- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Şaka gibi :) gidip kendiniz alın benceKız delircem mail attık diyor mail yok, iki kolumu da deldiler olmadı şırıngayla kan cektiler düşün ve mail yok
Canın sağolsun canım üzülme tabi ki de 10 güne kadar normal diyorlar yine de merkeze bildir sonucunu belki muayeneye çağırırlarKızlar negatif, üzülemedim :)
Kısmet transfere olsun inşallah zaten onu bekliyoruz dört gözleKızlar negatif, üzülemedim :)
Kızlar az ewwel beni arı soktu hamilelik te bi sakıncası var mı biliyormusunuz normal de alerjim yok ama tedirgin oldum çok
Cnmçok tırstım anlatamam sana elma vardı ağaçta kopartıyım dedim alçak küçük bi ağaç elimi uzattım soktu,zonkladı çok annem çamur sürdü hemen, buz koyduk sonrada yoğurt kabına koydum parmağımı.doktora msj attım ama görmedi..Şu anda sadece çok hafif bi zonklama kaldı şişme yok,çok hafif bi pembelik var kendi başparmağın rengimi bilmiyorum çok korktum nolur banada dua edin olurmu cnm.Alerjin yoksa hiç Bir şey olmaz canım. İlaç falan kulalnma sakın. 5-6 saat takip et kendini eğer nefes daralması kızarma kaşıntı vs. Olmazsa sıkıntı yok demektir.
Hiç korkma canım hiçbir şey olmaz. Geçmiş olsun. Bu arada arı en korktuğum hayvandır benim alerjim var bide :)
Canım yoğurt sürseydiniz yakında bi acile git istersen alerjin yoksa bişey olmaz diye biliyorumKızlar az ewwel beni arı soktu hamilelik te bi sakıncası var mı biliyormusunuz normal de alerjim yok ama tedirgin oldum çok
Cnm çamur sürdük buz koyduk sonrada yoğurt kabına daldırdım parmağı alerjim yoktu küçükken.bebeklere bi zararı yoktur dimi Allahın izniyle.Eşim yanımda yok bende köydeyim burda acil falan yok sağlık ocağı var oda gece kapalı zatenCanım yoğurt sürseydiniz yakında bi acile git istersen alerjin yoksa bişey olmaz diye biliyorum
Canım sende cansın burası öyle güzel ki günlük gibi herşeyi yazıyoruz bazen çok çok eski mesajları okuyorum anılarım tazeleniyor:) herşeyin yolunda olmasına sevindim canım herşey güzel olucak inanıyorum inşâAllahKızlarrrr bennn geldim şuan agrı ve mutluluk içinde yazıyorum bu anlar özel kıymetli.hergün daha yaklaşıyorum daha çok umutluyum ilk günden beri canım arkadaşım sayesinde daha kolay endişesiz atlatıyorumStrongmom_ cansın sen ve şuan hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum galiba şuana kadar iyiyiz galiba cuma gününden beri başladık iğneleri gonal f 250 başladık bugün gittik yücel hoca görüştük 13 mm dedi eğer bu şekilde devam ederse cumartesi toplama dedi bugünde hastaneden sonra msjda cetrotide başladık. Etkisini hemen gösteriyor galiba çok acıyor şuan belim bile agrıyor .. taze transefer için ise polip de bir sıkıntı çıkmasa olucak Allahım inşallah işimizi kolaylaştırırda olur inşallah
Google'da buldum canımCnm çamur sürdük buz koyduk sonrada yoğurt kabına daldırdım parmağı alerjim yoktu küçükken.bebeklere bi zararı yoktur dimi Allahın izniyle.Eşim yanımda yok bende köydeyim burda acil falan yok sağlık ocağı var oda gece kapalı zaten
Canım endişe etme bişey olmaz inşallahKızlar az ewwel beni arı soktu hamilelik te bi sakıncası var mı biliyormusunuz normal de alerjim yok ama tedirgin oldum çok
Saol cnm ya okudum bende onu hemen ama kalbime anlatamadım sizden yardım bekledim içim rahatlasın diye nolur dua edin olurmu bişe olmasın.doktorda görmedi msjımı daha tedirgin tedirgin öle boş boş bakıyom işte cnm.Rabbim korusun esirgesin Allaha emanetiz hepimizGoogle'da buldum canım
Annede arı sokmasına karşı herhangi bir alerji yok ise normal insanlara ne kadar zarar verecekse size de o kadar zarar verir. Bu durum için endişelenmenize yada bebeğie zarar verip vermeyeceğini düşünmenize hiç gerek yoktur
Saol cnm ya korkuyorum çok çevresinde doktor yada hemşire tanıdığı yada eczacı tanıdığı olan varsa Allah rızası için bi danışsa nolurCanım endişe etme bişey olmaz inşallah
Olacaginida sanmam
Saol cnm ya korkuyorum çok çevresinde doktor yada hemşire tanıdığı yada eczacı tanıdığı olan varsa Allah rızası için bi danışsa nolur
Canın sağolsun canım üzülme tabi ki de 10 güne kadar normal diyorlar yine de merkeze bildir sonucunu belki muayeneye çağırırlar
Aynen icimden de diyodum ki e hamileysem ordaki bebelerim nolcak valla üzülmedim :) simdi tek derdim reglim başlasınKısmet transfere olsun inşallah zaten onu bekliyoruz dört gözlebenim regli de gecikmese bari
Çok sağol cnm Allah razı olsun Allahım korusun bebeklerimizi inşallahCanım benim eşim doktor ona sorup yazdım sana:) hadi rahtla biraz bir şey olmayacak lütfen korkacak bir şey yok Allahın izniyle.
Amin canım bize burdan kolay sana bişey olmaz demek ama böyle birşeyi yaşayınca insan tedirgin oluyor ister istemez çok iyi anlıyorum seni işte bağışıklık kazanmış oluyormuşsun :) Rabbim seni de bebeklerini de korusun kuzum korkmaSaol cnm ya okudum bende onu hemen ama kalbime anlatamadım sizden yardım bekledim içim rahatlasın diye nolur dua edin olurmu bişe olmasın.doktorda görmedi msjımı daha tedirgin tedirgin öle boş boş bakıyom işte cnm.Rabbim korusun esirgesin Allaha emanetiz hepimiz
oy yerim o bebeleri benAynen icimden de diyodum ki e hamileysem ordaki bebelerim nolcak valla üzülmedim :) simdi tek derdim reglim başlasın
Saol cnm Allah razı olsun insan ister istemez korkuyoo elde olan bişi diil doğru.Rabbim korusun esirgesin inşallah.Dua edenlerden de Allah razı olsun inşallahAmin canım bize burdan kolay sana bişey olmaz demek ama böyle birşeyi yaşayınca insan tedirgin oluyor ister istemez çok iyi anlıyorum seni işte bağışıklık kazanmış oluyormuşsun :) Rabbim seni de bebeklerini de korusun kuzum korkma
oy yerim o bebeleri ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?