Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin inşallah cnm aminnnn.Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla hayırla büyüt inşallah.Rabbim bizlerede sağ salim hayırla sağlıkla uzun ömürle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Maşallah Allah bize de nasip etsin bekleyen herkese

Olur canım öyle sıkıntı yapma ama neden gecikti bi test yap istersen mucizelere çok şahit olduk burda
Yok ya belirti var mesela kuruluk olur adetten önce benim akıntım filan olmaz. Suan da öyle. Benim bildiğim hamile kalanların akıntısı hic kesilmiyor adet dönemi yaklaşsa bile kuruluk olmuyor

Yok ya belirti var mesela kuruluk olur adetten önce benim akıntım filan olmaz. Suan da öyle. Benim bildiğim hamile kalanların akıntısı hic kesilmiyor adet dönemi yaklaşsa bile kuruluk olmuyor
Yok canım hiç alakası yok benim akıntım hiç olmamıştı ve bu teoriyi de ben Yen'i Yen'i duyuyorum :) benim hiç akıntım olmadı jel geliyordu sadece herkesin farklı demek ki bilemiyoruz ki

Yok canım hiç alakası yok benim akıntım hiç olmamıştı ve bu teoriyi de ben Yen'i Yen'i duyuyorum :) benim hiç akıntım olmadı jel geliyordu sadece herkesin farklı demek ki bilemiyoruz ki
Aman nebiliyim valla 24 25 günde regl olan ben 27 günü görüyorum hayatımda ilk kez. Acaba hani ilk adet opudan sonra erken oldu ya beklenen tarihten ondan mı düzensizleşti opu mu sebep oldu

Aman nebiliyim valla 24 25 günde regl olan ben 27 günü görüyorum hayatımda ilk kez. Acaba hani ilk adet opudan sonra erken oldu ya beklenen tarihten ondan mı düzensizleşti opu mu sebep oldu

Evet canım bir çoğumuz aynı durumu yaşadık opu sonrası 2. Adet te oluyor böyle genellikle .

Gercekten mi aklımı da taktıkca uzuyor belki. Hicbir kırmızıyı böyle beklemedim :)))

Evet canım çoğunluğun gecikti 2 senedir buradayım yaklaşık olarak topikte en sık sorulan sorulardan birisi :)

Opu sonrası 2. Adet genelde 3 5 gün uzar istisnalar hariç tabi biraz da stresin etkisi de var tabi . Sen rahatla bekleme bak nasıl gelecek .

Cook tesekkur ederim cok rahatladım Allah razı olsun :)

Canım benimde dün olmama lazımdı bu adetle bnmde başlanacak ama olamadım bir türlü benim gerçi bu ay çok stresli geçti o etkiledi galiba
Stres cok normal yolunu gözlüypruz belkide ondan olmuyor ama saat gibi isleyen vücudumda ilk olunca korktum acıkcası

Merhaba arkadaşlar,
Dün ilk görüşmeye gittim. Soner Bey ve Semra Hoca muayene etti. Hocalar da merkez de çok güven verdi. Aklımdaki sorular cevaplarını bulunca üstümdeki karamsarlık hali de yok oldu. İçim daha rahat artık... Hepimize bu süreçte kolaylıklar dilerim arkadaşlar.

Arkadaşlar benim birsürü eksik tahlilin var yatırmam gereken.hangi bölüme gitmem lazım rubella anti tipo falan yazıyor yaptıran arkadaşlar yazabilir mi

Merhaba canım, nasılsın ? Yazmıyordun uzun zamandır . @Bebegim olsa arkadaşımızdan sonuç bekliyorduk ama henüz yazmadı, umarım mutluluktan ve heyecandan unutmuştur bizi.
Merhaba canım iyiyim çook saol
Merhaba canım, nasılsın ? Yazmıyordun uzun zamandır . @Bebegim olsa arkadaşımızdan sonuç bekliyorduk ama henüz yazmadı, umarım mutluluktan ve heyecandan unutmuştur bizi.
Merhaba canım iyiyim sizleri sormalı:) sizleri takip ediyorum elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum . Evet ya arkadaş inşaallah mutluluktan unutmuştur bizleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…