Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar selam, pgt sonuclarımız cıkmıs. 6 embriyodan ikisinde tam anomali, birinde de mozaik görünüm varmış. Yani kaldı 3 embriyo...
Hayırlı olsun canım çok şükür üç tane de iyi sayı bize illa pgt yaptır demediler sadece önerdiler bizde maddi açıdan zateb sıkıntıdaydık yaptırmadık bana transfer edilen 5AA kalitedeydi en iyiysiydi yine var demek ki bende baştan gönderseymişim Benim de elenecekmiş bazıları tamamen nasip işi bu işler hakkımızdan hayırlısı

Tesekkur ediyorum, eşimin de benim de genetik testlerimiz temizdi ve pgt önermediler de ben kendi pinpirikli yapımdan istedim olmuşken de hepsine olsun dedim iyi ki de istemişim. Gerci sanki pgt temiz cıkan kesin tutucak mı? Hayır o da nasip :)

Aynen bizde de sorun çıkmamıştı demek ki alakası yokmuş pgtli tutar inşâAllah canım şimdi böyle olunca benim şansım sanki biraz azaldı gibi ama merak ettim problemli çıkan sonuçların sebebini bizde turner sendromu çıktı olsa direk sendrom adı mı veriyorlar yoksa problemli bozuk deyip geçiştiriyorlar mı

Bana birinde 19.kromozomda tek kopya var falan gibi şeyler söylediler normalde 2 kopya olmalıymış.bu şekilde acıkladılar sorduğumda

Hayır açıklamadılar ben de sormayı akıl edemedim. 3 tane sağlıklı olmasına cok sevindim ama evet beni sen anlarsın gercekten üzüldüm. Mozaiklik ne acaba
Lütfen üzülmeyin.... düşünün benim bırakın teste gitmesini transfer edilecek bile embriyom olmuyor inşallah hayırla güzel haberlerinizi de alırız

Lütfen üzülmeyin.... düşünün benim bırakın teste gitmesini transfer edilecek bile embriyom olmuyor inşallah hayırla güzel haberlerinizi de alırız
Canım umutsuzluk yok lütfen olacak inşâAllah Biliyorum telkinler hiç hoş gelmiyor insana ne derseler boş geliyor ama yaradana sığınalım mucizesini dileyelim hepimiz için hepimizin derdi bir noktada aynı çünkü yumurta var tutmuyor tutan da düşüyor. bi şekilde aynıyız dışardan bakılınca. olacak mı olmayacak mı? Kaygı hepimizde ama inşâAllah olacak Rabbim hepimize nasip edecek

Canım umarım testin pozitiftir ve o yüzden gelmiyorsundur seni bekliyoruz güzel haberlerini sonuç ne olursa olsun hayırlısı olsun inşâAllah

Sizlere birşey danışmak istiyorum ikiz gebeliklerde belirtiler belli oluyor mu yada eğer tuttuysa ikiz veya tek gebelik fark etmez belirti oluyor mu ? Benim cuma test günüm 2 emriyo transfer edildi ama ben bişey hissedemiyorum 2 bebeğimde tuttuysa bişeyler hissedermiydim yoksa ikiz gebelik sonucu alıp bişey hissetmeyen oldumu kafamda deli sorular

Selam kızlar iyi haberlerle geldim dün sonunda hem yücel beyle hemde murat başar la görüştük eşim cumartesi sperm analizi için tahlil vermişti bakıldı dünde görüşmemiz vardı ilk önce murat beyle görüştük muaynede de tahlil de bir şey çıkmadı ama sayı düşük olduğundan dolayı yücel bey de ,murat hocada normal yolla zor olduğunu söyledi zaten bunu bildiğimiz için üzülmedik kromozom analizimizden sorun olmayınca tüp bebek için bir endişe oluşacak birşey olmadığını söyledi çok sevindik tabi ki murat hoca eşime ilaç yazdı neofortil tabi bunu şimdi içip hemen sonuç almayacağımızı söyledi ileride birdaha istersek tüp bebek o zaman yükselirse diye ilacı verdi.. özele girdiği için bugün eşim araştırıp alıcak kulanan arkadaşlar var mı bilmiyorum inşallah işe yarar kızlar . vee asıl yücel hocamız her zamnki gibi iyi şekilde karşıladı . Aklımıza takılan her soruyu sorduk ve kızlar. Adetin 2.günü başlıyoruz şükürler olsun çok mutluyum az kaldı ben gidip gelicekmişim 7, 8 gün boyunca sonra yumurta toplama sonra transefer 2 ,3 haftalık işimiz kalmış inanamıyorum tabi bu arada fiyat konuştuk paketmiş ama 7 bin lira dedi dondurma falan da ayrı ama ben istiyorum olmayacakmış zaten normal yolla bebeğim kardeşiz kalmasın isterim rapor çıkartırsak ilaç karşılaşmış bilmiyorum biz bursaya döndük eşim ailesiyle de görüştük tabi onlar para konusunu düşünmemizi söylediler ama ne olursa olsun aileyiz sonuçta yani şuan mutluyum yavaş yaklaşıyoruz galiba kızlar inşallah hakkımızda hayırlısı olur ne bileyim yazarken bile gözlerim doluyor belki bilmeden normal olsaydı bu kadar yaşayamazdım bu hissi mevlam neylerse güzel eylermiş çok şükür iyiki bu arada çok uzattım özür dilerim

Bizi hiç ürolojiye yönlendirmediler ayrıyeten muayene ücreti verdiniz mi murat bey için?
Bursa'da rapor çıkartmak çok zor canım sadece ünide çıkıyor ve dış rapor vermiyor ki memorialde raporda geçmiyor ama ben eski raporumu götürdüğümde 1000₺ indirim yapmışlardı ilaçlarını da hastane yakınındaki eczanelerden çok çok uyguna alabilirsin para konusunu çokta düşünme Rabbim fırsat veriyor emin ol bizde borç alarak yaptırdık hâlâ ödüyoruz orası ayrı mesele:) peki taze transfer mi olacak bi bilgi verdiler mi? Adetine kaç gün var senin yerine beni heyecan bastı :) o günler aklıma geldi

Canım pek bişey farketmiyormuş arkadaşlardan duyduğuma göre ilk zamanlarda gebelik belirtileri aynı adet belirtileri gibi oluyor mesela benim transferden bi kaç gün önce göğüslerim şişti ve ağrıdı normalde adet günüm gelince normale döner ve adet olurdum bu sefer şiş hiç inmedi ve pozitif sonuç almıştım birde ateşim yükseliyordu çok değil 36.8 37 gibi çarpıntı ve burun tıkanıklığı da yaşadım sonrasında bunların hiçbirisi sende olmayabilir bunlar benim belirtilerim önemli olan belirti değil sağlıkla kucağımıza almak umarım tutunmuştur bebeğin

Evet canım vermezmiyiz para 157 bir 227 doktora şey bizden yücel hoca istemişti zaten ama biz döndük eve bu gittiğimizde randevu aldık verdi eşim . değerlerine bakmak istedi hepsi incelenmiş oldu iyi oldu ilk defa bu kadar detaylıydı en iyilerini bulmak için sanırım sprem sayımız düşük ya eşimin ondan :/ evet canım ben zaten bursada hiçbişey yapmam da cehrahpaşada teyzem var ama ne olur hiç bilmiyorum şey bu arada bana ilaç vermediler ya hatta yaşımdan dolayı doz düşük olur dediler ama benim kafam karıştı bana orda mı vuracaklar acaba ?9 gün var tatlım ama geçen ki 4 gün geç oldu inşallah tam zamanında olur sorma sorma ben çok heycanlıyım sabahtan beri video izliyip duruyorum internetten nasıl olur diye :)))şey bu arada evet taze olucak hemen çoğatıp o hafta içinde olucak inşallah herşey iyi olur seninde tekrar olucak ki hemde müjdeli haberler alıcaz inşallah

Ay ne zor bir bekleyiş ne zor bu beklemek düşünmemeye çalışıp yine kendini düşünürken buluyorsun göğsüm mü ağrıyor başım mı dönüyor sürekli tetiktesin inş allah hepimize nasip kısmet eder göğüslerim biraz acıyor ama burda anlatılan gibi kıyafet dokununca bile sızlama gibi değil acısın diye zorlayınca acıyor sanırım:) allah hepimize yardım etsin hepinizin inş son tedavisi olsun umut arayanların rabbim yanında olsn

Amin canım inşâAllah nasip etsin Rabbim sağlıkla

İlaçları adetinle gittiğin zaman yumurtalıkların durumuna bakarak doz ayarlanıyor iğneleri kendin yapacaksın biliyorsundur vuracaklar yazmışsında :)

Kızlar benim aklıma bişey takıldı bize verilen raporu devlet hastaneleri araştırma tıp fakülteleri hangilerinde de çıkartabiliyoruz ..hangi bölümden nr diyip alabiliyoruz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…