- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Anlamadım cnm ne demek istediğini.”Aslında hepsi de aynı” derken tedavilerinin hepsi aynı mı yani onumu kastettin.doktorun sana benim sorduğum sorulara bi açıklama yaptımı yani yada sen neyine ikna oldun.kusura bakma çok yorum yaptım-soruyorum böle ama.neyse senin kararın sonuçta biz sana ne desek boş.inşallah hayırlısı olsunAslında hepsi de aynı
İnşallah son olur
İnşallah son olur
Tek isteğim bu
Görmedim gerçekten mi
Anlamadım cnm ne demek istediğini.”Aslında hepsi de aynı” derken tedavilerinin hepsi aynı mı yani onumu kastettin.doktorun sana benim sorduğum sorulara bi açıklama yaptımı yani yada sen neyine ikna oldun.kusura bakma çok yorum yaptım-soruyorum böle ama.neyse senin kararın sonuçta biz sana ne desek boş.inşallah hayırlısı olsun
Canım benim sağolasın. İyiyim çok şükür. Biraz kafa dağıtmak için tatile çıktık. Zaten yıllık izindeydim, pozitif alsak evde dinlenecektim, olmazsa tatil yapacaktık. Biraz ege kıyıları iyi geldi. Öyle deniz kum güneş değil ama, zaten normalde de sevmem o tatilleri çok, sakin, iddiasız öyle takılıyoruz işte.Bir de kendi içimde bir yolculuktayım, kendimi dinliyorum..
İyi olmana sevindim canım inşâAllah daha da iyi olacaksın olacağız Allah'ın izniyle herşeyin bi vakti zamanı var.Canım benim sağolasın. İyiyim çok şükür. Biraz kafa dağıtmak için tatile çıktık. Zaten yıllık izindeydim, pozitif alsak evde dinlenecektim, olmazsa tatil yapacaktık. Biraz ege kıyıları iyi geldi. Öyle deniz kum güneş değil ama, zaten normalde de sevmem o tatilleri çok, sakin, iddiasız öyle takılıyoruz işte.Bir de kendi içimde bir yolculuktayım, kendimi dinliyorum..
İyiyim daha iyi olacağım inşallah.
Bu arada size yazmayı unuttum.
Yücel Bey yokmuş ya ama ben hemen görüşmek istedim. İşbaşı yapınca arar mı negatif sonucum için bilmiyorum. Semra Hoca ile görüştüm. randevu saatinden yaklaşık 1,5 saat sonra görüştüm bekledim ama güzel uzun bir görüşme oldu. O anlattı, yorum yaptı, ben sorularımı sordum. bir kaç not aldı kendisi araştırıp bakacakmış. çok sakin ve kontrollü idi, tekrar saygı duydum.
Bir embriyomuz daha var, onu deneyeceğiz. yine aynı şekilde olur, çok farklı bir uygulama olmayacak dedi. Bu embriyo için de umutsuz olmayalım. rahim iyi, embriyo iyi ve pgt yapılmış. sadece bizim pgt iki aşamalı olduğu için iki defa dondur çöz yapılmış. bu embriyo kalitesini düşürmüş olabilir dedi. her denemede olduğu kadar tutunmama ihtimali var tabii, deneyip göreceğiz başka çare yok dedi.
bu arada ben çok ciddi şekilde bu bağışklık, cd 56 testi, naturel killer işlerini araştırmıştım. bu turda bu tür şeyler yapsak dedim, o testler vs bilimsel değil, biz hiç uygulamıyoruz dedi. orada şaşırdım. ama kadın sürekli kongrelerde ve zaten bilimsel kongre vs hiç bir yerde bununla ilgili olumlu katkı yaptığına dair bir veri yok dedi.
ne diyeyim daha, kadın otorite bu konuda.
senin de görüşmeni çok merak ediyorum.
inşallah pgt oluyordur ki olduğunu anladım benim görüşmede. çözüp parça alıp donduracaklar galiba, benimkiler gibi hasar görebilir diyebilirler sana da ama elinde hazır embriyo varken ilk mantıklı plan bu sanki. bakalım onlar ne diyecek canım.
hayırlısı..
Arkadaşlar deniz in sonucu geldi mi 2 3 sayfa atlayarak gittim göremedim
İyiyim canım çok şükür. O günden sonra bir daha kanama olmadı. Salı günü kontrole gideceğim, nasibimi bekliyorum anlayacağın.. İnşallah güzel haber verebilirim..B BiYesilBiKahve sen ne durumdasın merak ettim canım .
İyiyim canım çok şükür. O günden sonra bir daha kanama olmadı. Salı günü kontrole gideceğim, nasibimi bekliyorum anlayacağın.. İnşallah güzel haber verebilirim..
Canım içine birikior hatta ben hapşurdum dedim bebek düştü sanırım o derece toparlanmış birikmiş hapsurunca geldi hepsi sonra bende jel yan etki yapmaya başladı progestan iğneye geçtmiştm jel maalesef tortu bırakıpr içerde iğne en güzeli ama onda da yapacak yer kalmıor zamanla bol yürüyüş yapınca daha az gelior jelinn kalıntısıbir de transfer olan hanımlara sormak istiyorum jel kullandıktan sonra yürümek lazım çok malum. ben evin içinde yürüdüm ama kullandıkça karnım şişti. kan tahliline kadar kiştikçe şiştim. hatta göbek deliği morardo ve çok korktum. o zamana kadar da karın ağrısı ve bi rahatsızlık var yani bir gerilim vardı. sonra bişey oldu jel kullanmaya devam ettiğim halde o gerilim yok oldu ve karın şişliği de iner gibi oldu. hani sanki böyle gaz sancısına benzer. sonra zaten tahlil yaptım ve negatif. ama sonra çok rahatladım fiziksel olarak. jeli bırak dediler ve regl olduğumda içimden o regl akıntısıyla birlikte beyaz pıhtılar halinde plastik gibi jeller çıktı. çok rahatsız edici bir durum çünkü jeli aylarca kullanmak lazımmış ve o sürekli böyle içeride birikme mi yapıyor yani? siz böyle bir şey yaşadınız mı? tecrübelerinzii yazarsanız çok sevinirim
Benimde 9 hafta da bebeğimin kalbi durdu bende Bulantı oldu halsizlik oldu çok kötü yan etkilerini yaşadım canım neden kalbi durmş biliormsn genetiğe yollamışmıydın bebeği kürtajdan sonraMerhaba canım bende gebeliğin 11. Haftasına kadar kullandım (kalbi durduğu için kürtaj oldum) bulantım yüzünden hep yatıyordum o yüzden en fazla 5 dk ev içinde tur atıyordum ya da 1-2 dk zaten o hafta bırakacaktım 12. Hafta bitince bırak demişti doktorum sürekli kullandığımız için evet içeride birikiyor sonra düşüyor ama yeterli olanı vücut alıyormuş zaten
Çok çok geçmiş olsun canım benim bulantılar 5.6. Haftalarda başladı hem de çok berbat için şekilde kürtaja kadar devam etti gönderdik gebetiğe kromozom bozukluğu çıktı maalesef o yüzden durmuş dedilerBenimde 9 hafta da bebeğimin kalbi durdu bende Bulantı oldu halsizlik oldu çok kötü yan etkilerini yaşadım canım neden kalbi durmş biliormsn genetiğe yollamışmıydın bebeği kürtajdan sonra
Evet takip doktoru için ben yücel beyi tercih etmiştim ilk başlarda hepsini denedim içime sineni seçtim sende öyle yap istersen tekrar istenen tam kan sayımı son3 ay olması lazım tsh fsh bunlar önemli başka var mı bilmiyorum adetin 2. Günü tedavi başlayınca yapıyorlar tahlil zatenArkadaşlar merhaba,
tedavi için Semra Hanımı düşünüyorum fakat ikinci bir doktor seçmemiz gerekiyormuş. Kimi önerirsiniz? Çok memnun kaldığınız bir doktor var mı?
Bir de yeni tedaviye başlayanlardan belki yardımcı olabilecek olan vardır; eski tahlillleri götüreceğim ama özellikle tekrar yaptırmam gereken tahliller var mı acaba? Yardımcı olabilirseniz çok çok sevinirim
İyi olmana sevindim canım inşâAllah daha da iyi olacaksın olacağız Allah'ın izniyle herşeyin bi vakti zamanı var.
Bende bu dondur çöz tekrar dondur tekrar çöz işini sevmediminternet üzerinden iyi bi doktora sordum turner sendromu sık tekrar eden bir durum değil yazmış biraz için rahatladı sanki inşâAllah öyledir bakalım ne söylecekler benim için Nasıl bir karar verilecek en hayırlısını Rabbim biliyor neyse onu nasip etsin benim 4. Denemem olacak bu sefer 2 transfer istiyorum iki tane 5AA transfer olmuyormuş burada yaptıran var mı acaba nasip olsa ikiz olsa sağlıklı olsa bi taşla iki kuş inşâAllah Bu dediğin bağışıklık testlerini hiç araştırmadım hiç duymadım nerede yapılıyor birde aşıdan ve serumdan bahsediliyordu haberlerde ne kadar gerçek acaba
Canım çok sağol bende 2 istiyorum çok korkuyorum ya tutmazsa diye benim 5AA olanlar tek donduruldu bi tane 5ab 3ab ile donmuş bide 5ab 2ab ile acaba çift isteyince çift donanları mı çözdürürler yoksa 2 tane 5AA mı? Pgt bende istemiyorum baştan olsaydı neyse de şimdi yaptırsak anca 1 taneye gücümüz yetecek bozulmasından da korkuyorum gönül isterdi ki hepsi yapılsın gelsin bakalım semra hanıma güveniyorum en başta Allah'a tabi ki Rabbim ne derse o olur hayırlısını oldursun inşâAllah. Benimde 4.tedavi bir sezeryan gibi miyom ameliyatı da bende var. Yaş 33Canım bana nisanda 2 tane 5aa transfer edildi. Biri 5ab de olabilir emin değilim. Tek tuttu hamdolsun. 4.tedavi. Yaş 34. Rezerv azlığı problem. Pgt yapılmadı. Öncesinde 1 sezaryen ve 1 sezaryen şeklinde miyom ameliyatım var.
Hadi hayırlısı canım güzel sonuçlar alırsın inşâAllahCanlar iyi geceler diyeyim ilk önce an itibariyle bugün diyeyim saat 2 gibi ilk önce murat başar la daha sonra da yücel hocayla konuşcaz .. cumartesi günü eşim verdi spermiogram testi ,için verirken yukardaki labaratuvar daki doktora eşim sormuşta normal yolla beklesenizde zor ama tüp bebek ile allahın izniyle olur demiş.eşim de hemen bana gelip aşkım olurmuş bebeğimiz dedi yerim yabiliyorum kolay değil ama imtihanız böleymiş hakkımızda hayırlısı herşeyin.. çok heycanlıyım ne olucak inşallah eşimde de sonuç iyi olurdu bebeğimize kavuşuruz inşallahh Paylaşmak istedim sizlerlede şimdiden teşekkür ederim kızlar .
Aynen öyle hamile kalınca da stres bitmiyor inşâAllah tekrardan sağlıkla nasip eder Rabbim sizin ne kadar oldu kaybedeli? Rabbim o günleri kimseye yaşatmasınStrongmom_ anladım canım bizde bir sorun çıkmadı herşy yolundaymş genetik sonucu bundan sonra da aynı tarz tedavi uygulayacaklarmş sorun da yok pko dışında bizde banada çok mantıklı gelmedi mesele hamile kalmak dğl ki sağlıkla kucağına almak anlayacağın çağresiz kaldık hakkımzda hayırlısı tedaviyi bıraktm dondurulmşlarmz var ama ne zaman transfer olurum işte onu hiç bilmiorm
Canım o kabızlık bende 6. Haftada başladı transferden sonra müthiş ishal olmuştum iyi ki o zaman senin söylediğin şeyi duymamışım bende stres olurmuşum :) normalde kronik kabızlık var bende ve transfer sonrası da ishal olunca şükretmiştim ıkınmayla bişey olur falan diye sonra aşırı bulantım oldu hiç bişey yiyemedim su bile içemedim ve kabız olmuştum hem de felaket lütfen çok fazla belirti arama olumlu düşün inşâAllah olacak bu seferMerhaba hamile kalan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum benim 7. Transferim oldu şimdiye kadar hiç pozitif sonuç alamadım transferimin 4. Günündeyim herhangi bir belirtim yok ancak bir yerde duymuştum eğer tutmadıysa emriyo vucüt proladin( ismi yanlış hatırlıyor olabilirim) isimli hormonu adet için salgılamaya başlıyormuş ve bayanlar kabızlığı ortadan kalkıyormuş eğer emriyo tutuysa kabızlık oluyormuş hamile kalanlar sonucu öğrenen kadar bir kabızlık yaşadınız mı? Aslında saçmada geldi kabız olmayın su için sulu yiyin diyor hemşireler ama Yinede deneyimli arkadaşlara sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?