- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Anladım canım sağlık olsun keşke İstanbul'dan alıp gönderseydiler kargoyla eczaneler olmuyor mu acaba gerçi dr kullan dedikten sonra yapacak bişey Yok biz bilemeyiz o kadarını şifa olsun inşâAllah:)
Aynen canım Allah'a emanetSağolasın kuzucum bu üç iğne tamamen birbriinin aynısıymış. Takip doktorumda yücel beyde aynısını söyledi. Şifa olsun napalım :) Allaha emanetiz hepimiz.
Aynen canım Allah'a emanetDoktora güvenmek lazım dün bi kadın doğumcu tvde diyor ki iki Doğum yaptım hep bi takip doktoru arkadaşım vardı ne dediyse ona uydum lütfen doktorlarımıza güvenin diyor doktor bi kadın bile böyle söylüyor bizde Google doktoru :))
Aynen canım öyle eşim kızıyor artık yeter araştırma diyor ama bu durumları paylaşacak hiç kimse yok maalesef kimse anlamıyor derdimizi sıkıntımızı burada yazıp rahatlıyoruz bir müddet yazmayayım dedim yok baktım ki yine buradayım:) sevincimizi üzüntümüzü herşeyimizi paylaşıyoruz. Nasılsın bu arada bulantılar başladı mı inşâAllah rahat geçer hayırlısı ileHiç sorma canım ah o google yok mu o google. Başı ağrıyanı hemen mezara sokuyor valla. Oradan araştırdıkça çok iyi bildiğimizi sanıyoruz ama aksine bilgi kirliliği bizi hep kötüye sürüklüyor.
Aynen canım öyle eşim kızıyor artık yeter araştırma diyor ama bu durumları paylaşacak hiç kimse yok maalesef kimse anlamıyor derdimizi sıkıntımızı burada yazıp rahatlıyoruz bir müddet yazmayayım dedim yok baktım ki yine buradayım:) sevincimizi üzüntümüzü herşeyimizi paylaşıyoruz. Nasılsın bu arada bulantılar başladı mı inşâAllah rahat geçer hayırlısı ile
Çok geçmiş olsun canım sağ sAlim atlatırsın inşâAllah ben çok kötü olmuştum hiç geçmez sandım ama bebekler için herşeye değer evet canım önümüzdeki hafta geliyor yücel bey bakalım ne söyleyeceklerAynen canım kimseyle konuşamıyoruz. Kimse de bizi biz kadar anlayamaz zaten. Bende yazmamaya çalıştım dönem dönem ama yok olmadı bir kere tadını alınca kopamıyor insan :) canım çarşamba gününe kadar benim hiç belirtim olmayacak mı midem bulanmayacak mı diyip diyip duruyordum. Çarşamba tansiyonum 6/2 lere düştü işyerinde . Önemsemedim dün de aynı şekilde oldu işyerinde bayıldım apar topar hastaneye gittik. Mide bulantımda bugün başladı galiba. Kusma yok ama iştahsızım daha önce çok sevdiğim şeylerden tiksiniyorum. Tuzlu salatalık ve beyaz peynir yiyebiliyorum şimdi. Ama mutfağa giremiyorum yemek yapamıyorum
Ama hepsine razıyız hamdolsun. Sadece benim tansiyon problemim var kalbe giden damarlarım yavaş mı pompalıyormuş neymiş o yüzden çok sık tansiyonum düşüyor. Çok şükür bugünümüze ne yapalım.
Seni takip ediyorum yücel beyin izinden dönmesini bekliyorsun . İnşallah çok güzel bir yol çizecek sana .
Herhangi bir bilinen sıkıntı var mıydı senin ve eşinin genetik testlerinde? Ama yine de gözün aydın sağlıklı embriyoların var maşallah :)kızlar pgt sonucum geldi 5 embriyo yollamıstım 3 ü 5. Gün 2si 6. Gündü.. 5. Gün olanlardan 2 tanesi sağlıklı gelmiş normal mi bu sizce
Valla işte 5 taneden 2 tane geldi gönül isterdiki hepsi gelsin ama şükür diyorum yine..ben genetik test için geç kaldım aslında hiç değilse transferden sonra pıhtılaşma varsa biliyim diye düşümdüm kan verdim ama daha sonuclar cıkmadı.eşime de yaptırmadık pgt yapılıyo nasılsa diye gitmek istemedi o.. tecrübeli olanlar siz de kaç tane gelmiştiHerhangi bir bilinen sıkıntı var mıydı senin ve eşinin genetik testlerinde? Ama yine de gözün aydın sağlıklı embriyoların var maşallah :)
sizde sorun veya yaş unsuru varmıydı?kızlar pgt sonucum geldi 5 embriyo yollamıstım 3 ü 5. Gün 2si 6. Gündü.. 5. Gün olanlardan 2 tanesi sağlıklı gelmiş normal mi bu sizce
Bize net bir sorun bulunamadı aslında tam olarak..ben 31 eşim 34 yaşında ilk denememiz..sizde sorun veya yaş unsuru varmıydı?
Siz Doğum yaptınız mı? Şu an hangi aşamadasınız inşâAllah bebiş büyütme aşamasındasınızdır :)Merhaba arkadaslar, Allah hepinize tez zamanda bebeğinize kavusmayı nasip etsin. Zamanında bende cok yazdım cok umut aradım burada. İzmir de 2 aşılama oldum teki İsrarl Aruh ki bnmle hiç ilgilenmedi tavsiye de etmem elbette memnun olan da vardır teki de yine İzmir de Kaan Bey. Şunu söyleyebilirim İzmir deki tüm hastaneler Memorial Şişli nin tırnağı olamaz. Çok dr gezdim Erol Tavmergen e kadar İzmir de bu tüp bebek dr ları ayrı bir havadalar İzmir dekilerin. Ailem İstanbul da bnde istanbul da tüp bebek tedavisini istedim. İyi ki de Semra Hocaya gitmişim Allah onların hepsinden tüm ekipten razı olsun. İstanbul da da bahçeci yi araştırdım Bülent Tıraş a muayene oldum ama iyi ki Semra Hoca da devam ettim. Bizim sebepsiz infertil idi hep izmir de bulamıyorlar nedeni İstanbul da bulacaklar diyordum. Semra hocayla ilk görüşmemde gözlerim dolu bir sürü soru soruyordum bi yandan bir daha sizi göremem hepsini sormak istiyorum demiştim tabi ki görüşeceğiz dedi ve bana sebepsizin zor oldugunu çünkü nedenini bilmediğimizi söylemişti. Yücel bey takiplerimi yapmıstı kendisi de cok iyidir, bos yere umut vermez ne ise o dur. Çok iyi bir hastanedesiniz bundan emin olun. Bi kere bi bayan ile karsılasmıstım hastanede birkaç kez olumsuz sonuc almıs Memorial da neden hala burda deniyorsunuz demiştim yanlıs hatırlamıyorsam doktordu bayan. Çünkü burası Türkiye nin en iyi tüp bebek merkezi en iyi laboratuvar o ve Semra Kahraman için buradayım sorun merkezde değil bnde demişti o an dogru yerde oldugumun daha da farkına vardım üstelik şehir dışından geliyordu bayan da. Allah tez zamanda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Merhaba dogum yaptım ocak ayında darısı sizlerin başına olsun inşallahSiz Doğum yaptınız mı? Şu an hangi aşamadasınız inşâAllah bebiş büyütme aşamasındasınızdır :)
merhaba canım tebrik ederim. marttaki denemeden sonra ne zaman yaptırdın tekrar? ben o arayı kaçırmışım :) hangi doktor takip etti acaba? ben de eylülde 2. denemeyi yapmak istiyorum. ama memorial mı bahçeci mi karar veremiyorum. çok sevindim senin adına. umut oldun bana :)
Oh çok şükür canım benim mâşâAllah darısı bize olsun bütün isteyen herkese nasip etsin Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar ve hayırlı uzun ömürlü o atan pıt pıtları hiç durmadan hep atsın inşâAllah bize de hayırlı uzun ömür versin Rabbim büyütebilmeyi nasip etsin inşâAllahMerhaba dogum yaptım ocak ayında darısı sizlerin başına olsun inşallah
Yaşlar gayet iyi.Bize net bir sorun bulunamadı aslında tam olarak..ben 31 eşim 34 yaşında ilk denememiz..
Feyza hemşire yücel beyin yardımcısı değil demi oda çok tatlı bi hemşireAyy çok sevindim görünce, aklımdaydın. İki transfer arasında tam 2 ay var. Negatiften sonra 2.regl de başladık yani. Naturel oldu nisanda, dondurulmuşları kullandık. Transfer gününde gittim sadece merkeze. Uzaktan takip edildim. Yücel bey takip etti, her sorumu cevapladı telefonda sağolsun. Bir de Feyza hemşire (hiç görmedim kendisini ama hakkını ödeyemem) çok yardımcı oldu. Direkt onunla irtibat kurduk. Transferi Semra hoca yapacak dediğinde havalara uçtum. Şükürler olsun tuttu bu sefer. Rabbim kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın bu yolda. Ve herkese sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
Spor yapıp sağlıklı beslenmeye yöneleceğim demiştin en son. Tekrar düşünmene çok sevindim. Bahçeci mi Memorial mı en iyi kararı sen verirsin. İçine sinmesi çok önemli.
Semra hoca ya da takip doktorunla negatif görüşmesi yapmışmıydın? Ne söylediler?
Ne çok yazmışım :)
Feyza hemşire yücel beyin yardımcısı değil demi oda çok tatlı bi hemşire
Ne güzel insanlar var...İnan bilmiyorum canım. Hiç görmedim kendisini. Semra hocayla telefonda konuşmama vesile olmuştu. Feyza hemşire aramam için not yazmış demişti hoca aradığında. Öyle bi notum da olmamıştı ama Allah’ın işi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?