Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

yaaa inşallah bende aynı sonucu alırım.
Nasıl oldu bilmiyorum ama kendimden cok Ayşe hanıma güveniyorum.
Çok güleryüzlü çok pozitif :) evet çok güven veriyor bende güvenerek gitmiştim ordan ayrıldığında çok üzülmüştüm herşeyin hayırlısı inşaallah güzel sonuçlar alırsınız.

yaaa inşallah bende aynı sonucu alırım.
Nasıl oldu bilmiyorum ama kendimden cok Ayşe hanıma güveniyorum.

Şuan çalıştığı merkez nasıl bir yer peki . Alt yapısi, labaratuvar ı embriyologlar bunlar da önemli bu işin mutfağı orası bunu da göz önünde bulundurun muhakkak . Söylemeden duramadım işinize karışmak gibi bir niyetim yok ama bunlara da dikkat edin çok zor süreçler çünkü Rabbim yardımcımız olsun inşallah

İyi akşamlar kızlar önc3likle benim bi kaç tane sorum olucak . Yardımcı olursanız çok mutlu olurum . İlk önce ben regl oldum bugün itabariyle ancak İstanbula aileme bugün geldim hatta ben aradım hastaneyi cuma günü verdiler bugün saylmıyormuş.
Yücel hoca yokmuş :/ veeeyrdm doç.Dr fulya gökdağlı ya verdiler nasıl biri hiç bilmiyorum hocamız dosyaya bakıcak falan dediler ama bilemedim bende . Yücel hoca ne kadar yok bilmiyorum inşallah gelir .kızlar bir sorum daha olucak biz maaş kartından ödeme yapabilirmiyiz. Sorun olur mu ? Son olarak ailem bagcılarda yaşıyor acaba hastaneye hangi vasıtayla gitsek daha yakın olur .. şimdiden teşekkür ederim hakkınızı helal edin

Son düzenleme:
Hayırlı olsun inşallah sürecin.. maaş kartınla ödeme yapabilirsin sıkıntı olmuyor bende öyle yapmıştım..okmeydanına kadar metrobüs yapıp ordan taksi yapsan sanki daha iyi olur gibi düşündüm

Canım hazırlığın hayırlı uğurlu olsun:) İnşallah güzel sonuçlar alırsın..Fulya hanım yeni gelenlerden sanırım ona muayene olmadım ama olanlar tatlı bir bayan olduğunu söylüyorlar.. Yücel bey yok ise bence gönğl hanıma aldırmaya çalış randevunu;ona muayene oldun mu hiç;bilmiyorum ama müthiştir.. benim kontrollerimi de transferimi de o yaptı;elinin uğuruna inanıyorum;bu kez olmasa bile hastanede fulya hanımdan çıkınca dosyana ekşetebilir veya danışmadan bir sonraki randevun için istedğin dontora aldırabilirsin.. bağcılar konusunda ise en güzel güzergah metrobüs ile oluyor hastaneye;metrobüse giden dolmuş vs. veya varsa metro durağını araştır;ordan metrobüs ile perpa durağında inersen hastane yürüme ile 6-7 dakikalık mesafede kalıyor;ben de hep o güzergahı kullandım

bir de yeni başlayan arkadaşlara ödeme konusunda bir hatırlatma yapayım;evet maaş kartı ile ödeme yapılıyor post cihazından ama günlük belli bir kart çekim limiti var; onu aşan durumlarda mutlaka internet bankacılığını kullandığınız bir kartı tercih edin ki;kart limiti aşılınca menekşe hanıma anında orada havale veya eft yapabilesiniz.. özellikle tek gen pgt ödemelerinde lazım oluyor;biz o şekilde hallettik;orada sıkıntı yaşamayın:)

Arkadaşlar benim birsürü eksik tahlilin var yatırmam gereken.hangi bölüme gitmem lazım rubella anti tipo falan yazıyor yaptıran arkadaşlar yazabilir mi
Merhaba canım,
Ben Enfeksiyon Hastalıkları bölümüne gitmiştim eliza, rubella vs için. Tam kan sayımımı da yaptılar. Şimdi şeker ve guatr ile ilgili tahlil istediler onları da Dahiliye'de yaptıracağım.

Çokkk teşekkür ederim canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur . Çok heycanlıyım kuzenlerimle dedi metrobüsle gidebilirmiş inşallah öle yaparız .teşekkür ederim cevap için

Canım çok teşekkür ederim evet artık tam anlamıyla başlıyoruz insan sanki ilk okula başlarda hani alışmaya başlar ya şuan öleyim bi duygulanıyorum bir an merak tan ne yapıcagımı bilmiyorum tuhaf bir his ama sonu güzel olur .ya ben daha yücel beyi sormadan fulya dedi sorun olur mu dedim hayır dediler yücel beye haber veriliyormuş ama bana hiç gönül hnm demediler.o mu olsaydı :/ama değişebiliyormuyuz ki o zaman gönül hanım isterim şey bu arada transfere biz yücel hocayı istiyoruz ama o zaman onu da sölemeliyiz değilmi? Evet evet burdan otobüs otubüsten sonra da metro dediler kuzenler ama şuan ilk arası gidicem iÇin emin olmak istedim . Arabayla 15 / 20 dk sürüyordu 9.30 randevu ama sorun olmaz inşallah ..teşekkür ederim canım

Aaa bize işte takipte bir kısmı yumurta toplamada bir kısmı tarnsfrle kapatıyoruz dedi menekşe hanım . Şimdi ben takip başladığım için kart düşündük ama arayıp sormadık arayıp sormalıyımız. Havale nasıl olur ki o zaman ben eşime söliyim arasın sonra mag dur olmayalım teşekkür ederim canım bunu sölediğin için.

yok tabii ki söyleyin.
Medipol Mega hastanesi bağcılar İstanbul da şuan. bunları da sordum her şeyi kendi bünyelerinde yapacaklar. daha detaylı bilgiyi nasıl alabilirim bilmiyorum hastaneye sordum, ilgili kişiden bilgi aldım ama yoğurdum ekşi diyen yok.
Acıbadem maslakta denedim 2 adet opu diye girdim, tek yumurta alındı oda döllenmedi. Acıbadem embriyologlar çok tecrübeli ve işinde uzmandı.

çok sıcak kanlı sanki kendisini tanıyana kadar beni kimse anlamamış gibi hissettim. En iyi Ayşe hanım anlıyor.

İnşallah tüm güzel haber bekleyenlerin emeklerini karşılıksız kalmaz.

Anladım hayırlısı olsun inşallah. İçinizin rahat olduğu güvendiğiniz yerde tedavinin yapılması önemli . İnşallah son tedaviniz olur sizinde .

Bende bağcılardan gittim bi kaç kez eşim olmadan meydandan tramvaya binin zeytinburnunda inip metrobusle perpa durağında inmeniz lazım 10 dk bile yürüme mesafesi yok

Ay canım benim çok sağol sende hep benim duamdasın herşeyin hayırlısı diyorum canım olacak İnşâAllah Rabbim nasip etsin hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…