Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım hayırlı olsun inşallah bebeğin sımsıkı tutunur sana . Çok belirti olmadı bende 3 yada 4 . Gün saniyelik bir batma hissetmiştim kasigimda o kadar test gününe kadar da belirti filan olmadı başka canım .

İnşallah güzel haberler vereceksin bize .

Hayırlı olsun arkadaşım seni merak ediyordum bende. Oh maşallah transferin olmuş 4. Gün bile olmuş ne güzel. Hayırlı güzel haberler alalım inşallah.
Belirtilere gelecek olursak hiçbir belirtim olmadı Defrent in dediği gibi saniyelik bir batma hissi ama o da kendimi gece gündüz dinlediğim için yoksa normal hayatıma devam etsem asla hissedemezdim. 1-2 saliselik bir şeydi. Onun dışında kasık ağrısı hiçbir şey hissetmedim. Test gününe 3 gün kala adet oldum olucam gibi sadece bağırsaklarım gurulduyordu o kadar.
Dualarımız seninle canım, belirtilere hiç takılma jelde çok etkiliyor bazı şeyleri. Bel ağrısını ben testten bir kaç gün sonra yaşamıştım.

A anka23 canım hayırlı uğurlu olsun trasferin inşallah yavrun seninledir
Canım ilk günler hiç belirti olmadı gibi test gunüne bir iki gün kala heran adet olucakmisim gibi kasık ağrılarım oldu
O kadar darısı başına inşallah

Cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah.merak etme sen belirtilere takılma bebişin seninle zaten Allah izin verirse.Hep ii düşün cnm pozitif ol.Rabbim hepimize kucaklarımızda seveceğimiz sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah.

Kızlar şükürler olsun kan değerim yükselmiş ama buradaki doktor kafamı çok karıştırdı bütün tüp bebek hastalarına kan sulandırıcı iğne yazıyoruz zaten bu iğnenin bir zararı yok kalp atışını duymamazsan çok üzülürsün falan dedi Feyza hemşire gerek yok dedi ben de kullanmak istemiyorum ama ya bir şey olursa diye de korkuyorum

Gözün aydın canım bende seni merak ettim çok sevindim.allah kucağına da almayı nasip etsin

Yani bazen dr ları da anlamakta zorlanıyorum gerçekten . Senin durumunda ki hassas bir insana bunu nasıl söyleyebilir anlamıyorum gerçekten .

Testlerin yapıldı mı canım pıhtılaşma problemin var mı ? Merkezde ki takip dr un ne dedi bu konuda ?

Konuşmadıysan ara not bırak geri dönsünler sana . Ama inan üzülmene hiç gerek yok gerçekten kafana takma şuan .
Bazı dr lar da ne yaptığını ne dediğini bilmiyor sen onu değiştir ilk önce 9 ay seni strese sokmasın .

Hayırlı olsun cnm tebrikler tekrar.pıhtılaşma testlerini yaptırmışmıydın trombofili paneli falan en iyisi ekip doktoruna sorman cnm.canını sıkma hemen.kullanman gerekiyorsa da kullanırsın sıkıntı etme olur mu.Rabbime emanet bebişlerimiz,Allahım korusun hepimizinkileri.

Ay merhaba iyiki yazdin. Benim 2 denemem kimyasal olmustu onlarda belim agrimisti. Simdi bugun sadece arasira adet agrim var o kadar insallah güzel haber veririm. Ama umudum pek yok gibi

sağ olun kızlar allah herkese nasip eder inşallah benim sadece pai1 ile mthfr heterezigot takip doktorum gerek yok demişti
Cnm bende de pai serpine 1 ve mthfr (A1298C) mutasyon analizi heterozigot.Merkezde gerek yok denmişti kullanmadım ama 7. Yada 8. Haftada normal takip doktorum cleaxine 0.4 kullandırmaya başladı.hangisinin dediği doğru bilmiyorum hala daha.11+2 de ki perinatolog randevumda cihat şen kullanabilirsin demişti ama kimse açıklama getirmiyoo.sen en iisi merkezdeki takip doktoruna sor danış cnm için rahat etsin ama canını da sıkma hiç.bizlerede haber et olur mu cnm.Rabbim bebişlerimizi korusun , hepimize selamete çıkmayı ve sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.

sağ olun kızlar allah herkese nasip eder inşallah benim sadece pai1 ile mthfr heterezigot takip doktorum gerek yok demişti
Merhaba bana onlem amacli kan sulandirici yazdilar. 10 gun sonra pozitif olursa ona gore karar veririz dediler. Benim pai dediginden yaptirmadim ama pihtilasma testlerimden MTHFR C677T homozigot

Amin canim Allah razi olsun. Insallah arkanizdan bende gelirim. Artik bebeklerimizi konusuruz.

İnsan olumsuz bir şey yaşayıp canı yanınca,hep o kaosta kalacağını bir daha güzel bir şeyin başına gelmeyeceğini sanıyor;ben de öyleydim canım; hamile kalmakla ilgili hiç bir problemim olmamasına rağmen bir daha hamile olabileceğimi düşünemezdim,imkansız gelirdi..Ama Allah ım bize hep taşlı yollar değil gül bahçeleri de nasip ediyor..Azıcık sabır gerekiyor sadece

E Elifellam test günün ne zamandı? Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah:)
Canım test yarın. Bugüne kadar çok sakin ve iyiydim ama bugün çok fenayım kabıma sığamıyorum, kalpten gitmesem bari. Niye birden böyle stresim neredeyse sıfırken şu an böyle coştum bilmiyorum.
Az önce biraz dışarı çıktım dönülte tutturdum idrar testi alalım diye eşime. İyi al dedi, yok dedim inemedim arabadan :) elimi kolumu koyacak yer bulamıyorum. La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim. hepimize güç kuvvet sabır inşallah..

Zaman yakın olunca strese giriyor insan canım. Ama Allah’ın izniyle buraya çok şükür hamileyim diye yazacaksın yarın dualarımız seninle..

Canım benim memorial dışındaki normal kadın doğumcum da da dedi gerekli gereksiz her tüp bebeğe başlıyorlar, bu kadar basit ilaçlar değil ben gerekmeyenden kesiyorum dedi. Gereksizse neden kullanılsın, ayrıca bazen kanamayı arttırma açısından da risk yaratabilir dedi. Memorial kullanma dediyse kullanma dedi.

Canım bu arada seninle aynıyız galiba. Benim de mthfr c677t ve pai heterozigot. Sende pıhtılaşma sorunu yok dedi yücel bey ve testi yaptırdığım devlet hastanesindeki genetik doktoru. Ben de kullanmıyorum ve kendimce şöyle bir doğrulama buldum benim 4 doğal gebeliğimden ikisi uzun haftalar devam etti, başka sıkıntıları çıktı yoksa düşük olmadı mesela. Bir düşüğüm de genetik sıkıntı çıktı yine pıhtılaşma ile işgisi olmadı. Buradan çıkarımla evet pıhtılaşma sorunlu düşük yaşamıyorum diye düşünüyorum.
Sen de canını sıkma. Memorialde doktorun kim bilmiyorum ama güven kafanı rahatlat canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…