- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Amin inşallah cnm aminnnn.Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla hayırla büyüt inşallah.Rabbim bizlerede sağ salim hayırla sağlıkla uzun ömürle evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahSelam kızlarrr; beni Bilenler bilir. 2017 temmuzda Şişli memorial ile tedavi sürecim başladı. 2. Transferimde şükür ki pozitif sonucu aldım. İyi kötü 9 ayımız bitti. Normal doğumu çok istiyordum nişanım geldi, sancılarım başladı 2 gün Doğum sancısı yaşadım ancak yeterli rahim açıklığı olmayınca spinal sezeryan ile 40+5 te kızım dünyaya geldi. Artık yeni bir hayatımız var Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallah. Daha dün gibi hatırlıyorum 6. Gün embriyosu olduğu için şansının az olduğunu söylediklerini, çok şükür ki şu an yanımda uyuyor. Tedavi sürecindeki arkadaşların iyi haberlerini , gebeliği olan arkaşlarında hayırlı doğum haberlerini almak nasip olsun. Kucaklarınız Çifter Çifter bebelerle dolsun
Maşallah Allah bize de nasip etsin bekleyen herkeseSelam kızlarrr; beni Bilenler bilir. 2017 temmuzda Şişli memorial ile tedavi sürecim başladı. 2. Transferimde şükür ki pozitif sonucu aldım. İyi kötü 9 ayımız bitti. Normal doğumu çok istiyordum nişanım geldi, sancılarım başladı 2 gün Doğum sancısı yaşadım ancak yeterli rahim açıklığı olmayınca spinal sezeryan ile 40+5 te kızım dünyaya geldi. Artık yeni bir hayatımız var Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallah. Daha dün gibi hatırlıyorum 6. Gün embriyosu olduğu için şansının az olduğunu söylediklerini, çok şükür ki şu an yanımda uyuyor. Tedavi sürecindeki arkadaşların iyi haberlerini , gebeliği olan arkaşlarında hayırlı doğum haberlerini almak nasip olsun. Kucaklarınız Çifter Çifter bebelerle dolsun
Olur canım öyle sıkıntı yapma ama neden gecikti bi test yap istersen mucizelere çok şahit olduk burdaKızlar yaa transfere başlayacagız bu adetle ama gecikti 2 gün neden böyle olduki off
Yok ya belirti var mesela kuruluk olur adetten önce benim akıntım filan olmaz. Suan da öyle. Benim bildiğim hamile kalanların akıntısı hic kesilmiyor adet dönemi yaklaşsa bile kuruluk olmuyorOlur canım öyle sıkıntı yapma ama neden gecikti bi test yap istersen mucizelere çok şahit olduk burda
Yok canım hiç alakası yok benim akıntım hiç olmamıştı ve bu teoriyi de ben Yen'i Yen'i duyuyorum :) benim hiç akıntım olmadı jel geliyordu sadece herkesin farklı demek ki bilemiyoruz kiYok ya belirti var mesela kuruluk olur adetten önce benim akıntım filan olmaz. Suan da öyle. Benim bildiğim hamile kalanların akıntısı hic kesilmiyor adet dönemi yaklaşsa bile kuruluk olmuyor
Aman nebiliyim valla 24 25 günde regl olan ben 27 günü görüyorum hayatımda ilk kez. Acaba hani ilk adet opudan sonra erken oldu ya beklenen tarihten ondan mı düzensizleşti opu mu sebep olduYok canım hiç alakası yok benim akıntım hiç olmamıştı ve bu teoriyi de ben Yen'i Yen'i duyuyorum :) benim hiç akıntım olmadı jel geliyordu sadece herkesin farklı demek ki bilemiyoruz ki
Oda olabilir canım bazen stresten de oluyorAman nebiliyim valla 24 25 günde regl olan ben 27 günü görüyorum hayatımda ilk kez. Acaba hani ilk adet opudan sonra erken oldu ya beklenen tarihten ondan mı düzensizleşti opu mu sebep oldu
Aman nebiliyim valla 24 25 günde regl olan ben 27 günü görüyorum hayatımda ilk kez. Acaba hani ilk adet opudan sonra erken oldu ya beklenen tarihten ondan mı düzensizleşti opu mu sebep oldu
Gercekten mi aklımı da taktıkca uzuyor belki. Hicbir kırmızıyı böyle beklemedim :)))Evet canım bir çoğumuz aynı durumu yaşadık opu sonrası 2. Adet te oluyor böyle genellikle .
Gercekten mi aklımı da taktıkca uzuyor belki. Hicbir kırmızıyı böyle beklemedim :)))
Cook tesekkur ederim cok rahatladım Allah razı olsun :)Evet canım çoğunluğun gecikti 2 senedir buradayım yaklaşık olarak topikte en sık sorulan sorulardan birisi :)
Opu sonrası 2. Adet genelde 3 5 gün uzar istisnalar hariç tabi biraz da stresin etkisi de var tabi . Sen rahatla bekleme bak nasıl gelecek .
Gercekten mi aklımı da taktıkca uzuyor belki. Hicbir kırmızıyı böyle beklemedim :)))
Canım benimde dün olmama lazımdı bu adetle bnmde başlanacak ama olamadım bir türlü benim gerçi bu ay çok stresli geçti o etkiledi galibaKızlar yaa transfere başlayacagız bu adetle ama gecikti 2 gün neden böyle olduki off
Evet opudan sonraki ikinci adetim bu sabırla bekleyeyim o zaman korktum bir sıkıntı mı var diye ama rahatladım smdi :)Canım eğer opudan sonraki ikinci adetinse bu o çok normal o zaman. Benim opudan sonraki ikinci adetim 5 gün gecikmişti .
Stres cok normal yolunu gözlüypruz belkide ondan olmuyor ama saat gibi isleyen vücudumda ilk olunca korktum acıkcasıCanım benimde dün olmama lazımdı bu adetle bnmde başlanacak ama olamadım bir türlü benim gerçi bu ay çok stresli geçti o etkiledi galiba
Benim de Opudan sonraki 2.adetim geç gelmişti. bende stres oldum baya hatta burda da sormuştum..sanırım herkeste olan bi durumStres cok normal yolunu gözlüypruz belkide ondan olmuyor ama saat gibi isleyen vücudumda ilk olunca korktum acıkcası
Bekliyorum bakalım ya acaba ne kadar gecikicek ufBenim de Opudan sonraki 2.adetim geç gelmişti. bende stres oldum baya hatta burda da sormuştum..sanırım herkeste olan bi durum
Merhaba canım iyiyim çook saolMerhaba canım, nasılsın ? Yazmıyordun uzun zamandır . @Bebegim olsa arkadaşımızdan sonuç bekliyorduk ama henüz yazmadı, umarım mutluluktan ve heyecandan unutmuştur bizi.
Merhaba canım iyiyim sizleri sormalı:) sizleri takip ediyorum elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum . Evet ya arkadaş inşaallah mutluluktan unutmuştur bizleri.Merhaba canım, nasılsın ? Yazmıyordun uzun zamandır . @Bebegim olsa arkadaşımızdan sonuç bekliyorduk ama henüz yazmadı, umarım mutluluktan ve heyecandan unutmuştur bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?