Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Teşekkür ederim cevap için . Aynı şeyleri düşünüyorum . Fulya hanımdan verdiler şimdi acaba değişsem mi Fulya hanım ile ilgili bilgisi olan var mı ?

Asuhaziranla sanırum aynı gün başladılar. Durumlarıda aynı gibi aynı iğneleri kulldılar. Allahım yadım etsin sukünet versin yüreklerine. Şimdi aramaya yazmaya cesaret edemiyorum aşıla işine ne karar verdin diye.

Allah herkesin sınavını farklı vermiş. Ne zor ne kötü durumlar yaşıyoruz hepimizin derdi aynı dermanı farklı demekki. Allah herkesin yüzünü güldürsün en hayırlı şekilde.

Tüplerde problem yok ama miyom amelyatı olmuştu yeni evliyken sayısız miyom vardı rahmin duvarında üzerinde. Şimdi gene rahminde kist ve yumurtalıkta çikolata kisti olmuş. Sürekli tedavi hormon ilacı ilerleyen yaş. Steresli bir yaşam. Olumsuz sonuçlar çok yıprattı candostumu. En kötüsü yaş olayı ve eşide biraz artık sıkıntı veriyo. Zor çok zor allah kimseyi zor durumlarda bırakmasın herkesi evladıyla kavuştursun canım.

Eşine göre ne var ki erkekler kaç yaşında olsa da baba oluyor ben kadına cok üzüldüm yaşı ilerledikce şartlar zorlaşan bizleriz inşallah olur ya. Burdaki arkadaşla aynı ilac aynı iğne aynı erken catlama olayı... belkide merkez birşeyde hata yaptı

Anladım cnm zor gerçekten Rabbim yardımcı olsun inşallah herbirimizin ne duası varsa selamate çıkarsın oldursun inşallah.Aşılama için bir an önce karar vermesi lazım yalnız şayet yumoşlar çatladıysa.istersen bi ara hiç bişe yapamasanda halini hatrını sorup derdini dinle olmadı sus sadece, o anlatsın.Eğer eşi de bıt bıt ediyorsa kendini iyice yalnız hissetmesin cnm.

Neden o kadar iyi embriyo tutunmaz kii embriyo traşlama diye bişi duydum hic duydun mu? Belki tutunmaya yardımcı olabilirmiş
İlk iki tedavim yanlış yapılmıştı 3. Tedavimde pozitif aldım ama kaybettim traşlamayı sordum kalın duvarı olana yapılıyor dedi bende pozitif alınca sonradan daha sormadım yaptınız mı diye
Teşekkür ederim cevap için . Aynı şeyleri düşünüyorum . Fulya hanımdan verdiler şimdi acaba değişsem mi Fulya hanım ile ilgili bilgisi olan var mı ?
Fulya hanım Yen'i geldi hiç muayene olmadım ama çok tatlı bi kadın gördüğüm kadarıyla
Hakkından hayırlısı olsun inşâAllah tüpleri açıksa olur nasibinde varsa

Kızlar merhaba. Bi süredir yazmıyorum uzak durmaya çalışıyorum buralardan ama dayanamıyorum tabi ki. Cumartesi günü keseyi gördük karından, bi nebze rahatlamıştım kalp atışı için bekliyorduk ki dün akşam kanamam oldu yogun ve bol miktarda. Hastaneye gittik en yakındaki, karından baktılar kese yerinde diyip iğne vurdular. Kanama kesildi sonra. Başka bir hastaneye daha gittik o da alttan baktı aktif kanama şu an yok dedi kalp atışı için haftaya gel o zamana kadar da dinlen dedi rapor verdi.
Şimdi evdeyim zamanın geçmesini bekliyorum. İçimdeki korkuyu tarif edemem.. Rabbim inşallah dördüncü kez bana o acıyı yaşatmasın diye dua ediyorum.. Sizden de dua istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Canım benim çok geçmiş olsun bazı gebeliklerde oluyor böyle kanamalar kardeşimin de olmuştu ve iğne olmuştu oda çok şükür bebeği doğdu sende bol bol dinlen çok zor bu haftalarda beklemek insanın içi içini yiyor en rahat hafta 12. Haftadan sonraymış inşâAllah o günleride görürüz tekrardan nasip eder Rabbim

Bende bi tek burada rahatlıyorum girmeyeyim diyorum bi bakmışım yine buradayım eşim diyor ki çok araştırıyorsun çok okuyorsun ohh kendisi öyle rahat ki hiç birşeyi sorgulamıyor herşeyin peşinden ben koşuşturuyorum çok mu abartıyorum. 6 sene olmuş kk gireli bu aralar çok giriyorum eskiden bu kadar çok sorgulamazdım herşeyi üst üste negatifleri alınca belki de bi çare arayışıyla kurcalıyorum buraları... neyse kalkayım yemek yapayım yine gelirim inşâAllah

Allah yardimciniz olsun bu kanamalari bende duydum ilk bastan kanama bi basliyor ve kesilmiyor ama bebek anneyi birakmiyor ... uzulmeyin insallah devam eder stresten uzak durun aman

Canım benim inan seninle beraber aynı stresi yaşıyorum şuan dualarımız seninle . İnşallah bu sefer herşey yolunda gidecek Allahın izniyle. .

Allah yardımcısı olsun, güç kuvvet versin arkadaşına. Üzüldüm ben de

Canım Yücel Bey iyi ama biraz yoğunolduğu için açıklama kısmı arıyorsan o kısımda bazen eksik kalıyor. En son ben birazcık bu konuda kırıldım, sorularımı soramadan odadan çıkmış gitmişti. Ama insani ve bilgi açısından iyi gerçekten. Ben bir de Soner Bey'i tavsiye ederim. Çok güzel açıklıyor ve soru sormanıza boşluk bırakıp dinliyor.

Allah çocuğuyla mutluluk sağlık huzur versin, kendi de eşi de minnoşları da çoook mutlu olsunlar inşallah.
Herkesin kabul edip yapabilecrği bir şey değil ama çok güzel, çok insani çok sevap birşey. Helal olsun, Allah razı olsun. Teyzene selamlarımı, sevgilerimi ilet lütfen..

Takip zamanım da bi kere bende giyinene kadar çıktı gitti hemşiresi çok yoğun olduğunu söyledi gerçekten o gün tekti zaten yine gideceğim için ertesi gün çokta önemsemedim ama eşimle gittiğim zamanlarda hep bekledi cevap verdi

Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah. Tez zamanda sıkıntıları sevince döndün inşallah

Canım hiç stres yapma, sana iyi gelmeyecek tek şey stres. Sakin ol arkadaşım, dua et bol bol yattığın yerden. Şakır şakır defalarca kanama yaşayıp bebeğini kucaklayanları da gördük. Hiç canını sıkmıyorsun ve Allah'a daha çok sarılıyorsun.

Evet canım işte bende de 1-2 defa yaptı bunu. Normalde ben giyinene kadar eşim varsa da yoksa da oturup bekliyordu. Herhalde gerçekten acelesi vardı. Ama sonra çıktım sordum ettim yok ulaşamadım. Canım sıkıldı çok hoşlanmadım açıkçası bu durumdan.
O açıdan Soner Bey'i çok takdir ettim. Biz de sohbete gelmiyoruz doktorlarla, yoğunluklarının farkındayız. Ama bizler çok önemli süreçlerdeyiz ve bu bebek sahibi olmaya çalışma konusu çok hassas bir konu. Azıcık bu konulara dikkat bekliyorum ben açıkçası.

Cnm iğne biraz rahatlatır inşallah,bak kese iimiş aktif kanama da yokmuş bırakmıycak inşallah Allahın izniyle.bebiş kendine yer açıyordur belkide tutunmak için öyle derler ya cnm.sen ii düşün ii olsun cnm.bi süre kalkma hiç yat, ayaklarının altına biraz yükselti koy,canını sıkma mutlu şeyler düşün.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,evlatlarımızı korusun esirgesin.Allahım hiçbirimizi evladıyla,evlat acısıyla sınamasın inşallah cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…