- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Hayırlı olsun canım görüşmeniz nasıl geçti?Kızlar merhaba bugün istanbul a geldim yücel bey ve semra hanımla randevum var 4 te :) inşalla h olumlu geçer çok heyecanlıyım:)
Iyiydi canım sağol:) muayene oldum rahimde bir sıkıntı çıkmadı amh için kan alındı bir de eşime çarşamba sperm testi yapılacak. Önümüzdeki ay adet olunca baslayacaz inşallahHayırlı olsun canım görüşmeniz nasıl geçti?
Aynen canım çok teşekkür ederim :) öyle oldu gerçekten o kadar işin ehli oldukları belli ki özellikle semra hanım..Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah güzel olacak herşey:)Hayırlı olsun arkadaşım. Allah hayırlı kapılarını açsın sizler içinde. Oradan gülerek çıkacaksın emin ol üzerinden koca bir yük kalkmış olacak:)
İyi çok şükür canım çok sevindim amh ilk defa mı bakılacak? Bende o kadar çok merkez gezdim ki en bilinenler dahil bilmiyorum burada farklı bişey var hakkımızdan hayırlısı olsun biz bilemiyoruz Rabbim doğru insanlarla karşılaştırsınIyiydi canım sağol:) muayene oldum rahimde bir sıkıntı çıkmadı amh için kan alındı bir de eşime çarşamba sperm testi yapılacak. Önümüzdeki ay adet olunca baslayacaz inşallah
Evet canım amg ilk defa bakılıyorİyi çok şükür canım çok sevindim amh ilk defa mı bakılacak? Bende o kadar çok merkez gezdim ki en bilinenler dahil bilmiyorum burada farklı bişey var hakkımızdan hayırlısı olsun biz bilemiyoruz Rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın
Memorialdeyken onun yanında tedavimi oldum çook ama çok memnundum kendisinden.Arkadaşlar Medipol Mega hastanesi Ayşe Karahasanoğlunda tedavi gören var mı?
Memorialdeyken onun yanında tedavimi oldum çook ama çok memnundum kendisinden.
Bi arkadaş transfer sonucunu yazacaktı. Merakla bekliyorum inşaallah pozitiftir yaa kendisinden ses çıkmadı.
Bende merak ediyorum inşâAllah Rabbim nasip etsinBi arkadaş transfer sonucunu yazacaktı. Merakla bekliyorum inşaallah pozitiftir yaa kendisinden ses çıkmadı.
Sen nasıl oldun canım hep aklımda ve duamdasınBi arkadaş transfer sonucunu yazacaktı. Merakla bekliyorum inşaallah pozitiftir yaa kendisinden ses çıkmadı.
Evet memorialde görev yapıyordu kontrollerimide transferimide kendisi yapmıştı pozitif sonuç almıştım.Çok affedersin ama anladım, Ayşe hanım memoriada mı görev yapıyordu?
Tedavi sonucu ne oldu peki?
İyiyimm canım çok saol sizlerde hep aklımda duamdasınız.Sen nasıl oldun canım hep aklımda ve duamdasın
Kızlar yaa transfere başlayacagız bu adetle ama gecikti 2 gün neden böyle olduki off
Kızlar yaa transfere başlayacagız bu adetle ama gecikti 2 gün neden böyle olduki off
Maşallah maşallah canım Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin isteyen herkese yaşatsın bu duyguyuSelam kızlarrr; beni Bilenler bilir. 2017 temmuzda Şişli memorial ile tedavi sürecim başladı. 2. Transferimde şükür ki pozitif sonucu aldım. İyi kötü 9 ayımız bitti. Normal doğumu çok istiyordum nişanım geldi, sancılarım başladı 2 gün Doğum sancısı yaşadım ancak yeterli rahim açıklığı olmayınca spinal sezeryan ile 40+5 te kızım dünyaya geldi. Artık yeni bir hayatımız var Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallah. Daha dün gibi hatırlıyorum 6. Gün embriyosu olduğu için şansının az olduğunu söylediklerini, çok şükür ki şu an yanımda uyuyor. Tedavi sürecindeki arkadaşların iyi haberlerini , gebeliği olan arkaşlarında hayırlı doğum haberlerini almak nasip olsun. Kucaklarınız Çifter Çifter bebelerle dolsun
Benimde transfere başlayacağım ay 6 gün erken gelmişti hayatımda ilk defa :) tamamen stresten oluyo canım hiççç panik yapma sakince bekle gelicek nasılsa. He ama şüpheli bir durum varsa test yap istersen
Cevaplarınız icin tesekkur ederim öpüyorum sizi. Özlemişim topiciğimiziOlur öyle merak etme . 3 5 gün gecikebiliyor streste var malum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?