Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar benim aklıma bişey takıldı bize verilen raporu devlet hastaneleri araştırma tıp fakülteleri hangilerinde de çıkartabiliyoruz ..hangi bölümden nr diyip alabiliyoruz ?
Memorialde rapor geçmiyor canım daha önce SGK geçen bi merkezde negatif alanlar ( benim gibi ) o eski raporu götürüyor indirim yapıyorlar sadece ama rapor çıkarıp ilaçları bi şekilde rapor çıkardığın yerde yazdırabilirsen olur sadece ilaç parasını kurtarırsın bi miktar ben raporsuz sadece cetrotide kullandım gonal f önceki raporlu tedavimden kalmıştı toz ve su olanından gonal f raporsuz kaç₺ kullanan arkadaşlar yazar senin için memorial genelde kalem şeklinde olanı istiyor benim dozum karışık olmadığı için toz ve su olan gonal f kullanmama izin vermişlerdi yani dışarda yazdırıp gelirsen toz ve su olanı yazılıyor devlette genelde. Ben iki kez Süleymaniye'de rapor çıkardım birisi iç birisi dış rapordu dış rapor daha Kolay ama dediğim gibi ilaçları uygun bi eczaneden alırsan raporada gerek kalmaz indirimli eczaneleri bilen arkadaşlar yazabilir ben İdil'i biliyorum sadece

transferden sonra belirti arayanlar için yazıyorum, ben şu an ikizlere hamile biri olarak test gününe kadar hiç belirti yaşamadım. hatta üzülmüştüm olmadı diye. Dayanamayıp çok erken transferin beşinci günü test aldım ve idrarda silik çizgiyi gördüm. şaka gibiydi. Ama ondan sonra bile belirtim olmadı. Test sonucundan tam iki hafta sonra başladı belirtilerim. Yani belirtisi olmayanlar üzülmesin.

Kızlar benim aklıma bişey takıldı bize verilen raporu devlet hastaneleri araştırma tıp fakülteleri hangilerinde de çıkartabiliyoruz ..hangi bölümden nr diyip alabiliyoruz ?
Okmeydanı deniz eczanesi var gonal f kutusunu 260 dan veriyor bilgin olsun tüm ilaçları indirimli veriyor burası

Arkadaşım benim ikizlerim oldu. Hiç bir belirti yaşamadım. hamileliğimdede ne mide bulantısı ne aşerme ne tiksinme hiç bişey yaşamadım.

Okmeydanı deniz eczanesi var gonal f kutusunu 260 dan veriyor bilgin olsun tüm ilaçları indirimli veriyor burası

Sağol canım teşekkür ederim cevap için henüz şuan ne diyecekler bilmiyorum ama yücel bey sadece çok agır ilaçlar vermeyeceğiz dedi . Gittiğim de en azından hastane sorununu yaşamayalım diye sordum.

merhaba kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum benim yarın test günüm birkaçgün önce göğüslerim acımaya başlamıştı ancak dün itibariyle kayboldu herhangi bir belirtim de Yok acaba böyle bir belirti yaşayıp hamile olduğunu öğrenen oldumu

Merhaba arkadaşım. Belirtilere takılmamak gerekiyor. Ben neredeyse belirti yaşamadım diyebilirim. Klasik adet belirtileriyle aynıydı. Meme hassasiyeti bazen geliyor bazen geçiyor. İnşallah testin pozitif olduktan sonrada bazı günler aşırı hassasiyet ağrı ve acı olurken bazen hiç olmuyor ya da daha az oluyor. Sen hiç keyfini kaçırma yarın çok güzel haberler al inşallah.

Allah razı olsun bende dünden beri kendimi yiyorum olmadı hassasiyetim geçti sanırım adet olmaya başlıcam diye sen diyince şimdi sanki içime soğuk serpildi sen hamilemisin?

Allah razı olsun bende dünden beri kendimi yiyorum olmadı hassasiyetim geçti sanırım adet olmaya başlıcam diye sen diyince şimdi sanki içime soğuk serpildi sen hamilemisin?

Hamdolsun hamileyim çok yeni. Bende senin gibi hissediyorum tabi ara ara. Çünkü hala belirtler bazen geliyo bazen geçiyo. Ama diyorum ya mümkün mertebe kendini dinlememeye çalış. Bugün güzelce gez eğlen kitap oku gün çabuk geçsin :)

Maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş herkese nasip etsin rabbim

Maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş herkese nasip etsin rabbim

Aminnn inşallah Allah isteyen emek veren çaba gösteren herkese nasip etsin. Hamile arkadaşlarımın hepsine de sağlıklı sıhhatli hayırlı doğumlar nasip etsin.
Yarın sende güzel haberlerini paylaş bizimle olur mu:)

Ay durup durup güzel yorumlara bakıp ağlayasım geliyor inş allah önce hamileyim demeyi sonrada sağlıkla kucağıma aldım demeyi nasip etsin senelerdir uğraşıyorum bu 7. Denemm daha hiç pozitif göremedim inş bu sefer pozitif olsun

Cnm benim hiç belirtilere takılma olurmu onların hepsi test sonucundan çok çok sonra çıkıyoo ortaya 5-6 haftalıkken falan yani hatta bazısında o zamanlar bile bişe olmuyoo.Sen sadece yarın alacağın mutlu haberi düşün ve pozitif ol inşallah test sonucun gibi.Yarın güzel haberler alıp vermen dileğiyle inşallah.

Amin inş yarın güzel haberlerle geleyim ne iyi geldin yüreğime sağolasın allah razı olsun

Cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım. dediğin gibi yapmaya çalışayım. Eşim GÖNÜL HN. dan randevu almış. Bilgisi olan, tanıyan, daha önce onda pozitif alan arkadaş var mı acaba?

Cevabın için çok teşekkür ederim arkadaşım. dediğin gibi yapmaya çalışayım. Eşim GÖNÜL HN. dan randevu almış. Bilgisi olan, tanıyan, daha önce onda pozitif alan arkadaş var mı acaba?
Hayırlı olsun canım gönül hanımda çok iyidir bir çok arkadaşın transferine girmişti ve pozitif sonuç aldılar

Senin yerine beni heyecan bastı :) arkadaşların da dediği gibi belirtiler herkeste olmuyor bende bel ağrısı çok oldu test gününden bi kaç gün sonra geçmişti ama adet öncesi de ağırıyor belim kasıklarım o yüzden pozitif ol inşâAllah yarın güzelce yazarsın buraya

Şimdi kontrol ettim, yanlış olmuş. Dr Fulya Gökdağlı Sağır mış seçilen doktor. Fulya Hn. mı tanıyor musun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…