Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canummm çok çok çok sevindimmm:))) Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla al kucağına

Canım ben oxapar için yüzde ödedim ya;hatta 90 tl civarı bir şeydi raporla aldığım halde;neden öyle oldu ki
Yok canım alınmıyor bu ilaçlardan para falan acaba rapor tam sisteme düşmeden mi aldınız o zaman alınıyor ya da senin muayene ücretlerin mi birikti acaba ben öyle çok ödedim eczaneye

Canım ben oxapar için yüzde ödedim ya;hatta 90 tl civarı bir şeydi raporla aldığım halde;neden öyle oldu ki
Senin önceden tedavi ücretlerin vardır ben özel sigortayı kullanıyorum genelde böyle rapor durumlarında muayene ücreti katkı payı vs artıyor

Eşimde dna hasarı cıkmamıstı aslında ama tabi stres cok etkili olabilir öğretmenim ben aslında cok da iyi zamanda başladım tam tatile girerken ama kısmet..cıkan sorunları tam öğrenemedim önemsiz dediler ama bidaha arayıp ayrıntılı öğrenicem pazartesi inşallah bide sağlıksız cıkanlar ne oluyor imha mı ediliyor direk yoksa arıyorlarmı

Gidince genetik ten sonucunu alabilirsin sağlam çocuk girişimden giriliyor aşağıdaki merdiven lerden inebilirsin .
Sağlıksız olanlar imha ediliyor aramazlar onun için

Kızlar iyi günler bize sanş dileğin bizde şimdi şişli memorial tüp bebek merkezine gidiyoruz şuan eşim murat hocaya spremiğram tahlil vericek herşey belli olucak dua edin kızlar ..
Hadi bakalım hayırlısı olsun güzel sonuçlarla gel inşâAllah

Çoook teşekkür ederim canım inşallah herşey yolunda gider emeklerimiz boşa çıkmaz Yücel bey izinli ama pazartesi günü görüşücez acaba ne olucak
Amin canım inşâAllah Evet bende haftaya gitcem hem semra hanımla bende yücel beyle görüşcem nasipse inşâAllah hayırlı sonuçlarla gelirim bende

Anın inşallah
Aslında aynı şeyleri söyledim
O beni ikna etti
3.deneme öneririm dedi
Bizim maddi olarak bittiğimizi söyledim

3.de düşük olursa mecburen durum değişecek
3.başlayalım diye ikna etti bizi doktor

murat.cetinkaya@memorial.com.tr ye mail ar murat hoca cvp verir genetik dr u
Teşekkür ederim canım
Bakalım inşallah son olur gerek kalmaz

Amin canım inşâAllah Evet bende haftaya gitcem hem semra hanımla bende yücel beyle görüşcem nasipse inşâAllah hayırlı sonuçlarla gelirim bende

Hadi inşallah canım hakkında hayırlısı olsun . Semra hanımla görüşmek içinde mi randevu almamız gerekiyor peki ? Bu arada bugün baya yoğunnn

Hadi inşallah canım hakkında hayırlısı olsun . Semra hanımla görüşmek içinde mi randevu almamız gerekiyor peki ? Bu arada bugün baya yoğunnn
amin canım
Evet canım onun içinde ayrı randevu verdiler önce yücel bey ile görüşeceksiniz dediler ve semra hanım sonradan dahil olacak dediler

3.de düşük olursa mecburen durum değişecek
3.başlayalım diye ikna etti bizi doktor

Teşekkür ederim canım
Bakalım inşallah son olur gerek kalmaz
İnşallah olur canım bin sefer biz neler yaşıyoruz Birisi şarkı yapmış bozuk y kromozomu diye sanatçılar farkındalık yataracaklarına şarkı sözlerine meze yapmışlar ;(
Şimdi bu sorunumuzu öğrenen insanlar gayet tiye alır ben çok üzüldüm.

Anın inşallah
Aslında aynı şeyleri söyledim
O beni ikna etti
3.deneme öneririm dedi
Bizim maddi olarak bittiğimizi söyledim
Tabiki sen bilirsin ama bu süreç insanı ewet maddi olarak yoruyoo ama manevi olarak yürek yorgunluğu daha beter.ilk ikisinden farklı ne yapacakmış sordunmu yada en baştan madem tedaviyi olacaksın doktorunun oluşan embriyoları pgtye göndermek istememesinin sebebi Neymiş sordunmu peki cnm.Doktorunun durumu değiştirmesi için 3. nün de düşük olmasını beklemesi mantığını pek anlayamadım cnm.yinede hakkında hayırlısı.Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını nasip etsin inşallah.Allahın izniyle sağ salim hayırla sağlıkla uzun ömürle evlatlarımızı kucağımıza alalım inşallah.

Aslında hepsi de aynı
İnşallah son olur

Sen bilirsin canım hakkından hayırlısı olsun içinden nasıl geçiyorsa öyle yap

İnşallah son olur
Tek isteğim bu

Görmedim gerçekten mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…