Çok teşekkür ederim canım ben de kadın doğuma gittim yapmadılar bunları çünkü demek ki enfeksiyon yapıyor. Tamamdır:)Merhaba canım,
Ben Enfeksiyon Hastalıkları bölümüne gitmiştim eliza, rubella vs için. Tam kan sayımımı da yaptılar. Şimdi şeker ve guatr ile ilgili tahlil istediler onları da Dahiliye'de yaptıracağım.
Kızlar merhaba bugün çok heycan yoğun duygular içerisindeyim sabah tan beri çok tuhafım bir yerden ağlıyorum bir yerden İstanbulu havasından mıdır nedir gripte oldum çok yorgun ve heycanlıyım. Evettt artık tedavi başladı yumurtalar çok iyi 2.gün başladık tabi herşey yolunda giderse 12 günlük bir serüvenden sonra transfer ve o haberinş inş inş isteyen bekleyen herkese bu mübarek günde .. gelelim kızlar yücel hoca yoktu fulya hoca baktı çok iyiydi kan verdim çok iyi temiz dediler ilaç aldık sağolsun zehra hanım yardımcı oldu çok seviyorum ki ya onuu şuan onlardan aramalarını bekliyorum tabi zehra hanım sen vurma dedi bana ama alışırsam yaparım herhalde bilemedim yani samırın iyi şuan herşey bekleyeyim mi arayayımmı hastaneyi acaba
Hayırlı uğurlu olsun canım. Sağlıkla kucağına alacağın yavruların olsun inşallahh çok sevindim senin adına çok az kaldı :) mesaj gelir birazdan bekle canım aldın dimi iğneleri dozları birazdan mesaj atacaklar sana. Gayet kendinde vurabilirsin iğneleri hiç ama hiç acıtmıyor çok basit :)
İlk iğnemi ağlaya ağlaya gözüm kapalı zorla vurmuştum eşimde başımda ağlıyordu şimdi aklıma geldi duygulandım yine .. Allah kolaylık veriyor alışıyorsun canım merak etme sende vurabilirsin ..Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun ay agzından bal damlıyor :))))ay inşallah inşallah evet canım sağolsun zehra hanım idil eczanesi ne gönderdi hatta kızlara söleyeyim kızlar zehra hanım da indirim yaptırdı 330 geldi ilaç bize folik asit yazdı ve eşimle ben bi ilaç var onu içiceköişiz bir kere hepsine 690 verdi allah razı olsun yoksa 1.100 tl tutucaktı çok sağolsun 6 kadar dediler ya inşallah yetişir şey tatlım ilki bşka sı vursa sonra inşallah yaparım bi şekilde .
Evet cnm ilk iğne sorma ben sabahtan beri aplamaklıyım an an hafıza ma kazıyorum resimledim ilerde bebeğime göstermek için ne biliyim ☺ama ne biliyim şyan insan ilk olunca göze almak istemedimİlk iğnemi ağlaya ağlaya gözüm kapalı zorla vurmuştum eşimde başımda ağlıyordu şimdi aklıma geldi duygulandım yine .. Allah kolaylık veriyor alışıyorsun canım merak etme sende vurabilirsin ..
Enfeksiyon bolumune gitmek icin ne yapmak gerekiyorÇok teşekkür ederim canım ben de kadın doğuma gittim yapmadılar bunları çünkü demek ki enfeksiyon yapıyor. Tamamdır:)
Ben bu testleri dahiliye de yaptırmıştım tüp bebek öncesi testler demiştim sağolsun yapmıştı sürekli gittiğim bi doktordu yani ve biliyorlar hangi testler olduğunu ben demeden kendisi yapmışÇok teşekkür ederim canım ben de kadın doğuma gittim yapmadılar bunları çünkü demek ki enfeksiyon yapıyor. Tamamdır:)
Canım dahiliye bölümüne gidebilirsin direk ben de öyle yapacamEnfeksiyon bolumune gitmek icin ne yapmak gerekiyor
Canım bende kadın doğuma randevu almistim doktor biraz kıl çıktı bi kısmını yaptı diğerlerinide dahiliye de yapmıştımBu forumda neden kimse bana cevap vermiyor
Enfeksiyon bolumune gitmek icin ne yapmak gerekiyor
Kızlar amh 13 cıktı pkos oldugum için mi bu kadar yüksek ? Bazı forumlarda 5 çıkmış çok yüksek falan diyorlar benimki biraz tedirgin etti beni
Benden kimse tahlil istemedi.oylesine basladilar gitti 4 düne deDirek randevu alın ve durumunuzu anlatın tahlilleri yazarlar.
Normalde kadın doğumcular yazıyor dahiliyeciler de ama dr a kalmış bişey bazıları çok sorun çıkarıyor sinir bozucu.
Merhaba canım teşekkür ederim iyiyim Allah a şükür. Rabbim güzel haberler vermeni nasip etsin.Kızlar merhaba öncelikle hayırlı cumalar olsun. Regli oldum ve yarın için Yücel Bey'e randevu aldım. Hayırlısı ile inş transfer öncesi hazırlıklara başlanacak. Garip bir heyecan kapladı içimiruyass47 cnm sen ne durumdasın.
Benden kimse tahlil istemedi.oylesine basladilar gitti 4 düne de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?