Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin canım siz pozitif sonuç aldınız mı?

Çok teşekkürler çok sağol aslında hiç belirti aramıyorum olumlu düşünüyorum ama ara ar insanın aklıma takılıyor ister istemez çoğu insana bir belirti yaşamıyor sanırım burdan okuyorum belirtim yoktu diyorlar O yüzden pek belirti aramıyorum ama yinede insan iste bide 7 kez negatif alınca insan evhamlanıyor

Bu 7. Pardon bu negatif değil inş pozitif olcak

Evet, çok şükür. Şimdi oğlum var, 4 yaşında. İnşallah bekleyen herkesin de en kısa zamanda olur.
MâşâAllah canım Allah bağışlasın amin inşâAllah
Çok haklısın canım çok inşâAllah Rabbim nasip etsin bol bol dua et hayırlısı olsun
Bu 7. Pardon bu negatif değil inş pozitif olcak
İnşâAllah bu pozitif olsun

Canım 28 martta kürtaj oldum hakkımzda hayırlısı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn Sen tekrardan başladn mı tedaviye hangi aşamadasn

Canım 28 martta kürtaj oldum hakkımzda hayırlısı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn Sen tekrardan başladn mı tedaviye hangi aşamadasn
bende 19 Haziran'da kürtaj oldum canım kanamalarım devam ediyor az az. Eylül ayında dondurulmuşlarla devam edicem semra hanımla ve yücel beyle görüşmedim henüz onlara göre hareket edicez bence sizde çok ara vermeyin bana bugün gel transfer ol deseler bugün giderim inanın bu içimdeki acıyı anca Yen'i bir pozitifle hafifletirim inşâAllah Rabbim nasip etsin

5. Tüp bebek denemesi canım 6. Ya pek cesaret edemiorm acıkcası inan bana çok yığrandım ve 2 yıldır tüp bebek tedavisi içerisşndeyşm bilmiorm şuan için ne yaparım artık yoruldum ve zorlamak da istemiorm akışına bıraktım... Semra kahramandan görüşmeden de 6. Transferimi olmam zaten

Hayırlısı olsun canım bu işlerde kendini hazır ve güçlü hissetmen ve kararlı olman lazım ben ilk iki tedavimde çok güçsüzdüm umutsuzdum ve pozitif alamadımsın tedavimde iyice enerjim tükenmişti ama silkeledim kendimi bunda da inşâAllah nasip eder Rabbim hepimize sağlıkla

:) takip doktorum eşimi aramış işte oluyor bazen de tutmuyor minvalinden birşeyler söylemiş. bir de taze transfer olunca ben çok şiştim ve şimdi düşünüyorum normalde seyahat etmekte sorun yok filan demişlerdi ama sanki yatsam daha iyi olacaktı. bu defa izin alıp evde dinlenmeyi planlıyorum. spora başladım evet. biraz kilo da verdim 6 kilo kadar:) 3-4 kilo daha versem çok iyi hissedicem o yüzden eylülde düşünüyorum. ama senin dondurulmuş embriyoların varmış çok iyi bende embriyo kalitesi biraz geriden geliyor bak 2 embriyo koydukları halde tutmadı. gerçi ben de çok düşünüyordum ikiz olursa nasıl taşırım nasıl bakarım diye. allah da biliyor galiba dağına göre kar veriyor :) ama senin adına inanılmaz sevindim umut oldun bana :) bir de o tedavi süresinde kiminle tanışsam konuşsam kadınlar hep denemişler tüp bebeği. bir tanesi 20 sene önce bahçeci de tedavi oldum ve kızımı kucağıma aldım dedi. o yüzden bahçeciye gidebilirm ancak prof veya doç. olursa giderim. tabi bakalım eylüle kadar neler olacak :)

ya çok geçmiş olsun. evet bu defa dışarıda yürüyüş yapıcam gerçekten. evdeki yürümeyle olmuyor o kesin. ama çok korktum o plastikler çıkınca. kullanacaklar varsa da iyi okusunlar ihmal etmesinler yürümek önemli. teşekkürler.

3 çok iyi bi sayı canım maşallah. İnşallah devamı da gelir. Merak etmiştim seni gözün aydın canım
Tesekkur ediyorum sağolasın :) üzüldüm ya eşimin ve benim kromozom testlerimiz normal olmasına ragmen 5.güne gelen embriyoların yarısında anomali olması şaşırttı

Tesekkur ediyorum sağolasın :) üzüldüm ya eşimin ve benim kromozom testlerimiz normal olmasına ragmen 5.güne gelen embriyoların yarısında anomali olması şaşırttı
Gözün aydın 3 tane sağlam olduğunu bilmek cok güzel ama seni cok iyi anlıyorum bende neden 5 de 2 geldi diye biraz üzülmüştüm ama hiç sağlam gelmeyedebilirdi napalım şükredelim inşallah bunlar tutunur diyelim.bugün beni bilgi vermek için aradılar nasıl bir bozukluk var diye sordum olabilecek şeyler bunlar zaten yüzde 50 oranında iyi gelmesini beklwriz dediler..tam anomali var derken sana açıkladılar mı ne olduğunu

Hayır açıklamadılar ben de sormayı akıl edemedim. 3 tane sağlıklı olmasına cok sevindim ama evet beni sen anlarsın gercekten üzüldüm. Mozaiklik ne acaba

Hayır açıklamadılar ben de sormayı akıl edemedim. 3 tane sağlıklı olmasına cok sevindim ama evet beni sen anlarsın gercekten üzüldüm. Mozaiklik ne acaba
Beni cuma akşam aramışlardı ozaman bende sormayı akıl edemedim bugün tam aramayı düşünüyodum derken murat bey aradı seni de ararlar sonra tekrar..mozaiklik tam belli olmama durumu diye biliyorum ama emin değilim

Neden tekrar aradılar? Ben sadece sağlamların kalitelerini sordum iyi dedi. Hic a b işlerine girmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…