Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

TAze transfer mi canım benim ilk tedavim taze transferdi ohss olmuştum farklı bi şişklikti transfer erteleniyor öyle olunca ama ertelemeden yapmışlardı bana
Aslında neden zorlanıyoruz biliyomusun birinin bebeğini severken ayyy Allah sana da nasip etsin dediklerinde o bebeği elimden bırakıyorum hemen kardeşimin yanında kalırken kvsi bırakmıyordu altını açayım üstünü değişeyim benim çocuğum yokmuş ya tecrübesiymişim buna rağmen kardeşim üzülmesin sezeryanlı HEm de lohusa diye sesimi çıkarmadım Rabbim görüyor elbet yoksa çocuğumuzun olup olmadığını her zaman kafaya takmıyoruz böyle insandan Rabbim muhafaza etsin hepimizi
Canım grade neyki anlamdım ben sayı gibi bişey mi
Canım grade morfolojinin gelişmiş hali inşâAllah yarın dosyamızdan bulup resmini atayım sana

İnşâAllah Rabbim mucize göstersin canım çıkmadık candan umut kesilmezmiş üzme sıkma canını herkesin imtihanı farklı 3 tedavide hep iyi embriyo ama sonuç hep elde var sıfır herşeyin hayırlısı eskiden bi kere dedim ki içimden Allahım bi pozitif alayım kimyasal olsada razıyım nasıl bi cahillik benim ki o kadar negatif aldım ki kimyasal gebeliğe bile razıyım demiştim ama işte cahilce bi istekmiş o kadar bu konuya odaklanıyoruz ki bazen anlamsız geliyor yine çaresiz olduğumuzdan 11 haftalık kayıp yaşadım Rabbim hiç kimseye yaşatmasın dualarım isteklerim yüzünden kendimi de suçlamıyor değilim Rabbim hepimize anneliği sağ salim tattırsın en kısa zamanda inşâAllah Ümitsiz olmayalım canım

Arkadaşım du bakalım gün doğmadan neler doğar. Belki zorlu da olsa bu olacak. Hakkında hayırlısı. İstersen git direkt Hakan Bey ile yüzyüze görüş. İyi bir embriyolog, iyi anlatıyor. En azından çekirdek vs ne demek istediğini anlarsın. Bize de transfer günü çekirdek vs anlattı birşeyler ama tam anlamadım transfere odaklanmıştın. Ben en çok kafamdaki sorular netleşince biraz rahatlıyorum. Seni de stresli gördüm. Gidip aklındakileri soruları doktora, embriyologa vs her kime ise sormanda fayda var.

Histeroskopi oldum canım ben transferden bir regl öncd, çizik de atılmıştı

Anladım canım .. Bu tutunma olayı işin mucizesi gerçekten ve vakti saatini bekliyor öyle düşünüyorum. Senin de dediğin gibi biz ümit etmekten vazgecmeyelim Rabbim her türlü mucizesi ni gösteriyor verse de vermese de . Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah .

Senin yazdıkların dışında aklıma gelen bir bu seçenek vardı onu da uygulamışsin zaten . Dondurulmuş var mı başka yoksa yeni tedavi mi gerekiyor ?

Evet canım içinde olduğumuz durumdan çok insanların davranışları yoruyor, sözleri acıtıyor bazen. Bizim ofiste iki kişi kahve alırken Çocuğu olmayan bi hemşirenin kendi çocuğuna iyi davranmadığını, çocuğu olmayanın o yumuşak davranışı sergileyemeyecrğini konuşayorlardı, ben gelince pat diye de kesemediler konuyu, yarım yamalak devam ettiler.. nasıl zoruma gitti. Çocuğumuz yok diye canavar mıyız biz?
Ne kadar acımasızca bir yorum..

Canım çok sağol benim için kafa yorman çok ince, samimi bir davranış. Allah razı olsun senden.
1 tanecik iki aşamalı pgt'den geçmiş doktorun dediği gibi aşırı değerli embriyomuz var.
Tabiiki bunların hepsi birer araç, bahane. Yaradan ol derse olacak, gerisi hikaye..
Hayırlısı neyse o olsun.
Ben sadece aklımda soru kalmasın peşindeyim. Bir de kendimle ilgili öneri sunmak, veri paylaşabilmek faydalı olur belki doktorlara diye düşünüyorum. Sen çok biliyorsun da diyebilirler belki bilemiyorum.. Ama yine de bezdirmeden kısaca sorular, önerilerimi konuşmayı düşünüyorum bakalım.

Canım önceki mesajlarında da yazdığın gibi bu işin sıkıntısını çeken bilir o yüzden hepimizin derdi ortak oluyor . Belki bir faydası olur birisine diye takipteyiz hala topigi.

Dr larla konuşma kısmına katılıyorum bende hep fikirlerimi paylaşmıştım aklımdakileri vs .. Ben faydasını gördüğümü düşünüyorum .

İnşallah o çok değerli tek embriyon da sana sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olur inşallah canım ..

Sağolasın canım desteğin için. Bakalım konuşalım. Bi yandan araştırıyorum. Ben elimden geleni yapıp gerisini Allah'a havalı ediyorum, O planların en hayırlısını bizim için yapar.
İnşallah o çok değerli tek embriyon da sana sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olur inşallah canım ..
Hakkımızda ne hayır varsa o olsun inşallah

Günaydın bugün şişli memorialde tedavi görrn ve tedavi için izmieden gelen arkadaşımla konultum az önce. Yumurta rezervi sorunu vardı. üç kez transfer üç kez aşılama bir kez döllenme gerçekleşmediği için iptal olan bir tedavisi vardı. Yaşı 41 oldu. Bugün opu işlemi vardı üç yumurtası oluşmuş gelişmişti o kadar inançlı ve umutluydukki. Maalesef opuya girmeden yumurtaların çatladığınj söylemiş melih bey. Ben ne kadar üzüldğm ve onu düşünemiyorum bile. Melih bey aşılama yapalım bu şekilde bebek sahibi olan hastalarımız var demiş. Siz hiç duydunuzmu yada yaşayan birini tanıyormusunuz. Allahım bu zorlu yolda kimseyigözüysşlı kalbi kırık bırakmasın.

Cnm çok üzüldüm ama belkide Melih beyin dediği gibi olur aşılama ile olur. Allahtan ümit kesilmez inşallah herkes-hepimiz sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle evlatlarımızı kucağımıza alalım,Rabbim nasip etsin inşallah.peki çatlama sebebi olarak ne göstermişler çatlatma iğnesinin saatinde falan bi sıkıntı yok dimi

Hiç sormadım çünkü çok kötüydü sorular sorup bunaltmak istemedim nasıl teselli edeceğimi bilemedim. Memorialde pek öyle sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ben çok tavsite ettim bu hastaneyi oda ayrı beni kötü hissettirdi.

Ayni durumu bende yaşadım canım hemde 2 defa ust uste oldu bir arkadaşa artık ne oluyorsa çatlıyor yumurtalar erkenden . Bende kötü hissettim kendimi bu yüzden anlıyorum seni .

Bizim arkadaşın aşı şansı da yok . Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah.

Arkadaşımın yumurta rezervi kötü sağlıklı kaliteli değil galiba. Semra hanım cuma günü muayne sine girmiş. çok güzel ilerliyoruz demiş. O kadar umutluyduki bende öyle. Yaş ilerliyo ve eşide artık sıkıntı vermeye başladı anlafığım kadar. Gece gündüz dua ettik. Ama nasibin ötesi yok

Anladım cnm yinede hayırlısı olsun inşallah. A Asuuhazirannnn da çatlamış ya biri ondan sordum cnm sebep olarak acaba iğne yada opu saatinde bi sıkıntımı oldu diye.Rabbim herbirimizi hepimizi selamete çıkarsın inşallah.İnşallah aşılama ile olur nasip.

Arkadaşlar merhabalar , bende büyük ihtimalle yarın tedaviye başlayacağım . Erkek kaynaklı problemimiz var . Size benim devam edeceğim doktorlar ile ilgili danışmak istedim. Tavsiye edeceğiniz , memnun kaldığınız doktorları yazarsanız çok sevinirim . Ben iki kere Günseli hanım ile görüştüm ama çok iyi hissetmedim . İfadeleri açıklayıcı değil

Bizim durumumuzu yaşamadan bilemezler umarım yaşamazlar
Tüplerinde problem yoksa olur inşâAllah canım
Hayırlısı olsun canım bende günseli hanımla bi türlü anlaşamamıştım yani derdimi anlayamamıştım dosyaya da hsg ile yanlış bişeyler yazmıştı semra hanımla ilk görüşmemizde vardı kendisi tedaviye başladım gönül hanıma randevu verdiler hsg olayını söyledim tekrar düzeltti sonra ben hep yücel beye gittim kendisi bana güven veriyor canım gönül hanımdan da memnun olan çok var

Teyzem 96da evlendi ben 92 doğumluyum yani yarı annem gibiydi evlendiğinde aklım cok ermiyordu ama büyüdükce anlamıstım cocukları olmadıgını karsı apartmanımızda otururlardı bana sıkıca sarılıp ağladığını cok hatırlıyorum hep dua ederdim bebeği olsun diye... cok denedi defalarca tüp bebek denedi yeri geldi para kaptırdı sifacılara yeri geldi ohss oldu karnı kocaman şişti( bunun ohss oldugunu suan anlıyorum). Ancak olmadı eniştemin cocukken gecirdiği bir kaza sperm üretilen bölgeleri tamamen yok etmişti... bir 7 8 sene önce evlatlık aldılar daha 40ı cıkmamış bebeği büyütüyorlar inanın görseniz enişteme cok benziyor... Teyzeme bakışları unutamıyorum diğer teyzemlerin hamile kalınca ondan gizlediğini unutamıyorum.

Neden o kadar iyi embriyo tutunmaz kii embriyo traşlama diye bişi duydum hic duydun mu? Belki tutunmaya yardımcı olabilirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…