Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kızlar öncelikle güzel haberlerle başlamak istiyorum .Çok şükür sonucumuzu aldık kanda kromozon testimiz temiz çıktı eşimde bende olması gerekenmiş 46 ama tabi bu sadece başlangıç bu cumartesi eşim semen analizi detaylı bakılacak bakalım neler olucak murat başar gideceğiz nasıl biri nasıl davranır ne der hiç bilmiyorum eşim şimiden keçiboynuzu özü vitamin ilacını kullanmaya başladı adı gibi bir (umut) yüksek çıkarda sorun çıkmaz diye canım eşim ya eşim geçen hafta üroloji için bu cumartesine randevu almış ben de bugün aradım hastaneyi yücel beyle de pazartesi günü haftaya ,görüşelim diye çünkü eşim detaylı bakılacagı için pazar günü çıkarmış sonuç mecburen pazartesine kalıcak yücel beyle görüşüp ne yol izlenecegini konuşucaz kan sonucumuzu göstericez sonuçta.... deli oldum resmen ben orda bişeyler anlatıyorum dinlemiyoır kadın diyorum ben yücel beyin hastayısım gelicem pazartesi 2. görüşmemiz beni ona aktarıyor buna aktırıyor saten üroloji için randevuya gerek yokmuş bize kagıt verdiler onunla gidecez zaten ama bizim için önemli olan yücel beyle görüşmemiz öle böle aldık pazartesi Allahtan bişey olmazsa herşey daha netleşip belli olucak İçim pır pır ediyor sığamıyorum sanki bişeylerle ugraşıyorum haftasonu eşim arkadaşlar dışryada çıktım ama aklım hep sonuçta ne olucak diye şimdi kızlar biz bundan sonra ne aşamada oluruz acaba ilaç verip yumurta takibi mi olur acaba

Hayırlı sonuçlar çıksın canım İnşâAllah... bütün tahlillerin elindeyse adetin 2. Günü çağırırlar ve başlarsınız o zaman nasipse

SedaUmut ilk tedaviniz mi daha önce spermogram yaptırmış mıydınız?

İlk tahlil değil daha önce başka klniklerde yapıldı ama eşimin düşük olduğu için hızı yücel hoca tekrar istedi ama kromozom için biz bursaya dönmek zorunda kalınca şimdi sonucumuzu gösterip memorial vericez yeniden bakılcak detaylı canım

Hayırlı sonuçlar çıksın canım İnşâAllah... bütün tahlillerin elindeyse adetin 2. Günü çağırırlar ve başlarsınız o zaman nasipse

AYyyy hadi inşallah çok şükür bende bişey olmadığı için hoca beklemeyiz ama eşinizi detaylı incelememiz lazım demişti

AYyyy hadi inşallah çok şükür bende bişey olmadığı için hoca beklemeyiz ama eşinizi detaylı incelememiz lazım demişti
Anladım canım hayırlısı olsun İnşâAllah bizde 10-15 tane vardı spermogram ama msome tekniği ile bakıldı bizimde grade 1 0 çıkmıştı yücel bey önemli değil demişti emriyo kalitelerimiz iyiydi ama maalesef başka sorun çıktı

İnşallah canım benim. Allah'ın izniyle.
Benim de takip doktorum Yücel Bey ve izinliymiş. Ben tatile çıkacağım için açıkçası hemen görüşme yapmak istiyorum ve Semra Hoca'yı rica ettim. Bakalım bu hafta içi görüşeceğim. Bazı sorularım var.

Aman ben de psikolog olayından çok sıkılıyorum. Burası daha iyi geliyor bana.
Ben ilk tedavimde negatif aldım, abimin eşi doğum yapmak üzereyken tekrar transfer oldum ve doğum ile benim negatif aynı güne denk geldi. Herkes git git gittim, offf çok sıkıldım psikologda. Hı hı dedim kaçtım.. ona vereceğim parayı tedaviye ayırırım dedim bi daha da gitmedim.
En iyi yolu dua etmek, Allah'a yakarmak, gidip sakin serin bi yerde güzel bir camide oturup kendini dinlemek, namaz kılmak. Bana daha iyi geliyor valla..

Evet bende ailemin yanına gidicem o yüzden hemen görüşmek istedim birde pgt için zaman kaybı olsun istemedim ama tek doktorla gittiği yere kadar gitsin istiyorum yinede hayırlısı olsun hepimiz için
Benim her tedavi gördüğümde kardeşlerimden biri Doğum yaptı ben kaldım yanlarında ama hiç etkilenmedim kardeşim olduğu için belkide bol bol dua etmek lazım canım ancak öyle hafifliyoruz bende başka bi merkezde yine negatif aldığımda psikolog sürekli aradı durdu nasıl sıkılmıştım ne diyo bu yaaa diyordum

Merhaba sizlere birşey danışmak istiyorum benim birkaçgün sonra transferim var çatlatma ipnesini vurdum 3 gündürde jel kullanıyorum ama sanki karnımda bir şişlik varmış gibi hissediyorum böyle hisseden varmıydı

Canım senin de sabrın sınavın büyük olmuş, maşallah sana. Ben biraz zorlandım abimin bebeği olduğunda, gittiğimde sevdim, ilk yeğenimdi kan çekti hemen, en zor zamanlarda tek zoruma gitmeyen bebek yeğenimdi.
O insanlar için de zor bize nasıl davranacaklarını bilmiyorlar. Yazık tüm aile bu sefer de heyecanla bekliyorlardı, yine yamuldular.. ama bu sadece bizim için değil anne babalar veya kardeşler veya yakın çevredeki herkes için de imtihan. Hepimiz geçeriz inşallah imtihanı hakkıyla.
Psikolog iyi gelen de vardır mutlaka ya da çok iyi psikologlar vardır ama şu varki başına gelenler kadar kimse birbirini anlamaz, anlamıyor.
İşte bu yüzden soluğu burada alıyoruz.

evet canım jel de yapıyor bence. Ciddi bir gaz, karın şişkinliği yapıyor. Normal merak etme.

Canım grade neyki anlamdım ben sayı gibi bişey mi

Arkadaşlar bu arada negatif sonuç alanlar bir sonraki tedavi veya transfer için görüştünüz mü? Nasıl bir yol çiziliyor genel manada?
Bir de ben de gitmeden biraz dersimi çalışayım dedim. Bende genetik olarak translokasyon olduğu için pgt yapılıyor. Rahimde vs sıkıntı yok pek. Ben şu an bağışıklık ile ilgili yeni eklemeler olur sanki diye düşünüyorum. Cd56 testi, era testi vs varmış? Bu testlere göre serum tedavisi uygulanabiliyormuş.
Bir de alternatif katkılar hakkında da araştırma yapıyorum; arı sütü, polen, q enzim vs.
Bu konularda tecrübesi olan arkadaşların yorumuna ihtiyacım var.
Teşekkürler şimdiden..

Arkadaşlar bugün tekrar aradım Hakan bey embriyolog geç olgunlaşan yumurtamın döllendiğini ama tek çekirdek dedi anlamadım tabi ümitlenme gibi birşey dedi küçük bir ihtimal sanırım bölünmeye devam etmesi bir tek bana denk geldi böyle birşey sanırım

Etkisi tam olarak bilinmese de rahime çizik atılmasının da etkisi olduğunu savunanlar var canım bunu da bir sor istersen .

Canım inşallah devam eder bölünmeye . Senin gibi olan pek rastlamadık ama bir arkadaşım var onun 2 kere opu su iptal oldu yumurtaları erken çatlıyor malesef.

Bu ilk denememiydi memorial de ? Konuştunuz mu ne yorum yaptılar .

Hayır 3. Tedavim Memorial Şişli de bir de Antalya Memorial denedik ama kalitesiz yumurta hem az olgunlaşmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…