- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
Benimde kontrol zamanım geldi yücel bey rutin testleri istedi transfere yakın bi zamanda başlayayım bende inşâAllah
Aynen canım görüşmeye gittiğimde çok tuhaf oldum bi yanım buruk bir yanımda huzur vardı merkezi seviyorum nedense çok güzel ilgilendiler hem yücel bey hem de semra hanım bakalım inşâAllah nasip etsin tekrardan RabbimCanım benim bak tekrar vakit geldi çok sevindim senin adına. Çok heyecanlı süreçler :)
Yok yok hâlâ devam içiyor :) bünyeyle alakalı ben asitli içecek içemiyorum çok nadir yemek yanında anca aslında gebelikte hergün 1 şişe doğal maden suyu iç demişti doktorum onu da içemedim maalesef normal meyveli soda anca içerim o da onun yerini tutmaz tabi:) birde bu progestan haplar içince de pıhtılaşma yapıyor o yüzden genelde fitil jel iğne olarak veriliyor
Hadi hayırlı olsun transfere birlikte mi hazırlanacagııızAynen canım görüşmeye gittiğimde çok tuhaf oldum bi yanım buruk bir yanımda huzur vardı merkezi seviyorum nedense çok güzel ilgilendiler hem yücel bey hem de semra hanım bakalım inşâAllah nasip etsin tekrardan Rabbim
Kızlar dün akşamda yazmş tım kimse görmemiş galiba sizce bu sorun olur mu ? kafamızaa takıldı aslında yücel hoca bu önemsiz bişey desede ben ilk randevuda herşey normal çıkmıştı kızlar zaten ama hsg de çekildim iste diler 0.8mm rahim uç kısımda bir tane polip var dedi doktor ancak büyür bizi engellerse dedi biz onu alırız dedi ufak bir operasyonla ama benim merak ettiğim bu aşamayı etkilermş ya da şimdi 2 .günü gidicem ya sorun olmaz değilmi
Yücel bey sorun olmaz demiş doktorunuza güvenin.problem olsa zaten alalım derdi.merak etmeyin tedavinize odaklanın stres en büyük düşman unutmayın. Bende mesela miyom vardı sorun teşkil ettiği için alınması lazım dedi gönül hanım.yani gerek duyulsaydı sana da alınması lazım derlerdi mutlakaKızlar dün akşamda yazmş tım kimse görmemiş galiba sizce bu sorun olur mu ? kafamızaa takıldı aslında yücel hoca bu önemsiz bişey desede ben ilk randevuda herşey normal çıkmıştı kızlar zaten ama hsg de çekildim iste diler 0.8mm rahim uç kısımda bir tane polip var dedi doktor ancak büyür bizi engellerse dedi biz onu alırız dedi ufak bir operasyonla ama benim merak ettiğim bu aşamayı etkilermş ya da şimdi 2 .günü gidicem ya sorun olmaz değilmi
Evet canım çok faydalıymış ama maalesef ben hiç sevmiyorum bi yudum bile içemiyorum çok rahatsız ediyorTakip dr um bana da maden suyu iç bi tane günlük dedi .
Benim ki Eylül'ü bulacak canım nasipse inşâAllah :)Hadi hayırlı olsun transfere birlikte mi hazırlanacagııız
Canım yücel bey önemli değil dediyse takma kafana İnan bi sıkıntı olmaz ben 10 cm'lik miyomlarla denedim sonra ameliyat oldum hatta şu an intramural miyomum var 1,5-2 cmdi gebelikte büyümüş 3 cm olmuş yaklaşık 2-3 aylık gebelikte :) yine de bişey olmaz dedi yeri önemli çünkü ayrıca çikolata kistim var 2 tane 2 şer cmKızlar dün akşamda yazmş tım kimse görmemiş galiba sizce bu sorun olur mu ? kafamızaa takıldı aslında yücel hoca bu önemsiz bişey desede ben ilk randevuda herşey normal çıkmıştı kızlar zaten ama hsg de çekildim iste diler 0.8mm rahim uç kısımda bir tane polip var dedi doktor ancak büyür bizi engellerse dedi biz onu alırız dedi ufak bir operasyonla ama benim merak ettiğim bu aşamayı etkilermş ya da şimdi 2 .günü gidicem ya sorun olmaz değilmi
Öyle mi diyosunuz o zaman haklısınız.şuan bekliyorum regl olmamı takip yapılacak sonra yumurta alımı transfer en son daha biz 2 aşamaya geçiyoruz nasipse bakalım oda stresten bi an geliyor gibi bi gidiyor gibi :)aa ciddi mi sizinki daha zor şuan hamilrmisniz peki ? Bazen hocalara güvenmek gerekir cevap için teşekkür ederimCanım şuan transfere mi hazırlanıyorsun o aşamada mi engel olur diye düşündün anlamadım. Kistin yeri önemli biraz da yücel bey muayene edip sorun olmaz dediyse sıkıntı yapma .
Şöyle söyleyeyim iki tarafta da çikolata kistim var hemde hattı sayılır buyuklukteler ama yine de transferimi oldum bir sorun olmadı çok şükür . Sıkıntı yaşayacağını dusunurseler alırlardı zaten .
Hayırlısı olsun benim 23 Temmuz adetimle başlayacak süreç :) bir de şey dicem mesela bende prolaktin sıkıntısı var. Maden suyu icmem yasakEvet canım çok faydalıymış ama maalesef ben hiç sevmiyorum bi yudum bile içemiyorum çok rahatsız ediyor
Benim ki Eylül'ü bulacak canım nasipse inşâAllah :)
Canım yücel bey önemli değil dediyse takma kafana İnan bi sıkıntı olmaz ben 10 cm'lik miyomlarla denedim sonra ameliyat oldum hatta şu an intramural miyomum var 1,5-2 cmdi gebelikte büyümüş 3 cm olmuş yaklaşık 2-3 aylık gebelikte :) yine de bişey olmaz dedi yeri önemli çünkü ayrıca çikolata kistim var 2 tane 2 şer cm
Belki de haklısınız hepiniz az çok anlayabilirsiniz şuan herşey ne duysak ne olucak nasıl olucak çok heycanlıyız . Aslında hiç aklima gelmeyecek şeyler yaşıyorum . Rahim içi olmadığı için önemli değil dediler ama insan inşallah olMAz diyorum tabiki hakkımzda hayırlı olsun. Miyom olunca mutlaka tedavi oluyor demi ameliyat oluyor . Sizinde herşey hakkınızda hayırlısı olsun inşallahYücel bey sorun olmaz demiş doktorunuza güvenin.problem olsa zaten alalım derdi.merak etmeyin tedavinize odaklanın stres en büyük düşman unutmayın. Bende mesela miyom vardı sorun teşkil ettiği için alınması lazım dedi gönül hanım.yani gerek duyulsaydı sana da alınması lazım derlerdi mutlaka
Miyom yada kist yada polip rahim içini etkiliyorsa yani bebeğin yerleşeceği yeri etkiliyorsa alınması gerek diyorlar. Benim büyüyene kadar her doktor etkilemez aldırmana gerek yok dediler ama artık büyümüş ve rahimi içe doğru itmiş o yüzden alınması gerek dediler.yani senin polip etkileseydi embriyoların dondurulduktan sonra transfer olmadan önce alınması gerekiyor derlerdi.. için rahat olsun..Belki de haklısınız hepiniz az çok anlayabilirsiniz şuan herşey ne duysak ne olucak nasıl olucak çok heycanlıyız . Aslında hiç aklima gelmeyecek şeyler yaşıyorum . Rahim içi olmadığı için önemli değil dediler ama insan inşallah olMAz diyorum tabiki hakkımzda hayırlı olsun. Miyom olunca mutlaka tedavi oluyor demi ameliyat oluyor . Sizinde herşey hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Miyom yada kist yada polip rahim içini etkiliyorsa yani bebeğin yerleşeceği yeri etkiliyorsa alınması gerek diyorlar. Benim büyüyene kadar her doktor etkilemez aldırmana gerek yok dediler ama artık büyümüş ve rahimi içe doğru itmiş o yüzden alınması gerek dediler.yani senin polip etkileseydi embriyoların dondurulduktan sonra transfer olmadan önce alınması gerekiyor derlerdi.. için rahat olsun..
Öyle mi diyosunuz o zaman haklısınız.şuan bekliyorum regl olmamı takip yapılacak sonra yumurta alımı transfer en son daha biz 2 aşamaya geçiyoruz nasipse bakalım oda stresten bi an geliyor gibi bi gidiyor gibi :)aa ciddi mi sizinki daha zor şuan hamilrmisniz peki ? Bazen hocalara güvenmek gerekir cevap için teşekkür ederim
Evet dr lara güvenmemen gerekiyor böyle durumlarda . Zaten anladığım kadarıyla şuan tedaviye yeni başlayacaksınız regl bekliyorsunuz . Yumurtalar toplandiktan sonra daha netleşir durumunuz gerekli görürseler alırlar zaten endişelenmeyin.
Evet çok şükür ben şuan hamileyim . Darısı sizin ve tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah .
Amin canım senin içinde hayırlısı olsunHayırlısı olsun benim 23 Temmuz adetimle başlayacak süreç :) bir de şey dicem mesela bende prolaktin sıkıntısı var. Maden suyu icmem yasak
Kızlar merhaba bugün istanbul a geldim yücel bey ve semra hanımla randevum var 4 te :) inşalla h olumlu geçer çok heyecanlıyım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?