- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Amin canım siz pozitif sonuç aldınız mı?Merhaba herkese. Bundan tam 4 sene önce bu yolda çektiğim çileleri hatırladım bu sayfaya bakınca. O günler ne yazışmıştık buralarda. Ne dertleri paylaşmıştık. Öylesine yazmak istedim. Dilerim burada bebek özlemi çeken herkes bebeğine sağlıkla kavuşur. Neler hissettiğinizi, korku ve özlemlerinzi o kadar iyi anlıyorum ki..
Evet, çok şükür. Şimdi oğlum var, 4 yaşında. İnşallah bekleyen herkesin de en kısa zamanda olur.Amin canım siz pozitif sonuç aldınız mı?
Çok teşekkürler çok sağol aslında hiç belirti aramıyorum olumlu düşünüyorum ama ara ar insanın aklıma takılıyor ister istemez çoğu insana bir belirti yaşamıyor sanırım burdan okuyorum belirtim yoktu diyorlar O yüzden pek belirti aramıyorum ama yinede insan iste bide 7 kez negatif alınca insan evhamlanıyor
Canım o kabızlık bende 6. Haftada başladı transferden sonra müthiş ishal olmuştum iyi ki o zaman senin söylediğin şeyi duymamışım bende stres olurmuşum :) normalde kronik kabızlık var bende ve transfer sonrası da ishal olunca şükretmiştim ıkınmayla bişey olur falan diye sonra aşırı bulantım oldu hiç bişey yiyemedim su bile içemedim ve kabız olmuştum hem de felaket lütfen çok fazla belirti arama olumlu düşün inşâAllah olacak bu sefer
Bu 7. Pardon bu negatif değil inş pozitif olcakÇok teşekkürler çok sağol aslında hiç belirti aramıyorum olumlu düşünüyorum ama ara ar insanın aklıma takılıyor ister istemez çoğu insana bir belirti yaşamıyor sanırım burdan okuyorum belirtim yoktu diyorlar O yüzden pek belirti aramıyorum ama yinede insan iste bide 7 kez negatif alınca insan evhamlanıyor
MâşâAllah canım Allah bağışlasın amin inşâAllahEvet, çok şükür. Şimdi oğlum var, 4 yaşında. İnşallah bekleyen herkesin de en kısa zamanda olur.
Çok haklısın canım çok inşâAllah Rabbim nasip etsin bol bol dua et hayırlısı olsunÇok teşekkürler çok sağol aslında hiç belirti aramıyorum olumlu düşünüyorum ama ara ar insanın aklıma takılıyor ister istemez çoğu insana bir belirti yaşamıyor sanırım burdan okuyorum belirtim yoktu diyorlar O yüzden pek belirti aramıyorum ama yinede insan iste bide 7 kez negatif alınca insan evhamlanıyor
İnşâAllah bu pozitif olsunBu 7. Pardon bu negatif değil inş pozitif olcak
Bu 7. Pardon bu negatif değil inş pozitif olcak
Canım 28 martta kürtaj oldum hakkımzda hayırlısı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn Sen tekrardan başladn mı tedaviye hangi aşamadasnHadi hayırlısı canım güzel sonuçlar alırsın inşâAllah
Aynen öyle hamile kalınca da stres bitmiyor inşâAllah tekrardan sağlıkla nasip eder Rabbim sizin ne kadar oldu kaybedeli? Rabbim o günleri kimseye yaşatmasınHerşeyin hayırlısını versin
bende 19 Haziran'da kürtaj oldum canım kanamalarım devam ediyor az az. Eylül ayında dondurulmuşlarla devam edicem semra hanımla ve yücel beyle görüşmedim henüz onlara göre hareket edicez bence sizde çok ara vermeyin bana bugün gel transfer ol deseler bugün giderim inanın bu içimdeki acıyı anca Yen'i bir pozitifle hafifletirim inşâAllah Rabbim nasip etsinCanım 28 martta kürtaj oldum hakkımzda hayırlısı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasn Sen tekrardan başladn mı tedaviye hangi aşamadasn
5. Tüp bebek denemesi canım 6. Ya pek cesaret edemiorm acıkcası inan bana çok yığrandım ve 2 yıldır tüp bebek tedavisi içerisşndeyşm bilmiorm şuan için ne yaparım artık yoruldum ve zorlamak da istemiorm akışına bıraktım... Semra kahramandan görüşmeden de 6. Transferimi olmam zatenbende 19 Haziran'da kürtaj oldum canım kanamalarım devam ediyor az az. Eylül ayında dondurulmuşlarla devam edicem semra hanımla ve yücel beyle görüşmedim henüz onlara göre hareket edicez bence sizde çok ara vermeyin bana bugün gel transfer ol deseler bugün giderim inanın bu içimdeki acıyı anca Yen'i bir pozitifle hafifletirim inşâAllah Rabbim nasip etsin
Hayırlısı olsun canım bu işlerde kendini hazır ve güçlü hissetmen ve kararlı olman lazım ben ilk iki tedavimde çok güçsüzdüm umutsuzdum ve pozitif alamadımsın tedavimde iyice enerjim tükenmişti ama silkeledim kendimi bunda da inşâAllah nasip eder Rabbim hepimize sağlıkla5. Tüp bebek denemesi canım 6. Ya pek cesaret edemiorm acıkcası inan bana çok yığrandım ve 2 yıldır tüp bebek tedavisi içerisşndeyşm bilmiorm şuan için ne yaparım artık yoruldum ve zorlamak da istemiorm akışına bıraktım... Semra kahramandan görüşmeden de 6. Transferimi olmam zaten
:) takip doktorum eşimi aramış işte oluyor bazen de tutmuyor minvalinden birşeyler söylemiş. bir de taze transfer olunca ben çok şiştim ve şimdi düşünüyorum normalde seyahat etmekte sorun yok filan demişlerdi ama sanki yatsam daha iyi olacaktı. bu defa izin alıp evde dinlenmeyi planlıyorum. spora başladım evet. biraz kilo da verdim 6 kilo kadar:) 3-4 kilo daha versem çok iyi hissedicem o yüzden eylülde düşünüyorum. ama senin dondurulmuş embriyoların varmış çok iyi bende embriyo kalitesi biraz geriden geliyor bak 2 embriyo koydukları halde tutmadı. gerçi ben de çok düşünüyordum ikiz olursa nasıl taşırım nasıl bakarım diye. allah da biliyor galiba dağına göre kar veriyor :) ama senin adına inanılmaz sevindim umut oldun bana :) bir de o tedavi süresinde kiminle tanışsam konuşsam kadınlar hep denemişler tüp bebeği. bir tanesi 20 sene önce bahçeci de tedavi oldum ve kızımı kucağıma aldım dedi. o yüzden bahçeciye gidebilirm ancak prof veya doç. olursa giderim. tabi bakalım eylüle kadar neler olacak :)Ayy çok sevindim görünce, aklımdaydın. İki transfer arasında tam 2 ay var. Negatiften sonra 2.regl de başladık yani. Naturel oldu nisanda, dondurulmuşları kullandık. Transfer gününde gittim sadece merkeze. Uzaktan takip edildim. Yücel bey takip etti, her sorumu cevapladı telefonda sağolsun. Bir de Feyza hemşire (hiç görmedim kendisini ama hakkını ödeyemem) çok yardımcı oldu. Direkt onunla irtibat kurduk. Transferi Semra hoca yapacak dediğinde havalara uçtum. Şükürler olsun tuttu bu sefer. Rabbim kimsenin çabalarını boşa çıkarmasın bu yolda. Ve herkese sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
Spor yapıp sağlıklı beslenmeye yöneleceğim demiştin en son. Tekrar düşünmene çok sevindim. Bahçeci mi Memorial mı en iyi kararı sen verirsin. İçine sinmesi çok önemli.
Semra hoca ya da takip doktorunla negatif görüşmesi yapmışmıydın? Ne söylediler?
Ne çok yazmışım :)
ya çok geçmiş olsun. evet bu defa dışarıda yürüyüş yapıcam gerçekten. evdeki yürümeyle olmuyor o kesin. ama çok korktum o plastikler çıkınca. kullanacaklar varsa da iyi okusunlar ihmal etmesinler yürümek önemli. teşekkürler.Canım içine birikior hatta ben hapşurdum dedim bebek düştü sanırım o derece toparlanmış birikmiş hapsurunca geldi hepsi sonra bende jel yan etki yapmaya başladı progestan iğneye geçtmiştm jel maalesef tortu bırakıpr içerde iğne en güzeli ama onda da yapacak yer kalmıor zamanla bol yürüyüş yapınca daha az gelior jelinn kalıntısı
3 çok iyi bi sayı canım maşallah. İnşallah devamı da gelir. Merak etmiştim seni gözün aydın canımKızlar selam, pgt sonuclarımız cıkmıs. 6 embriyodan ikisinde tam anomali, birinde de mozaik görünüm varmış. Yani kaldı 3 embriyo...
Tesekkur ediyorum sağolasın :) üzüldüm ya eşimin ve benim kromozom testlerimiz normal olmasına ragmen 5.güne gelen embriyoların yarısında anomali olması şaşırttı3 çok iyi bi sayı canım maşallah. İnşallah devamı da gelir. Merak etmiştim seni gözün aydın canım
Gözün aydın 3 tane sağlam olduğunu bilmek cok güzel ama seni cok iyi anlıyorum bende neden 5 de 2 geldi diye biraz üzülmüştüm ama hiç sağlam gelmeyedebilirdi napalım şükredelim inşallah bunlar tutunur diyelim.bugün beni bilgi vermek için aradılar nasıl bir bozukluk var diye sordum olabilecek şeyler bunlar zaten yüzde 50 oranında iyi gelmesini beklwriz dediler..tam anomali var derken sana açıkladılar mı ne olduğunuTesekkur ediyorum sağolasın :) üzüldüm ya eşimin ve benim kromozom testlerimiz normal olmasına ragmen 5.güne gelen embriyoların yarısında anomali olması şaşırttı
Hayır açıklamadılar ben de sormayı akıl edemedim. 3 tane sağlıklı olmasına cok sevindim ama evet beni sen anlarsın gercekten üzüldüm. Mozaiklik ne acabaGözün aydın 3 tane sağlam olduğunu bilmek cok güzel ama seni cok iyi anlıyorum bende neden 5 de 2 geldi diye biraz üzülmüştüm ama hiç sağlam gelmeyedebilirdi napalım şükredelim inşallah bunlar tutunur diyelim.bugün beni bilgi vermek için aradılar nasıl bir bozukluk var diye sordum olabilecek şeyler bunlar zaten yüzde 50 oranında iyi gelmesini beklwriz dediler..tam anomali var derken sana açıkladılar mı ne olduğunu
Beni cuma akşam aramışlardı ozaman bende sormayı akıl edemedim bugün tam aramayı düşünüyodum derken murat bey aradı seni de ararlar sonra tekrar..mozaiklik tam belli olmama durumu diye biliyorum ama emin değilimHayır açıklamadılar ben de sormayı akıl edemedim. 3 tane sağlıklı olmasına cok sevindim ama evet beni sen anlarsın gercekten üzüldüm. Mozaiklik ne acaba
Neden tekrar aradılar? Ben sadece sağlamların kalitelerini sordum iyi dedi. Hic a b işlerine girmediBeni cuma akşam aramışlardı ozaman bende sormayı akıl edemedim bugün tam aramayı düşünüyodum derken murat bey aradı seni de ararlar sonra tekrar..mozaiklik tam belli olmama durumu diye biliyorum ama emin değilim
Bilmiyorum ki cuma günü ipek hanım aramıstı birbirlerinden haberdar olamadılar belki ama ztn ben arıcaktım sağlam çıkmayanlardaki problem nedir demek içinNeden tekrar aradılar? Ben sadece sağlamların kalitelerini sordum iyi dedi. Hic a b işlerine girmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?