Cevap verdiğiniz için gerçekten minnettarım.
Bu uygulamalar bizim canlı olan spermlerimize uygulana bilir? Değil mi? Eğer ki iki uygulama da yapılabiliyorsa sadece maddi bir külfet olacaksa iki uygulamayı da yaptırmak istiyoruz. Biz 2 senedir tedavi görüyoruz eşim 1 senedir takviye alıyor. Varikosel ameliyatı oldu ama sonuç alamıyoruz. Hızımız yükselmiyor. İlk tüp bebek denememiz olacak. Umarım bu gelişen uygulamalar işimize yarar.
Arkadaşlar adetle transfere kadar ki süre ortalama kaç gün sürüyordu yaaaa
Henüz transfer aşamasına geçemedim embriyolarım donduruldu.bende çok araştırdım çip yöntemini ama bu yöntemi kullanıpta hamile kalamayan da çok var gereksiz olduğunu söyleyende çok.ayrıca hareket az olunca da bu çip yöntemi uygulanamıyormuş. Semra hanım bana ımsı yapıyoruz zaten çip kanıtlanmış bir uygulama değil önermiyorum ama siz bilirsiniz isterseniz yapılır dedi ben yaptırmadım.ayrıca ımsı tekniğinde de en sağlam olanlar seçiliyor büyütülerek.artık herkese mikroenjeksiyon uygulanıyorHamile kaldınız mı? Ben genelde araştırmalarım doğrultusunda konuşuyorum. Mıkrocipte içeriği daha sağlam ve sağlam olmayanlar ayrılıyormuş yazıyor heryerde. Çıpten sağlam olmayanlar geçemiyormuş falan filan.
Birşey sormak istiyorum. Imsı ile seçilenler mıkroenjeksiyonla mı yumurta içine enjekte ediliyor.
Çok heyecanlıyım, olasılığı bile heyecanlandırıyor beni. Biraz yatışmalıyım galiba...
Maalesef bizde hız az. Yapılmışlen hiç birşey eksik olmasın istiyorum ama nasipten öteye de geçemiyoruz zaten. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Elbet birgün hepimiz yavrularımıza kavuşacağız.Henüz transfer aşamasına geçemedim embriyolarım donduruldu.bende çok araştırdım çip yöntemini ama bu yöntemi kullanıpta hamile kalamayan da çok var gereksiz olduğunu söyleyende çok.ayrıca hareket az olunca da bu çip yöntemi uygulanamıyormuş. Semra hanım bana ımsı yapıyoruz zaten çip kanıtlanmış bir uygulama değil önermiyorum ama siz bilirsiniz isterseniz yapılır dedi ben yaptırmadım.ayrıca ımsı tekniğinde de en sağlam olanlar seçiliyor büyütülerek.artık herkese mikroenjeksiyon uygulanıyor
Çok teşekkür ederim inşallah olur.Karar sizin tabi ki semra hanımla da konuşursunuz bu konuyu muhakkak. Ama ben olsam yaptırmam ( mikrocip denedik daha önce ) klasik ivf yapılsa bir nebze anlayacağım ama sadece ileri hız problemi düşünülürse gereksiz kalır zaten imsi ile en kaliteli olanlar seçilecek .
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah . İnşallah ilk tedavide olumlu sonuçlar alırsınız.
Amin inşallah adetime az kaldı ay cok heycanlıOda güzel embriyo kaliteli tabi bi çok arkadaş hamile kaldı o embriyolarla inşâAllah sanada evlat olarak nasip olsun
Merhaba benim bildiğim hem mikroçip hem imsi olmuyor. Bizde baş anomalisi cok yüksek yüzde 96. Ve ileri hızlı hareket cok cok az.Haliyle hem mikrocip hem de imsi gerektiriyor. Ama ben secim olarak imsi sectim.Arkadaşlar merhaba. Sizlere sormak istediğim bir soru var ama öncelikle inşallah hepimiz hayalimizdeki hayırlı evlatlara kavuşuruz.
Bizim problemimiz eşimin ileri hızlı hareketinin çok düşük olması. 120 milyon spermin sadece %5/7 oranı ileri hızlı ve gerisi haraketsiz.
Tüp bebek yönteminde mikroçip ımsı düşünüyorum ama okuduğum bir bilgi ileri hızı düşük olanda mıkrocip dezavantaj oluyormuş. Cıpten geçmesi zor oluyormuş falan. Sizce bize yapmazlar mı???? İleri haraket 7 milyon yetmez mi????
Yaa gercekten mii Allahım cok korkuyor bir yanım bir yanım cok heycanlı6aa hatching embriyo demek canım. Yani kabuğundan tamamen çıkmış ve rahime tutunmaya hazır ve nazır bir halde :)
Çekinmeden her şeyi sorabilirsin burda herkes sana yardımcı olur. Donması asla kaliteyi etkilemiyor çoğu yer artık donmuş tedavi uyguluyor. Ben pgt yaptırmadım bi ameliyat geçirdim o yüzden bekliyorum.memorial da doktorlara güven ve stresli olmamaya çalış emin ellerdesinMaalesef bizde hız az. Yapılmışlen hiç birşey eksik olmasın istiyorum ama nasipten öteye de geçemiyoruz zaten. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Elbet birgün hepimiz yavrularımıza kavuşacağız.
Embriyoların dondurulması kaliteyi düşürüyormuş. Herkeste uygulanıyor mu? Pgt için mi gerekli oluyor. Çok soru sordum şimdiden özür diliyorum. Bu sondu. :) bilgiler için çok teşekkür ediyorum.
İnternette yazan birçok şey yanlış o zaman. Bende diyorum kaliteyi düşürüyorlarsa neden dondurup çözüp transfer ediyorlar. Hatta dondurulmuş 5. Gün embriyosunun şansı dondurulmuş 3. Gün embriyosundan daha düşükmüş yazıyor. Bazı tanınmış profların sayfalarından okuyorum bunları.Çekinmeden her şeyi sorabilirsin burda herkes sana yardımcı olur. Donması asla kaliteyi etkilemiyor çoğu yer artık donmuş tedavi uyguluyor. Ben pgt yaptırmadım bi ameliyat geçirdim o yüzden bekliyorum.memorial da doktorlara güven ve stresli olmamaya çalış emin ellerdesin
Bende ilk defa senden duydum bunları:) çok fazla araştırma bence burda merak ettiğin her şeyi sorabilirsin arkadaşlar yardımcı olurlar. Ama haklısın insan çok stresli oluyor bende ilk zamanlar senin gibi herşeyi sorguluyordum cevap arıyordum. Sağolsun buradaki arkadaşlar her soruma bıkmadan cevap verdiler. Tedaviye başladığında zaten merkez seni yönlendirecek senin için hangi yöntemler uygunsa yardımcı olacaklar. Merkeze güven her kontrole gittiğinde aklındakileri mutlaka sor. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahİnternette yazan birçok şey yanlış o zaman. Bende diyorum kaliteyi düşürüyorlarsa neden dondurup çözüp transfer ediyorlar. Hatta dondurulmuş 5. Gün embriyosunun şansı dondurulmuş 3. Gün embriyosundan daha düşükmüş yazıyor. Bazı tanınmış profların sayfalarından okuyorum bunları.
Gerçekten çok araştırmak iyi değil benim biraz Mükemmeliyetçi bir yapım var maalesef ama bu konuda elimden hiçbirşey gelmiyor. Allah ol dedi mi olacak ama ben yine de eksiksiz yapmak istiyorum. Bu ay tüm tahlillerimi oturduğum semtte yaptıracağım en az 3 ay kendimi hazırlayayım diyorum anne adayı için gebelik öncesi 3 ay çok önemliymiş akabinde tedaviye başlayayım. Bu esnada görüşmeye gideyim. Bildiğim kadarıyla rapor geçerli değil değil mi? Hastane veya ilaç raporu kullanamıyoruz.Bende ilk defa senden duydum bunları:) çok fazla araştırma bence burda merak ettiğin her şeyi sorabilirsin arkadaşlar yardımcı olurlar. Ama haklısın insan çok stresli oluyor bende ilk zamanlar senin gibi herşeyi sorguluyordum cevap arıyordum. Sağolsun buradaki arkadaşlar her soruma bıkmadan cevap verdiler. Tedaviye başladığında zaten merkez seni yönlendirecek senin için hangi yöntemler uygunsa yardımcı olacaklar. Merkeze güven her kontrole gittiğinde aklındakileri mutlaka sor. Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Rapor geçmiyor fakat raporlu arkadaşların söylediği kadarıyla hastane 1000 tl indirim yapıyormuşGerçekten çok araştırmak iyi değil benim biraz Mükemmeliyetçi bir yapım var maalesef ama bu konuda elimden hiçbirşey gelmiyor. Allah ol dedi mi olacak ama ben yine de eksiksiz yapmak istiyorum. Bu ay tüm tahlillerimi oturduğum semtte yaptıracağım en az 3 ay kendimi hazırlayayım diyorum anne adayı için gebelik öncesi 3 ay çok önemliymiş akabinde tedaviye başlayayım. Bu esnada görüşmeye gideyim. Bildiğim kadarıyla rapor geçerli değil değil mi? Hastane veya ilaç raporu kullanamıyoruz.
Teşekkür ediyorum.Rapor geçmiyor fakat raporlu arkadaşların söylediği kadarıyla hastane 1000 tl indirim yapıyormuş
Bize fiyat 7800 denildi indirim yapıp 7200 verdikTeşekkür ediyorum.Ortalama fiyat hakkında bilgi verebiliyor musunuz?
AAa iyiymiş fiyat ben 10 bin falan bekliyordum. İlaç hariçtir tahminim. Umarım ilaçlar için rapor geçiyordur.Bize fiyat 7800 denildi indirim yapıp 7200 verdik
Evet ilaç hariç o fiyat, raporunuzla ilaçları indirimli alırsınız. Benim raporum olmadığı için ilaçlara da yaklaşık 2500 tl verdim. Yani toplam 7200+2500+yol masrafı 10 bini buldu benim..AAa iyiymiş fiyat ben 10 bin falan bekliyordum. İlaç hariçtir tahminim. Umarım ilaçlar için rapor geçiyordur.
Merhaba. Ben ilk tedavimi bahçecide gördüm bana böyle bi diyet yada beslenme listesi verilmedi yeni bir uygulama sanırım. Arkadaşınızın bünyesiyle alakalı bir durumda olabilir. Memorial da böyle bir uygulama yok yada ben karşılaşmadımMerhaba arkadaşlar,
Tedaviden önce bir diyet programı ya da beslenme listesi verildi mi sizlere? Bahçeci'ye giden bir arkadaşıma neredeyse her şeyin yasak olduğu bir beslenme listesi vermişler de Memorial'da da veriliyor mu merak ettim.
Haftasonunuz mutlu ve huzurlu geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?