Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Başka uzman yoktu canım gittim merkezide tek doktora oydu yerine kim gelecek belli değilmiş henüz Dr 5. Gün embriyosu na pgt önermem dedi
Aynı durumdayız canım bende 11 haftalık kaybettim kürtaj oldum ve genetiğe gönderdik kromozom bozukluğu çıktı bakalım henüz merkezle görüşmedim dpndurulmuş 5. Gün embriyolarım var ne diyecekler

Canım benim görüşmemde geçen konuya göre şunu anladım. Donmuş embriyoyu çözüp pgt yapıyorlar diye anladım.
İnşallah seninkilere de yapılır.

Kromozom bozukluğu çıkan embriyoya çok iyi blastokist dendi mi ?

İnşallah canım
Kaliteli embriyoya pgt istemem dedi
3.denedikten sonra
Artık ara vermek istiyorum
Çok yoruldum

Canım benim görüşmemde geçen konuya göre şunu anladım. Donmuş embriyoyu çözüp pgt yapıyorlar diye anladım.
İnşallah seninkilere de yapılır.
Hiç bilmiyorum napcaz canım tek bi tane göndersek inşâAllah iyi çıkar yoksa tek tek göndermek zaman kaybı öteki türlü de bizi çok zorlayacak
Evet canım 5. Gün 5aa kaliteydi
Çok zor canım
3.denedikten sonra
Uzun süre ara vermeyi düşünüyorum
kaç yaşındasın canım inşâAllah bu son olur bebeğine kavuşunca unutursun bu zor günleri

27 yaşındayım
Doktorum gençsin
Embriyonda var
Transfer diyor
Düşükler neden oluyor

Kızlar naturel transferde adetin hangi günlerinde çağırıyorlar bilginiz var mı 2. Günle başlanıyor ondan sonra kaç kez çağırıyolar ortalama

27 yaşındayım
Doktorum gençsin
Embriyonda var
Transfer diyor
Düşükler neden oluyor

Sen kaç yaşındasın cnm
Ben 33 yaşındayım o yüzden ara vermek gibi bi lüksüm yok7 senedir çok yıprandım ilk bebekte düştüğü çoğu doktor önemsemiyor istersen şişliye gel bakalım buradaki doktorlar ne diyor buradakiler çok hassas her konuda ya da dosyalarını gönder hemşire mail adresine geri dönüş yapıyorlar şehir dışındayım deyince
Canım benim bir tanıdığım donmuş embriyolarını başka merkeze taşıtı çözdürdü pgt yaptırdı. Oluyor yani donmuş embriyoya pgt .
Peki olumlu sonuç aldı mı?
Kızlar naturel transferde adetin hangi günlerinde çağırıyorlar bilginiz var mı 2. Günle başlanıyor ondan sonra kaç kez çağırıyolar ortalama
2. Günden sonra yumurtanın büyüklüğüne göre 2-3 günde bir çağırıyorlar canım

Cnm hikayeni hatırlıyorum Allah yardım etsin hepimize ama yanıldığın bi nokta var cnm blastokist yani 5.güne gelen embriyo embriyologların sadece dışarıdan baktığı kadarıyla çok iyi deniyor ama pgt yapılmadan anlaşılmıyoo iç yapısı

Hımm yani yumurta takip sürecinde plduğu gibi sık sık çağırıyolar ben daha seyrek çağırıyolar sanıyodum arada belki tatilllik bir zaman olurmu diye düşündüm de

Canım beni 2. Günden itibaren 1 hafta sonrA yani 9. Gün çağırdılar;sonra 12. Gün ve 14. Gün..14. Günün akşamı da çatlatma iğnesini vurdum

İnşallah canım
Kaliteli embriyoya pgt istemem dedi
3.denedikten sonra
Artık ara vermek istiyorum
Çok yoruldum
Benimkiler de 5 aa kaliteydi ama kromozomsal sorun var sonuçta kromozomal sorunlu bebek doğadabiliyor hasta yıllarca yaşayabiliyor kadın doğumcular genetikten pek anlamıyor sizin kromozom analizleriniz çıktı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…