Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Zaman yakın olunca strese giriyor insan canım. Ama Allah’ın izniyle buraya çok şükür hamileyim diye yazacaksın yarın dualarımız seninle..
Allah bin kere razı oldun hepimizden kalbi güzel arkadaşlarım. Allah hepimizin ellerine minik minik yumoşlar versin. Az önce avm de ne kızlar gördüm annelerinin elinde, Allah'ım bize de nasip etsin inşallah

Canım hayırlısı olsun, Allah gönlüne göre versin inşallah.
Benim 8. Günüm yarın test. Aralarda kesik kısa kasık ağrılarım var ama çok belirsiz bende merak ve heyecanla bekliyorum yarını. Pek belirti olmuyor.
Her zamamki gibi kendim için en olumsuzu düşündüğüm için şu an gerginim.
Kendini çok dinleme, birşeylerle meşgul ol. Ben 1 sezon dizi bitirdim, işe gitmedim. Yedim içtim yattım :)
Allah peşpeşe güzel haberler vermek nasip etsin hepimize. Kendim için çok umutlu değilim nedense inşallah senin güzel olur sonucun.

Seni çok iyi anlıyorum canım ben 7. Günde dayanamadım idrar testi yaptım belirgin çift çizgi çıktı sonra 8. Gün idrarımı çok tutmadan yaptığım için sanırım ikinci çizgi daha silik çıktı değerim düşüyor sandım boşu boşuna moralim bozuldu:)

Benim de seninkiyle aynı Yücel bey doktorum aradım ama ulaşamadım tüp bebek bölümü de açmadı tekrar deneyeceğim

Bir de dosyama tek gen pgtsi yaptırdığım için 16. Haftada memorialda Cihangir beye amniyosentez yapılsın yazmışlar ücret hakkında bilgisi olan var mı

Evet günü bekleyip kandan baktırmak lazım sabretmemiz lazım.

Benim de seninkiyle aynı Yücel bey doktorum aradım ama ulaşamadım tüp bebek bölümü de açmadı tekrar deneyeceğim
Cnm benim ben de meraktayım.Rabbim hepimize bebeklerimizin hep ii ve sağlık haberlerini aldırsın inşallah.sağlıkla sıhatle hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin cnm inşallah.

Aynen öyle oldu canım hiç düzenlemeyecek gibiydim ama biraz daha iyim hamdolsun Rabbim dayanma gücü versin Bizde anne olcaz inşâAllah

Bir de dosyama tek gen pgtsi yaptırdığım için 16. Haftada memorialda Cihangir beye amniyosentez yapılsın yazmışlar ücret hakkında bilgisi olan var mı
Değerin katla artmaya devam eder inşallah:) ben de pgtye yolladım aama bu tek gen pgtsi nedir ayrı birsey mi yoksa zaten pgt içinde yapılıyor mu

Yarın bizi sevindir inşalalh canım,güzel haberlerini bekliyoruz

Allahım cok heycanlııı nasıl sabah edicen??
Evet ben sabaha kadar uyuyamamıştım :) sabah 8 de kalkıp gitmiştik Pazar günüydü kan verip eve dönmüştük yakın bi klinikte eşime dedim ki sen gidip al sonucu ben dayanamam gel evde söyle pozitif ya da negatif tabi dayanamamıştı aramıştı hemen Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarımız boş kalmasın

Geldi bıcırtı :) Sabahları da ederiz Allah'ın izniyle arkadaşım, sakin ol. Sen kendi test gününü nasıl bekleyeceksin acaba benimkinde heyecan yapıyorsun :)
Geldim geldim normal yolla hamile kalana cok değil ama tüple hamile kalana inanılmaz seviniyorum o mutluluğu hasretle bekleyen bilir inşallah yarın pozitiftir inşallah

Ben cok korkuyorum yaa aşılamada kan verdim sonucu cıkmadan reglim başladı o acı hala icimde hem heycanla o günü bekliyorum hem de o günden ölesiye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…