Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım benim ne güzel kalbin gönlün var. Çok doğru diyorsun . Sen bu inancından vazgeçmediğin sürece Rabbim sabrının mükafatını verecek. Hayırla sağlıkla kucağına bebeğini nasip edecek. Sen sınavını O’nun istediği şekilde vermeye çalışıyorsun hiçbirisi karşılıksız kalmayacak eminim. Ummadığın zamanda çiçek açacak evinde . Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah .

cnm Allah herşeyin hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah.Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cnm cümlemize.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Allahın izniyle yakın zamanda hayırla sağlıkla herbirimiz kavuşuruz inşallah bu yolda mücadele eden herkesle beraber.Dualarımız hepimiz için cnm.Rabbim nasip etsin o günleri herbirimize.

Allah herşeyin hayırlısını verdin inşallah. En doğru zamanda rabbim bize de nasip edecektir.benim de ilk denemem negatif olmuştu rabbime sığındım o dilerse olacak,bize düşen sabırla beklemek.allah yardımcımız olsun canım

Canım benim denecek bütün sözleri sen söylemişsin zaten bize yazacak kelime kalmamış canınız sağ olsun olacak elbet Rabbim nasip etsin inşâAllah en kısa zamanda insanız üzülüyoruz elbet ama Rabbimin var bildiği deyip tevekkül ediyoruz

Ben özellikle pgt nin en azından tl cinsinden alınması içim Türkiye gov dan çok yazdım sizlerde yazın duyulmuyor demeyin bir kişi belki hiçbirşey önemsenmez demeyin çok kişi isterse bir çözüm bulunur sesimiz duyulur.
vakti var cnm inş olacak bekliyoruz bakalım herşeyin hayırlısı

Merhaba nasılsın dollenme bilgisi geldimi seni merak ettim

Merhaba cok üzüldüm. .. bunu yasayan biri olarak seni anliyorum guclu durmaya calismandan çok guzel. Allah insallah bundan sonra bebeginle yuzunu oyle bir guldursun ki bu cektigin acilari unutursun.

Bu aeada kizlar benim bugun 5.gunum ve adet belirtilerim basladi
Pek umudum kalmadi acikcasi. Ben adet oncesi sadece karnim agrir ve afedersiniz ishal gibi olurum ve bugun hepsi oldu herhalde bugun yarin adet olurum. Bel agrim yok. malesef artik cok yoruldum ...uzulmuyorum bile bombosum.

Canım psikolojik bence ben hamileken adet olacakmışım gibi oluyordum hiç transfer olamadım ama üzme kendini cnm

Canım benimsin. Çok teşekkür ederim süreç boyunca desteğin için. Çok üzülmedim, hissediyordum biliyorsun. Olsa sevinirdim çok güzel olurdu. Ama bilmiyorum birşey var, bir sır. Bir embriyom daha var ama ona umut bağlayamıyorum şu an. Allah'ım benden razı olsun, vermezse de O bilir verirse de. Buradaki herkese gerçekten en hayırlısını diliyorum Allah'tan.

Arkadaşlar yine olmadı 4 yumurta toplandı ama Olgunlaşmamış bu sabah 1 tanesi olgunlaşmış ama oda geç olgun olduğu için ümit Yok 5. Tedavimdi ne yapacağım bilmiyorum bitti artık
Canım hakkında hayırlısı. Bitecek birşey yok. Hayat devam ediyor. Oturup tekrar değerlendirilir doktorlarla. Her geçen gün teknoloji ilerliyor. Yeni şeyler farklı yöntemler uygulanır. Çıkmadık candan unut kesilir mi? Yaradan seni yalnız bırakır mı? Üzülme lütfen. Biraz toparlan, kendini bırakma arkadaşım.

Merhaba cok üzüldüm. .. bunu yasayan biri olarak seni anliyorum guclu durmaya calismandan çok guzel. Allah insallah bundan sonra bebeginle yuzunu oyle bir guldursun ki bu cektigin acilari unutursun.
Çok sağol canım. İnşallah senden güzel haberler alırız. Hepimizin hakkında en hayırlısını versin Allah.

Haklısın canım sağlık bakanlığına yazacak çok şey var. Abartılı doktor muayene ücretleri, genetik testler, pgt genetik testler vs. Ben de yazayım bi ara. Sağlık bakanlığı ve Bimer e yazmak lazım. İliğimi kemiğimiz kurudu. Zaten yıpranıyoruz bir de maddi açıdan bizi bu kadar yıpratmasalar bari.

E Elifellam canım ne kadar temiz kalbin var allah bir gün mutlaka mükafatını verecek bütün kalbimle inanıyorum
Canım çok sağol sizlerin de öyle. Maşallah burada hep güzel insanlara denk geldim. Bana güç kuvvet verdiniz.Allah razı olsun hepinizden. Heekesin gönlündeki hayrına olsun ve gerçekleşsin inşallah

Haklısın canım. Çok sağol gerçekten. Öpüyorum seni de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…