- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Aynı durumdayız canım bende 11 haftalık kaybettimBaşka uzman yoktu canım gittim merkezide tek doktora oydu yerine kim gelecek belli değilmiş henüz Dr 5. Gün embriyosu na pgt önermem dedi
En fazla 3.denerim
Ve tedavilere yıllarca ara veririm
Çünkü çok yoruldum
Canım benim görüşmemde geçen konuya göre şunu anladım. Donmuş embriyoyu çözüp pgt yapıyorlar diye anladım.Aynı durumdayız canım bende 11 haftalık kaybettimkürtaj oldum ve genetiğe gönderdik kromozom bozukluğu çıktı bakalım henüz merkezle görüşmedim dpndurulmuş 5. Gün embriyolarım var ne diyecekler
Aynı durumdayız canım bende 11 haftalık kaybettimkürtaj oldum ve genetiğe gönderdik kromozom bozukluğu çıktı bakalım henüz merkezle görüşmedim dpndurulmuş 5. Gün embriyolarım var ne diyecekler
Çok zor elbet biliyorum ama benim 4. Denenem olacak umudunu kaybetme
anlıyorum canım ama mesela şişlide pgt'yi zaten sadece 5. güne gelen embriyolara yapabiliyorlar. yani pgt yapılan embriyoların zaten 5, gün olması gerekiyor. ama neticede doktor bunu diyorsa bir yerden sonra bizler çaresiz kalıyoruz. Allah yardımcın olsun canım inşallah 3, denemende yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın inşallahh.
Hiç bilmiyorum napcaz canım tek bi tane göndersek inşâAllah iyi çıkar yoksa tek tek göndermek zaman kaybı öteki türlü de bizi çok zorlayacakCanım benim görüşmemde geçen konuya göre şunu anladım. Donmuş embriyoyu çözüp pgt yapıyorlar diye anladım.
İnşallah seninkilere de yapılır.
Evet canım 5. Gün 5aa kaliteydiKromozom bozukluğu çıkan embriyoya çok iyi blastokist dendi mi ?
kaç yaşındasın canım inşâAllah bu son olur bebeğine kavuşunca unutursun bu zor günleriÇok zor canım
3.denedikten sonra
Uzun süre ara vermeyi düşünüyorum
Siz görüşmeye gittiniz mi ne söyledilerCanım benim görüşmemde geçen konuya göre şunu anladım. Donmuş embriyoyu çözüp pgt yapıyorlar diye anladım.
İnşallah seninkilere de yapılır.
Hiç bilmiyorum napcaz canım tek bi tane göndersek inşâAllah iyi çıkar yoksa tek tek göndermek zaman kaybı öteki türlü de bizi çok zorlayacak
Evet canım 5. Gün 5aa kaliteydi
kaç yaşındasın canım inşâAllah bu son olur bebeğine kavuşunca unutursun bu zor günleri
Siz görüşmeye gittiniz mi ne söylediler
Siz görüşmeye gittiniz mi ne söylediler
27 yaşındayım
Doktorum gençsin
Embriyonda var
Transfer diyor
Düşükler neden oluyor
27 yaşındayım
Doktorum gençsin
Embriyonda var
Transfer diyor
Düşükler neden oluyor
Ben 33 yaşındayım o yüzden ara vermek gibi bi lüksüm yok7 senedir çok yıprandım ilk bebekte düştüğü çoğu doktor önemsemiyor istersen şişliye gel bakalım buradaki doktorlar ne diyor buradakiler çok hassas her konuda ya da dosyalarını gönder hemşire mail adresine geri dönüş yapıyorlar şehir dışındayım deyinceSen kaç yaşındasın cnm
Peki olumlu sonuç aldı mı?Canım benim bir tanıdığım donmuş embriyolarını başka merkeze taşıtı çözdürdü pgt yaptırdı. Oluyor yani donmuş embriyoya pgt .
2. Günden sonra yumurtanın büyüklüğüne göre 2-3 günde bir çağırıyorlar canımKızlar naturel transferde adetin hangi günlerinde çağırıyorlar bilginiz var mı 2. Günle başlanıyor ondan sonra kaç kez çağırıyolar ortalama
Cnm hikayeni hatırlıyorum Allah yardım etsin hepimize ama yanıldığın bi nokta var cnm blastokist yani 5.güne gelen embriyo embriyologların sadece dışarıdan baktığı kadarıyla çok iyi deniyor ama pgt yapılmadan anlaşılmıyoo iç yapısıKromozom bozukluğu çıkan embriyoya çok iyi blastokist dendi mi ?
Hımm yani yumurta takip sürecinde plduğu gibi sık sık çağırıyolar ben daha seyrek çağırıyolar sanıyodum arada belki tatilllik bir zaman olurmu diye düşündüm deBen 33 yaşındayım o yüzden ara vermek gibi bi lüksüm yok7 senedir çok yıprandım ilk bebekte düştüğü çoğu doktor önemsemiyor istersen şişliye gel bakalım buradaki doktorlar ne diyor buradakiler çok hassas her konuda ya da dosyalarını gönder hemşire mail adresine geri dönüş yapıyorlar şehir dışındayım deyince
Peki olumlu sonuç aldı mı?
2. Günden sonra yumurtanın büyüklüğüne göre 2-3 günde bir çağırıyorlar canım
Canım beni 2. Günden itibaren 1 hafta sonrA yani 9. Gün çağırdılar;sonra 12. Gün ve 14. Gün..14. Günün akşamı da çatlatma iğnesini vurdumKızlar naturel transferde adetin hangi günlerinde çağırıyorlar bilginiz var mı 2. Günle başlanıyor ondan sonra kaç kez çağırıyolar ortalama
Ben 33 yaşındayım o yüzden ara vermek gibi bi lüksüm yok7 senedir çok yıprandım ilk bebekte düştüğü çoğu doktor önemsemiyor istersen şişliye gel bakalım buradaki doktorlar ne diyor buradakiler çok hassas her konuda ya da dosyalarını gönder hemşire mail adresine geri dönüş yapıyorlar şehir dışındayım deyince
Peki olumlu sonuç aldı mı?
aldı canım pozitif oldu ama ne yazık ki 6 haftalık düşük yaşadısebebinin ne olduğu bilinmiyor pgt'li embriyo olduğu için
Kızlar naturel transferde adetin hangi günlerinde çağırıyorlar bilginiz var mı 2. Günle başlanıyor ondan sonra kaç kez çağırıyolar ortalama
Benimkiler de 5 aa kaliteydi ama kromozomsal sorun var sonuçta kromozomal sorunlu bebek doğadabiliyor hasta yıllarca yaşayabiliyor kadın doğumcular genetikten pek anlamıyor sizin kromozom analizleriniz çıktı mı?İnşallah canım
Kaliteli embriyoya pgt istemem dedi
3.denedikten sonra
Artık ara vermek istiyorum
Çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?