Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Geldim geldim normal yolla hamile kalana cok değil ama tüple hamile kalana inanılmaz seviniyorum o mutluluğu hasretle bekleyen bilir inşallah yarın pozitiftir inşallah

Hayırlısı neyse o olsun, en iyisini Allah bilir..Teşekkürler dualarınız, desteğiniz için.

Ben cok korkuyorum yaa aşılamada kan verdim sonucu cıkmadan reglim başladı o acı hala icimde hem heycanla o günü bekliyorum hem de o günden ölesiye korkuyorum
Aşılamada hep gününden önce test yapardım :)) adet olmadan sonuca alışayım birden şok olmayayım diye bu son tedavimde test günüm adet günümdeydi seninde öyle olur muhtemelen

Değerin katla artmaya devam eder inşallah:) ben de pgtye yolladım aama bu tek gen pgtsi nedir ayrı birsey mi yoksa zaten pgt içinde yapılıyor mu
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah. Bu ayrı bir şey genetik hastalığı olanlara kişiye özel yapılan pgt .biz de kas hastalığı vardı o yüzden yaptırdık. sonrasında da sizin yaptırdığınız kromozom testini yaptırdık

Aşılamada hep gününden önce test yapardım :)) adet olmadan sonuca alışayım birden şok olmayayım diye bu son tedavimde test günüm adet günümdeydi seninde öyle olur muhtemelen
Ben bu sefer hic test yapmıcam önce bikac gün gecsin dicem istenen test gününden sonra test yaptırmaya giderim. Biliyormusun hic inanamıyorum benim cocugum olacagına

Ben bu sefer hic test yapmıcam önce bikac gün gecsin dicem istenen test gününden sonra test yaptırmaya giderim. Biliyormusun hic inanamıyorum benim cocugum olacagına
Ya saçmalama:) o gün muhakkak yaptırman lazım Allah ne demiş o olur stres yapma lütfen şimdiden daha çok var o güne fikrin değişir tatlım korkma :) hem o gün ki değer çok önemli doktorların değerlendirebilmesi için hem Rabbim nasip edecek umutlu ol hepimize inşâAllah

Canım ben de hiç hissetmiyordum kesin olmadı diye düşünüyordum pozitif çıktı testim hoş hala inanamıyorum kalp atışını duyunca iyice rahatlarım herhalde sen de kendini şimdiden üzme stres yapma canım

Cnm test yaptırdınmı inşallah hayırlı haberlerini duyarız Allahın izniyle

Aa öyle mii doktorlar icin de önemli oldugunu bilmiyordum:)) haklısın Allah ne dediyse o olur hem zaten ben dayanamam ki bak uyandım ilk iş buraya bakıyorum daha yatakta merakla E Elifellam sonucunu bekliyorum

İşte başımızdan cok sey gecince insan kendinden umudu kesiyor. Gecen zeynepkamile gittim bir test icin orda karnı burnunda bir kadını gördüm icimden diyorum vay bee yılmamış ne emeklerle hamile kalmış. En son bu hissi atanmadan önce atanan birini görünce yasıyordum düsün nasıl başarı gibi gelmiş sonra dedim herkes senin gibi hasta değil insanlar istemeden bile gebe kalıyor. Mesela ananem 13 doğum yapmış alet taktırmış en son teyzemin alet kafasına yapışık doğdu

Arkadaşlar yine olmadı 4 yumurta toplandı ama Olgunlaşmamış bu sabah 1 tanesi olgunlaşmış ama oda geç olgun olduğu için ümit Yok 5. Tedavimdi ne yapacağım bilmiyorum bitti artık

Arkadaşlar yine olmadı 4 yumurta toplandı ama Olgunlaşmamış bu sabah 1 tanesi olgunlaşmış ama oda geç olgun olduğu için ümit Yok 5. Tedavimdi ne yapacağım bilmiyorum bitti artık
Bitti artık deme öyle düşünme toparlandığın zaman yine denersin yılmadan devam edip 13. Tedavisinde bebeğine kavuşanlar var biliyomusun biliyorum cok zor ama allahtan ümit kesilmez sakin olmaya calış

Aa öyle mii doktorlar icin de önemli oldugunu bilmiyordum:)) haklısın Allah ne dediyse o olur hem zaten ben dayanamam ki bak uyandım ilk iş buraya bakıyorum daha yatakta merakla E Elifellam sonucunu bekliyorum
Bence de sen dayanamazsın :) hayırlısı olsun inşâAllah bende E Elifellam için girdim şu an topiğe uyuyor musun yoksa bi ses ver tatlım inşâAllah hayırlı haberlerle gelir

Canım o son bir yumurta belki umut olur bakarsın normal yolla olur imkansız diye bişey Yok nolur ümidini kırma ne olmuyor ki bu hayatta herşey bir mucize değil mi zaten biliyorum şu an sana ne söylesek seni teskin etmez ama mucizene kavuşunca anlayacaksın inşâAllah olacak bak benim iki tüpümde alındı doğal şansım hiç Yok yani o mucize için..

Cnm üzme kendini o bi yumurta belki evladın olarak gelir sana Allah büyük.olmadı diyelim, ozaman da yeniden yine denersin Allahın izniyle,bu sefer takviyelerle iyice vücudu güçlendirip dinlendirip denersin.Rabbim istesin yeterki ,hemen ümitsizliğe kapılma cnm.Gün doğmadan neler doğar öyle değilmi.Allahım hepimize yardım etsin,selamete çıkarsın,kolaylaştırsın inşallah

Canlarım beni bekliyorsunuz biliyorum.
Hislerim doğru çıktı; sonuç negatif.
Bu kez de olmadı. Ama çok üzülmedim. Allahım ne verirse bütün kalbimle razıyım. Moralinizi bozmasın bekleyenlerin lütfen. Benim zamanım nasibim şu an değilmiş.
Hepinizi tek tek öpüyorum, sizlerden Allah razı olsun destek ve dualarınız için..

Seni bekliyordumm... Gönülden dua ediyorum hayırlı zamanda hayırlı evlatların olsun

Seni bekliyordumm... Gönülden dua ediyorum hayırlı zamanda hayırlı evlatların olsun
Sağol canım olmasa da hiç bir zaman razıyız biz. Başka seçeneğimiz yok. Mesela şunu sordum şu an kendime ve eşime; evet çok istiyorum evlat, evet akşım gözüm hep bebeklerde çocuklarda ama Allah hiç evlat vermese ömür boyunca bana isyan mı edeyim? Baba verdiği gözü kulağı, sağlığı, eşimi, hepsi hayatta sağlıklı olan ailemi, okuduğum okulları, işleri paraları, evleri herşeyi görmezlikten gelip şükretmeyip evlat vermedi diye isyan mı edeyim? Allah yolundan ayırmasın..

Canım benim evet şükür için bir çok sebebimiz var hamdolsun . Tevekkül edip vaktini bekleyeceğiz inşallah Tez zamanda hayırla sağlıkla kavusursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…