Sosyal medya çağın vebası gerçekten. Allah akıl fikir izan versin hepimize. Ben kapadım hesaplarımı, ne benim hayatım ortada olsun, ne ben başkalarının yegiği içtiği giydiği çoluğu çocuğunu göreyim. 2 yıldır kafam rahat etti. İnsanlık çıldırmış gibi sosyal medyada. Herkes çok mutlu kimsenin derdi yok, hep geziyor, hep yiyor.. E maşallah şükret otur o zaman ne diyelim..Bu konulara duyarlı insanlar farkındaysanız çoğunlukla canı bi şekilde yanmış insanlar oluyor canım;bizim gibi..Bu sosyal medya denen illet rezil bi hal almaya başladı; babasının ameliyat görüntüsünden,çoçuğunun diş buğdayı partisindeki peçetelere kadar fotoğraf koyuyor insanlar ve tek dert maalesef başkalarını imrendirmek..Bende bu var ve sergiliyorum mesajı..Üzücü... Ben kendi akrabalarımdan,bayramda mezarlıkta yer bildirimi yapıp da altına ‘‘Aile büyüklerini ziyaret’’ yazan gördüm yaa:)))
Canım haklısın genel olarak bu konuda geri bildirim verilebilinir merkeze.yok canım ya ne şikayeti ben sadece beklentiler bölümünde doktor ismi vermeden isteklerimizi yazmayı kastettim yanlış anlaşılma olmasın sakın yücel bey asla böyle biri değil hiç birisi değil kimsenin hakkını yemiyeyim Rabbim hepsinden razı olsun o yoğunluğa göre işini kaliteli yapan bi insan hiç kıyamam ben onlara:))
Memorial'den mi bahsediyorsun? Hangi doktor ayrılıyormuş ki?Artık bir doktorum da yok
Doktorum merkezden ayrılıyor
3.tedavi için başlayacaktım
Ne olacak bilmiyorum
Çok sevindim cnm gözün aydın.Rabbim herbirimize evlatlarımızı sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Rabbim bu yolda;yolun neresinde olursak olalım başında,ortasında,sonunda herbirimizin dualarını kabul edilenlerden eylesin,herbirimizin yardımcısı olsun selamete çıkarsın inşallah.günaydın güel arkadaşlarım. çok şükür maşallah kalp atışını duydum . doktorum çok kısa dinletti.
ben bu serüvene başlarken hep sanıyordum ki, pozitif test sonucunu görünce rahatlayacağım.
her şey bitti kurtuldum diyeceğim. ama meğer olmuyormuş. beta artışları, keseler, kalp,sonrasında da devam
edip etmeyeceği... hep insanın aklında sorular. sanırım şöyle 12 haftayı devirmeden azcık rahat nefes alamayacağız.
kendim için , sizler için sürekli dilimde kalbimde dua. bu süreçlerde beni tek rahatlatan şey namaz ve dua.
sürekli bunlarla istişare halindeyim. biraz normal hayattan soyutladım kendimi sanki ama inşallah yakında dönücem normal hayata :)
çok yakın bir arkadaşım test günü beni aramıştı. test sonucumu sormuştu. pozitif ama düşük bir değer kötüyüm demiştim. sonrasında bana 'aaa pozitif mi, ama hemen heyecanlanma arkadaşımında öyleydi sonra değeri düştüü' dedi. o günden beri o ve diğer arkadaşlarımlada arama biraz mesafe koydum. negatif şeyleri kaldıramadığımı farkettim.
bu çok farklı bir serüvenmiş arkadaşlar. inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle hayırla evlatlarımıza kavuşuruz. inanın hep duamdasınız hepimiz çaba veren herkes isteyen arzulayan herkes bir gün anne olabilsin diye dua ediyorum.
O yakınında büyük olasılık çevresinde milletin gösterişlerinden etkilenip hırs yapmıştır benim olursa onu yapacam bunu yapacam derdine düşüp nispet yapanlara nispet yapayım derken kendi durumunda olanları unutmuş. Bazı topikleri takip ediyorum. İnanamıyorum okuduklarıma. Basit ve aciz insanlar bu tür şeylerle besleniyorlar yoksa hayatta kalamazlar. Çok takılma kimse seni inanki anlamaz. Bu bizim bakış açımızı duyanlarda fesatlık yaptığımızı düşünüyorlar. Benim başıma geldi çünkü. Şindi izliyorum gülüyorum allah akıl fikir versin diyip geçiyorum.Gece gece bir yakınımın, bayağı bir yakınımın tesadüfen doğum hikayesi videosunu gördüm. Ki 2 yıl önce tüm bireysel sosyal hesaplarımı kapadım bana iyi gelmediğini fark edip ki doğru kararmış, çok alakasız tesadüfi bir ortamda gördüm. Neyse bu yakınım 4. Tüp bebek denemesinde mutluluğu yakalamış biri. Allah bebeği ile mutlu mesut etsin, bir ömür sağlık versin inşallah, çok bekledi O da, çok yıprandı. Ama Gece gece ne ağladım var ya videoyu izlerken.. Hiç benim böyle bir anım olmayacakmış gibi.. Allah ne derse o tabii, olmayabilirde hiç, razıyız elhamdülillah. Ama olursa sanırım birilerinin bu videoları, çılgın mutlu bebekli paylaşımları görünce içini paramparça edeceğini çok net bile bile yapmam, yapamam herhalde. Hem de benim hala acılarım devam ederken hala ben de evlat hasreti ile yanarken gidip midesi bulanıyor diye destek vermeye çalıştığım biri.. Hem de yaşadıklarımı bilen biri, hem de bana benzer başka bir yakınımız da aynı şeyleri yaşamışken..
Bu kadar mı önemli paylaşmak?
Allahım bana verirse nasip ederse inşallah böyle yapmam, diğer tarafa geçince ardımdakileri unutup böylesine kimsenin canını acıtmam..
günaydın güel arkadaşlarım. çok şükür maşallah kalp atışını duydum . doktorum çok kısa dinletti.
ben bu serüvene başlarken hep sanıyordum ki, pozitif test sonucunu görünce rahatlayacağım.
her şey bitti kurtuldum diyeceğim. ama meğer olmuyormuş. beta artışları, keseler, kalp,sonrasında da devam
edip etmeyeceği... hep insanın aklında sorular. sanırım şöyle 12 haftayı devirmeden azcık rahat nefes alamayacağız.
kendim için , sizler için sürekli dilimde kalbimde dua. bu süreçlerde beni tek rahatlatan şey namaz ve dua.
sürekli bunlarla istişare halindeyim. biraz normal hayattan soyutladım kendimi sanki ama inşallah yakında dönücem normal hayata :)
çok yakın bir arkadaşım test günü beni aramıştı. test sonucumu sormuştu. pozitif ama düşük bir değer kötüyüm demiştim. sonrasında bana 'aaa pozitif mi, ama hemen heyecanlanma arkadaşımında öyleydi sonra değeri düştüü' dedi. o günden beri o ve diğer arkadaşlarımlada arama biraz mesafe koydum. negatif şeyleri kaldıramadığımı farkettim.
bu çok farklı bir serüvenmiş arkadaşlar. inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle hayırla evlatlarımıza kavuşuruz. inanın hep duamdasınız hepimiz çaba veren herkes isteyen arzulayan herkes bir gün anne olabilsin diye dua ediyorum.
Canım benim pıt pıt ları duyduk sonunda çok şükür! Çok seviniyorum senin için. Allah tamamına etdirsin, bin kere maşallah.günaydın güel arkadaşlarım. çok şükür maşallah kalp atışını duydum . doktorum çok kısa dinletti.
Varlığın imtihanı yokluğun imtihanından zordur, kul fark etmezmiş kendine verilen nimetlerle nasıl bir imtihana çekildiğinin. Yokluğunu çektiğimizi şu an hepimiz anlıyoruz, Allah'a yakarıyor, istediğimiz için dua edip duruyoruz. Yarın olur ya bize de nasip olursa.. Allahım o zaman bize bu günleri unutturmasın, şaşırtmasın, azdırmasın..O yakınında büyük olasılık çevresinde milletin gösterişlerinden etkilenip hırs yapmıştır benim olursa onu yapacam bunu yapacam derdine düşüp nispet yapanlara nispet yapayım derken kendi durumunda olanları unutmuş. Bazı topikleri takip ediyorum. İnanamıyorum okuduklarıma. Basit ve aciz insanlar bu tür şeylerle besleniyorlar yoksa hayatta kalamazlar. Çok takılma kimse seni inanki anlamaz. Bu bizim bakış açımızı duyanlarda fesatlık yaptığımızı düşünüyorlar. Benim başıma geldi çünkü. Şindi izliyorum gülüyorum allah akıl fikir versin diyip geçiyorum.
Canım benim çok şükür mâşâAllah gözlerim doldu okurken o kadar mutlu oldum ki anlatamamgünaydın güel arkadaşlarım. çok şükür maşallah kalp atışını duydum . doktorum çok kısa dinletti.
Sorma ya bende artık çok bunaldım çok şükür ki bizim ailede yok böyle tipler ablalarım da yani ama instagramda dolu akraba arkadaşBu konulara duyarlı insanlar farkındaysanız çoğunlukla canı bi şekilde yanmış insanlar oluyor canım;bizim gibi..Bu sosyal medya denen illet rezil bi hal almaya başladı; babasının ameliyat görüntüsünden,çoçuğunun diş buğdayı partisindeki peçetelere kadar fotoğraf koyuyor insanlar ve tek dert maalesef başkalarını imrendirmek..Bende bu var ve sergiliyorum mesajı..Üzücü... Ben kendi akrabalarımdan,bayramda mezarlıkta yer bildirimi yapıp da altına ‘‘Aile büyüklerini ziyaret’’ yazan gördüm yaa:)))
Gerçekten çok üzücü canım Rabbim merhamet versin herkeseCanım ne kadar dikkatlisin maşallah. Bu anneler babalar günü zaten iyice saçmalık. Piyasada hediye satılsın diye ticari kaygılarla yetimin öksüzün kalbini sızlatmak ne bencillik.. bir de üstüne bizim gibi annelik babalık hasreti çekenleri eklersen iyice üzücü ama yine de daha çok anne babası olmayanlar için üzücü..
Çok güzel yazmışsın canım gündemin bu konularada ihtiyacı varSosyal medya çağın vebası gerçekten. Allah akıl fikir izan versin hepimize. Ben kapadım hesaplarımı, ne benim hayatım ortada olsun, ne ben başkalarının yegiği içtiği giydiği çoluğu çocuğunu göreyim. 2 yıldır kafam rahat etti. İnsanlık çıldırmış gibi sosyal medyada. Herkes çok mutlu kimsenin derdi yok, hep geziyor, hep yiyor.. E maşallah şükret otur o zaman ne diyelim..
Neyse gece gece canım acıyınca yazıverdim buraya kusura bakmayın kafa şişirdim, gündem yaptım belki gereksiz.
arkadaş yanılmıyorsam Antalya'da yaşıyor orada ki memorialden bahsediyorMemorial'den mi bahsediyorsun? Hangi doktor ayrılıyormuş ki?
Memorial ise üzülme zaten hepsi dosyaları görüyor, son kararları hep Semra Hoca ile alıyorlar.
Tedavin inşallah seni endişe ettiğin bu yenilikle güzel sona taşır canım, hiç kafana taktığına bile değmez bu.
Senin naturel transferdi değil mi o zaman rahim yorulmamış oluyor diye biliyorumNegatif alan arkadaşlar genelde dondurulmuşlarla hemen bir sonraki adete transfer öneriliyor galiba. Eğer fiziksel ek bir uygulama olmayacaksa ve bizler psikolojik olarak evet hazırız diyorsak. Farklı şekilde ilerleyen oldu mu ? Hemen arkasına devam etmek mi yoksa bir kaç ay rahim dinlense daha mı iyi acaba?
Hayırlısı olsun canım ayrılsın bişey olmaz diğer doktorlar nasıl belki daha iyi gelecek sana pgtyi sordun mu hiç? Dondurulmuşun var mıydı?
Memorial'den mi bahsediyorsun? Hangi doktor ayrılıyormuş ki?
Memorial ise üzülme zaten hepsi dosyaları görüyor, son kararları hep Semra Hoca ile alıyorlar.
Tedavin inşallah seni endişe ettiğin bu yenilikle güzel sona taşır canım, hiç kafana taktığına bile değmez bu.
Başka uzman yoktu canım gittim merkezide tek doktora oydu yerine kim gelecek belli değilmiş henüz Dr 5. Gün embriyosu na pgt önermem dedi
canım yaşadığın süreçleri biliyorum ben senin yerinde olsam ısrarla pgt isterim. doktorunun önermemesini anlayamıyorum. bence sen ısrarla iste. maddi olarak çok zorlamayacaksa yaptırmalısın.
Maddi olarak şuan yaptıramam
Düşük metaryel yok benim
Çok küçük olduğu için
Embriyo kendi istemiyor
Sağlık sorunun yok
Bunu kafana sok dedi
İlk düşüğümde korktum
İkinci sadece tesadüftü
Blastokist 1. Kalite embriyo Ya ben pgt önermem dedi
Canım ya üşenmemiş tek tek yazmış.. Sağolasın canım hepsi için.Sorma ya bende artık çok bunaldım çok şükür ki bizim ailede yok böyle tipler ablalarım da yani ama instagramda dolu akraba arkadaş
Gerçekten çok üzücü canım Rabbim merhamet versin herkese
Çok güzel yazmışsın canım gündemin bu konularada ihtiyacı var
arkadaş yanılmıyorsam Antalya'da yaşıyor orada ki memorialden bahsediyor
Senin naturel transferdi değil mi o zaman rahim yorulmamış oluyor diye biliyorum
Canım merhaba nasilsin çok uzuldum. Ama cok sukur kanamanin durmasi guzel bir haber. Insallah son kanaman olurKızlar merhaba. Bi süredir yazmıyorum uzak durmaya çalışıyorum buralardan ama dayanamıyorum tabi ki. Cumartesi günü keseyi gördük karından, bi nebze rahatlamıştım kalp atışı için bekliyorduk ki dün akşam kanamam oldu yogun ve bol miktarda. Hastaneye gittik en yakındaki, karından baktılar kese yerinde diyip iğne vurdular. Kanama kesildi sonra. Başka bir hastaneye daha gittik o da alttan baktı aktif kanama şu an yok dedi kalp atışı için haftaya gel o zamana kadar da dinlen dedi rapor verdi.
Şimdi evdeyim zamanın geçmesini bekliyorum. İçimdeki korkuyu tarif edemem.. Rabbim inşallah dördüncü kez bana o acıyı yaşatmasın diye dua ediyorum.. Sizden de dua istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?