda transferim oldu. Bugun 4.gun ve hiç belirtim yok. Bundan öncekilerde hep bir bel agrisi yasardim ve evet bebegim orda derdim şimdi belirti olmayinca beni cok korkutuyor. pozitif alan arkadaslar Belirtiler ne zaman basladi sizde cevaplarmisiniz
Gözün aydın canım bende seni merak ettim çok sevindim.allah kucağına da almayı nasip etsinKızlar şükürler olsun kan değerim yükselmiş ama buradaki doktor kafamı çok karıştırdı bütün tüp bebek hastalarına kan sulandırıcı iğne yazıyoruz zaten bu iğnenin bir zararı yok kalp atışını duymamazsan çok üzülürsün falan dedi Feyza hemşire gerek yok dedi ben de kullanmak istemiyorum ama ya bir şey olursa diye de korkuyorum
Kızlar şükürler olsun kan değerim yükselmiş ama buradaki doktor kafamı çok karıştırdı bütün tüp bebek hastalarına kan sulandırıcı iğne yazıyoruz zaten bu iğnenin bir zararı yok kalp atışını duymamazsan çok üzülürsün falan dedi Feyza hemşire gerek yok dedi ben de kullanmak istemiyorum ama ya bir şey olursa diye de korkuyorum
Hayırlı olsun cnm tebrikler tekrar.pıhtılaşma testlerini yaptırmışmıydın trombofili paneli falan en iyisi ekip doktoruna sorman cnm.canını sıkma hemen.kullanman gerekiyorsa da kullanırsın sıkıntı etme olur mu.Rabbime emanet bebişlerimiz,Allahım korusun hepimizinkileri.Kızlar şükürler olsun kan değerim yükselmiş ama buradaki doktor kafamı çok karıştırdı bütün tüp bebek hastalarına kan sulandırıcı iğne yazıyoruz zaten bu iğnenin bir zararı yok kalp atışını duymamazsan çok üzülürsün falan dedi Feyza hemşire gerek yok dedi ben de kullanmak istemiyorum ama ya bir şey olursa diye de korkuyorum
Ay merhaba iyiki yazdin. Benim 2 denemem kimyasal olmustu onlarda belim agrimisti. Simdi bugun sadece arasira adet agrim var o kadar insallah güzel haber veririm. Ama umudum pek yok gibiCanım hayırlı olsun inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana . Çok belirti olmadı bende 3 yada 4 . Gün saniyelik bir batma hissetmiştim kasigimda o kadar test gününe kadar da belirti filan olmadı başka canım .
İnşallah güzel haberler vereceksin bize .
Cnm bende de pai serpine 1 ve mthfr (A1298C) mutasyon analizi heterozigot.Merkezde gerek yok denmişti kullanmadım ama 7. Yada 8. Haftada normal takip doktorum cleaxine 0.4 kullandırmaya başladı.hangisinin dediği doğru bilmiyorum hala daha.11+2 de ki perinatolog randevumda cihat şen kullanabilirsin demişti ama kimse açıklama getirmiyoo.sen en iisi merkezdeki takip doktoruna sor danış cnm için rahat etsin ama canını da sıkma hiç.bizlerede haber et olur mu cnm.Rabbim bebişlerimizi korusun , hepimize selamete çıkmayı ve sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.sağ olun kızlar allah herkese nasip eder inşallah benim sadece pai1 ile mthfr heterezigot takip doktorum gerek yok demişti
Merhaba bana onlem amacli kan sulandirici yazdilar. 10 gun sonra pozitif olursa ona gore karar veririz dediler. Benim pai dediginden yaptirmadim ama pihtilasma testlerimden MTHFR C677T homozigotsağ olun kızlar allah herkese nasip eder inşallah benim sadece pai1 ile mthfr heterezigot takip doktorum gerek yok demişti
Amin canim Allah razi olsun. Insallah arkanizdan bende gelirim. Artik bebeklerimizi konusuruz.
İnsan olumsuz bir şey yaşayıp canı yanınca,hep o kaosta kalacağını bir daha güzel bir şeyin başına gelmeyeceğini sanıyor;ben de öyleydim canım; hamile kalmakla ilgili hiç bir problemim olmamasına rağmen bir daha hamile olabileceğimi düşünemezdim,imkansız gelirdi..Ama Allah ım bize hep taşlı yollar değil gül bahçeleri de nasip ediyor..Azıcık sabır gerekiyor sadeceÇok sağol canım ya biraz da olsa yazdıklarınız içimi rahatlatıyor Allah razı olsun biz elimizden geleni yapıyoruz inşâAllah aynı sıkıntıları yaşamam yaşamayız... Rabbim hiç bi kadına yaşatmasın gerçekten çok zormuş okuyorduk burdan ama birebir yaşamak bambaşkaymış. İnşâAllah tekrar gebe kalabilirim ve sağlıkla kucağımıza alıp büyütebilmeyi nasip eder Rabbim analı babalı... hepimize inşâAllah amin
Canım test yarın. Bugüne kadar çok sakin ve iyiydim ama bugün çok fenayım kabıma sığamıyorum, kalpten gitmesem bari. Niye birden böyle stresim neredeyse sıfırken şu an böyle coştum bilmiyorum.
Zaman yakın olunca strese giriyor insan canım. Ama Allah’ın izniyle buraya çok şükür hamileyim diye yazacaksın yarın dualarımız seninle..Canım test yarın. Bugüne kadar çok sakin ve iyiydim ama bugün çok fenayım kabıma sığamıyorum, kalpten gitmesem bari. Niye birden böyle stresim neredeyse sıfırken şu an böyle coştum bilmiyorum.
Az önce biraz dışarı çıktım dönülte tutturdum idrar testi alalım diye eşime. İyi al dedi, yok dedim inemedim arabadan :) elimi kolumu koyacak yer bulamıyorum. La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim. hepimize güç kuvvet sabır inşallah..
Yani bazen dr ları da anlamakta zorlanıyorum gerçekten . Senin durumunda ki hassas bir insana bunu nasıl söyleyebilir anlamıyorum gerçekten .
Testlerin yapıldı mı canım pıhtılaşma problemin var mı ? Merkezde ki takip dr un ne dedi bu konuda ?
Konuşmadıysan ara not bırak geri dönsünler sana . Ama inan üzülmene hiç gerek yok gerçekten kafana takma şuan .
Bazı dr lar da ne yaptığını ne dediğini bilmiyor sen onu değiştir ilk önce 9 ay seni strese sokmasın .
Canım bu arada seninle aynıyız galiba. Benim de mthfr c677t ve pai heterozigot. Sende pıhtılaşma sorunu yok dedi yücel bey ve testi yaptırdığım devlet hastanesindeki genetik doktoru. Ben de kullanmıyorum ve kendimce şöyle bir doğrulama buldum benim 4 doğal gebeliğimden ikisi uzun haftalar devam etti, başka sıkıntıları çıktı yoksa düşük olmadı mesela. Bir düşüğüm de genetik sıkıntı çıktı yine pıhtılaşma ile işgisi olmadı. Buradan çıkarımla evet pıhtılaşma sorunlu düşük yaşamıyorum diye düşünüyorum.sağ olun kızlar allah herkese nasip eder inşallah benim sadece pai1 ile mthfr heterezigot takip doktorum gerek yok demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?