Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar selam, ben hani opudan sonraki ikinci adetle tedaviye başlıcam ya... hala olmadı... pazartesi olmam gerekiyordu bugün cumartesiydi ve bugün de bitti yani tam 6 gün gecti cookkk korkuyorum artıkkk
Cnm korkma hiç opudan sonra biraz böle düzen değişebiliyor.takip doktorunu arayıp haber ver yinede büyük ihtimalle o seni çağırıp muayene edecektir.strestendir ya da belki bi surprizdendir belli mi olur , Allah büyük.Allah hayırlısıyla kucaklarımızda seveceğimiz sağlıklı sıhatli hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize cnm inşallah. tedavinin başında,ortasında, sonunda...nerde olursak olalım Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah cnm.

Tesekkur ediyorum cevabın icin. Cuma hemsireyi aradım dedi ki gebelik testi yapın 1 hafta dolunca hala olmazsanız gelin muayeneye. Ben biraz korktum acıkcası bukadar gecikmesi normal mi diye birkaç gün kabulüm de.Hayatımda ilk defa böyle bisi yasıyorum saat gibi olurdu. He buarada test yaptım evdekilerden bitane skt 2020 idi ama bozuk cıktı test hic cizgi yok 1 tane bile

Cnm korkma hiç.yenisini al bakalım bi tekrar yap testi sonrada merkezi ara ve durumunu bildir hayırlısı olsun inşallah .

Selam arkadaşlarım malum negatif alınca moral bozmamak adına birsüre girmemistim. Simdi size danışmam gereken birşey var. Bugün 6. Günüm transferden sonra ama hic bir belirti yok. Kafayı yicem yine mi olmadı acaba? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşım transferin hayırlı uğurlu olsun. Rabbim gönlündekini nasip etsin. Lütfen belirti arama olmuyor çünkü bende de hiç olmadı sadece rutin adet belirtilerimi yaşadım o kadar adet oldum olucaktım o derece yani. Gebeliğe dair en ufak bir belirtim olmadı.

Bende seni merak etmiştim canım inşallah bebeğin seninledir..

Canım hayırlı olsun inşallah tutunmustur sımsıkı. Benimde belirtim olmadı gerçekten . Dinlenme kendini rahat olmaya çalış . Hadi inşallah güzel haberler verirsin bize .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…