Arkadaşlar benim birsürü eksik tahlilin var yatırmam gereken.hangi bölüme gitmem lazım rubella anti tipo falan yazıyor yaptıran arkadaşlar yazabilir mi
yaaa inşallah bende aynı sonucu alırım.Evet memorialde görev yapıyordu kontrollerimide transferimide kendisi yapmıştı pozitif sonuç almıştım.
Çok güleryüzlü çok pozitif :) evet çok güven veriyor bende güvenerek gitmiştim ordan ayrıldığında çok üzülmüştüm herşeyin hayırlısı inşaallah güzel sonuçlar alırsınız.yaaa inşallah bende aynı sonucu alırım.
Nasıl oldu bilmiyorum ama kendimden cok Ayşe hanıma güveniyorum.
yaaa inşallah bende aynı sonucu alırım.
Nasıl oldu bilmiyorum ama kendimden cok Ayşe hanıma güveniyorum.
Hayırlı olsun inşallah sürecin.. maaş kartınla ödeme yapabilirsin sıkıntı olmuyor bende öyle yapmıştım..okmeydanına kadar metrobüs yapıp ordan taksi yapsan sanki daha iyi olur gibi düşündümİyi akşamlar kızlar önc3likle benim bi kaç tane sorum olucak . Yardımcı olursanız çok mutlu olurum . İlk önce ben regl oldum bugün itabariyle ancak İstanbula aileme bugün geldim hatta ben aradım hastaneyi cuma günü verdiler bugün saylmıyormuş.
Yücel hoca yokmuş :/ veeeyrdm doç.Dr fulya gökdağlı ya verdiler nasıl biri hiç bilmiyorum hocamız dosyaya bakıcak falan dediler ama bilemedim bende . Yücel hoca ne kadar yok bilmiyorum inşallah gelir .kızlar bir sorum daha olucak biz maaş kartından ödeme yapabilirmiyiz. Sorun olur mu ? Son olarak ailem bagcılarda yaşıyor acaba hastaneye hangi vasıtayla gitsek daha yakın olur .. şimdiden teşekkür ederim hakkınızı helal edin
Canım hazırlığın hayırlı uğurlu olsun:) İnşallah güzel sonuçlar alırsın..Fulya hanım yeni gelenlerden sanırım ona muayene olmadım ama olanlar tatlı bir bayan olduğunu söylüyorlar.. Yücel bey yok ise bence gönğl hanıma aldırmaya çalış randevunu;ona muayene oldun mu hiç;bilmiyorum ama müthiştir.. benim kontrollerimi de transferimi de o yaptı;elinin uğuruna inanıyorum;bu kez olmasa bile hastanede fulya hanımdan çıkınca dosyana ekşetebilir veya danışmadan bir sonraki randevun için istedğin dontora aldırabilirsin.. bağcılar konusunda ise en güzel güzergah metrobüs ile oluyor hastaneye;metrobüse giden dolmuş vs. veya varsa metro durağını araştır;ordan metrobüs ile perpa durağında inersen hastane yürüme ile 6-7 dakikalık mesafede kalıyor;ben de hep o güzergahı kullandımİyi akşamlar kızlar önc3likle benim bi kaç tane sorum olucak . Yardımcı olursanız çok mutlu olurum . İlk önce ben regl oldum bugün itabariyle ancak İstanbula aileme bugün geldim hatta ben aradım hastaneyi cuma günü verdiler bugün saylmıyormuş.
Yücel hoca yokmuş :/ veeeyrdm doç.Dr fulya gökdağlı ya verdiler nasıl biri hiç bilmiyorum hocamız dosyaya bakıcak falan dediler ama bilemedim bende . Yücel hoca ne kadar yok bilmiyorum inşallah gelir .kızlar bir sorum daha olucak biz maaş kartından ödeme yapabilirmiyiz. Sorun olur mu ? Son olarak ailem bagcılarda yaşıyor acaba hastaneye hangi vasıtayla gitsek daha yakın olur .. şimdiden teşekkür ederim hakkınızı helal edin
bir de yeni başlayan arkadaşlara ödeme konusunda bir hatırlatma yapayım;evet maaş kartı ile ödeme yapılıyor post cihazından ama günlük belli bir kart çekim limiti var; onu aşan durumlarda mutlaka internet bankacılığını kullandığınız bir kartı tercih edin ki;kart limiti aşılınca menekşe hanıma anında orada havale veya eft yapabilesiniz.. özellikle tek gen pgt ödemelerinde lazım oluyor;biz o şekilde hallettik;orada sıkıntı yaşamayın:)İyi akşamlar kızlar önc3likle benim bi kaç tane sorum olucak . Yardımcı olursanız çok mutlu olurum . İlk önce ben regl oldum bugün itabariyle ancak İstanbula aileme bugün geldim hatta ben aradım hastaneyi cuma günü verdiler bugün saylmıyormuş.
Merhaba canım,Arkadaşlar benim birsürü eksik tahlilin var yatırmam gereken.hangi bölüme gitmem lazım rubella anti tipo falan yazıyor yaptıran arkadaşlar yazabilir mi
Hayırlı olsun inşallah sürecin.. maaş kartınla ödeme yapabilirsin sıkıntı olmuyor bende öyle yapmıştım..okmeydanına kadar metrobüs yapıp ordan taksi yapsan sanki daha iyi olur gibi düşündüm
Canım hazırlığın hayırlı uğurlu olsun:) İnşallah güzel sonuçlar alırsın..Fulya hanım yeni gelenlerden sanırım ona muayene olmadım ama olanlar tatlı bir bayan olduğunu söylüyorlar.. Yücel bey yok ise bence gönğl hanıma aldırmaya çalış randevunu;ona muayene oldun mu hiç;bilmiyorum ama müthiştir.. benim kontrollerimi de transferimi de o yaptı;elinin uğuruna inanıyorum;bu kez olmasa bile hastanede fulya hanımdan çıkınca dosyana ekşetebilir veya danışmadan bir sonraki randevun için istedğin dontora aldırabilirsin.. bağcılar konusunda ise en güzel güzergah metrobüs ile oluyor hastaneye;metrobüse giden dolmuş vs. veya varsa metro durağını araştır;ordan metrobüs ile perpa durağında inersen hastane yürüme ile 6-7 dakikalık mesafede kalıyor;ben de hep o güzergahı kullandım
bir de yeni başlayan arkadaşlara ödeme konusunda bir hatırlatma yapayım;evet maaş kartı ile ödeme yapılıyor post cihazından ama günlük belli bir kart çekim limiti var; onu aşan durumlarda mutlaka internet bankacılığını kullandığınız bir kartı tercih edin ki;kart limiti aşılınca menekşe hanıma anında orada havale veya eft yapabilesiniz.. özellikle tek gen pgt ödemelerinde lazım oluyor;biz o şekilde hallettik;orada sıkıntı yaşamayın:)
Şuan çalıştığı merkez nasıl bir yer peki . Alt yapısi, labaratuvar ı embriyologlar bunlar da önemli bu işin mutfağı orası bunu da göz önünde bulundurun muhakkak . Söylemeden duramadım işinize karışmak gibi bir niyetim yok ama bunlara da dikkat edin çok zor süreçler çünkü Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Çok güleryüzlü çok pozitif :) evet çok güven veriyor bende güvenerek gitmiştim ordan ayrıldığında çok üzülmüştüm herşeyin hayırlısı inşaallah güzel sonuçlar alırsınız.
yok tabii ki söyleyin.
Medipol Mega hastanesi bağcılar İstanbul da şuan. bunları da sordum her şeyi kendi bünyelerinde yapacaklar. daha detaylı bilgiyi nasıl alabilirim bilmiyorum hastaneye sordum, ilgili kişiden bilgi aldım ama yoğurdum ekşi diyen yok.
Acıbadem maslakta denedim 2 adet opu diye girdim, tek yumurta alındı oda döllenmedi. Acıbadem embriyologlar çok tecrübeli ve işinde uzmandı.
Bende bağcılardan gittim bi kaç kez eşim olmadan meydandan tramvaya binin zeytinburnunda inip metrobusle perpa durağında inmeniz lazım 10 dk bile yürüme mesafesi yokİyi akşamlar kızlar önc3likle benim bi kaç tane sorum olucak . Yardımcı olursanız çok mutlu olurum . İlk önce ben regl oldum bugün itabariyle ancak İstanbula aileme bugün geldim hatta ben aradım hastaneyi cuma günü verdiler bugün saylmıyormuş.
Ay canım benim çok sağol sende hep benim duamdasınStrongmom_ canım sayfaya çok sık giremiyorum ama seni sıkı takip ediyorum;güzel haberlerini bekliyorum inşallah.. başta sen ve uğraşan tüm arkadaşlar dualarımdasınız..Rabbim güzel şeyler yaşatacak bu yolda inşallah...
Canım sen nasılsın nasıl gidiyor sonucun geldi mi? Cinsiyetiniz belli oldu mu?Bende bağcılardan gittim bi kaç kez eşim olmadan meydandan tramvaya binin zeytinburnunda inip metrobusle perpa durağında inmeniz lazım 10 dk bile yürüme mesafesi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?