Olmasını isterim ben de ama olmazsa da O bilir olursa da. Bize sabırdan da ziyade rıza gerek. Rıza göstermeyi ve güçlü olmayı diliyorum Allah'tan kendime ve bu zorlu yolculuktaki tüm buradaki siz can arkadaşlarıma..Allah herşeyin hayırlısını verdin inşallah. En doğru zamanda rabbim bize de nasip edecektir.benim de ilk denemem negatif olmuştu rabbime sığındım o dilerse olacak,bize düşen sabırla beklemek.allah yardımcımız olsun canım
Amin canım aminn. Sağol desteğin içincnm Allah herşeyin hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah.Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin cnm cümlemize.Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.Allahın izniyle yakın zamanda hayırla sağlıkla herbirimiz kavuşuruz inşallah bu yolda mücadele eden herkesle beraber.Dualarımız hepimiz için cnm.Rabbim nasip etsin o günleri herbirimize.
Ah canım ya maşallah ne kadar güçlüsün. İnanıyorum ki bu sabrının karşılığını bir gün alacaksın ve yaşadığın bütün sıkıntıları unutacaksın inşallahOlmasını isterim ben de ama olmazsa da O bilir olursa da. Bize sabırdan da ziyade rıza gerek. Rıza göstermeyi ve güçlü olmayı diliyorum Allah'tan kendime ve bu zorlu yolculuktaki tüm buradaki siz can arkadaşlarıma..
Güçlü olmak istiyorum, güçlü olmak zorundayız hepimiz. Bu hayatta herkesin bir sınavı var, bizimki de bu. Allah kaldıramayacağımız başka dert vermesin.Ah canım ya maşallah ne kadar güçlüsün. İnanıyorum ki bu sabrının karşılığını bir gün alacaksın ve yaşadığın bütün sıkıntıları unutacaksın inşallah
İnşallah Cnm üzülsem de yapacak birşey Yok zaten yeniden denicem ama işte toplamam lazım kendimiBitti artık deme öyle düşünme toparlandığın zaman yine denersin yılmadan devam edip 13. Tedavisinde bebeğine kavuşanlar var biliyomusun biliyorum cok zor ama allahtan ümit kesilmez sakin olmaya calış
aksine Cnm 21 flndı ama kalitesiz sanırım benim yumurtalarımCok üzüldüm ya sebep ne ki erken mi topladılar
ah ah hepimiz için ne zor hepimizin derdi birbirinden fena ama zaman sabır gerekiyor ama gücümü toplamam lazımBence de sen dayanamazsın :) hayırlısı olsun inşâAllah bende E Elifellam için girdim şu an topiğe uyuyor musun yoksa bi ses ver tatlım inşâAllah hayırlı haberlerle gelir
Canım o son bir yumurta belki umut olur bakarsın normal yolla olur imkansız diye bişey Yok nolur ümidini kırma ne olmuyor ki bu hayatta herşey bir mucize değil mi zaten biliyorum şu an sana ne söylesek seni teskin etmez ama mucizene kavuşunca anlayacaksın inşâAllah olacak bak benim iki tüpümde alındı doğal şansım hiç Yok yani o mucize için..
Gerçekten o güç olmayınca hiç bişey olmuyor Rabbim kolaylık versin hepimizeİnşallah Cnm üzülsem de yapacak birşey Yok zaten yeniden denicem ama işte toplamam lazım kendimi
aksine Cnm 21 flndı ama kalitesiz sanırım benim yumurtalarım
ah ah hepimiz için ne zor hepimizin derdi birbirinden fena ama zaman sabır gerekiyor ama gücümü toplamam lazım
Merhaba bende adenom var haliyle prolaktinim yükselebiliyor. O yüzden ilac kullanıyorum. Daha önce asılamada bakmadılar bile prolaktinime bişey olmaz dediler 60lara kadar cıkıyor ilac icmeyince. Ama memorialde cok üstünde durdular başlarken normal sınırdaydı öncesinde ilac ictigimden sonra bana cok fazla ilac iciyorsun etkileşimleri zararlı olabilir tedavi sırasında bırak dediler hatta tedavi sırasında bile kücük bir yükselme oldu 26lara cıktı tedavi ilaca devam ettim hemenArkadaşlar merhabalar , lekelenmelerim başladı aktif kanama ile tüp bebeğe başlayacaktık . Bugün tahlil sonucunda prolaktin 50 çıkmış . Doktora ulaşamadım bu süreci ne kadar etkiler bilginiz var mı? İznimi bu sürece göre planladım ötelenirse ne yaparım bilmiyorum
Çok teşekkür ederim cevap yazdığınız için . Merak ettiğim şu aslında bu ay tedavi iptal olur mu yoksa süreç devam eder miMerhaba bende adenom var haliyle prolaktinim yükselebiliyor. O yüzden ilac kullanıyorum. Daha önce asılamada bakmadılar bile prolaktinime bişey olmaz dediler 60lara kadar cıkıyor ilac icmeyince. Ama memorialde cok üstünde durdular başlarken normal sınırdaydı öncesinde ilac ictigimden sonra bana cok fazla ilac iciyorsun etkileşimleri zararlı olabilir tedavi sırasında bırak dediler hatta tedavi sırasında bile kücük bir yükselme oldu 26lara cıktı tedavi ilaca devam ettim hemen
Sanki ertelenme ihtimali var gibi ama dur bakalım bir doktoruna ya da hemşirelere ulaşmayı deneÇok teşekkür ederim cevap yazdığınız için . Merak ettiğim şu aslında bu ay tedavi iptal olur mu yoksa süreç devam eder mi
teşekkür ederim .Sanki ertelenme ihtimali var gibi ama dur bakalım bir doktoruna ya da hemşirelere ulaşmayı dene
canım turner sendromu, down sendromu bu tür kromozom hastalıklar tesadüfen ortaya çıkan hastalıklar... Turner sendromu doğupta uzun süre yaşayan birçok kişi var Rabbim size sağlılı bir evlat nasip edecek ... Üzülme ne olur geriye kalan embriyolarına pgt yapılır ve sağlıklı bir şekılde bebeğini kucağına alırsın inşKızlar genetik sonucumuz çıkmış eşim görüşmüş henüz raporlama olmadığı için sadece bilgi almış ve genetik problemi varmış tam olarak ne olduğunu anlamadım galiba turner sendromuymuşbundan sonra nasıl bir yol çizilecek hiç bilmiyorum bizim genetik sonuçlarımız normaldi çok şükür bakalım doktorlar ne diyecek hakkımızdan hayırlısı şer gibi görünen herşeyde vardır bi hayır ama anlayamıyoruz biz aciz kullar
Canım kendi doktoruna ulaşamasan bile herhangi bir doktorun seni bugün araması için not bırakArkadaşlar merhabalar , lekelenmelerim başladı aktif kanama ile tüp bebeğe başlayacaktık . Bugün tahlil sonucunda prolaktin 50 çıkmış . Doktora ulaşamadım bu süreci ne kadar etkiler bilginiz var mı? İznimi bu sürece göre planladım ötelenirse ne yaparım bilmiyorum
Canım güçlü olacağız mecburuz. Uzun süredir burada hep güzel haberler dönüyordu çok güzeldi. Dün senden, benden ve M Mucizemolsan dan maalesef üzücü haber geldi buraya. Bazen de böyle napalım. Ama bu biz dahil buradaki hiçbirimizi karamsarlığa itmemeli. Allah bizi yalnız bırakmaz.İnşallah Cnm üzülsem de yapacak birşey Yok zaten yeniden denicem ama işte toplamam lazım kendimi
aksine Cnm 21 flndı ama kalitesiz sanırım benim yumurtalarım
ah ah hepimiz için ne zor hepimizin derdi birbirinden fena ama zaman sabır gerekiyor ama gücümü toplamam lazım
Seni böyle tam tevekkül sahibi görmek öyle güzel ki... Gercekten de şükredecek cok seyimiz var Allah güzel gönlüne göre versin inşallahBu arada arkadaşlar negatif sonuç alınca kafaya koymuştum bi yere daha test yaptıracaktım bugün, yani aslında hata olma ihtimali çok düşük Memorialde biliyorum ama içim rahat etsin diye. Allah'a şükür bu sabah Allah beni bu düşünceden kurtardı. Tedavi süresince Her zaman 1-2 gün gecikir bu sefer 1 gün önce adet gördüm.. kafam rahat, şimdi doktor görüşmesi yapacağım
Bu hafta yücel bey yıllık izindeymiş haftaya randevu aldım bakalım nasıl bir yol çizilecek amin canım hakkımızdan hayırlısı olsuncanım turner sendromu, down sendromu bu tür kromozom hastalıklar tesadüfen ortaya çıkan hastalıklar... Turner sendromu doğupta uzun süre yaşayan birçok kişi var Rabbim size sağlılı bir evlat nasip edecek ... Üzülme ne olur geriye kalan embriyolarına pgt yapılır ve sağlıklı bir şekılde bebeğini kucağına alırsın inş
şu son bir ay bize yaramadı arkadaşımCanım güçlü olacağız mecburuz. Uzun süredir burada hep güzel haberler dönüyordu çok güzeldi. Dün senden, benden ve M Mucizemolsan dan maalesef üzücü haber geldi buraya. Bazen de böyle napalım. Ama bu biz dahil buradaki hiçbirimizi karamsarlığa itmemeli. Allah bizi yalnız bırakmaz.
Toparlan canım, biz de inşallah hayrımızda varsa o duyguyu tadarız inşallah bir gün..
Canım benim çok zor günler yaşıyoruz bana psikiyatriye git falan dediler ama İnan ki ben psikiyatriyi tedavi ederim :) çünkü herkesin söylediği şeyler... kötü olan, herşeyin farkında olmamız elden birşey gelmiyor maddi manevi tükenmiş durumdayız ama her hâl geçicidir sağlıkta hastalıkta... Rabbim bi kapıyı kapatınca başka kapı açarmış inşâAllah en kısa zamanda hayır kapıları bizim içinde açılır ve hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur olmayan herkese isteyen herkese daha doğrusu nasip etsin mevlam.. hamile olanlara da sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsinBu arada arkadaşlar negatif sonuç alınca kafaya koymuştum bi yere daha test yaptıracaktım bugün, yani aslında hata olma ihtimali çok düşük Memorialde biliyorum ama içim rahat etsin diye. Allah'a şükür bu sabah Allah beni bu düşünceden kurtardı. Tedavi süresince Her zaman 1-2 gün gecikir bu sefer 1 gün önce adet gördüm.. kafam rahat, şimdi doktor görüşmesi yapacağım.
Ama önce hasret kaldığım çok sevdiğim kahvemi içeyim bi yerde ve içerken düşüneyim..
Nasıl not bırakıyoruzCanım kendi doktoruna ulaşamasan bile herhangi bir doktorun seni bugün araması için not bırak
Hastaneyi arayın tüp bebek bölümüne bağlanın ve doktorunuza olan notunuzu iletin hemen dönüş sağlanıyor canımNasıl not bırakıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?