- 15 Eylül 2012
- 8.438
- 6.897
- 398
Amin canımSaol cnm Allah razı olsun insan ister istemez korkuyoo elde olan bişi diil doğru.Rabbim korusun esirgesin inşallah.Dua edenlerden de Allah razı olsun inşallah
Kızlar sizce bekliyim mi adeti yarın muayeneye gideyim mi? Pazartesi olmam lazımdı yarın 1 hafta olcak gecikeli
Haklısın coook stres yaptım evhamın dibi benim :) hemsire cagırdı aslında test yap negatif olursa gel dedi biraz da ondan gideyim mi dedim yoksa utanır gidemezdim :)Canım çok stres yaptın biliyorum elinde değil ama biraz sal kendini .
Nasıl rahat hissedeceksen onu yap en önemlisi o . Gitmek istiyorsan git yani belki o şekilde kafan rahatlar .
Haklısın coook stres yaptım evhamın dibi benim :) hemsire cagırdı aslında test yap negatif olursa gel dedi biraz da ondan gideyim mi dedim yoksa utanır gidemezdim :)
ÖpüyorumCanım hepimizin yaşadığı stresler o yüzden tahmin etmek zor değil .
Dediğim gibi için nasıl rahat edecekse öyle yap .
Çok sağol cnm Allaha emanetiz ewet Rabbim korusun doktorda msj atmış gece bebeklere bi zararı yok alerjin yoksa diye istersen kendin için gidebilirsin doktora demiş.elimin zonklamasıda geçmiş çok şükür.Allahım korusun aman dikkat edin kızlar.Allahım hepimizin bebişlerimizi korusun esirgesin sağ salim sağlıkla hayırla uzun ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.Rabbim herbirimizin önc göbişini sonrada kucaklarını hayırlı sağlıklı sıhatli uzun ömürlü evlatlarla doldursun inşallahA asifexisted canım çok geçmiş olsun tedirgin olman çok normal ama sıkma kendini birşey olmaz Allahın izniyle . Allah emanetsiniz
Saol canım cevabın icin. Amin Rabiim dileyen herkese nasip etsinMerhaba arkadaşım transferin hayırlı uğurlu olsun. Rabbim gönlündekini nasip etsin. Lütfen belirti arama olmuyor çünkü bende de hiç olmadı sadece rutin adet belirtilerimi yaşadım o kadar adet oldum olucaktım o derece yani. Gebeliğe dair en ufak bir belirtim olmadı.
Saolasın canım benim Nisandaki transferde negatif aldım malesef ama insallah busefer Rabbim nasip etmistir lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Bende seni merak etmiştim canım inşallah bebeğin seninledir..
Saol canım cok sevindim senin afına da. Kusura bakmayın inan hem histeroskobi hem pgt sonrası gecen sefer negatif alınca uzun bir süre ugrayamadım buraya. Ama bayadır takip ettigim siz arkadaslarımın hamile haberlerini aldıkca inanın icim icime sıgmıyor.Canım hayırlı olsun inşallah tutunmustur sımsıkı. Benimde belirtim olmadı gerçekten . Dinlenme kendini rahat olmaya çalış . Hadi inşallah güzel haberler verirsin bize .
Canım hiç bi belirti olmuyor gerçekten nolur stres yapma inşâAllah tutunmuştur test günün Çarşamba mı öncesinde yapıpta stres olma yok az çıktı yok Yüksek çıktı diye hakkından hayırlısı olsun canımSelam arkadaşlarım malum negatif alınca moral bozmamak adına birsüre girmemistim. Simdi size danışmam gereken birşey var. Bugün 6. Günüm transferden sonra ama hic bir belirti yok. Kafayı yicem yine mi olmadı acaba? Lütfen cevaplarınızı bekliyorum
Sanki icimi okumus da cevap vermissin canım yarın sekizinci gün yine sabırsızlanıp idrar testi yapsam cıkarmı diye düsünüyodum tam. Carsamba test günüm
İç okuyorum evet çünkü aynısını defalarca yaptım bende:) son tedavimde hiç yapmadım test totemim tutmuştu çok şükür pozitif almıştım inşâAllah senin de pozitiftirSanki icimi okumus da cevap vermissin canım yarın sekizinci gün yine sabırsızlanıp idrar testi yapsam cıkarmı diye düsünüyodum tam. Carsamba test günüm
Canım bnm doktorum gönül hanım çok tatlı bir bayan seveceksindir. Bende o olmayınca yücel beye alıyorum.Kızlar sonunda regl oldum, tam da bugün randevu almıstım neler oluyor diye gitmeye.33.gün oldum yani 9.gündü gecikmede... aradık yücel bey izinliymiş. Gönül hanıma verdiler yarın icin nasıl biri hic görmedim?
Kaçıncı haftalarda kaybettin canım evet çok zor olduktan sonra kaybetmek inşâAllah bu sefer sımsıkı tutunsun canım benimde transferden önce kabızlığım vardı kronik olarak, bu sefer transferden sonra kabızlık geçti ta ki 6.7. Haftaya kadar sonra kabız oldum bunlara takılma Demir eksikliği bende de var ama ilk 3 ay gebelikte verilmiyormuş ilaç yarın inşâAllah güzel haberler almayı nasip etsin RabbimDefrent ve kanaryamm ve diger dert ortaklarım tesekkür ederim destekleriniz icin. Ilk kez ben de test yapmama totemi yaptım galiba. Ama bugün hayırlısı ile bi geceydi. Ama iste korkum hic belirti yok adet olcakmısım gibi agrım da yok, gogusum bi sisik bi inik, gecen seferlerdeki gibi kabızlık da yok. Galiba kendi kendimi sitrese sokuyorum. Ama nasipte var ise insallah mutlu haberler paylasırım. Dün crinone jel de hafif tortu seklinde geldi umarım bir sorun yoktur. Birde bende kolestrol ve demir eksikligi cıktı yarınki duruma göre Yücel Hocaya soracagım verilen ilacları kullanayımmı diye. 3 defa tutup meleklerimi kaybedince pek bi pinpirikli oldum galiba. Vallahi hakkınızı helal edin.
Baya gecikmiş senin sende benim gibi 25 günde bir oluyorsun demiKızlar sonunda regl oldum, tam da bugün randevu almıstım neler oluyor diye gitmeye.33.gün oldum yani 9.gündü gecikmede... aradık yücel bey izinliymiş. Gönül hanıma verdiler yarın icin nasıl biri hic görmedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?