Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hiç bir sebep söylemediler çatlamasına ama bence normaldi olabilir birşey bugün de aradım iptal oldu kesin tedavim ama ne yapıcam bundan sonra nasıl bir sonra ki tedaviye hazırlanmam gerekli bilmiyorum hiç

Belkide bilemiyorum merkeze güvenimiz tam tavsiye ediyoruz terslik yaşanınca insan farklı üzülüp suçluluk duyuyor.

Eşi yanındayken aramak istemedim. Arkadaşım insnçlı birisi güçlü birisi. Umarım herşey güzel olur. Maddi olarak ayrı sıkıntı yaş en büyük sıkıntı allah kimseyi zorda komasın bu durumlarda.

Rabbim darda zorda komasın seni o minik yavruyu sana bağışlasın. Yaşadığın diğer acılarına merhem olsun. Allahım ikinizide korusun ayırmasın aynı bedende can olarak dokuz ayı geçirtsin.

Hiç bir sebep söylemediler çatlamasına ama bence normaldi olabilir birşey bugün de aradım iptal oldu kesin tedavim ama ne yapıcam bundan sonra nasıl bir sonra ki tedaviye hazırlanmam gerekli bilmiyorum hiç
Gerçekten çok üzüldüm. Burdan sessizce takip ediyorum. Arkadaşımada bahsetmiştim aynı ilacı kullanıyorsunuz diye hikayeniz benziyo. Bu sefer umutlu ve heyecanlıydı. İzmirde tüm imkanlarını zorlayarak geldi. Boynu bükük dönecek. Nasıl toparlar bilmiyorum. Rabbim ikinizinde yuzune baksın mucizelerle taçlandırsın yuvanızı.

Anketlere yazalım o zaman canım bende önümüzdeki hafta gidicem nasipse bu hafta yücel bey Yokmuş diye gitmek istemedim çünkü sürekli doktor değişmek isteniyorum Soner beyi hiç görmedim

Canım sakın üzülüp kendini de bebegini de strese sokma. Benim de kanamam oldu. Bir gece hastanede yattım. Iğne serum vs öyle atlattık çok şükür. 3 hafta rapor verdi doktorum. Tuvalet harici hiç kalkmadan yattım. Sende istirahat et bol bol. Ins bebegin seni bırakmayacak..dualarım seninle.

Amin cnm amin Rabbim yardımcımız olsun cümleten inşallah.darda zorda koymasın hiçbirimizi.Dermansız dert vermesin Rabbim.HepimiZi selamete çıkarsın inşallah.

Anketlere yazalım o zaman canım bende önümüzdeki hafta gidicem nasipse bu hafta yücel bey Yokmuş diye gitmek istemedim çünkü sürekli doktor değişmek isteniyorum Soner beyi hiç görmedim
Ya şikayet gibi yazmak da ıugunolmaz belki. Adam ilgili, bilgili. Haksızlık etmek istemem. Ama bu konu tabii geri bildirim verilmesi gereken de bir konu. Tabii şöyle bir durum var bence Yücel Bey ile ilgili. Burada kimi görsem takip doktoru Yücel Bey, arada bir iki Gönül Hanım var, belki Günseli Hanım. En yoğun ve Semra Hanım'dan sonra en tecrübeli ve tercih edilen artık Yücel Bey gibi. Haliyle orada bir sıkıntı var gibi. Çok yoğun olduğu için bunalmış ve hasta sayısının fazlalığı nedeniyle hasta başına ilgi ve zaman ayırma kısmı otomatik olarak düşüyor olabilir. Merkezin çözmesi gereken konulardan biri bu bence. Ben de işyerimde aşırı yoğun biri olarak ( şu an yıllık izindeyim de biraz insana benzedim, yoksa buraya gündüz girmek yazmak nerdeeee) ben de işlerime gösterdiğim özeni zamanla mecburen sistemin beni itmesi nedeni ile azaltabiliyorum. Yücel Bey bence şu an bu durumda, adama da yazık. Ama tabii benim işim insan hayatındaki bu kadar önemli bir konu olmadığı için idare ediyorum. Onların işi maalesef özellikle bizim toplumumuzda aşırı hassas bir konu, önemini hiç bir nedenle yitiremez.

Canım bence de hasta grubunun çoğu Yücel beyi tercih ettiği için adam da ne yapsın,odadan odaya koşturuyor bir hastasına bakarken diğer hastasını yan odaya alıp orada Yücel beyi beklettiklerine de şahit oldum ama dediğim gibi bu yoğunluk yalnızca Yücel bey ve Semra hanım için geçerli..Gönül hanım da çok tercih ediliyor ama onun Yücel bey kadar yoğunluğu yok..Bence de Hi konuyu ankete ve birime bildirmek hoş olmayabilir ama Yücel beye muayeneye girdiğinizde söylemek onunla paylaşmak daha doğru olabilir gibi geliyor..

Evet. Aslında zaten hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz, söylüyoruz şu anda.Adam yoğunluktan napsın dediğin gibi ben belimde o bezle muayeneye hazır bile bayağı uzun beklediğim de oldu yan odadaki hastadan çıkıp gelmesini. Malum muayene durumunda beklemek hiçbirimizin pek hoşuna gitmiyor. Sorularımızı soramamak, kafada deli sorularla hastaneden çıkmak..Dediğim gibi merkezin kendi çözüm bulması gereken bir konu. Uygun bir ortamda uygun şekilde herkesin faydası için dile getirebilinir belki . Adam da rahatlar valla.

Gece gece bir yakınımın, bayağı bir yakınımın tesadüfen doğum hikayesi videosunu gördüm. Ki 2 yıl önce tüm bireysel sosyal hesaplarımı kapadım bana iyi gelmediğini fark edip ki doğru kararmış, çok alakasız tesadüfi bir ortamda gördüm. Neyse bu yakınım 4. Tüp bebek denemesinde mutluluğu yakalamış biri. Allah bebeği ile mutlu mesut etsin, bir ömür sağlık versin inşallah, çok bekledi O da, çok yıprandı. Ama Gece gece ne ağladım var ya videoyu izlerken.. Hiç benim böyle bir anım olmayacakmış gibi.. Allah ne derse o tabii, olmayabilirde hiç, razıyız elhamdülillah. Ama olursa sanırım birilerinin bu videoları, çılgın mutlu bebekli paylaşımları görünce içini paramparça edeceğini çok net bile bile yapmam, yapamam herhalde. Hem de benim hala acılarım devam ederken hala ben de evlat hasreti ile yanarken gidip midesi bulanıyor diye destek vermeye çalıştığım biri.. Hem de yaşadıklarımı bilen biri, hem de bana benzer başka bir yakınımız da aynı şeyleri yaşamışken..
Bu kadar mı önemli paylaşmak?
Allahım bana verirse nasip ederse inşallah böyle yapmam, diğer tarafa geçince ardımdakileri unutup böylesine kimsenin canını acıtmam..

Canım aynı sıkıntı bir yakınımda oldu yoğun kanama sonrası iğne verdiler dinlendi öbür hafta kalp atışını duydular cok sükür devam ediyor su an herşey yolunda 10.hafta da falan işine devam ediyor artık maşallah..inşallah seninde öyle olur kalbini ferah tutmaya çalış

Artık bir doktorum da yok
Doktorum merkezden ayrılıyor
3.tedavi için başlayacaktım
Ne olacak bilmiyorum

yok canım ya ne şikayeti ben sadece beklentiler bölümünde doktor ismi vermeden isteklerimizi yazmayı kastettim yanlış anlaşılma olmasın sakın yücel bey asla böyle biri değil hiç birisi değil kimsenin hakkını yemiyeyim Rabbim hepsinden razı olsun o yoğunluğa göre işini kaliteli yapan bi insan hiç kıyamam ben onlara :))

Bende aynı şeyleri düşünüyorum canım eskiler hep der ki; öksüzün yetimin yanında ana babadan, eşi olmayanın yanında eşinden,evladı olmayanın yanında ise çocuktan bahsetme diye şimdi internet denen illet yüzünden kim dikkat eder oldu ki bunlara... anneler günü... babalar günü... herkesin herşeyi dört dörtlük asla gözümüz yok ama empati yapma denen yetenekte onlarda yok. İnanın ben eşimle el ele gezerken bile eşini kaybeden vardır diye nispet eder gibi içim hiç rahat etmiyor bende aşırı detaycıyım ince düşünüyorum

Yok canım şikayet değil benim demek istediğim isim vermeden merkezden beklentimiz olarak kastettim aslında ben şuan sinir olduğum takip doktorumu bile şikayet etmedim aile hekimim çok sinir bozucuydu bişey soruyordum git beni şikayet et diyordu :) bende sakince neden şikayet edeyim diyordum gerçi onun psikolojik sorunları varmış ve gitti çok şükür şikayetler çok olunca. yani demem o ki asla bi doktoru şikayet etmem çok canımı yakmadıkça ki inşâAllah öyle bişey olmaz

Bu konulara duyarlı insanlar farkındaysanız çoğunlukla canı bi şekilde yanmış insanlar oluyor canım;bizim gibi..Bu sosyal medya denen illet rezil bi hal almaya başladı; babasının ameliyat görüntüsünden,çoçuğunun diş buğdayı partisindeki peçetelere kadar fotoğraf koyuyor insanlar ve tek dert maalesef başkalarını imrendirmek..Bende bu var ve sergiliyorum mesajı..Üzücü... Ben kendi akrabalarımdan,bayramda mezarlıkta yer bildirimi yapıp da altına ‘‘Aile büyüklerini ziyaret’’ yazan gördüm yaa:)))

Canım ne kadar dikkatlisin maşallah. Bu anneler babalar günü zaten iyice saçmalık. Piyasada hediye satılsın diye ticari kaygılarla yetimin öksüzün kalbini sızlatmak ne bencillik.. bir de üstüne bizim gibi annelik babalık hasreti çekenleri eklersen iyice üzücü ama yine de daha çok anne babası olmayanlar için üzücü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…