Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm benim önceden de söyledim diğer arkadaşlar gibi.belirtilere takılma hiç herkeste farklıdır ki ayrıca göğüs hassasiyeti de öle zannettiğin gibi bişi diilmiş öle kıyafet değince falan acıma olmuyoo yanii,uyku haline gelince oda 5. -6.haftalardan sonra tabi oda olursa ,akıntı olayıda bulantı gibi herkeste olcak diye bişi yok.sen takılma artık hiç belirtilere az kaldı sabret iş çıkışımı vereceksin kanı.güzel haberini bekliyoruz cnm inşallah

B Bebegim olsa canım naptın çıkmadı mı sonuç
Yok yaptırmadım daha çalıştığım içim yaptırma şansım yok aslında yakınlarda hastane var öğle arası gidebilirsin ama birde kötü çıkarsa allahım kotusun gidip çalışamam ondan mesai bitince gidicem 6 san sonra anca gidebilirim gerçi bugün çalıştım mı yoksa heyacandan öldüm mü belli değil

Ay vaşla bana yol arkadaşı oldunuz allah razı olsun hepinizden akşam iş çıkışı gidicem inş pozitif okursa bağıra çağıra gelirim gebeyim. Diye diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum ama hani olursa sesim çıkmaz inş allah yardımcım olsun

Arkadaşlar merhaba. Sizlere sormak istediğim bir soru var ama öncelikle inşallah hepimiz hayalimizdeki hayırlı evlatlara kavuşuruz.
Bizim problemimiz eşimin ileri hızlı hareketinin çok düşük olması. 120 milyon spermin sadece %5/7 oranı ileri hızlı ve gerisi haraketsiz.
Tüp bebek yönteminde mikroçip ımsı düşünüyorum ama okuduğum bir bilgi ileri hızı düşük olanda mıkrocip dezavantaj oluyormuş. Cıpten geçmesi zor oluyormuş falan. Sizce bize yapmazlar mı???? İleri haraket 7 milyon yetmez mi????

Kızlar selam, yücel bey aradı embriyolarla ilgili görüstük. 6da 3 normal gelmesi beklenen birşey dedi. Birtane 5.gün cok iyi kalite bir tane de iyi kalite varmıs. Biri ise 6aa imiş. Muhtemelen 6aa transfer edilir dedi. 6aa hakkında fikri olan var mı?

Canımm sen naptın Yücel Bey ve Semra Hanımla görüşebildin mi ?
Görüştüm canım turner sendromu tekrar eden bişey değil dedi kararı bize bıraktı pgt için çünkü çözüp dondurunca da kalite düşüyor dedi üçüncü adetle gel dedi şimdi gebelikte ufak bi kist oluşmuş yumurtalıkta o adet olmanı geciktirebilir 3 hafta içinde adet olmazsan gel söktürücü verelim dedi yücel bey adet oldum aslında çok çok az geldi demek ki kist yüzünden bakalım hayırlısı sonuç olarak Bu durumda pgt önermiyoruz yinede isterseniz yapalım dedi ben zaten istemiyordum ama yapın deseydiler yaptırırdım

Hayırlı sonuçlar olsun canım sonuç ne olursa olsun bende 7 senedir hiç gebe kalamadım o test sonucu pozitif gelsin Allahım ama gelsin dedim ama dediğim an tövbe ettim ama 11. haftada kaybettim o yüzden herşeyin hayırlısı olsun olupta yitirmek daha zor inşâAllah sonucun pozitiftir diğer denemelerin hangi merkezdeydi embriyo kalitesi neydi

Oda güzel embriyo kaliteli tabi bi çok arkadaş hamile kaldı o embriyolarla inşâAllah sanada evlat olarak nasip olsun

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah . İmsi yaptıracaginiz için ekstra mikroçip ı çok gerekli görmüyorum tabi bu benim şahsi fikrim . İmsi tek basina iyi bir embriyologla beraber daha detaylı bir uygulama .

Anladım canım. Rabbim bir dahakine sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Cümlemizinde inşallah. Yol uzun ve meşakkatli ama eminim bunlar o güzel gün geldiğinde hep unutulucam ve biz yeni hayatımıza başlayacağız mutlu huzurlu sakin ..

6aa hatching embriyo demek canım. Yani kabuğundan tamamen çıkmış ve rahime tutunmaya hazır ve nazır bir halde :)

Sağol canım gerçekten çok meşakkatli Rabbim yardımcımız olsun hepimizin artık yücel bey bile çok zor zamanlar geçirdiniz bizim amacımız hamile kalmandan çok doğacak bebek götürmek eve dedi o yüzden çok sıkı takip edilecek dedi ve kürtaj sonrası hsg istedi yücel bey ama semra hanım şimdilik gerek yok dedi hiç olmasizsa filmden kurtuldum zaten 3 kere çekildim bu 4 olacaktı

Canım hayırlısı olsun hakkında. Ben hsg çektirmeni öneririm. Gönlün rahat bir şekilde sorun olmadığını görüp transfere hazırlanmış olursun

Canım hayırlısı olsun hakkında. Ben hsg çektirmeni öneririm. Gönlün rahat bir şekilde sorun olmadığını görüp transfere hazırlanmış olursun
Aynen canım askında çekil deselerdi çekilecektim yücel bey semra hanıma soralım dedi semra hanımla aralarında konuştular bişey dedi ama tam anlamadım o olsaydı hsg isterdim ama gerek Yok yapışıklık olsaydı ultrasonda görünürdü dedi bi daha ki ay kontrol için çağırdı adet olmazsam eğer bende şimdi illa kendim çekilmek istesem olur mu semra hanım gerçekten çok bilgili çok yetiştirmiş kendisini yine de yücel beye bi ara sorarım çekileyim mi diye

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah . İmsi yaptıracaginiz için ekstra mikroçip ı çok gerekli görmüyorum tabi bu benim şahsi fikrim . İmsi tek basina iyi bir embriyologla beraber daha detaylı bir uygulama .
Cevap verdiğiniz için gerçekten minnettarım.
Bu uygulamalar bizim canlı olan spermlerimize uygulana bilir? Değil mi? Eğer ki iki uygulama da yapılabiliyorsa sadece maddi bir külfet olacaksa iki uygulamayı da yaptırmak istiyoruz. Biz 2 senedir tedavi görüyoruz eşim 1 senedir takviye alıyor. Varikosel ameliyatı oldu ama sonuç alamıyoruz. Hızımız yükselmiyor. İlk tüp bebek denememiz olacak. Umarım bu gelişen uygulamalar işimize yarar.

Arkadaşlar adetle transfere kadar ki süre ortalama kaç gün sürüyordu yaaaa

Tedaviniz hayırlı olsun. Ben çip yöntemini Semra hanıma sordum. Kanıtlanmış bi başarısı yok dedi bende güvendim ve yaptırmadık.ımsı tekniğinde zaten seçiliyor demişti o yüzden kafan hiç karışmasın.

Kızlar ya eşimle konuştuktan sonra kafama takıldı aslında yücel hoca bu önemsiz bişey desede aklıma takıldı ben ilk randevuda herşey normal çıkmış demiştim zaten ama hsg de 0.8mm rahim uç kısımda bir tane polip var dedi doktor ancak büyür bizi engellerse dedi biz onu alırız dedi ufak bir operasyonla ama benim merak ettiğim bu aşamayı etkilermş ya da şimdi 2 .günü gidicem ya sorun olmaz değilmi ?

Hamile kaldınız mı? Ben genelde araştırmalarım doğrultusunda konuşuyorum. Mıkrocipte içeriği daha sağlam ve sağlam olmayanlar ayrılıyormuş yazıyor heryerde. Çıpten sağlam olmayanlar geçemiyormuş falan filan.
Birşey sormak istiyorum. Imsı ile seçilenler mıkroenjeksiyonla mı yumurta içine enjekte ediliyor.
Çok heyecanlıyım, olasılığı bile heyecanlandırıyor beni. Biraz yatışmalıyım galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…