Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

3-4 haftalık olup düşüyorlar

Evet canım olabilir bu
Mailime cevap verirler mi ki

Pgt yapmak istemedi doktorum
Canım bizde de pgt istemediler daha önce başka merkezde 3 negatif denememiz olmasına rağmen ve hiç bir şekilde tutunma olmamasına rağmen eski transfer edilen embriyoları görünce semra hoca gerek yok dedi 4. Tüp bebek denemede pozitdi gördüm çok şükür ama düşük oldu 5. Tüp bebek denememizde de 9. Haftada kal durdu kurtaj sonrası bebeği genetipe yolladık hiç birşy çıkmadı şimdi bana grup doktorum diyor ki kalan embriyoları genetiğe gönderelim ee başta dedik size çözüleck genetiğe gideck tekrar dondurulup tekrar çözülüp transfer olacak bu da tutunma miktarını düşürüor ve semra hoca buna hiç sıcak bakacağını sanmıorm ki bizde kabul etmedik zaten. 6. Tüp bebek denemesi içinde ara verdk tedaviye bıraktm dondurulmşlarımzda var 3 hakkım kaldı soruorm yine aynı tedavi şekli olacakmi farklı birşy yok dediler polikistek over dışında da sorunumz yok ilaçlı tedavi oluor genelde bir de naturel deneyelm dediler kendiliğinde yumurtan büyürse bakalm birde naturel denerm ama yaşadığım onca olumsuzluklara rağmen 6. Tedavi hiç cesaret edemiorm

Bugün instagramda bahçecinin sayfasında gördüm tekrarlayan düşükler için emma ve alice testleri yapılıyormuş incelediniz mi Türkiye'de sadece bahçecide yapılıyormuş

Pıhtılaşma testleriniz nasıl çıktı

Merhaba Can Arkadaşım,
günlerdir aklımdasın ama bende senın gibi gün sayıyorum ve heyecanla bekliyorum.
ben çok umutluyum lütfen sende umudunu kaybetme
inşallah guzel haberler vereceksın
bebek tutunurkende o tip agrılar olur
her zaman her yerde yazar reflı ve gebelık belırtılerı ılk zamanlarda aynıdır dıye

merhaba canım tebrik ederim. marttaki denemeden sonra ne zaman yaptırdın tekrar? ben o arayı kaçırmışım :) hangi doktor takip etti acaba? ben de eylülde 2. denemeyi yapmak istiyorum. ama memorial mı bahçeci mi karar veremiyorum. çok sevindim senin adına. umut oldun bana :)

hanımlar herkese tekrar merhabalar. şubat-mart transferlerini okudum önce şöyle bir turuncu pembe gebeymiş çok sevindim. ben de mart başı transfer olmuştum hatırlayan vardır. ama tutmamıştı. işte yine eylülde denemek istiyorum ama kararsız kaldım bahçeci ye mi gitsem yoksa memorialda mı devam etsem... hangi doktorlar gitti hangileri kaldı acaba? ilk denemede çok rahattım. olmazsa da denemiş olur diyordum. şimdi yine bir estiler. apartmanda tüm komşular ya hamile ya yeni çocuklu :) özendim yine yahu. bu defa da hüsranla karşılaşmak istemiyorum. bu defa çok ince eleyip sık dokuyacağım. eğitin beni :) ama önce merkeze karar vermek lazım. ilk denemede açıkçası çok çok güvendim ekibe. ancak şimdi bazı hatalar yaptıklarını düşünüyorum. sanki benim ilk denememi bi deneyelim bakalım ne olacak dercesine yapmışlar. beslenme düzeni ile ilgili hiçbir şey söylememişlerdi. ve seyahat sorunu olmaz dediler ama yurtdışına çıkmak zorunda kalmıştım ve orada baya zorlandım. göbek deliğimde morarma oldu. hemşirelere ulaşmakta zorlandım ulaştıktan sonra bilgi alamadım. ne biliyim bir sürü sinir bozucu şey. sonra eşime bir vitamin tavsiye ettiler ama sperm alınmasından sadece 2 gün önce kullan dediler oysa başka bir arkadaşıma 3 ay kullandırmışlar bunu. kafamı kurcalayan çok şey oldu yani sonrasında ve şimdi tereddütteyim. bu arada ne yediniz ne içtiniz onları da bana yazın lütfen.

bir de transfer olan hanımlara sormak istiyorum jel kullandıktan sonra yürümek lazım çok malum. ben evin içinde yürüdüm ama kullandıkça karnım şişti. kan tahliline kadar kiştikçe şiştim. hatta göbek deliği morardo ve çok korktum. o zamana kadar da karın ağrısı ve bi rahatsızlık var yani bir gerilim vardı. sonra bişey oldu jel kullanmaya devam ettiğim halde o gerilim yok oldu ve karın şişliği de iner gibi oldu. hani sanki böyle gaz sancısına benzer. sonra zaten tahlil yaptım ve negatif. ama sonra çok rahatladım fiziksel olarak. jeli bırak dediler ve regl olduğumda içimden o regl akıntısıyla birlikte beyaz pıhtılar halinde plastik gibi jeller çıktı. çok rahatsız edici bir durum çünkü jeli aylarca kullanmak lazımmış ve o sürekli böyle içeride birikme mi yapıyor yani? siz böyle bir şey yaşadınız mı? tecrübelerinzii yazarsanız çok sevinirim

Merhaba canım bende gebeliğin 11. Haftasına kadar kullandım (kalbi durduğu için kürtaj oldum) bulantım yüzünden hep yatıyordum o yüzden en fazla 5 dk ev içinde tur atıyordum ya da 1-2 dk zaten o hafta bırakacaktım 12. Hafta bitince bırak demişti doktorum sürekli kullandığımız için evet içeride birikiyor sonra düşüyor ama yeterli olanı vücut alıyormuş zaten

Sizde ki problem sadece erkek kaynaklı mı embriyo kaliteniz neydi dondurulmuş hiç kalmadı mı?

Sizde ki problem sadece erkek kaynaklı mı embriyo kaliteniz neydi dondurulmuş hiç kalmadı mı?
hiç dondurmadık. 2 tane gelişen embriyo transfer edildi ancak tutmadı. spem sayımız yeterli ama hareketllilikleri düşüktü. ama sorun değil dediler. 7-8 yumurta toplantı. 5 embriyo 3. güne geldi. ama sona 2 tane kaldılar ve direkt transfer olduk.

Arkadaşlar cleaxena oksapar ve enox bu üçü aynı iğne mi ? Trabzon’da sürekli sorun yaşıyorum önce cleaxena yoktu oksapar kullandım yücel bey aynı dedi. Şimdide oksapar yok enox verdiler. Buda aynıymış. Sizlerib şehirlerinde de var mı bu iğne sıkıntısı ?

Bende enox kullanıyorum
Doktor bana direk enox vermişti
Diğerlerini bilmiyorum

Ben hiç sıkıntı yaşamadım canım clexane rapor çıkartmıştım zaten 10 kutu birden alıyorsun raporda yüzde ödemiyorsun

Ben hiç sıkıntı yaşamadım canım clexane rapor çıkartmıştım zaten 10 kutu birden alıyorsun raporda yüzde ödemiyorsun

Raporda çıkardım ama trabzonda cleaxena yok canım üretici firma getirmiyomuş galiba anlamadım bende giresuna bile sordurttum yok. Mecbur muadillerini kullanıyorum

kızlar pgt sonucum geldi 5 embriyo yollamıstım 3 ü 5. Gün 2si 6. Gündü.. 5. Gün olanlardan 2 tanesi sağlıklı gelmiş normal mi bu sizce

Raporda çıkardım ama trabzonda cleaxena yok canım üretici firma getirmiyomuş galiba anlamadım bende giresuna bile sordurttum yok. Mecbur muadillerini kullanıyorum
Anladım canım sağlık olsun keşke İstanbul'dan alıp gönderseydiler kargoyla eczaneler olmuyor mu acaba gerçi dr kullan dedikten sonra yapacak bişey Yok biz bilemeyiz o kadarını şifa olsun inşâAllah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…