Allah bin kere razı oldun hepimizden kalbi güzel arkadaşlarım. Allah hepimizin ellerine minik minik yumoşlar versin. Az önce avm de ne kızlar gördüm annelerinin elinde, Allah'ım bize de nasip etsin inşallahZaman yakın olunca strese giriyor insan canım. Ama Allah’ın izniyle buraya çok şükür hamileyim diye yazacaksın yarın dualarımız seninle..
Canım hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin inşallah.Kizlar merhaba. Hamile kalan arkadaşlar adiniza çok sevindim. Allah ben ve isteyen herkese nasip etsin. Çok şükür sonunda transferim oldu. Bugun 4.gun ve hiç belirtim yok. Bundan öncekilerde hep bir bel agrisi yasardim ve evet bebegim orda derdim şimdi belirti olmayinca beni cok korkutuyor. pozitif alan arkadaslar Belirtiler ne zaman basladi sizde cevaplarmisiniz
Seni çok iyi anlıyorum canım ben 7. Günde dayanamadım idrar testi yaptım belirgin çift çizgi çıktı sonra 8. Gün idrarımı çok tutmadan yaptığım için sanırım ikinci çizgi daha silik çıktı değerim düşüyor sandım boşu boşuna moralim bozuldu:)Canım test yarın. Bugüne kadar çok sakin ve iyiydim ama bugün çok fenayım kabıma sığamıyorum, kalpten gitmesem bari. Niye birden böyle stresim neredeyse sıfırken şu an böyle coştum bilmiyorum.
Az önce biraz dışarı çıktım dönülte tutturdum idrar testi alalım diye eşime. İyi al dedi, yok dedim inemedim arabadan :) elimi kolumu koyacak yer bulamıyorum. La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim. hepimize güç kuvvet sabır inşallah..
Benim de seninkiyle aynı Yücel bey doktorum aradım ama ulaşamadım tüp bebek bölümü de açmadı tekrar deneyeceğimCnm bende de pai serpine 1 ve mthfr (A1298C) mutasyon analizi heterozigot.Merkezde gerek yok denmişti kullanmadım ama 7. Yada 8. Haftada normal takip doktorum cleaxine 0.4 kullandırmaya başladı.hangisinin dediği doğru bilmiyorum hala daha.11+2 de ki perinatolog randevumda cihat şen kullanabilirsin demişti ama kimse açıklama getirmiyoo.sen en iisi merkezdeki takip doktoruna sor danış cnm için rahat etsin ama canını da sıkma hiç.bizlerede haber et olur mu cnm.Rabbim bebişlerimizi korusun , hepimize selamete çıkmayı ve sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ay merhaba iyiki yazdin. Benim 2 denemem kimyasal olmustu onlarda belim agrimisti. Simdi bugun sadece arasira adet agrim var o kadar insallah güzel haber veririm. Ama umudum pek yok gibi
Evet günü bekleyip kandan baktırmak lazım sabretmemiz lazım.Seni çok iyi anlıyorum canım ben 7. Günde dayanamadım idrar testi yaptım belirgin çift çizgi çıktı sonra 8. Gün idrarımı çok tutmadan yaptığım için sanırım ikinci çizgi daha silik çıktı değerim düşüyor sandım boşu boşuna moralim bozuldu:)
Cnm benim ben de meraktayım.Rabbim hepimize bebeklerimizin hep ii ve sağlık haberlerini aldırsın inşallah.sağlıkla sıhatle hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin cnm inşallah.Benim de seninkiyle aynı Yücel bey doktorum aradım ama ulaşamadım tüp bebek bölümü de açmadı tekrar deneyeceğim
Aynen öyle oldu canım hiç düzenlemeyecek gibiydim ama biraz daha iyim hamdolsun Rabbim dayanma gücü versinİnsan olumsuz bir şey yaşayıp canı yanınca,hep o kaosta kalacağını bir daha güzel bir şeyin başına gelmeyeceğini sanıyor;ben de öyleydim canım; hamile kalmakla ilgili hiç bir problemim olmamasına rağmen bir daha hamile olabileceğimi düşünemezdim,imkansız gelirdi..Ama Allah ım bize hep taşlı yollar değil gül bahçeleri de nasip ediyor..Azıcık sabır gerekiyor sadece
Değerin katla artmaya devam eder inşallah:) ben de pgtye yolladım aama bu tek gen pgtsi nedir ayrı birsey mi yoksa zaten pgt içinde yapılıyor muBir de dosyama tek gen pgtsi yaptırdığım için 16. Haftada memorialda Cihangir beye amniyosentez yapılsın yazmışlar ücret hakkında bilgisi olan var mı
Yarın bizi sevindir inşalalh canım,güzel haberlerini bekliyoruzCanım test yarın. Bugüne kadar çok sakin ve iyiydim ama bugün çok fenayım kabıma sığamıyorum, kalpten gitmesem bari. Niye birden böyle stresim neredeyse sıfırken şu an böyle coştum bilmiyorum.
Az önce biraz dışarı çıktım dönülte tutturdum idrar testi alalım diye eşime. İyi al dedi, yok dedim inemedim arabadan :) elimi kolumu koyacak yer bulamıyorum. La havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim. hepimize güç kuvvet sabır inşallah..
İnşallah canım Allah hepimizi sevindirsin inşallah. Çok teşekkürler, sevgiler..Yarın bizi sevindir inşalalh canım,güzel haberlerini bekliyoruz
Canım benim en güzel günler senin olsun yarından itibaren inşâAllah hakkından hayırlısı ile şenlendir topiğimizi keyfimiz yerine gelsin inşâAllahİnşallah canım Allah hepimizi sevindirsin inşallah. Çok teşekkürler, sevgiler..
İnşallah canım çok isterim kendime ve size güzel haberler vermeyi. Allah ne verirse kabulümüzdür.Canım benim en güzel günler senin olsun yarından itibaren inşâAllah hakkından hayırlısı ile şenlendir topiğimizi keyfimiz yerine gelsin inşâAllah
Allahım cok heycanlııı nasıl sabah edicen??İnşallah canım Allah hepimizi sevindirsin inşallah. Çok teşekkürler, sevgiler..
Geldi bıcırtı :) Sabahları da ederiz Allah'ın izniyle arkadaşım, sakin ol. Sen kendi test gününü nasıl bekleyeceksin acaba benimkinde heyecan yapıyorsun :)Allahım cok heycanlııı nasıl sabah edicen??
Evet ben sabaha kadar uyuyamamıştım :) sabah 8 de kalkıp gitmiştik Pazar günüydü kan verip eve dönmüştük yakın bi klinikte eşime dedim ki sen gidip al sonucu ben dayanamam gel evde söyle pozitif ya da negatif tabi dayanamamıştı aramıştı hemen Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımız boş kalmasınAllahım cok heycanlııı nasıl sabah edicen??
İnşâAllahİnşallah canım çok isterim kendime ve size güzel haberler vermeyi. Allah ne verirse kabulümüzdür.
Geldim geldimGeldi bıcırtı :) Sabahları da ederiz Allah'ın izniyle arkadaşım, sakin ol. Sen kendi test gününü nasıl bekleyeceksin acaba benimkinde heyecan yapıyorsun :)
Ben cok korkuyorum yaa aşılamada kan verdim sonucu cıkmadan reglim başladı o acı hala icimde hem heycanla o günü bekliyorum hem de o günden ölesiye korkuyorumEvet ben sabaha kadar uyuyamamıştım :) sabah 8 de kalkıp gitmiştik Pazar günüydü kan verip eve dönmüştük yakın bi klinikte eşime dedim ki sen gidip al sonucu ben dayanamam gel evde söyle pozitif ya da negatif tabi dayanamamıştı aramıştı hemen Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımız boş kalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?