Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sosyal medya çağın vebası gerçekten. Allah akıl fikir izan versin hepimize. Ben kapadım hesaplarımı, ne benim hayatım ortada olsun, ne ben başkalarının yegiği içtiği giydiği çoluğu çocuğunu göreyim. 2 yıldır kafam rahat etti. İnsanlık çıldırmış gibi sosyal medyada. Herkes çok mutlu kimsenin derdi yok, hep geziyor, hep yiyor.. E maşallah şükret otur o zaman ne diyelim..
Neyse gece gece canım acıyınca yazıverdim buraya kusura bakmayın kafa şişirdim, gündem yaptım belki gereksiz.

Canım haklısın genel olarak bu konuda geri bildirim verilebilinir merkeze.

Artık bir doktorum da yok
Doktorum merkezden ayrılıyor
3.tedavi için başlayacaktım
Ne olacak bilmiyorum
Memorial'den mi bahsediyorsun? Hangi doktor ayrılıyormuş ki?
Memorial ise üzülme zaten hepsi dosyaları görüyor, son kararları hep Semra Hoca ile alıyorlar.
Tedavin inşallah seni endişe ettiğin bu yenilikle güzel sona taşır canım, hiç kafana taktığına bile değmez bu.

Negatif alan arkadaşlar genelde dondurulmuşlarla hemen bir sonraki adete transfer öneriliyor galiba. Eğer fiziksel ek bir uygulama olmayacaksa ve bizler psikolojik olarak evet hazırız diyorsak. Farklı şekilde ilerleyen oldu mu ? Hemen arkasına devam etmek mi yoksa bir kaç ay rahim dinlense daha mı iyi acaba?

günaydın güel arkadaşlarım. çok şükür maşallah kalp atışını duydum . doktorum çok kısa dinletti.
ben bu serüvene başlarken hep sanıyordum ki, pozitif test sonucunu görünce rahatlayacağım.
her şey bitti kurtuldum diyeceğim. ama meğer olmuyormuş. beta artışları, keseler, kalp,sonrasında da devam
edip etmeyeceği... hep insanın aklında sorular. sanırım şöyle 12 haftayı devirmeden azcık rahat nefes alamayacağız.
kendim için , sizler için sürekli dilimde kalbimde dua. bu süreçlerde beni tek rahatlatan şey namaz ve dua.
sürekli bunlarla istişare halindeyim. biraz normal hayattan soyutladım kendimi sanki ama inşallah yakında dönücem normal hayata :)

çok yakın bir arkadaşım test günü beni aramıştı. test sonucumu sormuştu. pozitif ama düşük bir değer kötüyüm demiştim. sonrasında bana 'aaa pozitif mi, ama hemen heyecanlanma arkadaşımında öyleydi sonra değeri düştüü' dedi. o günden beri o ve diğer arkadaşlarımlada arama biraz mesafe koydum. negatif şeyleri kaldıramadığımı farkettim.
bu çok farklı bir serüvenmiş arkadaşlar. inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle hayırla evlatlarımıza kavuşuruz. inanın hep duamdasınız hepimiz çaba veren herkes isteyen arzulayan herkes bir gün anne olabilsin diye dua ediyorum.

Çok sevindim cnm gözün aydın.Rabbim herbirimize evlatlarımızı sağlıkla sıhatle hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Rabbim bu yolda;yolun neresinde olursak olalım başında,ortasında,sonunda herbirimizin dualarını kabul edilenlerden eylesin,herbirimizin yardımcısı olsun selamete çıkarsın inşallah.

O yakınında büyük olasılık çevresinde milletin gösterişlerinden etkilenip hırs yapmıştır benim olursa onu yapacam bunu yapacam derdine düşüp nispet yapanlara nispet yapayım derken kendi durumunda olanları unutmuş. Bazı topikleri takip ediyorum. İnanamıyorum okuduklarıma. Basit ve aciz insanlar bu tür şeylerle besleniyorlar yoksa hayatta kalamazlar. Çok takılma kimse seni inanki anlamaz. Bu bizim bakış açımızı duyanlarda fesatlık yaptığımızı düşünüyorlar. Benim başıma geldi çünkü. Şindi izliyorum gülüyorum allah akıl fikir versin diyip geçiyorum.

Hadi gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah
Sana bişey diyeyim mi asıl dert hamile kalınca başlıyormuş
Bende hep hamile kalınca iş bitecek sanıyordum
Meğersem öyle değilmiş
Şimdi ise sağ salim kucağımıza alabilecekmiyiz derdi var
Bebeği olan annelerde doğumdan sonra da bu sitrestin devam ettiğini söylüyorlar

Canım benim pıt pıt ları duyduk sonunda çok şükür! Çok seviniyorum senin için. Allah tamamına etdirsin, bin kere maşallah.
Dediğin gibi her aşaması stres, heyecan ama hep güzel gidecek inşallah.
Negatifleri azcık kenara ayırın. Kimse ile ilgilenmek zorunda değilsin, çok özel anlardasın, kendini sev, yumoşumu eşini sev, mutlu olun, Allah'ı anın. Seni kıranları sana iyi gelmeyenleri kırmafan dökmeden azcık kenara rafa koy..
Allahım yar ve yardımcın olsun, bizi güzel gelişmelerinden habersiz bırakma.

Varlığın imtihanı yokluğun imtihanından zordur, kul fark etmezmiş kendine verilen nimetlerle nasıl bir imtihana çekildiğinin. Yokluğunu çektiğimizi şu an hepimiz anlıyoruz, Allah'a yakarıyor, istediğimiz için dua edip duruyoruz. Yarın olur ya bize de nasip olursa.. Allahım o zaman bize bu günleri unutturmasın, şaşırtmasın, azdırmasın..
fesat olduğunu düşününleri de boşver canım, hiç duyma. La havle çek yoluna devam et.

Canım benim çok şükür mâşâAllah gözlerim doldu okurken o kadar mutlu oldum ki anlatamam Nasıl bir mucize değil mi Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin

Negatif insanlardan bende artık çektim kendimi sende en iyisini yapmışsın

Sorma ya bende artık çok bunaldım çok şükür ki bizim ailede yok böyle tipler ablalarım da yani ama instagramda dolu akraba arkadaş
Gerçekten çok üzücü canım Rabbim merhamet versin herkese
Çok güzel yazmışsın canım gündemin bu konularada ihtiyacı var
arkadaş yanılmıyorsam Antalya'da yaşıyor orada ki memorialden bahsediyor

Senin naturel transferdi değil mi o zaman rahim yorulmamış oluyor diye biliyorum

Hayırlısı olsun canım ayrılsın bişey olmaz diğer doktorlar nasıl belki daha iyi gelecek sana pgtyi sordun mu hiç? Dondurulmuşun var mıydı?

Başka uzman yoktu canım gittim merkezide tek doktora oydu yerine kim gelecek belli değilmiş henüz Dr 5. Gün embriyosu na pgt önermem dedi

Antalya memorial

Başka uzman yoktu canım gittim merkezide tek doktora oydu yerine kim gelecek belli değilmiş henüz Dr 5. Gün embriyosu na pgt önermem dedi

canım yaşadığın süreçleri biliyorum ben senin yerinde olsam ısrarla pgt isterim. doktorunun önermemesini anlayamıyorum. bence sen ısrarla iste. maddi olarak çok zorlamayacaksa yaptırmalısın.

canım yaşadığın süreçleri biliyorum ben senin yerinde olsam ısrarla pgt isterim. doktorunun önermemesini anlayamıyorum. bence sen ısrarla iste. maddi olarak çok zorlamayacaksa yaptırmalısın.

Maddi olarak şuan yaptıramam
Düşük metaryel yok benim
Çok küçük olduğu için
Embriyo kendi istemiyor
Sağlık sorunun yok
Bunu kafana sok dedi
İlk düşüğümde korktum
İkinci sadece tesadüftü

Blastokist 1. Kalite embriyo Ya ben pgt önermem dedi

En fazla 3.denerim
Ve tedavilere yıllarca ara veririm
Çünkü çok yoruldum

anlıyorum canım ama mesela şişlide pgt'yi zaten sadece 5. güne gelen embriyolara yapabiliyorlar. yani pgt yapılan embriyoların zaten 5, gün olması gerekiyor. ama neticede doktor bunu diyorsa bir yerden sonra bizler çaresiz kalıyoruz. Allah yardımcın olsun canım inşallah 3, denemende yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın inşallahh.

Canım ya üşenmemiş tek tek yazmış.. Sağolasın canım hepsi için.

Canım merhaba nasilsin çok uzuldum. Ama cok sukur kanamanin durmasi guzel bir haber. Insallah son kanaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…