Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ay bide beni gör heyecandan öleceğim karnım adet olacakmışım gibi ağrıdıkça biraz sinirim bozuluyor ama sanırım herkes adet olmakmış gibi hissetmiş zaman yaklaştıkça sükunetimi kaybettim sanırım akıntım neden yok belim neden ağrıyo göğüm acıyordu şimdi beden geçti diye evhamlanmaya başladım çalıştığım için test de yapmak istemiyorum olumsuz olsa yarın çalışamam ondan yarını beklemek zorundayım ama öleceğim heyacandan yarın akşam iş çıkışı ilk işim gidip test vermek olcak

Merhaba arkadaşlar, bugün itibariyle 21 haftalık olduk ve yolu yarıladık. İnş bundan sonraki sürecimizi de sorunsuz atlatırız kolaylıkla geçer inş. Her zaman yazmasam da forumu takip etmeyi hiç bırakmadım. Her zaman dua ettim bu uğurda çaba gösteren herkese. Ben de çok zor günler geçirdim, maddi manevi çok yıprandım, çok üzüldüm, çok ağladım ama mücadele etmeyi hiç bırakmadım. Şükürler olsun ki mükafatımızı aldık. Allah bize bu günleri görmeyi nasip etti. İnş sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder. Tek duam bu. Arkadaşlar tedavimden elimde bayağı bir ilaç kaldı ve ben gerçekten ihtiyacı olan birine vermek istiyorum. Maddi olarak zor bir süreç o yüzden birilerine faydam dokunsun istiyorum. Bu zamana kadar ilaçları hep tekrar ihtiyacım olur diye buzdolabında sakladım. O konuda içiniz rahat olabilir. Elimde kalan ilaçları yazıyorum. İhtiyacı olan benimle iletişime geçebilir. Tek istediğim almak isteyen bana reçetesini göstersin.
* 3 kutu crinone jel (açılmamış) + Yarım kutu crinone jel
* 1 kutu gonal-f 450 pen ( açılmamış )
* 1 kutu cetrotide 0,25 mg ( açılmamış )
* 1 kutu luveris 75 IU ( açılmamış )
* 1 kutu climara patch bant (içinde 3 adet var)
* 1 kutu prednol ( içinde 8 adet var)
* 1 kutu rulid ( içinde 6 adet var )
* 1 kutu proxeed plus (içinde 17 adet var)
* 1 kutu klomen (içinde 9 adet var)
* 1 kutu Evicap (içinde 15 adet var)
* Çok sayıda ince uçlu enjektör

Şimdi kontrol ettim, yanlış olmuş. Dr Fulya Gökdağlı Sağır mış seçilen doktor. Fulya Hn. mı tanıyor musun canım?
Fulya hanım bi kaç ay oldu geleli hiç denk gelmedim ona ama bi kaç kez transfer aşamasında gördüm oda işini severek yapan bi doktor ilgili hastalarına karşı henüz transferlere giriyor mu bilmiyorum
sakın test yapma canım heyecanını çok iyi anlıyorum ama İnan herşey çok güzel olacak

Canım benim ne kadar düşüncelisin Rabbim sağlıkla hayırlı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşâAllah Darısı başımıza bütün isteyenlere

Kızlar rahime çizik atma işleminin ücreti nedir bilen varmı birde ne kadar süren bir operasyon ağrı sizi oluyormu acaba?

Kızlar rahime çizik atma işleminin ücreti nedir bilen varmı birde ne kadar süren bir operasyon ağrı sizi oluyormu acaba?
Benim histeroskobi şurasında rahme çizik atılmıştı 3800 gibi bişey ödemiştik ayrıca rahme çizik atılıyormu onu bilmiyorum ama histeroskobi fiyatı 3800 4000 bin civarı ağrı falan da olmuyor en fazla adet ağrısı gibi anestezili oluyor bir iki saat dinlenme sonrasında eve yolluyorlar 2 gün falanda lekelenme oluyor çok az

Benim sadece çizik atma olucak canım muayene odasında olucak anestezi olmayacak hiç ücret konuşmadık merak ettim

Evettt arkadaşlarım bugün büyük gün geldi benim için test günüm sabah 5 de uyandım heyecanımdan sonrada hamilelik olsa uyku basması olmazmıydı şimdi neden 5 de uyandım diye dertlendim heyecanımdan öleceğim ama hiç mi belirtisi olmaz insanın hamile olan herkesin akıntısı opmuşmuydu çok merak ediyorum ama benim yok çünkü olmadı yine yazıcam diye ödüm kopuyor kalbim sıkışıyor

İnşallah pozitif sonuç alırsın canım. Bütün gün bunu kafana takma diye görünce yazayım dedim. Benim en büyük belirtim uyku basmaması oluyor hamileliklerimde :) sabah erken uyanıp çok uykusuz olmuyorum, geceleri de uykum gelmiyor sadece aetık yatayım diye gidiyorum yatağa. Ekstra dinçlik yapıyor bende :) belki sende de böyle bir etki yapmıştır...

Merhaba arkadaşım;
İnşallah bugün güzel haberler alırız senden. Ben hiç hamile kalamadım maalesef; ama forumlarda, internette çok araştırdım gebelik belirtileri nedir ne değildir diye. Onca araştırmadan sonra anladığım tek şey bu belirtilerin bir standardının olmadığı. Herkes bu süreci farklı yaşıyor. Kimisi belirti yaşarken kimisi farkına bile varmıyor. İnşallah bugün benim gibi tedaviye yeni başlayacaklara umut olursun güzel bir haber vererek; dualarım seninle...

Ay inş benimde ondandır bu dinçliğim bende hiç gebe kalamadım için nasıl belirti veriyor vücüdum anlayamıyorum. Sizin akıntınız falan oluyor muydu

Bende hiç hamile kalamayanlardanım bu 7. Tedavim ama bir türlü tutunamıyorlar histeroskobi de oldum aslında bir polip falanda Yok ama bir türlü kısmet olmadı o yüzden belirtilerimi sık sık buraya soruyorum gerçi bir belirtimde yok herkes akıntı göğüs hassasiyeti uyku hali yazmış bende hiçbiri yok bir kaç gün göğüsün azıcık ağrımışdı sevinmiştim sonra kayboldu

Bende bunu demek için şuna neler vermem tahmin edemezsiniz allahım yardım etsin
Amin İNŞALLAH))) topikte bir arkadss vardi.şuan 8haftalik gebe onunda 5.denemesinde oldu.onun mesala hiç yoktu belirtisi hatta olmadı diye cok uzgundu.ona da söylemiştim hatta, biraz bünye ile alakalı darisi senin başına...

Benimde hiç akıntım olmamıştı canım nolur kaç gündür belirti arama diyoruz sana ama ya hadi seni bekliyoruz çıksın artık sonuç

Ben üç aylık bi gebelik yaşadım 5,5 haftada başlayan bulantı dışında hiç bişey olmadı uyku basması neymiş test günü sabaha kadar uyumamıştım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…